FILM: Red Ice diskuterar förbudsivern mot runorna och Motståndsrörelsen

REDICE. I ett avsnitt av Red Ice TV diskuterar Henrik Palmgren och Marcus Follin regeringens tänkta förbud mot de nordiska runorna.

I ett nytt avsnitt av Red Ice TV diskuterar Henrik Palmgren och Marcus Follin, även känd som The Golden One, det förbud mot ”rasistiska symboler” som regeringen vill införa. Förbudet är främst inriktat mot fornnordiska runor.

— Jag tror det här främst handar om påtryckningar från Judiska Världskongressen, säger Palmgren i intervjun och går in på hur judisk makt-rörelsen krävt förbud mot Nordiska motståndsrörelsen, något regeringen tycks vilja tillmötesgå genom att införa nya censurlagar.

Palmgren uttrycker även glädje över att regeringen inskränker yttrandefriheten på ett sådant sätt som gör vanliga svenskar upprörda:

— På ett sätt är jag glad att de trycker på så hårt och på ett absurdt sätt i den här riktningen, för ärligt talat tror jag detta kommer få många människor att bli väldigt upprörda.

Diskussionen om runförbudet inleds 43 minuter in i klippet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
KlausLingonetAxel Eriksson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Axel Eriksson
Redaktör

Henrik Palmgren är en solid kille som gör ett kanonjobb med Red Ice.

Lingonet
Medlem

Jag har läst för mycket konstigheter om red ice för att bli imponerad, tydligen är de inte riktigt antisionistiska för att räknas som patrioter,
några kallade dem infowars light och palmgren för flickrums Alex jones.
Men bra att runföraktet uppmärksammas.

Lingonet
Medlem

Dessutom har National vanguard och renegade tribune m.fl. rapporterat ingående om det samtida med nordfront.

Klaus
Medlem

European election:
Europavalet kallades på det tyska alternativmediet NuoViso.Tv tacheles, som jag såg i samhanget med österrikaren Strache, ”en dyr opinionsundersökning och inte mer” eftersom EU-parlamentet är maktlöst. Endast EU-kommissionen med ordföranden Juncker förslår lagar och har makt men kommissionen väljas inte.