George Soros och MasterCard i ny ohelig allians

GLOBALISM. Juden George Soros samarbetar med MasterCard för att skynda på folkutbytet i Väst.

Hos vissa länders regeringar börjar skönjas ett litet motstånd mot den ohejdade invasionen av rasfrämlingar i väst, som ändå förutspås öka. Några ledare i Europa och även USA:s president säger sig vilja bromsa inflödet av de ekonomiska livsstilsimmigranter som brukar kallas flyktingar och hanteras som asylsökande. Till och med i Sverige har flera riksdagspartier börjat att löst tala om invandringsbegränsningar på ett sätt som för ett fåtal år sedan kunde klassas som ren och skär främlingsfientlig ”rasism” och ”nazism”.

Att främlingsinvasionen är orkestrerad av främmande makter är en situation som många av Nordfronts läsare har förstått för länge sedan. Nya partier växer som svampar ur jorden, vars anhängare har ett stort och primärt intresse: Att stoppa eller minska invandringen.

Men alltsedan det kommunistiska Göteborgsbandet Blå Tåget sjöng om hur staten och kapitalet går hand i hand har många som inte ens är intresserade av politik insett att så verkligen är fallet.

Kapitalet styrs av bankerna, och bankerna startar krig och styr politiken i enskilda stater och överstater som EU och USA i allt högre utsträckning. En av de mest ökända ekonomiska aktörerna på den globala arenan är den judiske finansmannen och ”filantropen” George Soros (verkligt namn: György Schwartz). Han har avslöjats med att göra allt från att finansiera telefonappar som varnar illegala invandrare, deras kompisar och advokater när tull- och immigrationsmyndigheten i USA försöker leta upp dem, bygga hemsidor och handböcker som leder afrikaner och araber till Europa för att söka lyckan, till att direkt sabotera valutor för att öka sin enorma förmögenhet.

Viktor Orbán mot George Soros
— Det har förekommit krig i Mellanöstern och i Afrika så länge det har funnits kulturer där, men nu upplever vi för första gången ett organiserat inflöde av icke-vita immigranter i enorma antal som skickas hit av icke-statliga organisationer, säger den rysk-ortodoxa prästen och historikern Dr. Raphael Matthew Johnson.

Ungerns premiärminister Viktor Orbán kritiseras av andra stater och av utländsk press för att förbjuda George Soros att undergräva samhällsordningen i Ungern.

— Vi ska komma ihåg att den första lagen mot ”filantropiska” icke-statliga organisationer var en rysk lag, säger Johnson. [Vladimir Putin] blev häftigt attackerad i västerländsk press för detta. Om en sådan organisation i Ryssland får minst 20 procent av sin finansiering från främmande länder, blir de straffade.

Syftet med den lagen är att globalisters kapital utifrån inte ska få styra landets politik för mycket.

— Ungern anser att det [helt enkelt] är ett brott att agera i brottslig konspiration. Nu ökar de bara straffvärdet och ser till att det skapas ett socialt stigma av att begå denna brottslighet, säger Johnson om Viktor Orbáns restriktiva politik beträffande resursstarka icke-statliga organisationer.

— Warszawapakten koloniserades av Sovjetunionen. Balkan koloniserades av det Ottomanska riket, av icke-vita och av icke-kristna. Ända sedan korstågen har kyrkan och de vita kämpat mot främmande religioner. Detta formade och skärpte den europeiska identiteten. Men dagens katolska påve fördömer sådant och kräver att ett obegränsat antal människor och mer främmande religion ska invadera Europa. Det visar vad det handlar om. Det är ingen tillfällighet att Vatikanens huvudbank ägs av en [judisk] Rothschildbank, The Bank of England, säger Johnson.

Allt detta drivs av den privata sektorn. Den är mäktigare än regeringarna, menar Johnson. Ju mer regeringarna följer bankernas politik och deras nuvarande språkrör påven, desto mer omtyckta blir regeringarna av bankerna och den globala privata sektorn.

Och den globala privata sektorn vill ha massinvasion av rasfrämlingar. Numera erkänner Soros att han inte bara gör det av ”humanitära skäl”, utan att han tjänar pengar på det.

