Klimat-Greta växlar upp – kräver generalstrejk och poserar i antifascisttröja

GRETA-CIRKUSEN. Den 16-åriga Greta Thunberg, som genom flitigt arbete av en hel PR-cirkus blivit världsberömd för att skolstrejka ”för klimatet”, vänder sig nu tillsammans med organisationen ”Fridays for Future” direkt till de fackliga organisationerna för att de ska utlysa generalstrejk i hela landet.


Greta Thunberg, med kopplingar till George Soros, uppmanar alla vuxna att strejka för att visa att de bryr sig om sina barn. Foto: Anders Hellberg (CC BY-SA 4.0)

Den kända skolstrejkerskan Greta Thunberg uppmanar nu, tillsammans med ”Fridays for future” en organisation som har fått unga att skolstrejka varje fredag i sin kamp för att ”minska den globala uppvärmningen” via fackföreningar och förbund alla vuxna att delta i en generalstrejk den 27 september.

I uppropet påstår sig Greta och övriga ”Fridays for future” ha ”offrat en del av sin utbildning” i sin kamp för ”en framtid” och man kräver att vuxna ska visa att de ”bryr sig om sina barn över allt annat” genom att strejka.

I sin kamp för att uppmärksamma vad de menar är ett globalt hot hoppas nu organisationen att alla vuxna i Sverige lierar sig i en ”generalstrejk för klimatet”.

Det är inte helt utrett hur det skulle hjälpa klimatet att skolbarn eller vuxna strejkar. Inte heller huruvida klimataktivisterna har gjort någon konsekvensanalys av uppmaningen till alla vuxna att gå ut i strejk. Uppropet har mötts av många kritiska kommentarer på sociala medier, som påpekar det samhällsfarliga i att exempelvis poliser, brandmän och sjukhuspersonal strejkar.

Däremot står det helt klart att Greta fått en hel del draghjälp och kanske även utnyttjats för andra syften än själva ”klimatet”.

Den första dagen Greta satte sig utanför riksdagen för att klimatstrejka, så kom som av en ren händelse Ingemar Renzhog, mannen som grundat hennes mors – den kända operasångerskan och vänsteraktivisten Malena Ernman – förlag förbi och tog en bild av henne.

Bilden publicerades på förlagets instagramkonto av Renzhog samma dag som Malena Ernmans bok publicerades.

Aftonbladet publicerade (möjligen efter tips från Renzhog) samma dag som Greta inledde sin strejk, en helsidesartikel om Greta Thunberg som startade en kedjepublicering där snart sagt varje tidning hakade på. (Läs mer här)

Gretas coach Luisa-Marie Neubauer, en av grundarna till skolstrejk-organisationen ”Fridays for future” och som funnits med på många bilder och filmer tillsammans med Greta, tillhör organisationen ”One foundation”.

Denna organisation finansieras av personer som Bono och Bill och Melissa Gates men även av den ökände mångmiljardären och ”filantropen” George Soros. (Läs mer här)

Anmärkningsvärt är att Greta under fredagen lade upp en bild på sitt Twitterkonto, där hon poserar i en antifascisttröja tillsammans med en medlem i det brittiska popbandet The 1975, som meddelat att de snart ska släppa en låt med Greta.

En händelse som kan antyda att de krafter som använder sig av Greta nu vill att hennes kamp breddas, från att bara handla om klimat till att övergå till andra politiska frågor som exempelvis folkutbyte och massinvandring.

Källor:
Greta vill lamslå hela landet med strejk – 25% beredda att delta
Sveriges alla vuxna – strejka 27 september
PR-spinnet bakom Greta Thunberg
Soros-finansierad organisation bakom Klimat-Greta
Vetenskapsmän i Italien går emot klimathysterin

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

43
Lämna en kommentar

Please Login to comment
17 Comment threads
26 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Child-Of-GodPierreSigfridFredrikaJim Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Samuel
Medlem

Och där kom beviset. Exponerar sig själv!

Jan Hjelm
Medlem

Om Greta får igång en generalstrejk om klimatet, riskerar samhället att hamna i kaos och rentav falla sönder?

I så fall –

GO FOR IT, GRETA!

Ang AFA-tishan, hör du på riktigt till de som kastar sten nu, eller är det bara din PR-byrås senaste påhitt?

Child-Of-God
Medlem

Det lär vara onda makter som puttar fram kvinnor och barn i frontlinjen.

Innateus
Gäst
Innateus

Den lilla Thunisen har gått o blivet antifascist nu också. Så sött och gulligt.

