Expo-anställd kallad som ”sakkunnigt expertvittne” till rättegång

ABSURT. Alexander Bengtsson från Expo kallas som ”sakkunnig” till en rättegång mot två av Motståndsrörelsens aktivister. Detta trots att Bengtsson har som vana att ljuga om Motståndsrörelsen.

absurt

Sent på fredagskvällen den 16 december 2011 misshandlades den 44-årige småbarnspappan Tommy Lundén till döds av ett gäng ”mörkhyade” män på öppen gata i centrala Ludvika.

Svenska motståndsrörelsen höll kort därefter ett lyckat torgmöte för att protestera mot det svenskfientliga mordet.

Vänsterpartisten Daniel Riazat, mer känd som Lipsill, drog efter Motståndsrörelsens torgmöte ihop en egen demonstration mot rasism i Ludvika.

Den "antirasistiska" demonstrationen hölls under den svenskfientliga parollen "Jalla, jalla - Sverige åt alla", vilket upprörde många svenskar.

Den ”antirasistiska” demonstrationen hölls under den svenskfientliga parollen ”Jalla, jalla – Sverige åt alla”, vilket upprörde många svenskar.

Efter deras demonstration samlades Riazat med anhang i en lokal. När Motståndsrörelsen fick reda på att Riazats demonstration fört fram svenskfientliga budskap, beslutade sig en grupp aktivister för att ta sig till lokalen Riazat befann sig i för att uttrycka sitt missnöje.

Som vanligt när ”antirasister” håller ”öppna möten” var dock inte alla välkomna och när Motståndsrörelsen aktivister kom in i lokalen uppstod ett handgemäng.

Tre aktivister greps efter incidenten men rättsprocessen har därefter dragit ut på tiden, vilket Daniel Riazat beklagat sig över upprepade gånger i media. Nyligen beslutade sig dock åklagaren för att väcka åtal mot Pär Sjögren och Emil Hagberg. Sjögren misstänks för ofredande medan Hagberg är misstänkt för grov misshandel. Båda förnekar brott och bevisningen anses vara svag då till exempel alla vittnen utom Riazat själv pekar ut en annan person än Hagberg som den som ska ha misshandlat Riazat genom att slå honom i huvudet med en flaska.

Alexander Bengtsson - åklagarens expertvittne.

Alexander Bengtsson – expertvittne?

Kanske är det det dåliga bevisläget som gör att åklagaren nu har godkänt att Alexander Bengtsson, vice VD vid Stiftelsen Expo, kallas in som ”sakkunnigt” vittne i den kommande rättegången. Riazats målsägandebiträde skriver följande i ett yrkande som beviljats av åklagaren:

I egenskap av målsägandebiträde för Daniel Riazat får jag som sakkunnig åberopa Alexander Bengtsson […] att höras muntligen angående de tilltalade tilltalade Emil Hagberg och Per Sjögrens (sic!) ställning i Svenska motståndsrörelsen och om organisationens inriktning och verksamhet till styrkande av att brotten utgjort led i en brottslighet som utövats i organiserad form eller systematiskt och att ett motiv för brotten varit att kränka en person, en folkgrupp eller annan sådan grupp av personer på grund av ras, hudfärg, nationellt eller etniskt ursprung.

Målsägandebiträdet verkar alltså mena att Motståndsrörelsen ägnar sig åt organiserad brottslighet och vill att Alexander Bengtsson – som själv har bakgrund som ordförande för Ung Vänster i Halland – ska vittna för att bekräfta detta.

Bengtsson har tidigare ljugit om Motståndsrörelsen och påstått att Säpo klassar organisationen ”som det största hotet mot rikets inre säkerhet”, vilket inte stämmer (Säpo brukar påstå att Motståndsrörelsen är det största hotet inom ”vit makt-miljön”, inte det största hotet rent generellt).

