Folket köper inte den internationella judenhetens lögner om Nordiska motståndsrörelsen

JUDISK MAKT. Den internationella judenhetens lögner och förbudshets mot Nordiska motståndsrörelsen får inget gott betyg bland folket.

Tidigare under veckan gick ”Samarbetsrådet för judar och kristna” ut med en uppmaning om att å ”den internationella judenhetens” vägnar ”vidta alla nödvändiga åtgärder för att utplåna den nordiska motståndsrörelsen”.

Den grundlagsvidriga uppmaningen spetsades till med ett omedvetet humoristiskt och medvetet förljuget Youtubeklipp.

Klippet – som typiskt nog inte går att kommentera – har endast fått 1 523 visningar och 7 gillamarkeringar, medan de inloggade användare som förkastar filmens många lögner om Nordiska motståndsrörelsen i skrivande stund kan räknas till 314.

De filmer som sanningsenligt och objektivt beskriver Nordiska motståndsrörelsens frihetskamp och som ännu inte blivit censurerade av det judiskägda Youtube har däremot dels betydligt fler tittare samt ofta en till över 90 procent positiv respons.

Folkets kyliga mottagande av den internationella judenhetens förbudshets följer ett tydligt mönster. Tidigare under månaden fick till exempel den svenska regimens överhuvud Stefan Löfven utstå massiv kritik på Twitter efter ett antinazistiskt utspel. När senare socialdemokraten Sara Heikkinen Breitholtz ville förbjuda Nordiska motståndsrörelsen fick hon se sig kraftigt ”utgillad” av en kristdemokrat som i starka ordalag kritiserade hennes förslag. När nyheten sedan nådde en populär SD-grupp på Facebook med hundratusentals medlemmar fortsatte nedsablingen av makthavarnas desperata förbudssträvan.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
SverkerDonnieLingonetSlipsen Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Slipsen
Medlem

Judea has declared war on us and we do not like it!

Lingonet
Medlem

We are not amused, or of corse we are LOL.
Its 1930s germany again but NOW, HELL SEGER!

Donnie
Medlem

Ju mer hat dom sprider om NM ju mer ser Svenne vad som är rätt , hela etablissemanget är numera fullt av sprickor . Snart rämnar det helt och hållet !

Sverker
Medlem

Den evige juden kör på med sedvanligt jude-ljug. Vad dom übergiriga bedragarna inte hajat, är att folk börjat haja sammanhangen numera.
Så tvärtom vad juden tror, så är det dags för Pay-back-time!