Rickard
Medlem

Världen är full av får och vargen (läs bankgangsters) vallar runt dom för att få dom fina till slakten

Rickard
Medlem

Se Fritjof Perssons video på vimeo om detta https://vimeo.com/349357616

Grottbjörnen
Medlem

i vårt samhälle hade flickstackarn fått den psykvård hon behöver, vidrigt att utnyttja en psykiskt sjuk ungdom på detta viset

_DH_
Medlem
_DH_

Själv gillar jag inte den där inställningen att man kan/ska ”vårda” människor. Jag menar, då föser man ju in dem bland människor (”vårdarna”) som är bra störda själva. Själv tycker jag vi bäst ”vårdar” andra människor genom att visa vad som är normalt och acceptabelt. Grejen är ju den att Sverige i dag är ett dårhus, där det sjuka har normaliserats. Tar man efter samhället så uppvisar man ju sjukt beteende själv. Och då är inte detta samhälles egna ”vård” svaret. Själv skulle jag vilja säga att lösningen är att Greta tillbringar tid med nationalister för att se hurdana vi… Läs mer »

Ethny
Medlem

Jag tror han menade med ”vårt samhälle” ett sunt nationalsocialistiskt samhälle, där folk med psykiska problem får riktig vård.

Det är i alla fall min tolkning.

Annars har du givetvis rätt med det du påpekar. Nu hyllar man istället folk med psykiska sjukdomar, att det är normen och gör istället allt man kan för att få det sunda och det vackra att se onaturligt ut, fult och icke önskvärt.

Folk som lever i ett sådant samhälle kan aldrig bli friska inom vården utan det måste först ske en stor förändring.

Innateus
Gäst
Innateus

Fast aspergers syndrom är inte en psykisk sjukdom, det är en varians av personligheten och det går inte att bota. Hon verkar ju göra detta frivilligt, men vilseledd är hon helt klart.

Ethny
Medlem

Det är en neuropsykiatrisk funktionsnedsättning, vilket är en psykiatrisk diagnos som i sig är en psykisk störning, ett annat ord för psykisk sjukdom. Hur kan du vara så säker på att hon gör det frivilligt? Du verkar inte veta hur ens föräldrar kan påverka sitt barn genom att göra saker och ting, oavsett om det handlar om kontroll, makt eller pengar så kan det se ut som om det vore frivilligt. Bara pengarna familjen får från (((Soros))) påverkar nog föräldrarnas tankesätt en hel del. Hon blev knappast den person hon är utan orsak, och där Soros finns med i bild… Läs mer »

Child-Of-God
Medlem

mig veterligen så tar Greta ut en kostnad på drygt 200 tusen kronor för varje tal. och falska profeter vet mycket väl att de är falska profeter. och anledningen lär vara pengar.

Sen lär den förbannade televisionen vara demonisk och nu är det hög tid att skydda de små barnen från vanföreställningarna de tutar i oss.

Ethny
Medlem

Sedan med vård betyder inte att man botar allt, utan att man snarare får den hjälp och det stöd som individen behöver för att förenkla personens liv.

Däremot inte propagera emot- och förstöra allt som är naturligt samtidigt som man sprider lögner och dekadens, och i vissa fall ger folk med psykiska sjukdomar en status bara för att denne kan lättare utnyttjas av eliten.

Child-Of-God
Medlem

psykiatri lär vara Djävulens område. jag har själv blivit inlåst på psyket flera gånger medelst LPT. gissa vad den (utländska) överläkaren svarade när jag frågade han när/om de skulle släppa ut mig, på min första vända? jo, han sade typ ”såna som dig. som pratar om Gud. ska inte få gå lösa på Sveriges gator” ATT DET INTE FICK MIG ATT BLI DJÄVULSKT FÖRBANNAD FÖRVÅNAR MIG ÄN IDAG, men av nån anledning så hade jag freden med mig. sen efteråt har jag läst och förstått att den helige bibeln innehåller flera varningar till ogudaktiga nationer, mot främmande makt som kommer… Läs mer »

Thor
Medlem

Smart drag av lilla Greta. Strejk i livsmedelproduktionen och alla transporter in till Fjollträsk så att mathyllorna i kvartersbutiken gapar tomma och de här tingeltangelmänniskorna och andra useless eaters blir utan mat.
Läste nånstans att en människa andas ut lika mycket co2 per år som en bil som kör 1000 mil om året.