Vidare har Bengtsson i ett blogginlägg skrivit att Motståndsrörelsen ”har genom åren attackerat åtskilliga fredliga antirasistiska arrangemang”, men det enda exemplet han listade som ”bevis” för det påståendet var en attack mot en antirasistisk konsert i Farsta som Motståndsrörelsen inte låg bakom. Bengtsson ljuger i samma blogginlägg om att Motståndsrörelsen ”premierar aktivister som ger sig på antirasister och antifascister”.

Rent allmänt är Bengtsson – trots att konkurrensen är hård – en av de mer pinsamma figurerna på Expo, vilket bland annat kan bevittnas i de här två filmerna nedan:

Fakta: EXPO

Stiftelsen Expo är en sionistisk privat stiftelse som grundades 1995 i syfte att studera och kartlägga allt som hyllar Sverige och eller kritiserar sionismen. Man har en nättidning expo.se och även en papperstidning som heter Expo.

Bakom finansiärerna finns flera kända sionister som använder organisationen för att bevaka sina politiska intressen i Sverige. En av dem är en viss Gabriel Urwitz som bland annat utpekas som skyldig till att miljardbelopp försvann ur Gotabanken på 1990-talet.

Robert Aschberg är styrelsemedlem i stiftelsen Expo och använder bland annat resurser från sitt mediabolag Strix-television för Expos räkning. Trogna medarbetare får frikostigt jobb inom Aschbergs mediasfär.

Sedan 2011 sitter även Mona Sahlin i Expos styrelse.

Expos trovärdighet har i allmänhetens ögon sjunkit drastiskt sedan starten. Många spekulerar i att det även kan bero på att en av grundarna författaren Stieg Larsson var idealisten som höll det hela flytande och att ingen tog över det efter hans bortgång.

Läs också:
Expos verksamhet och mål

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Baldr says:

  Mitt fädernesland är svårt sjukt. Jag kommer från och med nu stödja smr ekonomiskt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +94 (av 102 röster)
 • Vansinnigt!!!! says:

  Ska en vänsterpartist, som inte på något sätt är expert, få uttala sig mot en misstänkt nationalsocialist, när en annan vänsterpartist är målsägande? Hur kan det vara ett objektivt vittne?

  En person som systematiskt ljuger och dagligen arbetar för att motverka Motståndsrörelsen?

  Helt befängt att åklagaren gått med på det. Är hon också vänsterpartist?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +58 (av 66 röster)
 • Acthung! says:

  Frågan är ju vart ”kunniga” personerna finns inom smr?

  Achtung!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -33 (av 57 röster)
 • desverre så kommer aldri medlemmer i smr noen gang få en rettferdig rettsak i sverige.blir dømt uten bevis og vitner.men sånn er det å leve i ett diktatur.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +35 (av 39 röster)
  • Alexander Söderlund says:

   Så var det i mellankrigstiden i Tyskland också. Upprättelsen kommer efteråt. Och hämnden.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +48 (av 52 röster)
 • Sven E says:

  Båda dessa är med säkerhet oskyldiga, och förövrigt anser jag inte att en flaska i huvudet på målsägaren skulle verka menligt på varken hans utseende eller hjärnverksamhet.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +37 (av 41 röster)
 • Hahaha….

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 23 röster)
 • etnisk nationalist says:

  Fast det är faktiskt till SMR:s fördel att Alexander Bengtsson kallas som vittne av försvaret. En duktig försvarsadvokat som är bra på korsförhör kommer att göra bort Bengtsson fullständigt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +39 (av 43 röster)
  • etnisk nationalist says:

   Förlåt, inte försvaret, jag menar givetvis åklagaren.

