Katerina Janouch attackerar #skampatrullen – genom att posera halvnaken på Twitter

INRIKES. Den sexualliberala Sverigevän-judinnan Katerina Janouch bekämpar #skampatrullen genom att klä av sig halvnaken.

Den judiska invandringskritikern Katerina Janouch är inte glad över den senaste tidens anständighetsoffensiv – samlad under hashtagen #skampatrullen – på Twitter.

Som en reaktion på att alternativhögerkopplade konton försökt skambelägga kvinnor som publicerar sexuellt provokativa bilder och inlägg har Janouch nu lanserat #fuckoffpatrullen.

Detta för att ”det är för lite hud och sköna frigjorda damer i sociala medier” enligt henne. Lanseringen av den nya sexualliberala hashtagen kryddas med en avklädd bild på den kontrajihadistiska judinnan.

Tweeten får stort stöd från många av de män som #skampatrullen benämner ”runkgubbar” och ”vitriddare”.

Katerina Janouch – som profilerat sig som en kritiker av framförallt islam – har tidigare uttalat sig om att det behövs mer fri sex och mer ”svensk synd” behövs för att motverka invandringsrelaterade våldtäkter samt hederskultur.

#skampatrullen har de senaste veckorna blivit viral på Twitter och har, förutom att ha diskuterats på den plattformen, blivit riksnyheter i bland annat Aftonbladet. Även vid det tillfället var det en judinna – Natalia Kazmierska – som lyfte och förlöjligade fenomenet.

Nordisk alternativhögers ordförande Christoffer Dulny – vars assistent Bengt varit delaktig i anständighetsoffensiven – försvarade #skampatrullen i avsnitt #107 av Vita Pillret.

— Det är helt orimligt att enskilda kvinnor, eller kvinnor som grupp, inte ska kunna kritiseras. Jag tycker tvärtom att det är mäns uppgift att sätta gränser för vad som är acceptabelt beteende, sa Dulny.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
35 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
8 månader sedan

Nu sticker jag väl ut hakan lite långt, men ändå: Jag tycker att #skampatrullen är en mycket korkad idé. Jaga och skambelägga kvinnor för bilder de lagt upp är bara ett snäpp mildare än att anklaga dem för häxkonster och kräva att de ska brännas på bål. Vi har inte shariatänkande hos svenskar. Låt oss inte införa det. Skit samma om Janouch är judinna eller inte, i sak håller jag med henne och tycker att det är modigt gjort att såga skamvurmarna. Det är viktigare att rikta in sig på att ta sig an homolobbyn, t ex RFSL och RFSU… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan
Reply to  Jan Hjelm

Vet inte riktigt var jag står. Dels anser jag det vara fel att jaga och hänga ut (vita) på det här sättet, men ändå tycker jag det är fel när kvinnor (och män för den delen) lägger ut bilder på sig själva halvnakna dock. Det är oftast uppmärksamhet man söker men inget som borde resultera i en häxjakt. Man får ha i åtanke att (((Janouch))) är antivit, emot nationalism och att bevara Sverige svenskt, så man kan ifrågasätta hennes motiv. Sedan har hon ljugit om att hon har haft någon släkting som dött i de påstådda ”gaskammare” under andra världskriget.… Läs mer »

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan
Reply to  Ethny

är hon det? Antivit, emot nationalism och ett Svenskt Sverige? i så fall, hemskt tråkigt.

Erik
Nybörjare
Erik
8 månader sedan
Reply to  Malin

Hon är i samma kaliber som SD enligt det jag sett.

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan
Reply to  Malin

Katerina Janouch avslöjad som förintelselögnerska Hon är en extremt dekadent individ som förespråkar sexualliberala åsikter inom t.ex media. Hon försökte kuppa demonstrationerna på mynttorget enbart för att )))NMR((( deltog. Istället skapade hon sin egna lilla demonstration där Motståndsmän var ovälkomna. Hon polisanmälde Fabian Fjälling (Granskning Sverige) när han ställde frågor angående hennes medverkan i talmuduska riter t.ex. Under 2014 stöttade hon personer som inte delade ut (((SD))):s valsedlar. Oavsett vad SD är och deras sionism, så är det ”nationella” som ville rösta på ett ”nationellt” parti. Allt detta, hur hon försöker försvåra och förnekar nationalistiska och nationalsocialistiska grupper från att… Läs mer »

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan
Reply to  Ethny

Saknar hon en karl? Vem fasiken vill se hennes kroknos exponerad på detta sättet? Dräglandes synagogabesökare?

Erik
Nybörjare
Erik
8 månader sedan
Reply to  Jan Hjelm

Den sanna smörjan kommer från fläskfeministerna på twitter och instagram, där har man sett riktigt groteska saker. Sen tror jag inte att det behövs propagering för mer hud i samhället, snarare tvärtom. Många kvinnor tror det är en rättighet att visa sig halvnaken på stan trots att dem är i ett förhållande och skiter i att dem får dreglande blickar av diverse typer efter sig. Det är också grundtanken i ”body/fat acceptance”-rörelsen, att kvinnor skall svassa runt nakna med horder av sexgalna män av exotiskt ursprung i hälarna. Så klart måste man inte kasta någon under bussen som fått saker… Läs mer »

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
8 månader sedan

Ännu en kvist på distraktionens gren.
Visst, grotta ner er i skitfrågor!
Ju längre det håller oss borta från verkligheten desto gladare blir juden.

