HMF-medaljen belönar tankebrottslingar i demokraturen Sverige

YTTRANDEFRIHET. Det nya initiativet HMF-medaljen har skickat ut ett brev med medalj till svenskar som åtalats för åsiktsbrott enligt gummiparagrafen hets mot folkgrupp.

Jeff Hede, aktivist i Nordiska motståndsrörelsen, glad mottagare av HMF-medaljen. Foto: Privat/Nordfront.

Under dagen har ett flertal personer som dömts eller åtalats för åsiktsbrott enligt gummiparagrafen ”hets mot folkgrupp” fått ett brev hem med en medalj, den så kallade HMF-medaljen, samt klistermärken med HMF-medaljentema och det latinska citatet ”dixi et salvavi animam meam” (”jag har talat och räddat min själ”). Den anonyme avsändaren förklarar i det personligt adresserade brevet syftet med medaljen:

Syftet med projektet HMF-medaljen är att göra uppror mot den statliga anarkotyrannin genom att ge människor som åtalats för brottet hets mot folkgrupp stöd, gemenskap och råg i ryggen och samtidigt ta bort udden ur den missbrukade rättsapparatens effektivaste och mest skändliga vapen för att avskräcka människor från att våga kritisera den statliga värdegrunden och maktordningen eller reagera på dess konsekvenser.

I brevet skriver man vidare:

Medaljens ägare ska kunna känna sig hedrade, stolta, och utmärkta av att bära den. De ska känna att deras dom/åtal är en fjäder i hatten, ett krigarens märke som de bär med sig resten av livet, och medaljen är ett fysiskt erkännande och manifestation av det faktumet.

I försändelsen som ett stort antal åsiktsbrottsdömda eller åtalade svenskar fått under torsdagen ingick förutom en medalj även klistermärken och ett personligt adresserat brev. Foto: Nordfront.

Jeff Hede i Luleå, aktivist i Nordiska motståndsråndsrörelsen, var först med att tipsa Nordfront om medaljerna som skickats ut.

— Det var faktiskt jävligt kul, men jag blev lite förvånad. När jag såg paketet tänkte jag först att ”jag har inte beställt nåt”. När jag sedan såg att det stod ”HMF-medaljen” trodde jag det var ett försenat skämt av några polare eller arbetskamrater från min senaste HMF-dom förra året.

Hur många gånger har du dömts för HMF?

— Två gånger tror jag, kanske någon gång till. Senaste gången var i maj förra året då jag blev dömd för att någon som kallade sig Jeff Hede hade lagt upp politiskt inkorrekta bilder på VK.

Vad tycker du om initiativet HMF-medaljen?

— Jag tycker det är riktigt bra. Det är synd bara att det inte var vi [Nordiska motståndsrörelsen. reds. anm.] som kom på det. Riktigt kul! Nu blev man sugen sätta igång med HMF:andet igen.

Efter intervjun skickar Hede också en bild som visar hur han stolt satt upp ett HMF-medaljenklistermärke på sin ytterdörr.

HMF-medaljenklibba på Jeff Hedes ytterdörr. Foto: Privat/Nordfront.

Men Jeff är inte den enda som fått medaljen under torsdagen. Under dagen har det strömmat in tips från glada och stolta åsiktsbrottslingar som fått utmärkelsen. En av dessa är Jan Hjelm, som åtalades och dömdes för hets mot folkgrupp i oktober förra året efter att ha satt Nordfront-klistermärken på sin rullstol.

— Det är ett äretecken och inget att skämmas över. Jag har fäst min medalj på min jacka. Stolt är bara förnamnet, säger Jan till Nordfront.

Läs mer om HMF-medaljen på hmfmedaljen.se.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Slipsen
Nybörjare
Slipsen
1 månad sedan

Gratulerar alla som fått medaljen!
Det blir ytterligare en nagel i ögat på detta ruttna system och deras antisvenska/antivita gummilag!

Peter
Nybörjare
Peter
1 månad sedan

Ett stort GRATTIS till er som fått denna äresbetygelse!

Jag erkänner att jag är en smula avundsjuk på er hjältar, men sånt här måste man ju förtjäna, så den som väntar på nåt gott…. 😋

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 månad sedan

Jag blev bara fälld för ofredande men om Gud vill så blir det en medalj för mig med i framtiden. Grattis!

David
Nybörjare
David
1 månad sedan

Grattis!

Harald
Nybörjare
Harald
1 månad sedan

Mycket positivt!

Freke
Nybörjare
Freke
1 månad sedan

Bra initiativ. Hade gärna tagit emot medalj för min dom i Tingsrätt och Hovrätt.

Per
Nybörjare
Per
1 månad sedan

En utomordentlig kvalitetssäkring på att man inte är en ryddradslös, pk-gaggande NPC-zoombie.

Snart betydligt mer prestigefyllt än ett Nobelpris.

Vera
Nybörjare
Vera
1 månad sedan

Blev förvånad och glad. TACK