Vera
Medlem

Antifashisttröja – hm de vet inte mycket – just faschismen och nationalsocialismen brydde sig om miljön. Mussolini förbjöd småfågeljagt, nationalsocialismen konstgjord gödning bland många lagar som gynnar miljön redan under 30 talet. Att bevara raserna är väl också ett led i sammanhanget fast den kallas av vänstern för ”rashat” och förbud mot djurplågerislakt av judarna för brott mot mänskligheten.

Lotta
Medlem

Det är väl (((fienden))) som ligger bakom denna klimatbluff för att så småningom nå sitt världsherravälde

Peter
Medlem

Sagan om Hassan och Greta kommer som alla sagor ha ett slut. De fysikaliska fenomen och storheter som verkligen driver jordens klimat kommer att bli mer och mer uppenbara för alla. Strejka mot CO2? Strejka mot fotosyntesen och förutsättningar för liv på jorden? Nä, skulle inte tro det.

Peter
Medlem

Det är hett idag, kanske trettio där jag är. Inget mot Ultuna 9 juli 1933, 38 grader (tydligen rekord enligt SMHI). Men hur var det nu med CO2-halten 1933? Kanske 300 ppm och idag lite drygt 410. Är det något som inte stämmer? (sedan hände det ju förstås en hel del annat spännande året 1933)

Peter
Medlem

Svenska temperaturrekord

Högsta temp juni (SMHI)
38,0° Målilla den 29 juni 1947 (Götaland)
35,3° Bromma den 30 juni 1947 (Svealand)
36,4° Gävle den 30 juni 1947 (Norrland)

Högsta temp juli (SMHI)
36,0° Borås den 20 juli 1901 (Götaland)
38,0° Ultuna den 9 juli 1933 (Svealand)
36,9° Harads den 17 juli 1945 (Norrland)

Högsta temp augusti (SMHI)
36,8° Holma den 9 augusti 1975 (Götaland)
36,0° Örebro den 7 augusti 1975 och Sala den 6 augusti 1975 (Svealand)
34,6° Fränsta-Emnäs den 16 augusti 1947 (Norrland)

Källa: SMHI, http://www.smhi.se/kunskapsbanken/meteorologi/svenska-temperaturrekord-1.5792

Peter
Medlem

Rättelse: CO2 PPM juli 2019 = 411,07, CO2 PPM 1933 = 308,6 / Källa: http://www.co2levels.org

Freke
Medlem

16-åriga Greta är tyvärr inte bara sen i utvecklingen av sin kropp

Ethny
Medlem

De påstår att flickor befinner sig längre fram i utvecklingen som individ jämfört med en pojke i samma ålder.

I detta fall stannade hennes mentalitet på dagis och fortsätter att leva på samma sätt fast genom att skolka och inte ta något ansvar. Familjen parasiterar förmodligen också på hårt arbetande svenskar och utnyttjar sin ”inkomst” för att stödja det antivita folkmord som sker.

Uppenbart redan från början att denna nickedocka var en av judens propagandaorgan och som bara blir allt tydligare för den tröge att se.

Innateus
Gäst
Innateus

Tror inte hon är direkt korkad, om jag ska vara ärlig. Snarare ung, oerfaren och totalt hjärntvättad av systemet.

Ethny
Medlem

Skrev inte att hon var korkad. Utan hennes mentalitet att skolka och slippa ansvar, medan hennes (((mästare))) säger åt henne hur hon ska agera för att föra deras propaganda.

Skolka är mer en bonus på det hela. Sedan om hon gör det frivilligt och / eller blir utnyttjad, eller om hon vet vad hon gör spelar ingen roll.

Edit: Om hon blir utnyttjad så bär föräldrarna ansvaret. Det är snarare de som inte är de skarpaste knivarna i lådan direkt.

Jan Hjelm
Medlem

För mycket CO2 (Koldioxid)i atmosfären? Inget problem, plantera en jävla massa träd.

Vera
Medlem

Det har Du nog alldeles rätt i Jan, de gator som kantades med stora lövträd i Berlin och Wien trots flödet av bilar har enorma löv och det kändes ingen lukt av bilavgaser. Både träden och människorna trivdes.

Child-Of-God
Medlem

CO2 är förmodligen en ren välsignelse från Herren Jesus Kristus. växter behöver den för att kunna växa. och de senaste hundra årens ”klimstförändrinfar” är troligen en grundorsaken till att vi förökat befolknungsmängden så mycket VILKET OCKSÅ ÄR EN REN VÄLSIGNELSE.

