EU-kommissionen åtalar Polen, Ungern och Tjeckien – vill tvinga dem att ta emot rasfrämlingar

FOLKUTBYTET. Under torsdagen togs beslut av EU-kommissionen att ställa Polen, Ungern och Tjeckien inför rätta efter att de tre länderna vägrat ta emot migranter från tredje världen.

Globalistiska EU inleder rättsprocess mot östeuropeiska länder som inte vill byta ut sina ursprungsbefolkningar mot invandrare från tredje världen.

I samband med den stora migrantvågen hösten 2015 så tog EU beslutet att drygt 100 000 rasfrämlingar skulle tvångsfördelas bland medlemsländerna. Polen, Ungern och Tjeckien vägrade dock att ta emot några av dem och under torsdagen så meddelade EU-kommissionen att de tre länderna kommer ställas inför rätta i EU-domstolen på grund av detta.

– Vi tvingas nu dra Ungern, Polen och Tjeckien inför rätta eftersom de vägrat visa solidaritet med Grekland och Italien och ta emot asylsökande därifrån, sa EU-kommissionens förste vice ordförande Frans Timmermans på en presskonferens i Bryssel.

Om de tre länderna förlorar i rättan kan de tvingas betala dryga böter. Redan tidigare har Ungern och Slovakien överklagat tvångsfördelningen i EU-domstolen, men de fick avslag. EU-kommissionen vädjade också till medlemsländerna att ”överbrygga motsättningarna kring den gemensamma asylpolitiken” och att ta ”ansvar”.

– Alla måste ställa upp. Inget EU-land kan vara fripassagerare, sa Frans Timmermans.

Källa:
EU drar Polen, Ungern och Tjeckien inför EU-domstolen

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
16 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Holger
Nybörjare
Holger
2 år sedan

Skurken Franz Timmermans utalande är anmärkningsvärt – ”Alla måste ställa upp. Inget EU-land kan vara fripassagerare”.
Då måste han mena att ta in dessa rasfrämlingar är en börda och inte en tillgång. Har tongången ändrats i EU Templet? Det är möjligt att jag har missat något från nyhetsflödet och att de har ändrat åsikt.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Holger

(((Satan))) har tusen lögner för att förvilla vita människor och leda dem i fördärvet med. Det har vi kunnat se i decennier i Sverige. De invällande rasfrämlingarna har kallats allt från kulturberikare, pensionsräddare, spetskompetenser, flyktingar……. till bördor.

Så det är bara för dumsvensken att välja från ett helt ”smörgåsbord” vad han/hon vill skänka bort sitt land och folk till.

Är man inte tillräckligt dum i huvudet för gå på lögnerna om rasfrämlingarnas förträfflighet så kanske man öppnar sitt hjärta pga dåligt samvete – det finns en rasfrämling åt oss alla.

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

JUDE-hydran EU måste och kommer att krossas av det vita europeiska folkets vrede.

Hell seger!

Sigfrid
Nybörjare
Sigfrid
2 år sedan

EU är judens verktyg att förstöra det civiliserade Europa denna institution måste krossas om vi ska överleva.

Henke
Nybörjare
Henke
2 år sedan
Reply to  Sigfrid

Det stora problemet är ju att Västeuropa röstar fram förrädarpartier till sina respektive parlament. Om alla EU-länder fick nationalistiska regeringar vore allt frid och fröjd.

Frågan är hur vi ska stödja de här länderna, som inte vill bli invaderade, samtidigt som vi trollar svenska förrädarpolitiker?

Finns något samarbete med folk i Polen till exempel? Folk vi kan stödja på något sätt?

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Beslutet kommer efter att George Soros varit i Bryssel och lobbat. Han finansierar tiotals NGO´s som verkar både inifrån EU-parlamentet och i de sk V4-länderna: Polen, Slovakien, Tjeckien och Ungern, som tillhör de starkaste ekonomiska regionen i EU; så där finns pengar att hämta för (((asgamen))). Ungerns utrikesminister Péter Szijjártó sa vid en presskonferens idag att Ungern redan klargjort sin ståndpunkt i frågan; att inte släppa in några migranter som EU vill tvångsplacera i landet. V4 är den starkaste och effektivaste alliansen inom EU, så det är inte frågan om att detta inte tilltalar alla. Det kommer alltid att finnas… Läs mer »

Senaste
Nybörjare
Senaste
2 år sedan

”European Commission Vice President Frans Timmermans said Thursday that “in the last couple of years you’ve seen this age-old monster come up again in Europe.” Speaking before a conference on religious intolerance, he said, “This is unacceptable. I thought we knew better. I wouldn’t have thought it would be possible… but it’s happening again.” The EU’s fundamental rights agency says that anti-Semitic stereotyping is a reality in many countries and that some EU political parties are openly anti-Semitic. Timmermans said that “it’s a vital question for the future of Europe that our Jewish community feels at ease and completely at… Läs mer »

Holger
Nybörjare
Holger
2 år sedan
Reply to  Senaste

Tack för inlägget. Min grundsyn på problemet har inte ändrats, det har förstärkts.

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan

De som ska ta in ”flyktingar” om någon är ju Israel givetvis.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Ellen

Naturligtvis! Israel är Paradiset på Jorden, till skillnad från vårt kalla Norden där vi är rasistiska, kulturlösa barbarer. Donald Trump:

— Jerusalem är inte bara hjärtat av tre stora religioner, den är också hjärtat av en av de mest framgångsrika demokratierna i världen. De senaste sju årtiondena har Israels folk byggt ett land där judar, muslimer, kristna och människor med alla olika trosuppfattningar är fria att leva och dyrka enligt deras egen tro, sa Trump under erkännandeceremonin.

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan
Reply to  Karl

Ja, så fantastiska som de säger sig vara så (liknar nästan en humanitär stormakt). Nej, globalist-judar ni är påkomna. Folk ser vad ni gör, försöker tvinga alla folk utom ert att förstöras. Nordfront lurar ni inte.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Ellen

Visst är dom fantastiska.

De senaste sju årtiondena har Israels folk byggt ett land ……….

Med ett ”krigsskadestånd” på 50 miljoner dollar om dagen från Tyskland och ett antal miljarder från USA varje år så blir man naturligtvis jätteimpad över vad Israels folk ”byggt”.

Ellen
Nybörjare
Ellen
2 år sedan
Reply to  Karl

Snacka om ett folk vars ledare är skyldiga så mycket pengar till bl a Tyskland. På grund av dem drabbasom även stora delar av världen av onödigt lidande i form av krig, påtvingad massinvandring, lögnaktig mediaindoktrinering till självhat för vita med mera. Skuld är något de inte lider brist på!

Norgren
Nybörjare
Norgren
2 år sedan

Då är det dags att alla medlemmsländer lämnar EU en gång för alla och blir fria, självständiga nationer!

Maja
Nybörjare
Maja
2 år sedan

snarare går vi ut ur EU än låter dom komma in

Allan
Nybörjare
Allan
2 år sedan

(((Frans Timmermans)))
comment image

Antivitism med EBK på, står alltid judar för. Jämför juden Reinfeldts uttalanden med tattaren Löfvens, de extremt antivita står juden för, lakejen har inte den fräckheten/hatet i sig som juden har, lakejen bara slickar (((husse))) i hopp om (((godis))). Extrem antivitism är ALLTID = jude/judinna, ofta krypterad sådan.