David
Nybörjare
David
8 månader sedan
Reply to  Lingonet

Eller hur … Tusentals män förlorade en timme av sitt liv idag genom att tänka på Katerina Janouch lol. Dom är inte dumma …

David
Nybörjare
David
8 månader sedan

Bilden är ganska harmlös. En boomer i typ bad utstyrsel. Hennes kropp ser förvånansvärt sund ut, det får jag ge henne. Samtidigt, om hon startar en hel rörelse och uppmanar till sexuell frigörelse kan ju detta vara högst skadligt för yngre. I slutändan är det är nog kåtheten inom oss som triggar fram ett degenererat beteende, hon triggar alltså ett degenererande beteendemönster som redan finns inom oss. Planterat där genom porr, brist av naturlig partner/sunt förhållande etc. En sund människa tittar på bilden men associerar inte det till alla tusentals porrklipp inbränt i det undermedvetna. Istället för att attackera kvinnor… Läs mer »

Erik
Nybörjare
Erik
8 månader sedan
Reply to  David

Folk ser allt svart eller vitt och båda sidor får spel över den andres syn på saken. T.ex vem har sagt att skam är en dålig känsla? Ja, den uppfattas som dålig eftersom den innebär en känsla av att man inser fel man begått, men det är en katalysator till förändring också. Många människor i Sverige behöver skam, kvinnor som män. Dock måste ett bättre alternativ finnas, vara lockande och övertygande. Den som skambelägger någon och sen inte ger bra exempel på ett alternativt leverne gör bara en annan person ledsen eller arg och får inget positivt resultat, snarare skapar… Läs mer »

David
Nybörjare
David
8 månader sedan
Reply to  Erik

Bra tankar

Per
Nybörjare
Per
8 månader sedan

Där fick vi så vi teg!

Nej, alvarligt så hade bilden blivit bättre om hon inte dragit in magen fullt så mycket.

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan

Katerina Janouch är beundransvärd i sin kamp mot islam och kvinnoförtryck. Tänka på alla de tjusiga kroppar som framställts av typ Michelangelo och under antiken.

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan

Inte så farligt. Min make hade en kalender med lättklädda kvinnor på väggen i arbetsrummet som en anonym givare skickade (för att retas?) varpå en TV journalist frågade mig om jag tillät det? ”Visst, han är ju karl, men hade kalendern bestått av halvnakna män och hängt upp den, så hade både han och kalendern åkt ut” blev mitt svar. Då skrattade hela TV Teamet.

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan
Reply to  Vera

vad hade din man gjort om du i smyg haft en kalender med halvnakan kvinnor :)

Vera
Nybörjare
Vera
8 månader sedan
Reply to  Malin

Då hade jag åkt ut. Min kalender bestod av natur, ibland tyska soldater i full mundering som jag fick som gåva. Nöjd Malin?

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan
Reply to  Vera

min kalender består av sensuella naturbilder av helt nakna djur o växter.

Rokviken
Nybörjare
Rokviken
8 månader sedan
Reply to  Malin

Stackars djur och växter. Att förminskas till sexobjekt.

Malin
Nybörjare
Malin
8 månader sedan
Reply to  Rokviken

Rokviken
LOL :)

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
8 månader sedan

5 vuxna barn senare!

Är det bara jag som inser att detta är 1 000 gånger mer allvarligt?

Hela fem ”överlevare” till?!!

Ingen som i tid kunde ha stoppat en stor, rejäl och stadig kork i hålet?!

Erik
Nybörjare
Erik
8 månader sedan

Jag ogillar Janouchs ordval ”vikt ut” som om det skulle vara en uppseendeväckande och bra grej. Sen kan man undra vad ”Tycker det är för lite hud och sköna frigjorda damer i sociala medier.” betyder då det finns gott om renodlade nudistprofiler på instagram, dock är dem vänster så då gillar kanske Janouch det inte. Det känns som en counter-jihadistisk grej. Hela synen på ordet skam och så klart mer propagerande för nakenhet som något unikt trots att vi lever i en överdrivet sexualiserad värld. Nja, jag måste nog säga att jag är emot Janouch och hennes felvinklade och degenererande… Läs mer »

Klaus
Nybörjare
Klaus
8 månader sedan

Antivita Judarnas önskan är rasblandning och att svenska tjejer och kvinnor blir rasfrämlingarnas horor. Propagandan pratar därför ofta kärlek, kärlek och en gång till kärlek. Kärlek till främlingar. Det bekräftar Janouch med att svenskor ska vara sexiga för rasfrämlingarna så att de inte behöver våldta svenskor. Det finns många naiva svenskor som blev vän med ras- och kulturfrämlingar och (grupp-)våldtagen, och några mördades.