Redan i november 2015, efter den av bland andra honom anordnade anstormningen av ”flyktingar” till USA och EU, skrev Soros ett öppet brev till Ungerns premiärminister Viktor Orbán efter det att denne hade anklagat Soros för att vilja förstöra Europa. Orbán hade kritiserat Soros med orden:

— Denna invasion drivs på, å ena sidan, av människosmugglare, å andra sidan av de där människorättsaktivisterna som stödjer allt som försvagar nationalstaten. Denna västerländska inställning och detta nätverk av människorättsaktivister representeras kanske bäst av George Soros.

Soros svarade i sitt öppna brev till Orbán i den judiska publikationen Bloomberg Business, att hans stiftelser hjälper att ”upprätthålla europeiska värderingar” medan Orbáns politik att stärka den ungerska gränsen och hindra ett stort migrantinflöde ”underminerar de värderingarna”.

”Hans plan hanterar skyddet av nationella gränser som målet [för sin politik] och flyktingar som ett hinder. Vår plan hanterar skyddet för flyktingar som målet och nationella gränser som hindret”, fortsatte Soros.

Från filantropi till uttrycklig profit
Tidigare har Soros’ privata politik kallats ”filantropi” för att han har sagts vilja sprida välstånd även till fattiga. Men numera erkänner han att han tjänar pengar på de så kallade flyktingströmmarna. För ungefär två år sedan blev det känt att Soros försöker profitera på den illegala migrationskrisen i USA och i EU som han redan från första början var direkt medansvarig för att ha skapat, skriver Matthew Vadim för Capital Research Center. Denna organisation studerar hur icke-statliga organisationer använder sina pengar och styr politiska skeden för att kunna rapportera till donatorer om pengarna används på andra sätt än vad som har avsetts.

Den judiske så kallade filantropen George Soros hittar ständigt nya vägar att driva på folkmordet på de vita européerna via massinvandring.

Soros tjänar storkovan på revolutioner och mänsklig misär, skriver Vadim. Han har allvarligt skadat Storbritanniens och Malaysias ekonomiska system. Även Sverige fick på 1990-talet direkt känna av hans valutaspekulationer med allvarliga konsekvenser för Sveriges ekonomi. 1989 finansierade han den ”mjuka revolutionen” i Tjeckoslovakien och organiserade kupper i Kroatien, Georgien, Slovakien och i hela forna Jugoslavien. Han finansierade också proteströrelsen ”Ockupera Wall Street” för att destabilisera USA:s ekonomi och finansierar Black Lives Matter för att skapa oro mellan raserna i USA.

Soros anklagar USA för att vara ett stort hinder för att skapa en rättvis världsordning. Han hyllar på översvallande vis det förtryckande och kommunistiska Kina för att dess totalitära stat har en bättre fungerande stat än vad USA har. Sveriges dåvarande statsminister Göran Persson, som då representerade den svenska socialdemokratiska globalismen, sade liknande saker när han vid ett Kinabesök hyllade Kinas statsledning för dess stabilitet.

MasterCard Foundation
På senare år har Soros ingått partnerskap med kreditkortjätten MasterCard som sedan en längre tid tillbaka har utvecklingsprojektet Master Card Foundation. De har skapat en gemensam plattform som kallas Humanity Ventures (ungefär: Humanitärt Riskkapital).

Via sina Open Society Foundations har Soros själv finansierat olika politiska projekt, men i sin gemensamma pressrelease skrev MasterCard och George Soros att ”Humanity Ventures är avsett att tjäna pengar för att stimulera till investeringar av andra finansiärer”. Det uttryckliga syftet är att förbättra ”flyktingars” liv med utbildningar, sjukvård och ekonomisk utveckling.

”Flyktingar tvingas ofta till ett liv i desperation i sina värdländer eftersom de inte får tillgång till de statliga tjänster som erbjuder ekonomiskt stöd”, skrev Soros och MasterCard i sin pressrelease, och ignorerade helt det faktum att skattebetalarna i värdländerna betalar enorma summor för att skänka bostäder, pengar, mat och sjukvård i en omfattning som får de allmänna institutionerna och delar av länders ekonomi att gå på knäna.”Våra investeringar i denna sociala verksamhet, parat med MasterCards förmåga att skapa tjänster som betjänar sårbara samhällen, kan visa hur privat kapital kan spela en konstruktiv roll för att lösa sociala problem”, fortsötter Soros och MasterCard i pressmeddelandet.