   Jag lever i framtiden ibland och ser det som att det är de som står inför rätta för förräderi… ;)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +21 (av 25 röster)
 • Alexander Söderlund says:

  Kan organisationer förbjudas i Sverige om de anses ägna sig åt organiserad brottslighet?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
 • sslind says:

  Ser ut som han är van att suga k _ _

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +11 (av 19 röster)
 • Anonym says:

  Ohh fy fan vilket missfoster.
  Där mina damer och herrar har ni världens enda överlevande abort!
  Alexander Bengtsson!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 34 röster)
 • Anonym says:

  Dagens skendemokrati tappar allt mer sin mask och visar sitt rätta sovjetiska ansikte.
  Skrämmande!
  Kanonisera sina egna ”experter” och vetare, låta dom ljuga fritt och döma därefter.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 22 röster)
 • Åh, den där Bengtsson borde visa mer tacksamhet. På Hänt i Sverige har vi skildrat hur Bengtsson under november månad hade irrat bort sig från den institution han bodde på och var nära att frysa till döds i vinterkylan, när Pär Sjögren från Motståndsrörelsen kom och räddade honom. Läs allt om det här: http://hantisverige.wordpress.com/2013/11/30/medlem-i-svenska-motstandsrorelsen-raddade-expo-alex-fran-nedfrysning/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 19 röster)
 • Johan says:

  Expertvittne? Hahaha ja jag vet inte ja. Haha. Vad ska man säga?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +16 (av 18 röster)
 • Mattias says:

  Man baxnar ta mig fan!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +8 (av 10 röster)
 • Kvantmekaniker says:

  Det är kört!

  När man hör Alexander Bengtsson öppna käften, så förstår man varför Sverige har dukat under.

  Tack för att du påvisar hur efterblivenhet genererar olycka för andra ur ett demokratiskt perspektiv.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +15 (av 17 röster)
 • Anti-kommunist says:

  Jag har fått intrycket av att många så kallade anti-rasister varit mobbade i sin ungdom, bilden på Alexander Bengtsson ovan visar på en person som troligtvis utsatts för svår mobbing under sin uppväxt.

  De mobbade ”anti-rasisterna” vänder sin vrede de upplevt under uppväxten mot vad de uppfattar vara folk som kan ha mobbat dem, svenska killar av den lite mera tuffa kalibern. Svenska nationalister blir här deras måltavla.

  Finns också sexuella inslag i dessa ”anti-rasisters” val av livsval. Som blyga/mobbade fick de aldrig några tjejer utan såg de där lite mer tuffa svenska killarna få de snygga tjejerna, själva satt de hemma vid datorn. Det är avundsjuka som driver dem. Vissa av dem är också homosexuella och hatar nationalister för de är emot deras livsstil.

  Anti-rasist = avundsjuk mobbad person med störda tankegångar.

  Lösning = Släpp hatet och gå vidare i livet samt boka tid för samtalsterapi och red ut era problem.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +25 (av 33 röster)
  • Anonym says:

   Ska en som håller med motståndsrörelsen säga sluta hata? Hahah något av det roligaste jag läst ni hatar ju allto alla nästan det måste väl ändå betyda nåt?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -23 (av 35 röster)
  • Anonym says:

   Nazist – störd, mobbad med sjuka tankegångar

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -19 (av 31 röster)
   • Tobias says:

    Underligt att inte hela AFA och RF samt Expomupparna blev NS istället då?

    I synnerhet dubbelnollan Sebbe Stakset.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 15 röster)
 • Mera korvryttar expert.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 9 röster)
 • Kalle Dussin says:

  En pajas i rätten?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Martin N says:

  Vafan ögonen är fel på den, alltså höjdmässigt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 11 röster)
  • det är ju ett missfoster som överlevt m intensiv vård tyvärr

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +3 (av 3 röster)
   • Anti-kommunist says:

    Japp, för tidigt född och sedan säng vätare upp i hög ålder är en gissning man kan göra. Troligtvis även ”klent” utrustad, damerna lär inte stå i kö om man säger så.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Nordstjernen says:

  Expo-Alex som ekspertvitne, jaha ja… Der røyk siste rest av systemets legitimitet. Dette er jo rett og slett patetisk. Latterlig å blande inn slike Stalin-freaks inn i rettsvesenet, burde istedenfor jakte ”lakris rasister” og kinapuffer… Jævlig at slikt skjer i Norden!!!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Anonym says:

  Ni kallar honom okunnig men här finns ingen kunnighet på denna sidan bara förvriden kunnighet som vill dela på folk

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -21 (av 31 röster)
  • sofia says:

   Ha i åtanke att människorna här är förintelseförnekare. Bara en sådan sak säger det mesta om deras förmågor till kritiskt tänkande, men ack så synd det är att de blivit indoktrinerade i människoföraktande resonemang.

