Den internationella judenheten uppmanar regeringen: ”Utplåna Nordiska motståndsrörelsen”

JUDISK MAKT. På en Facebooksida för ”Samarbetsrådet för judar och kristna” har en namninsamling lagts upp med syfte att förmå regeringen att ”utplåna Nordiska motståndsrörelsen”. Enligt namninsamlingen kommer kravet från ”den internationella judenheten” och till ändamålet har man skapat ett bisarrt filmklipp.

”Den internationella judenheten uppmanar den svenska regeringen att vidta alla nödvändiga åtgärder för att utplåna den nordiska motståndsrörelsen (NMR) i Sverige och ta itu med dess destruktiva aktiviteter”, skriver Facebookgruppen ”Samarbetsrådet för judar och kristna”.

Samtidigt länkar man till en namninsamling om att förbjuda Nordiska motståndsrörelsen. På namninsamlingssidan har man bäddat in ett bisarrt filmklipp, som går tillbaka till Judiska världskongressens Youtubekonto. I filmklippet berättar en röst till dramatisk musik om hur de allierade misslyckades med att ”denazifiera” Europa och att de därför är dags igen, med tanke på Nordiska motståndsrörelsens framgångar.

I klippet påstår de bland annat att en amerikansk fängelsekund är Motståndsrörelsens grundare Klas Lund.

Klas Lund enligt Judiska världskongressen/den internationella judenheten.

Man påstår vidare att Motståndsrörelsen 2015 ska ha attackerat så kallade flyktingar med ”bomber och brandattacker”, samtidigt som man visar bilder från en aktion utanför USA:s ambassad i Stockholm som skedde tidigare i år. 2017 års stora demonstration i Göteborg beskriver man som ”en militant marsch på Yom Kippur, för att sätta skräck i judar och andra” – samma demonstration som Judiska världskongressen i praktiken lyckades att förbjuda efter möten med den svenska regeringen. Dessutom påstår man i filmklippet att Motståndsrörelsens sympatisörer ”gång efter annan terroriserat den lilla judiska församlingen i Umeå, med syfte att tvinga dem att stänga verksamheten”.

Se klippet:

Nordfronts nyhetsredaktion misstänkte inledningsvis att namninsamlingen och Youtubekontot var en trollning. Youtubekontot ”World Jewish Congress” hade exempelvis väldigt få följare och visningar på sina klipp. Men det visade sig att kontot länkas från Judiska världskongressens officiella hemsida.

Det återstår att se hur många namn som Judiska världskongressen/den internationella judenheten lyckas samla in för sitt ändamål.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

25
Lämna en kommentar

Please Login to comment
21 Comment threads
4 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
LingonetDanielGunnarDevaRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
peckerwood
Medlem

og muligheten til å kommentere er tatt bort fra video ,rart det der.hva er zog redd for?

Richard
Medlem

Om ni vill ha totalkrig så ska ni få det!

_DH_
Medlem
_DH_

Haha, tala om att dessa judar har dålig koll på historia. Jag menar, ”avnazifieringen” i Tyskland hade ju som syfte att kuva landet och bryta den fanatiska övertygelse nästan alla människor hade på den tiden. Ändå beskriver WJC det som att syftet var ”att utplåna nazismen överallt”. Komiskt också med den påstådda Lund-bilden. Den härrör från en artikel på den nedlagda satirnyhetssajten Hänt i Sverige. Judarna kanske dock insåg att det var fråga om satir, så oförmögna de är att skilja på dikt och verklighet. Jag menar, deras ”förintelse” är ju ren dikt, men de är fanatiskt övertygade om att… Läs mer »

Deva
Medlem
Deva

Historien spelar ingen roll för dem, den psykologiska effekt klippet har på de redan troende är det enda dom bryr sig om.

Swedes Are White
Medlem
Swedes Are White

Dessa judiska vitmansutrotare har bara en väg att gå, till Israel, och lägg sen ett lock över hela skräplandet.

Fredrika
Medlem

Avväpna Israel och sätt vapnen i händerna på Palestina som vaktar gränserna mot Israel som ett fångläger där de får leva bäst de vill.

Karl-Путин A
Medlem

Judea Declares War on white Swedes.

Tobias
Medlem

Judiska lögner gång efter gång,
Vad är det ni inte förstår? Ni kan aldrig stoppa oss,vi skall driva ut dessa judiska parasiter ut ur Norden och ut ur Europa!
Hell seger

Klaus
Medlem

Judar ljugar enligt mottot ”fräckhet segrar” och enligt Talmud.
Svenskar, européer, världsbefolkning, knäck judarnas storhetsvansinne!!! En gång för alla!
Talmudjudarna är krigshetsare och folkmmördare! Det har historien bevisad.

