George Soros, FN och EU ger rasfrämlingar bankkort för att ”fly” till Europa

FRÄMLINGSINVASIONEN. FN, EU och privata banker samarbetar för att underminera migrationslagar. Syftet är att underlätta inflödet av ”flyktingar” till de tidigare vita länderna.


Foto: UNHCR.

Som Nordfront rapporterade i somras har juden George Soros globala migrations- och utvecklingsprojekt. En del av dessa arrangeras i samarbete med MasterCard, och syftar till att riva gränserna mellan länder och maximera invandringen från tredje till första världen.

Slovenska nyhetsportalen Nova24 rapporterar att de ser hur MasterCards migrationspolitik samverkar med FN och EU för att öka invandringen till eller genom Sloveninen, Hercegovina och Bosnien där de mellanlandar för att ta sig vidare till ett land som det har utsett till slutmålet för deras ”flykt”. Många av dem vill till Sverige och Tyskland.

De förladdade korten är försedda med både EU:s och FN:s flyktingorgan UNHCR:s logotyper. Asylanten behöver inga identitetshandlingar för att få eller använda korten. För att bevara anonymiteten på asylanten, finns i stället för namn på kortinnehavaren texten ”UNHCR” och ett nummer präglat på kortet. Detta kan vara fördelaktigt om den resande väljer att uppge falska eller olika identiteter under asylsökningsprocesserna.

Nya dyra kläder, mobiltelefoner och vapen
Nova24 återger en källa inom den slovenska polisen som uppger att de ”flyktingar” som har dessa MasterCard-kort bär nyinköpta och rejäla kängor och vandringskläder, smarttelefoner och även vapen. I de östeuropeiska länderna tar de ut pengar ur bankomater för att köpa förnödenheter och annat i sin färd mot rikare länder.

À propos att en del av ”flyktingarna” och asylsökarna är beväpnade sade Dr. Raphael Matthew Johnson i somras att ju svagare regeringar är i förhållande till banksektorn, desto mer av politiken styrs av bankerna själva. När bankerna vill ha massinvasioner av rasfrämlingar av ekonomiska och politiska skäl, har de makt att se till att sådan politik genomdrivs.

— Det skulle inte förvåna mig om George Soros och andra bankirer börjar beväpna migrationsmiliser. Så många av dessa killar är i vapenför ålder. Jag gör inga förutsägelser om detta, men det skulle inte förvåna mig, sade Johnson.

Ungerns regering har varnat för att runt 70 000 migranter har samlats på Balkan och förbereder sig för att tränga in i Västeuropa via vad som i folkmun kallas ”Sorosexpressen”.

Källor:
Zdaj je jasno, od kod ilegalcem denar: Evropska unija jim v BiH pošilja kar bančne kartice!
UN, Mastercard Supplying Migrants With Prepaid Bank Cards

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nordboAryan1488crusaderAnnaPålästKlaus Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Vad gäller Ungern så har de redan en antimigrationsmilis med ”a licens to kill” – så det blir väl Sverige och Tyskland som i vanlig ordning får ta emot de svarta guldklimparna.

Klaus
Medlem

Det är toppen att plundra och provocera oss. De européerfientliga antivita politikerna och Illuminatijudarna som George Soros vill ha krig – den beväpnade tredje världen mot oss obeväpnade européer.

Påläst
Medlem

Tillslut fattar nog t o m dumsvensken att man får välja mellan att ha ett civiliserat land och ett land där svartskallar och liknande äga tillträde.

Anonym
Medlem
Anonym

Fint, de tar ifrån Svenskar sina konton och delar ut nya till främlingar.

Herr Shekel
Medlem

Kalergi

nordbo
Medlem

Den orkestrerade massinvandringen identifierades ytterligare. En nyhet som enkelt kvalar in på ett löp precis överallt.