   Försök inte ta dessa på allvar, för det går inte.

   Pusshej!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -8 (av 20 röster)
   • Anonym says:

    Det är väl du som är hjärntvättad och sinnesslö som inte ens besitter förmågan att ifrågasätta systemets dogmer och ”fakta”.
    Om systemet har sagt det, ja då måste det vara sant, visst?
    De som är ”förintelseförnekare” här har vuxit upp med samma propaganda som du har, och det till trots har de valt att läsa en annan version och sedan gjort sitt ställningstagande.
    Du har blivit visad en version och svalt den med hull och hår.

    Jag måste fråga mig, när du ska köpa något, jämför du priser och kvalité då eller köper du första bästa du hittar?
    Rimligtvis borde du köpa den dyraste och mest hypade varan, iaf om man ska se till hur du resonerar kring förintelsen.

    Jag tycker du ska läsa ”En tom säck kan inte stå.” eller liknande verk och sedan bilda dig en egen uppfattning.

    Folket måste vakna upp och se den riktiga pågående förintelsen av vita och glömma den där gamla amsagan från 40talet.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +14 (av 18 röster)
    • sofia says:

     Har släktingar som både dött och överlevt förintelsen – bara ett personligt bevis sådär.

     Pinsam människa.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -11 (av 21 röster)
     • Anonym says:

      Inte genom gasning.
      Som sagt, läs andra sidan också.
      Jag tar din förolämpning som att dina argument tog slut.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 14 röster)
     • sofia says:

      Jo, exakt genom gasning. Mina överlevande släktingar fick hjälp då Röda Korset gick in.

      Ej en kränkning. Ett faktum att du är pinsam som människa som förnekar ett sant faktum, förminskar MIN personliga sorg å mina släktingars vägnar, och bidrar till att omöjliggöra för miljtontals människors upprättelse.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -13 (av 19 röster)
     • Anonym says:

      o, exakt genom gasning. Mina överlevande släktingar fick hjälp då Röda Korset gick in.
      Ej en kränkning. Ett faktum att du är pinsam som människa som förnekar ett sant faktum, förminskar MIN personliga sorg å mina släktingars vägnar, och bidrar till att omöjliggöra för miljtontals människors upprättelse.

      Går du runt och sörjer du folk du aldrig träffat?
      Det är som att jag skulle sörja min farfars gammelfarfar :O
      Det har aldrig gasats, oavsett om röda korset har hämtat gamla släktingar till dig i koncentrationsläger.
      Faktum är, och det erkänner tom historieförfalskarna, att det inte finns några gaskammare kvar.
      Den enda ”kammaren” som finns idag är en sovjetisk återuppbyggnad av en påstådd kammare.

      Alla historier som ligger till grund för den officiella versionen går att slå hål på, likt en varböld, bara man tar fram en miniräknare och lägger Mose brillor åt sidan.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 19 röster)
     • sofia says:

      Men är du fullständigt från vettet? Klart jag sörjer å mina blodsbands vägnar. De mördade har jag aldrig träffat, och kommer aldrig att få träffa, pga. en hatisk människoföraktande ideologi som bygger på murar mellan ”olikheter”.