Alla vinster som Soros och hans miljardärvänner gör på dessa finansiella tjänster kan användas för att finansiera fler politiska händelser. Soros’ vinster i humanriskkapitalprojekten kan mycket väl användas för att finansiera fler flyktingströmmar till väst, vilket också är vad Soros uttryckligen vill ska komma till stånd, kommenterar Vadim Soros och MasterCards humanriskkapitalplattform.

Sedan MasterCard Foundation bildades, har många universitet fått MasterCard Foundation-program, i vilka George Soros nu sätter en starkare politisk prägel. Utbildningarna och universitetsprogrammen ska förankras i framtida politik, social aktivism och ekonomiska investeringar.

Privat flyktingpolitik
Även om alltså några nationalstater har börjat dra öronen åt sig beträffande att låta främlingsinvasionen fortsätta i obegränsad skala, är det rimligt att tänka sig att den politiken snart i stigande grad kommer att övertas av privata intressenter. Ju svagare staternas regeringar är i förhållande till banksektorn, desto mer av politiken styrs av bankerna själva. När bankerna vill ha massinvasioner av rasfrämlingar av ekonomiska och politiska skäl, har de makt att se till att sådan politik genomdrivs.

— Det skulle inte förvåna mig om George Soros och andra bankirer börjar beväpna migrationsmiliser. Så många av dessa killar är i vapenför ålder. Jag gör inga förutsägelser om detta, men det skulle inte förvåna mig, säger Dr. Matthew Raphael Johnson.

Källor:
Soros Admits Involvement In Migrant Crisis: ‘National Borders Are The Obstacle’ 
https://capitalresearch.org/article/soros-mastercard-from-immigration/
Dr. Matthew Raphael Johnson

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Den-Kristne says:

  Kan man ställa George Soros inför rätta?

  • Tror inte någon nuvarande svensk lag är tillämplig, men vi kan ju ändå kidnappa honom och själva pröva honom i Finspång.

   • Den-Kristne says:

    Vilken bra idé! Lite tortyr av Soros skulle ju också sitta bra.

    • Grottbjörnen says:

     ja skulle kännas bra att se det där dumma hånflinet försvinna från hans ansikte

    • Grottbjörnen says:

     man kan sätta honom i en liten bur och lägga guldföremål runt som är så att han nästan når dom, men varje gång han försöker vidröra föremålen så får han en elstöt och det skjuter upp nålar från marken som sticker honom i röven

     • Den-Kristne says:

      Någon av dess kan också användas: https://www.youtube.com/watch?v=BHJ0-Lr5cHk .
      Detta är också intressant:

      Kittel-tortyr är en term som brukade innebära att kittande missbrukas, dominerar, trakasserar, förnedrar eller förhör en individ. Medan skratt är populärt tänkt som ett nöjessvar, i klypningstortur kan den som kittlas skratta trots att de tycker att upplevelsen är trevlig eller inte. I en kittlande situation kan skratt indikerar en panikreflex snarare än ett nöjessvar. Kittel-tortyr kan vara en konsensuell aktivitet eller en som tvingas, beroende på omständigheterna. [1] I en konsensuell form kan kittel-tortyr vara en del av en ömsesidigt uppfyllande, fysiskt intim handling mellan partner. Tvingad kittlingstortyr kan emellertid orsaka verklig fysisk och psykisk nöd hos ett offer, varför det har använts som en förhörsmetod eller helt enkelt visar dominans över en annan person.

     • Grottbjörnen says:

      ja det finns ingen metod grym nog mot en ”människa” som zoros, gillar ”båten” (scaphism) som de gamla perserna använde, då får han se likmaskarna äta honom medans han lever, och det kanske kan påminna honom om hur hans folk äter på andra folk över hela världen, han ser ju redan ut som ett ruttet lik i levande tillstånd så det går nog snabbt

     • Den-Kristne says:

      Ja, hur länge till kan George Soros leva?

