Folkmordsvurmande organisationer i Ungern tvingas söka tillstånd för sin verksamhet

UNGERN. Under morgondagen väntas Ungerns parlament rösta genom den omdiskuterade ”Stoppa Soros-lagen” som innebär att folkmordsvurmande ”människorätts”-organisationer tvingas söka tillstånd för sin verksamhet från landets justitiedepartement.

En skylt som varnar för George Soros i Ungern.

Sedan en tid tillbaka har Ungerns regering arbetat på ett lagförslag som i folkmun kallats ”Stoppa Soros-lagen” vilken innebär en kraftig försvåring för folkmordsvurmande organisationer, i lögnpressen kallade ”människorättsorganisationer”, att verka i landet.

För att överhuvudtaget kunna driva verksamhet måste organisationerna söka tillstånd från Ungerns justitiedepartement. Människor som hjälper illegala invandrare utan tillstånd från staten riskerar att hamna i fängelse. En tidigare version av lagförslaget innefattade även en extra skatt på 25 procent på utländska donationer till folkmordsvurmande organisationer, något som inte finns med i den färdiga lagen.

Ungerns premiärminister Viktor Orban menar att lagen, som i synnerhet tillkommit för att stoppa den judiske mångmiljardären George Soros organisation Open Society Foundations, är ett måste för att bevara Ungerns kultur. Orban har även anklagat Soros för att underminera Ungerns kristna karaktär genom massinvandringsförespråkande, något som den rike juden själv förnekar.

George Soros (höger), här tillsammans med Europeiska kommissionens ordförande Jean-Claude Juncker.

Lagen har orsakat högljutt gnäll från diverse globalistiska organisationer. Bland annat sa en av UNHCR:s företrädare följande om lagen:

”UNHCR är mycket oroade över det här lagförslaget. Om det röstas genom kommer det beröva människor på flykt den hjälp de behöver. Vidare kommer lagförslaget att förvärra situationen med växande främlingsfientlighet i Ungern.”

Sedan Orban valdes till premiärminister i Ungern 2010 har landet fört en hård kamp mot globalistorganisationen EU. Bland annat har folkfientliga medier fått svårare att verka inom landet, och man har vägrat ta emot de av EU tilldelade rasfrämlingarna, även kallade ”flyktingar” av lögnpressen. Detta har fått EU-kommissionen att åtala landet i ett försök att tvinga dem ta emot sin kvot av rasfrämlingar, något man än så länge inte lyckats med.

Källor:
Hungary’s foreign minister says to push ahead with ”Stop Soros” bill
Hungary aims to criminalize aiding illegal migration in ’Stop Soros’ bill

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LingonetSenasteKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

”UNHCR är mycket oroade över det här lagförslaget. Om det röstas genom kommer det beröva människor på flykt den hjälp de behöver. Vidare kommer lagförslaget att förvärra situationen med växande främlingsfientlighet i Ungern.” Att fly är en mänsklig rättighet. Några orsaker till att man flyr är att man kan få gratis tandvård, samtidigt som man slipper arbeta. En annan orsak kan vara är att man är krigsförbrytare och efterlyst av myndigheterna i sitt hemland och en tredje orsak kan vara att EU utmålas som ett enda stort horhus där kvinnorna springer omkring halvnakna och tigger om ”uppmärksamhet”. Det ska tilläggas… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Helt rätt!
De som kommer hit verkar enbart vara yrkeskriminella män och diverse andra parasiter vars flyktingstatus är: ”vi kan inte skicka hem dem, då kan de ju få straff (för sina illgärningar)”!

Senaste
Medlem

Det är alltid främlingar de oroar sig över – men eliten behandlar alla lika och är inte alls rasistisk! Som sagt, verkligheten serveras mitt framför våra ögon, ändå ser massan den inte. Det finns en intressant koppling mellan Orban-regimen och globalist-eliten. Viktor Orban har varit klient hos den amerikansk-judiske konsulten Arthur J. Finkelstein, en man som jobbat för och hjälpt till makten olika högerpolitiker runtom i världen; Nixon, Reagan, Netanyahu, Sharon m fl. Han blev invald i American Association of Political Consultants (AACP) Hall of fame. AACP är världens största organisation för politiska konsulter o likn. och Finkelstein, som dog… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Det visar i alla fall hur tentaklerna sprider sig ut över världen och griper tag i även de statsmän som av Europas ”nationalister” hyllas för sin självständighet. Visst är det så. Ungern har ett omfattande samarbete med skurkstaten Israel och utvecklar ständigt sina handelsrelationer med judarna. Nyligen slöts ett avtal om att leverera kosherkött till Israel (inget kontroversiellt i sig eftersom nästan alla djur i EU slaktas enligt kosher/halal metoden, dvs avblödning utan föregående bedövning). De nationella som tror att Ungern är nån sorts nationalsocialistisk drömstat ägnar sig åt önsketänkande. Ungerns regering är en koalition mellan två kristdemokratiska partier; bokstavstrogna… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Paradiset kommer inte att befolkas av judar som förnekar kristus, nya testamentet är ett NYTT testamente mellan GUD och mänskligheten. De (flesta) judar som förnekar de hundratal profetior i gamla testamentet (toran) om frälsarens ankomst, är dömda till undergång.

Lingonet
Medlem

Hela GT handlar om Jesus FRÄLSAREN! Inte om judarna. GUD valde dem för att visa mänskligheten hur rutten den kan bli om den inte följer hans vilja, vilken judarna trotsat sedan dag 1, mördat de profeter som inte de gillat, inklusive frälsaren själv.

Lingonet
Medlem

Vilket annat folk skulle korsfästa sin egen gud i mänsklig gestalt för att han ska ta på sig dödssynden och rädda våra själar? Svenskarna? Nej! vi står inte ut!