TROTS ALL SKIT SOM MÄNNISKOR HITTAR PÅ SÅ ORDNAR JESUS KRISTUS DET FÖR SINA BAR.

jävla Djävul som ska förvränga allt!!

Jim
Medlem

Bra Greta!
Stoppa skatteintäkterna för några veckor framåt, sen kan Röfven hålla tal om hur duktig du är. . .

Fredrika
Medlem

För övrigt en superbra genomgång av Hela Globens Greta och den smutsiga kampanj som skräddarsytts för henne. Globalistbedragare! Men Greta ser väl inte vidden av hur hon utnyttjas för all tjock koldioxid som skymmer hennes blick när hon förpestar omgivningen med sin andedräkt.

Sigfrid
Medlem

Att den där Greta inte har alla hästar hemma det har förstått för länge sedan med tanke på vilket dåligt avelsmaterial hon kommer ifrån.Och nu visar hon sin verkliga agenda då hon går vänsterpatraskets ärenden helt ut.

Pierre
Medlem

The1488’s ber samtliga fara åt h*lvete. Vafan är det med judar och deras besatthet av att använda mentala mongon till deras schizoagenda?

Samuel
Medlem

Veckans Oy Vey?comment image

Innateus
Gäst
Innateus

Där fick AFA sig en känga.

Ethny
Medlem

Men hon är tydligen inte emot AFA, utan bara ”våld” och fascism.

Innateus
Gäst
Innateus

Men om hon är emot våld måste hon ju även vara emot AFA, då de använder våld.

Ethny
Medlem

Hon tar bara avstånd från våld och fascism, men hon nämner ingenting om terrororganisationen AFA som är själva uppståndelsen för denna ”nyhet” pga den tröja som hon hade på sig.

AFA ser också offensivt våld / misshandel som självförsvar. I deras värld är våld inte våld, utan självförsvar.

Annars skulle hon snarare ha skrivit att hon är emot både fascism OCH tagit avstånd från AFA/vänsterextremism.

Suck…

Ethny
Medlem

Utgår ifrån att du är ett troll då jag såg din kommentar i artikeln angående ”svensken” som hade relation med en 14-åring och som är misstänkt för pedofili, vilket du i din kommentar stödjer, om de är kära. Friska människor blir inte ”kära” i ett pre-pubertalt barn, och normala människor försvarar heller inte pedofili.

Tyckte någonting var ”off” med dina kommentarer.

Innateus
Gäst
Innateus

Håller med dig till fullo, att friska människor inte får sexuella känslor för någon som inte är sexuellt mogen. Där är vi helt överens. Jag tror du missförstod min kommentar. Jag stöder absolut inte pedofili. Att ha en sexuell dragning till en 14-årig person kan dock inte kallas pedofili, då begreppets definition inriktar sig på dragning till prepubertala personer, och de flesta personer i 14-årsåldern har redan för länge sedan påbörjat puberteten. Det jag däremot försökte få fram var att den ålder då man är mogen för sexuella relationer kan variera kraftigt från person till person, och att det därför… Läs mer »

Child-Of-God
Medlem

alla sexuella relationer som inte börjat som välsignade äktenskap lär nog som regel leda till ett mer eller mindre rent helvete

Child-Of-God
Medlem

Greta är på väg att få sina ögon öppnade så sent som in i helvete om hon fortsätter spelar med i den förbannade vanföreställningen om att hon skulle vart sänd från Gud som profet. dessutom har hennes morsa. schlagerprofilen. I princip erkänt på omslaget till nån kärringblaska, att de sålt sina själar till Djävulen. MED ETT STORT FLIN.

Innateus
Gäst
Innateus

Källa på det?

Child-Of-God
Medlem

Uppenbarelseboken 20:10 Svenska 1917 (SV1917) ^10 Och djävulen, som förvillade dem, bliver kastad i samma sjö av eld och svavel, dit vilddjuret och den falske profeten hade blivit kastade; och de skola där plågas dag och natt i evigheternas evigheter. Matteus 24:23 Svenska 1917 (SV1917) ^23 Om någon då säger till eder: ’Se här är Messias’, eller: ’Där är han’, så tron det icke. Matteus 16:24-27 Svenska 1917 (SV1917) ^24 Därefter sade Jesus till sina lärjungar: »Om någon vill efterfölja mig, så försake han sig själv och tage sitt kors på sig: så följe han mig. ^25 Ty den som… Läs mer »