  • Lingonet says:

   om du har han i sikte,
   hälsa från mig med

 • Senaste says:

  ”Alla vinster som Soros och hans miljardärvänner gör på dessa finansiella tjänster kan användas för att finansiera fler politiska händelser. Soros’ vinster i humanriskkapitalprojekten kan mycket väl användas för att finansiera fler flyktingströmmar till väst”

  Daniel Sachs och Gabriel Urwitz var väl två av Soros vänner som tjänade en hacka när Soros sänkte den svenska kronan. Urwitz är idag ordförande för Paideia, den självutnämnda invandrings- och integrationsbasen för Europa, även känd som ett judiskt kulturinstitut. Kopplingarna förgrenar sig över en oöverskådlig yta…

  • Peter says:

   Urwitz (jude) har varit med länge i liret.
   Inblandad i en massa företagskonstellationer och vissa av dem börsnoterade. Skum. Skitskum. Det finns anledning att ha koll på det. Vem orkar gräva i arkiven? Det är en hal jävul. Mycket hal och mycket finurlig. Tips: Han bör var rejält 60 plus vid det här laget.

 • Jan Hjelm says:

  Den dag soros försöker skaffa sig monopol på tillverkningen av lyktstolpar så är det ett säkert tecken på att segern är nära.

 • Peter says:

  Märkligt, för mig, att jag på äldre dagar (man är i aktiv tjänst till minst nittio enligt en viss Bergström (Mer än ord) ska behöva ha koll på vad ”nassarna” sysslar med. Varning till gamla rödingar, man blir NS snabbt om man följer sanningen och historiska fakta. Så se upp alla gamla trötta 40-50 talister. Utmärkt artikel! Föredömlig, minst sagt. Disposition och fakta i en snygg komposition. Jag lär mig mer, jag växer. Tack Forsell. Soros är den han är, en globalisthora. Finns andra också. Högre upp i hierarkin. Vem kontrollerar och äger Visa? Kapitalet skinnar oss hur som helst. Var Blå Tåget Göteborgsbaserat? Vet inte riktigt, det var före min tid. Leif Nylén (1939-2016) – trummor, var konstkritiker och på DN i väldigt många år och han var stockholmare. Det var fel typ av vänster för mig, redan då. De kom ofta från högborgerlig/akademisk miljö. Gäller t.ex. Blå Tåget-medlemmar. Kolla om ni vill. Borgerliga element som ville lajva arbetare och arbetarkamp. De klädde sig i t.ex. s.k. arbetarskor (en skotyp som var vanlig på 40-talet och bakåt (bristande skydd). Jag var och är metallarbetare och kunde lätt genomskåda lajvarna. Jag var kommunistsympatisör (traditionellt kommunistparti, APK) i väldigt väldigt många år. Så kunde det vara på den tiden. Jag är något så ovanligt såsom en insiktsfull arbetare. Idag ovanligt, mer vanligt förr. Nu är det annorlunda. Eller hur Löfven?

  Hälsningar
  Peter Hallberg

  PS
  Till vänster står det ”medlem” (medlem i detta forum antar jag) och min VK-logga (som jag är rätt nöjd med, litografi (provtryck)) av Sven Ljungberg. Han och, oberoende av, Ehrén tog upp den bortglömda trägravyrtekniken. Ljungberg och Ehrén förekommer ofta på auktioner. Man kan få kvalitetskonst för en ringa penning.

  • Peter says:

   Svara? Svara till mig? OK, jag lämnade nedanstående i ett YouTube-forum nyligen, och det gäller här. I allra högsta grad här:

   Även om man inte är så verbal eller av andra skäl inte funkar i utagerande aktivism så finns det alltid något att göra (brukar de säga, rörelser och partier). I annat fall måste man, som sagt, stödja rörelsen/partiet ekonomiskt. Det är bara så.

   De som för vår talan ( vem gör det annars) måste äta och de måste bo. De skall stödjas ekonomiskt. Så är det och så har det alltid varit.

 • Rokviken says:

  Shekels är Wild Cat Money.


 • Lämna ett svar