FILM: Rabbin kräks på svart kvinna och slår henne

JUDISK RASISM. En Twittervideo visar hur en rabbin skymfar en svart kvinna och kastar en flaska på henne.

En video publicerad på Twitter som hävdas vara inspelad i Israel visar hur en rabbin förnedrar en svart kvinna genom att kräkas eller spotta ut en munfull annan vätska på henne.

När hon reser sig upp kastar rabbinen en flaska på henne.

Twittraren ”Curse” skriver att rabbinen är rasist eftersom han behandlar den svarta kvinnan på detta sätt.

Curse följer upp med inlägg som visar att den judiska rasismen mot svarta är strukturell genom att påtala den framstående rabbinen Yitzhak Yosef. Denne gjorde sig världsbekant 2018 när en av hans predikningar filmades och han förklarade att svarta är apor som ibland kan skymtas på alla möjliga platser, som på gatorna i New York eller i ett träd. Om en svart person uppehåller sig i ett träd kan inte trädet välsignas under de regler som de judiska heliga skrifterna påbjuder, menade Yosef.

En kommentar på Curses Twitterkonto undrar varför judar hatar svarta så mycket.

En annan hävdar att judarna alltid har hatat svarta och därför såg det som naturligt att köpa dem som slavar i Afrika för att sälja dem som arbetskraft i Amerika på 1700- och 1800-talen.

Hijos de satanás (Satans barn) skriver en tredje lakoniskt.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
1 Kommentar
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Skaparen av allt liv är benämt Jehova som är allas gud till livet och dess leverne – det självutvalda folket menar att ovannämda (guds namn) endast tilltalar just judar i (((sina egna översättningar))) allt eftersom efteråt. Skrifterna i begynnelsens tecken har en generell översatt betydelse emellan folkslag om FÖRSONING och en utveckling för mänsklighetens grundläggande regler om överlevnad och förståelse om vad naturen har att erbjuda. Att vara skapt med den fria tanken har judar bokstavligt tagit till sig i en omvänd befattning – de folkslaget är fiende till allt liv och leverne i varje land de bor och verkar… Läs mer »