      Nej, tramspelle. Förintelsen är inte en efterkonstruktion i syfte att svartmåla nazismen. Att du ens tror det gör det omöjligt för mig – med din redan förutbestämda utgångspunkt – att diskutera detta. Någon som inte vill höra eller se kommer inte heller att göra det. All forskning (bortsett från Hitlerrunkarna) och historieskrivning visar på vilka hemskheter som skedde inuti koncentrationslägrena, inte bara mot judar utan även romer, homosexuella, handikappade och meningsmotståndare.

      Önska mig lycka till, är gravid i 7e månaden med ett barn vars far är 50/50 svensk och finsk, jag själv är 50/25/25 svensk, jude och rom!:) Vilken blandunge <3 Skall för övrigt födas i Sverige med DINA skattepengar. :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 19 röster)
     • Andreas says:

      Sofia, annat än påståenden om gaskammare, har du något konkret att framhäva som skulle kunna förgöra ”förintelseförnekarna” en gång för alla? Vittnesmål har fejkats tidigare. Jag är på det klara med att många kanske hade en föreställning om att gaskamrarna existerade och utnyttjades för massutrotning av människor tillhörande vissa specifika, utsatta folkgrupper. Jag vet ingen som nekade att människor hade dött där, men främst av svält, tyfus eller att helt enkelt av utmattning, det nekas inte och drabbade dessutom även tyskarna själva. Men gaskammare? En planlagd förintelse?

      Nu ber jag alltså om något konkret från din sida som styrker att det ägde rum.

      Varsågod.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 9 röster)
     • sofia says:

      andreas;

      ”Sofia, annat än påståenden om gaskammare, har du något konkret att framhäva som skulle kunna förgöra ”förintelseförnekarna” en gång för alla?”

      1) vittnen (judar, romer, andra ickearier respektive nazister själva (läkare liksom högt uppsatta inom SS)
      2) Gaskamrarna själva bestående av fotografier, filmer, dokument och övriga fynd (gasbehållar osv)
      3) Var menar du att alla fångar plötsligt tog vägen? Förekom det någon sjukdomsepidemier som är sekretessbelagd? Nej.

      4) Om gaskamrarna ej användas i syfte att mörda fångar, varför sprängde nazisterna så många som möjligt av dessa?

      Vill återigen poängtera att du och alla som delar din åsikt är brutalt respektlösa. Människor berättar om deras erfarenheter, visar sina tatueringar över vilket nr de är, och ni avfärdar detta. Fy.Fan.

      ”Vittnesmål har fejkats tidigare.”

      Absolut. Därav har förintelsen ej ägt rum, judarna behandlades inte illa och alla som säger motsatsen är lögnare?

      ”Jag är på det klara med att många kanske hade en föreställning om att gaskamrarna existerade och utnyttjades för massutrotning av människor tillhörande vissa specifika, utsatta folkgrupper. Jag vet ingen som nekade att människor hade dött där, men främst av svält, tyfus eller att helt enkelt av utmattning, det nekas inte och drabbade dessutom även tyskarna själva. Men gaskammare? En planlagd förintelse?”

      Inga forskare hävdar att majoriteten av koncentrationslägersfångarna dog av förintelsen. En betydande del gjorde det, så pass många att det kan kallas för massmord, men sett till de totala så absolut ingen majoritet (merparten dog i form av rena massavrättningar, inga gaser iblandade dvs)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 13 röster)
     • Oj du va mig en hjärntvättad jäkel, mycket konstigt då jag har träffat folk vars släktingar som suttit i arbetslägren och levt gott tills kommunisterna raserade allt.
      Förintelsen har aldrig ägt rum, och det är från folk som varit i dessa läger.
      Så bara håll truten med dig din hatande människa som sprider lögner!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 5 röster)
    • Andreas says:

     ”andreas;
     ”Sofia, annat än påståenden om gaskammare, har du något konkret att framhäva som skulle kunna förgöra ”förintelseförnekarna” en gång för alla?”