Sverker
Nybörjare
Sverker
8 månader sedan

En annan aspekt är att människor med mycket östrogen, typ kvinnor, har en drift som Exhibitionist. Jag minns när t.o.m. vänsterkvinnor lät sig fotas topless på 70-talet.
De anskrämligt fula, typ Helle Klein & Lena Einhorn, har av naturliga skäl inte den driften.
Grymt frustrerande för fula feminister som får mental kortslutning för att dom inte vet vilken fot dom skall stå på i frågan med vackra kvinnor som exponerar sig.

nordbo
Nybörjare
nordbo
8 månader sedan

Det är en ganska rörig och komplicerad fråga det här. (vart drar man gränser osv) Det är många från båda sidor som anklagar att Skampatrullen ”hänger ut” kvinnor som exponerar sig på detta sätt. Till en början så vill dessa att deras dekadens ska bli viral,och dom är såklart helt tillfreds med att det cirkuleras runt,hela syftet med deras exponering.Men så fort det blandas in kritik av deras beteende så blir det ett j-vla liv – kändisar,politiker och judepressen ställer sig bakom och hejar på och försvarar beteendet. Man ska konsumera,onanera och hålla käften helt enkelt. Min kritik hamnar dock… Läs mer »

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan
Reply to  nordbo

Bra skrivet, är helt enig, och ja… det är en oerhört komplicerad fråga. ”Tack vare” juden som har propagerat för löshet, dekadens osv så har samhället utformats på det här sättet. Det har medfört att både barn (var i helvete finns föräldrarna som ska hindra detta!?) till yngre vuxna som tar kort på sig själva lättklädda. Dekadens leder aldrig till något positivt, och det vet juden och likaså denna Janouch och förmodligen därför propagerar för det. Det tragiska är att det finns inget som helst skäl till att ladda upp bilder på sig i bikini eller dylikt, än att syftet… Läs mer »

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
8 månader sedan
Reply to  Ethny

OT Min version av Gibbons på svenska var i 4 volymer. Att läsa romartidens historia via de samtida författarna är inga problem idag då det mesta finns på svenska som Tacitus, Cicero och Josephus. Gibbons verk är dock suveränt och har stått sig mycket bra då det trots allt skrevs redan på 1700-talet. Om du vill kan du även läsa om det Östromerska rikets nedgång. Historikern Prokopios skrev ”Hemlig Historia” om Kejsarinnan Theodora på 500-talet.

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan
Reply to  Jan Hjelm

Det där får jag kolla upp, låter intressant. Tycker mig känna igen Tacitus, lite osäker där men tror jag ska ha PDF-boken. Tackar för tipsen!

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
8 månader sedan
Reply to  Ethny

Det finns mängder av olika editioner av Gibbons verk. Originalet är 6 volymer på totalt bortåt 2000 sidor.

Min gissning är att de editioner som har endast några delar är nedkortade versioner. Skaffa därför någon av de med flest volymer.

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan

Det är just dem som jag har hittat, men där finns bara 3 volymer. Vet du var man kan få tag på alla 6?

Ethny
Nybörjare
Ethny
8 månader sedan
Reply to  Jan Hjelm

Vet inte vad som händer ibland, min kommentar syns inte oavsett om jag använder en annan webbläsare, rensar cookies och andra inställningar, rensar registret på datorn (inte för att jag tror det ska hjälpa något direkt, men alltid bra att göra) samt rensar allt möjligt… Hmpf! Kan du se kommentaren? Ursäkter annars då du ändå tog dig tid att skriva. Om kommentaren inte finns / syns så tackade jag i vilket fall för förslaget, känner igen och har läst lite grand utav Tacitus diverse böcker, men tyvärr som PDF. I alla fall, har du något tips på varifrån man kan… Läs mer »

Vedklampen
Nybörjare
Vedklampen
8 månader sedan

Twitter är jävla sandlåda och är man i sandlådan får man leken tåla! Upprätta mer svensk etik,moral o heder i denna sandlåda Tack Althögern!

Charlotte
Nybörjare
Charlotte
8 månader sedan

Det är så löjliga saker som folk blir uthängda för. En tjej skrev att hon skulle dricka glögg och fantisera om sitt senaste ligg. Då tycker jag att det är mer moraliskt förkastligt att hänga ut personer så här än skriva ngt halvsnuskigt eller flasha lite hud.

Sen kan man verkligen fundera över varför skampatrullen skapades!? Man behöver inte vara Einstein för att inse att det skulle splittra högern. O vem vinner på det?! Och sen att det är just Katerina som blir motelden.

Charlotte
Nybörjare
Charlotte
8 månader sedan

Och vad är det för förlegad kvinnosyn Dulny har? ”Mäns uppgift att sätta gränser”

Ulfrik
Nybörjare
Ulfrik
7 månader sedan

Denna judinna gör då allt för att inte stärka antisemitismen.