Freddy
Medlem

Det är så här det började på 1930-talet!

Rickard
Medlem

Den filmen vore något för faktagranskaren att ta tag i

Slipsen
Medlem

Vilka lögnaktiga dårar som sitter på nätet och i nyhetssändningar på tv och beklagar sig över att det finns ett motstånd mot våran egen utplåning!
Dessa tillhör långtifrån den svenska folkstammen och kan inte ens svenska men har fräckheten att öppna munnen och beklaga sig. De tillhör vinnarsidan och kan ägna sig åt dylika fräckheter i nuläget men vindarna har vänt och en dag är vi vinnarna…

Fredrika
Medlem

Det blivande regeringspartiet Centern och Annie Lööf har fått sin kamp mot oss samordnad av World Jewish Congress. Samtidigt med WJCs lögaktiga utspel gör Centern detsamma https://www.svt.se/nyheter/inrikes/c-presenterar-krafttag-mot-extremism

Karl-Путин A
Medlem

Ska (C) ta krafttag mot extremism så bör de rikta sina insatser mot bilderbergaren Annie Lööf. Jag kan inte tänka mig något mer extremt än att importera ytterligare 30 miljoner svagbegåvade rasfrämlingar, utöver dem som redan befinner sig i Sverige.

Christian Hamilton
Medlem

Nu får det bli ett slut på judiska attacker på andra stater och inblandning i andra folks egna angelägenheter. Denna ständiga inblandning och pekpinnar till andra som dessutom är tvärtemot vad de själva förespråkar för sitt eget område, det ockuperade Palestina.

Så länge världsekonomin styrs av de självutvalda håller de samtidigt all världens styrande eliter i örat. Ve den som inte följer den sionistiska globalistiska ”nya världsordningen”. Nationellt enande är det värsta som kan hända dessa skurkar därför skall nationalister utplånas. Det blir ingen fred på jorden innan giriga banksters sitter bakom lås och bom för evigt.

Grottbjörnen
Medlem

43 dislikes och 2 likes, kommentarsfältet nerstängt, mission accomplished XD ja argumenten i denna fina ”dokumentär” ligger på ett dagisbarns nivå ”de jämför sig med Hitler” vad vill de ha sagt? jag trodde att judar skulle vara intelligenta åtminstone?

Sverker
Medlem

Så fräckt och så smockfullt med jude-ljug, som bara juden kan, men samtidigt ett tydligt tecken på panik, för så här dåligt brukar dom inte agera. Troligen inte koordinerat av überjudarna, utan panikåtgärder på lokal nivå.
Som våra tyska forna ledare sa, ”tyngden av deras lögner kommer till slut att krossa dom själva” (fritt översatt)
Lovande utveckling!

Linus
Medlem

Att de med lögner försöker stoppa Motståndsrörelsen, folket inser väldigt snabbt att inte ens när de försöker vara ärliga (väldigt sällsynt)så kan de inte stoppa NMR. Vi är den nya ordningen. De kommer aldrig stoppa oss.

De kan förtrycka oss.
De kan till och med döda oss.
Men vi kommer aldrig kapitulera!

Rokviken
Medlem

Ockupationen av vårt land visar sitt rätta tryne i form av extremt känslokvasifulla varelser i ADL.

Deva
Medlem
Deva

Man hör t.o.m att det är en utvald som läser.

Gunnar
Medlem

Vilken enormt vidrig och lögnaktig skitpropaganda. Helt klart ett bevis på att Nordiska motståndsrörelsen gör rätt!

Daniel
Medlem

Det var ju inte ens likt Klas Lund…

Lingonet
Medlem

Ingen riktig kristen kommer ens gå in på någon judisk sida, de har hatat oss sedan dag ett!
Till och med fått oss att mörda varandra i 2 världskrig, inkl. inbördeskriget i amerika (vilket jag är övertygad om att de hade fingrar med i spelet,
Har än inte ramlat på direkt bevis, men ..).

Lingonet
Medlem

Oh boy, när majoriteten av det tyska folket inser sanningen om dess bistra öde, sanningen om judarnas ”lek” med dem.
Då, kommer den slutliga lösningen för det judiska folket i europa vara 0 och åter noll förhudslösa frälsarmördare i vår kontinent!

Lingonet
Medlem

Det kan räcka med att de gör en sökning på ” den internationella judenheten ” och hellvetet/himmelriket brakar lös.