     1) vittnen (judar, romer, andra ickearier respektive nazister själva (läkare liksom högt uppsatta inom SS)
     2) Gaskamrarna själva bestående av fotografier, filmer, dokument och övriga fynd (gasbehållar osv)
     3) Var menar du att alla fångar plötsligt tog vägen? Förekom det någon sjukdomsepidemier som är sekretessbelagd? Nej.
     4) Om gaskamrarna ej användas i syfte att mörda fångar, varför sprängde nazisterna så många som möjligt av dessa?”

     Vittnesmål i sig bevisar ingenting. Finns för övrigt vittnen som anger motsatsen. Vittnen, så kallade överlevare, som talar för att de fått utmärkt behandling på Auschwitz exempelvis. Historier om fotbollsmatcher, badbassänger, musikkonserter och dylikt. Allt i form av vittnesmål, men detta ska avfärdas som påhitt då? Vittnesmål mot vittnesmål, dock intressant att detta handlar om vittnesmål ”efter” kriget, så vad ska de ha haft för anledning att konstruera historier om hur bra de har haft det? Har själv läst om hur tyskar har blivit torterade i flera dagar för att spy ur sig ”erkännanden”, vad är det som säger att nazister som själva sägs ha deltagit i förintelse-projektet inte blivit torterade?

     Som jag förstått det har inga gaskammare återfunnits i någon av de koncentrationslägren som de allierade fritog. Det har erkännts att gaskammare från de koncentrationsläger som ryssarna lade beslag på har konstruerats i efterhand, vilket bland annat framkommer i ett erkännande i dokumentärfilmen om Auschwitz, filmad av David Cole som för övrigt är jude själv. Vad är det som säger att dessa bilder på gaskammare du talar om, filmer och dylikt, är riktiga och äger rum innan krigets slut innan dessa hade kunnat byggas upp i efterhand? Betänk för den delen att Zyklon B är ett avlusningsmedel som användes till att… just det, avlusa människor. Tyfus är en bakteriell sjukdom som spreds via löss, därav rakade man fångarna innan de skulle avlusas.

     Bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna, istället för att de helt enkelt inte fanns där till att börja med?

     ”Vill återigen poängtera att du och alla som delar din åsikt är brutalt respektlösa. Människor berättar om deras erfarenheter, visar sina tatueringar över vilket nr de är, och ni avfärdar detta. Fy.Fan.”

     Du kanske uppfattar det som respektlöst, men bör man upphöra att ifrågasätta förintelsens autenticitet enbart på grund av att det kan uppfattas respektlöst? Ska man istället bara svälja historierna enbart för att annars riskera att framstå som respektlös? Och åter igen, att folk har dött är inte detsamma som att det inte finns bevis på att gaskammare både existerat och utnyttjats för att döda människor. Det i sig säger inte att ”överlevare” inte har tatueringar på deras kroppar. Förnekar jag tatueringarna någonstans?

     ””Vittnesmål har fejkats tidigare.”
     Absolut. Därav har förintelsen ej ägt rum, judarna behandlades inte illa och alla som säger motsatsen är lögnare?”

     Har jag påstått att judar inte behandlades illa? Jag tror enbart att judarna placerades i koncentrationsläger för att arbeta, kort och gott. Arbeit macht frei?

     Visste du att över 150 000 judar deltog i kriget på Hitlers sida? Visste du att Hitlers livvakt och personlige chaufför var jude?

     Kan ange källor senare framöver, har inte tid just nu bara.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 8 röster)
     • sofia says:

      ”…i sig bevisar ingenting. Finns för övrigt vittnen som anger motsatsen. Vittnen, så kallade överlevare, som talar för att de fått utmärkt behandling på Auschwitz exempelvis. Historier om fotbollsmatcher, badbassänger, musikkonserter och dylikt. Allt i form av vittnesmål, men detta ska avfärdas som påhitt då?”

      Vittnen går åt bägge håll, dock förintelsebekännare i myyyyyycket större antal. Experter menar på att de flesta bilder inte är fejk, likaså filmer. De flesta fångar kunde ej vittna inför världen om vilken tortyr de utsattes för då de 1)dog 2) var isolerade.

