Film från demonstrationen i Kristiansand

MOTSTÅNDSRÖRELSEN. Vår norska systersida har publicerat en film från Motståndsrörelsens demonstration mot homolobbyn i Kristiansand.

Den 29 juli tågade Motståndsrörelsen mot folkfientlig dekadens i norska Kristiansand under parollen ”Krossa homolobbyn!. Demonstrationen genomfördes efter att polisen inledningsvis dragit in ett demonstrationstillstånd gällande samma datum i Fredrikstad och innebar bland annat att flertalet svenska aktivister stoppades och frihetsberövades vid den norska gränsen.

Trots detta kunde man genomföra en lyckad demonstration, som också blev den första nationalsocialistiska demonstrationen på norsk mark i modern tid.

Vår norska systersida Frihetskamp har nu också publicerat en film från den lyckade demonstrationen:

Nedan bjuder vi också på ett urval av bilder från ett bildreportage från demonstrationen i Kristiansand. Hela bildreportaget kan man ta del av på Frihetskamp.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om