Greta Thunberg skriver för Soros-tidning: ”Rasister bakom klimatkrisen”

GLOBALISM. Greta Thunberg skriver nu i den Soros-finansierade tidningen ”Project Syndicate” att klimatfrågan hör samman med ”rasistiska och patriarkala strukturer”.

I en artikel i en tidning ägd av den judiske finansmannen George Soros kopplar den numera ökända klimataktivisten Greta Thunberg tillsammans med två andra personer samman klimatfrågan med ”rasistiska” och ”patriarkala” så kallade förtryckarsystem.

Enligt Greta och hennes medförfattare är klimatkrisen ”en kris för mänskliga rättigheter, för rättvisa, och politisk vilja”. De menar att ”kolonialister, rasister och patriarkala förtryckarsystem har skapat och eldat på” krisen. ”Våra politiska ledare kan inte längre fly sitt ansvar”, menar Greta.

Artikeln ifråga är nyligen publicerad i nättidningen Project Syndicate, som även är en medieorganisation finansierad med pengar från Soros organisation Open Society Foundations. Soros själv är också en flitig och återkommande skribent i tidningen.

George Soros har gjort sig känd som bland annat ”förintelseöverlevare” och vänsterextrem mångmiljardär som har bedrivit ett intensivt lobbyarbete för massinvandring från tredje världen till vita länder. Han blev känd för den svenska allmänheten när han 1992 spekulerade i att den svenska kronan var övervärderad, vilket slutade med att Sverige fick en svårartad finanskris samtidigt som Soros förmögenhet växte ytterligare.

På senare tid har Soros försökt påverka det svenska samhället genom att bland annat finansiera den privata och antivita underrättelseverksamheten Expo.

Soros organisation Open Society Foundation driver förutom massinvandring även frågor som legalisering av narkotika, antirasism, fria aborter, feminism, etcetera. Soros och hans organisation bekämpas numera i hans hemland Ungern, där premiärminister Victor Orbán har pekat ut Soros som en organisatör av illegal invandring, ett hot mot rikets säkerhet, samt attackerat honom för att ha kampanjat mot den ungerska regeringen.

Källor:
Why We Strike Again
George Soros (Metapedia)

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

12
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
6 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
MalinSigfridHelmerKlausCaesar-Aurelius Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Sverker
Medlem

Hur tydligt behöver det vara att det är dem ”evige” som ligger bakom även detta bedrägeri, som ytterst syftar till att berika sig = läs plundra alla utom sin grupp? Vi vet ju, för vi är inte hjärntvättade, men standard-Svensson behöver mer dylika avslöjande innan polletten trillar ner.

b¤d
Medlem

Flickan är en marionett. Hon har ett manus och guider som (((hjälper))) henne.
I framtiden kommer hon bara bli ihågkommen som en diagnos med mundiarre och floskelspruta.

Ansvariga bör kölhalas och minderårigförklaras.

Minst…

Rokviken
Medlem

Och hennes fanatiska föräldrar som utnyttjar sitt barn på detta sätt.

Caesar-Aurelius
Medlem

George Soros har gjort sig känd som bland annat ”förintelseöverlevare”

Snälla redaktionen, nu är ni ju helt ute och cyklar!

George Soros hette under kriget Sandor Kiss och satt inte en enda dag i något koncentrationsläger.

Tvärtom, han var med och skickade en hel bunt judar till arbetsläger, samtidigt som han plockade till sig allt av värde han kunde hitta i deras bostäder tillsammans med sin gudfader Baumbach, som var en högt uppsatt byråkrat på ungerska jordbruksministeriet.

comment image

Rokviken
Medlem

György Schwartz är en bedragare av värsta sort som så många andra av hans likar.

Caesar-Aurelius
Medlem

VIDEO – The Jew George Soros during WWII, hiding as the Hungarian boy ”Sandor Kiss” & helping his godfather Baumbach, a Hungarian agriculture ministry bureaucrat, in stealing millions fr. Budapest Jews and deporting them to Concentration Camp.

https://vk.com/caesar.guttersnipe?w=wall453578850_4235%2Fall

Rokviken
Medlem

De går ju över lik även om de är av samma sort.

Sigfrid
Medlem

Judar har aldrig haft ett samvete dom vill bara berika sig på andras bekostnad.

Klaus
Medlem

Ja, våra politiska ledare är anti-vita pro-judiska rasister.

Helmer
Medlem
Helmer

Fast nu är det ju inte rasister som är för invandring till sina länder, utan marxister. Så det där ang invandring och klimat får hon allt fundera vidare på.

Malin
Gäst
Malin

hon anklagar, radar upp en massa floskler och skrämmer folk med klimatångest utan att presentera en enda lösning beträffande föroreningar, skövlade av natur och försämring av klimatet. Hon hotar och skrämmer folk, om de inte krossar patriarkatet så går världen under.

Rokviken
Medlem

Håller med dig. Feminism och klimatalarmism är två sidor av samma mynt.