FILM: Raskravallerna i USA sprider sig

RASKRAVALLER. Efter att Minneapolis drabbats av raskravaller har upplopp även utbrutit i andra städer. Just nu går våldets vågor höga i bland annat Dallas och Los Angeles.

I skrivande stund skickar Twitterkontona LiveFromDallas och American Nationalist bilder från de pågående raskravallerna i Dallas.

Afrikaner och latinos bygger vägspärrar

De krossar skyltfönster och plundrar butiker

Här tar sig ett gäng afrikaner en lastbil som kör iväg från den kaotiska platsen

Kaosande afrikaner och latinos förstör ett McDonalds i Dallas. Polisen håller sig på avstånd och ingriper vid detta tillfälle inte mot upploppsmakarna. Anställda lämnar restaurangen. Även ett Starbucks demoleras.

Några timmar tidigare publicerades bilder från raskravaller i Los Angeles. Här attackeras en polis som försöker skapa ordning i kaoset.

Utanför Vita huset i Washington, D.C. har raskravallerna ”spårat ur”, anser nyhetsteamet från Fox News. Journalisterna attackeras av ligister.

 

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
2 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
nordbo
1 månad sedan

Dallas (Texas) som en gång var de vitas centra av den inhemska industrins framgångar (olja/stål) – fula byggnader dock.
Har nu förvandlas till en degenererad smältdegel av invasiva arter. (Liberal Demokrati)

Hoppas att våra egna i detta kaos bunkrar upp med konserver/bensin och andra förnödenheter,för detta kommer hålla i sig ett tag.

Klaus
Klaus
1 månad sedan

De svarta är ett problem. Överallt är samhällen efterblivna där de svarta är i majoritet. Hela Svartafrika är efterbliven. Men de svarta avreagerar frustationen i mångetniska samhällen på de vita.
Latinos’ frustation är delvis förståelig betrakter man USAs imperialistiskt parasitärt beteende i Latinamerika. USAs imperialism känns det också i det ockuperade Tyskland. Exempel: Shit-USA satte stopp på gaspipeline ”Nordstream 2” och hotade Tyskland med sanktioner. Som om det inte redan vore en sanktion.