Film från flygbladsutdelningen i Karlstad

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Här kommer filmen från helgens offentliga flygbladsutdelning i Karlstad.

Nordfront har tidigare rapporterat om hur delar av Motståndsrörelsens Näste 5 och Näste 2 samlades under lördagen för att genomföra en offentlig flygbladsutdelning i Karlstad. Aktiviteten flöt på bra med god respons från allmänheten bortsett från att en upprörd invandrare gick till angrepp mot en man som han trodde tillhörde Motståndsrörelsen, men som i själva verket endast var en förbipasserade person.

När aktiviteten var avslutad och aktivisterna skulle bege sig hemåt blev de stannade av ordningsmakten som genomförde en nykterhetskontroll på förarna. De gjorde även en id-kontroll på samtliga personer som befann sig i bilarna. Filmklipp från polistrakasserierna kan du se här.

Ett filmklipp från själva utdelningen lades ursprungligen upp under ”Kamprapporter” här på Nordfront men efter allmänt önskemål från våra läsare om att filmen bör läggas upp på löpsidan väljer vi att publicera den även här.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments