FN: USA måste böja sig för raskravallernas vilja

RASKRAVALLERNA. FN uppmanar USA att böja sig för de våldsamma upploppen i landet och göra sig av med ”strukturell rasism”. 

Michelle Bachelet. Foto: Russel Watkins (CC BY 2.0)

FN:s högkommissarie för mänskliga rättigheter, Michelle Bachelet, har i ett uttalande uppmanat USA att böja sig för upploppsmakarnas vilja och göra sig av med ”strukturell rasism”. Bachelet säger att de våldsamma demonstrationerna och upploppen är tecken på att USA behöver genomföra omfattande reformer.

— De som vill få ett slut på mördandet av obeväpnade afroamerikaner måste höras. De som vill få ett slut på polisvåld måste höras. Och de som vill få ett slut på inhemsk och strukturell rasism som fördärvar det amerikanska samhället måste höras, säger högkommissarien.

För att stoppa problem med ”bländande ojämlikhet” och rasistiska poliser måste USA genomföra ”omfattande reformer” såväl som att ha en ”omfattande dialog”, hävdar Bachelet. Hon uppmanar också myndigheterna att ta hänsyn till ”socioekonomiska faktorer” när de författar de nya reformerna, skriver RT.  Vilka slags reformer hon förespråkar framgår dessvärre inte ur uttalandet.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Wäring says:

  Intressant. Det kanske är ett större steg makthavarna försöker ta ändå i och med dessa upplopp. Ett steg mot nästa nivå av antivit struktur, rasblandning, avlägsnande av antisemitism och vägen framåt mot den messianska världsordningen. Problemet är bara att den rasmöddingen kommer vara slutet på den civilisation de känner och parasiten kommer att få överge värdorganismen.
  Som en förutseende man under 1900-talet sade: ”…hans seger leder lika säkert till döden för hans offer som för honom själv.”

  • Fredrika says:

   Jag har inte koll på Bachelet. Det var ett konstigt val att göra en sådan president till FN kommissarie. Hon var så utskälld av Israel på grund av BDS.

   Men kommunistledningen i FN gillar väl henne för de fortfarande kopplar ihop hennes historia med den USA-tillsatta ”globalistbanknationalisten” Pinochet. Och hennes kamp för ateism är nog perfekt för FN:s kommande globala avkulturaliserade ”humansitreligion”.

   Men uppenbarligen stöds hennes politik i FN av Israel eftersom hon sitter där. Att öppet kräva att de judiskt organiserade kravallerna ska leda till statskupp i USA känns som att hon vill se störtandet av Pinochet ske en gång till i USA mot ”fascisten” Trump. FN:s värkdsregeringsprojekt är judiskt och har varit det ända sedan NF samlandes för att utplåna vita européer i Tyskland. Så jag blir inte förvånad över FN:s krav på USA.

 • Child-Of-God says:

  FN är ett gäng skurkar

 • Jan Hjelm says:

  USA hatar när FN eller andra kommer med pekpinnar och krav. De gör gärna tvärtom – för att de kan göra det ostraffat.

 • Sigfrid says:

  FN är en judiskt styrd organisation så jag blir inte förvånad att dom kommer med detta krav.FN arbetar för judarnas överhöghet här i världen.


 • Lämna ett svar