Jeffrey Epsteins samarbete med underrättelsetjänster

UTRIKES. Nu när det återigen uppdagas vad juden Jeffrey Epstein och vad hans vänner sysslar med är det självklart att inga underrättelsetjänster lyfter upp armen och medger att samarbete sker med Epstein. Därför kan det vara intressant att upplysa läsarna om lite 1900-talshistoria. 

  • Eli Cohen var delaktig i den beryktade Lavonaffären, där judar i en false flag-attack skulle bomba brittiska och amerikanska mål i Egypten med syftet att få dessa två västerländska länder att tro att det var Egypten som utförde attackerna.
  • Cohen siktade in sig på den syriska militären och anordnade stora fester till den högsta ledningen. Det var inte ovanligt att dessa fester skedde utomlands såsom i Sydamerika. På hans fester förekom stora mängder kvinnor, och ibland utvecklade sig festerna till rena orgier. Alkohol fanns det också gott om, syftet med detta var att sänka männens förmåga att hålla tyst om viktiga syriska militära hemligheter.
  • Till slut upptäcktes han och arresterades. Då Cohen varit så betydelsefull för Israel var de mycket ivriga att få honom tillbaka. Flera västerländska ledare och påven Paul VI gav sitt stöd till den internationella kampanjen som startades av den israeliska utrikesministern Golda Meir, vars mål var att få Cohen utlämnad till Israel. Eli Cohen torterades, något som inte är ovanligt idag i västerländska länder som USA, där det kallas för enhanced interrogation techniques på nyspråk. Därefter dömdes han till döden som varning till alla imperialistiska sionistiska spioner och hängdes inför det syriska folket.

  • Förutom alla hedersbetygelser Cohen fick för sitt arbete så finns det andra saker som visar upp betydelsen för hans arbete för det judiska folket. Israel ville att hans kvarlevor skulle skickas tillbaka till Israel. Syrien vägrade och begravde dessa på hemlig ort. Än idag försöker Israel hitta dessa kvarlevor. Rabalder uppstod också när någon försökte auktionera ut hans klocka, Mossad lyckades få tillbaka den och World Jewish Congress publicerade en liten propagandafilm om händelsen. Snart kommer serien The SpyNetflix som med största säkerhet kommer att försöka försköna skildringen av Eli Cohens liv och arbete.

En mer detaljerad Dagens datum-artikel om spionen Eli Cohen finns att läsa här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
PeterFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Enligt rapporter från europeiska och amerikanska alternativmedier har inte Epstein infunnit sig på de rättegångar som har hållits mot honom. Polisen har heller inte tvingat dit honom. Om det är sant kan det tyda på att man bara låtsas sätta dit honom. Det är stor sannolikhet att Rothchilds, Bronfmans och Sassoons inte vill ha käppar i hjulet för sin vapen, knark och pedofilhandel. Ett sant grävande av Epsteins förehavanden skulle också framställa många mäktiga människor i svart dager. Det kommer inte att tillåtas. Skulle inte förvåna mig om det händer ungefär samma saker nu som tidigare gånger pedofildjäveln hamnat inför… Läs mer »

Peter
Medlem

Epsteins kopplingar till Mossad och World’s Jewish Congress är bara för bra för att vara sanna… Bara att luta sig tillbaka nu… Snart börjar kipporna brinna.