Judinnan Janouch: Mer fri sex och svensk synd kommer att förbättra samhället

INRIKES. Den sexualliberala judinnan Katerina Janouch anser i en krönika att fri sex och mer ”svensk synd” behövs för att motverka våldtäkter och hederskultur.

Katerina Janouch

På Alla hjärtans dag publicerade den sexualliberala judinnan Katerina Janouch en krönika där hon menar att det är avsaknaden av fri sex och lössläppt sexualitet som är en av orsakerna till att vi har ett hårt samhälle idag, där våldtäkter, brutalitet och övergrepp blivit vardag.

”Vad hände med det sexuellt befriade Sverige, med det vackra skandinaviska landet som kom att bli symbol för den vilda sexualiteten, där man kunde ligga med vem man ville?” undrar Janouch. ”Sverige 2019 är … splittrat, negativt, polariserat. Jag har själv fokuserat på att prata mer om politik än om penisringar de senaste två åren ska jag villigt erkänna.”

Referensen med ”penisringar” är en syftning på Janouchs tidigare karriär som sexualrådgivare, som hon själv beskriver så här i krönikan:

I flera decennier har jag arbetat med att hjälpa svenska folket till ett bättre sexliv, och framför allt att frigöra kvinnors sexualitet. Jag har haft orgasmskolor, bruksanvisningar om hur sexleksaker funkar, oändliga resonemang om att man får älska vem man vill, hur man vill.

Janouchs recept för att Sverige åter ska kunna bli ett befriat land med en sund befolkning är inte folkliga protester eller en politisk resning, utan att människor blir mer sexuellt frigjorda och återerövrar den ”svenska synden”. Janouch skriver:

En sexuellt tillfredsställd kvinna är grundvalen för ett framgångsrikt samhälle … Det värsta är att det just är kvinnors sexualitet som drabbas hårdast när nymoralismens vindar blåser och människor sluter sig och blänger misstänksamt på varandra. Gruppvåldtäkterna haglar över oss och gör att pratet om den ansvarslösa, fria, lössläppta sexualiteten på något sätt känns irrelevant och kanske till och med ansvarslös.

Det återstår att se om Janouchs kamp mot ”nymoralism” och för fri sex ”med vem man vill, hur man vill” kommer att stärka hennes självpåtagna ställning som ledare för proteströrelsen mot ansvarslös migrationspolitik och myndighetsarrogans där många deltagare tror på mer politiska lösningar.

Källa:
Janouch: Vi behöver återerövra den svenska synden

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
5 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RokvikenVictorFredrikaKlaus_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Peter
Medlem

Jag är oerhört tacksam och stolt över vår hållning i umgängesfrågor. Tack för den raka och riktiga hållningen!

_DH_
Medlem
_DH_

Huga, vilken dålig logik. Om ”fri kärlek” och lössläppthet förhindrar brottslighet, hur blev då Manson-familjen de våldsamma psykopater de bevisade sig vara?

Mitt svar är: För att de inte underkastade sig några normer, vare sig det gällde sex eller våld. De var endast de ohämmade bestar de föddes som och omfamnade denna natur.

Klaus
Medlem

Fri sex inkluderar (homosexuellt) barnsex och betyder kriminella handlingar och förtryck särskilt av barn och tjejer. ”Pizzagate” handlar därför om sex i ”bakgården”. Talmud-judinnan Janouch bagatelliserar fri sex som skall fram för allt gynnar ras och kulturfrämlingar.

Fredrika
Medlem

Den ”svenska synden” som Sverige blev ökänd för, var judisk. Vilgot Sjöman mfl. Den fanns samtidogt i USA. Där härjade Russ Meyer. Perversa j*ar.

Rokviken
Medlem

Och vi ska inte glömma Skå-Gustav och den där Lis Asklund.

Victor
Medlem

Tillbaka till Israel med dig. Liksom resten av din sort.