      ”Som jag förstått det har inga gaskammare återfunnits i någon av de koncentrationslägren som de allierade fritog”

      Hittpå, osanning

      Det behövs inget jävla Zyklon B för att motverka bakteriell spridning, sterilisera området och det är svinlugnt. Mycket billigare, för övrigt.

      ”Bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna, istället för att de helt enkelt inte fanns där till att börja med?”

      Källa; Emerich, föreläser om nazism och andra världskriget.

      ”Du kanske uppfattar det som respektlöst, men bör man upphöra att ifrågasätta förintelsens autenticitet enbart på grund av att det kan uppfattas respektlöst? Ska man istället bara svälja historierna enbart för att annars riskera att framstå som respektlös? Och åter igen, att folk har dött är inte detsamma som att det inte finns bevis på att gaskammare både existerat och utnyttjats för att döda människor. Det i sig säger inte att ”överlevare” inte har tatueringar på deras kroppar. Förnekar jag tatueringarna någonstans?”

      Personligen blir jag kränkt, ja. Har släkt som fick kallelsebrev från SS, de flyr men blir tillfångatagna, och så finns de plötsligt inte mer… Nej blev absolut INTE mördade. Samtidigt hann röda korset fram så att mormor och morfar överlevde och sett sina syskon gasas ihjäl. Vill du inte tro på detta, FINE, gör inte det då.

      ”Har jag påstått att judar inte behandlades illa? Jag tror enbart att judarna placerades i koncentrationsläger för att arbeta, kort och gott. Arbeit macht frei?”

      Jaså tror du det. Arbeit macht frei my ass en slags pratikplats. Arbetarna var fångar och mördades som flugor.

      ”Visste du att över 150 000 judar deltog i kriget på Hitlers sida? Visste du att Hitlers livvakt och personlige chaufför var jude?”

      Är jag medveten om. Många av dessa stod på Hitlers sida för att inte vara hans fiende, så att säga. Gissa varför? (svar; för att inte bli mördade själva)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -4 (av 12 röster)
     • Andreas says:

      ”Vittnen går åt bägge håll, dock förintelsebekännare i myyyyyycket större antal. Experter menar på att de flesta bilder inte är fejk, likaså filmer. De flesta fångar kunde ej vittna inför världen om vilken tortyr de utsattes för då de 1)dog 2) var isolerade.”

      Klart de är i mycket större antal. Att gå ut och representera revisionist-sidan idag är helt klart värre än att kritisera invandringen i Sverige. Du kanske har hört talas om bland annat David Irving som trots allt suttit av fängelsestraff för att han skrivit böcker om och hållit föredrag och dylikt som pekar mot motsatsen, att förintelsen, den officiella versionen om dessa gaskammare, aldrig ägt rum. Som revisionist får man räkna med att man sätter sitt liv, sitt jobb, sin familj och allt som betyder något, på spel.

      Vem som helst kan expert-förklaras idag, och denna artikel är lite av en bekräftelse på det gällande Alex Bengtsson. Du kanske skulle ha nytta av att läsa boken ”Förintelseindustrin” av Norman Finkelstein för att få vidare insikt i vad som kan motivera dessa ”avslöjanden” och vittnesmål, samt hur judar än idag lever gott på den påstådda historien om förintelsen som bara inte får ifrågasättas. Man kan undra varför?

      ”Hittpå, osanning
      Det behövs inget jävla Zyklon B för att motverka bakteriell spridning, sterilisera området och det är svinlugnt. Mycket billigare, för övrigt.”

      Hittpå, osanning. Ja, det säger du, men det behöver inte betyda att det är just osanning enbart för att det förefaller orimligt enligt dig som hela ditt liv enbart blivit intutad en historia utan nyansering på något vis.
      Betänk att det inte behövs några gaskamrar heller för att massdöda människor i koncentrationsläger. Enklast vore att låta dem svälta till döds, bomba stället, osv? Tyskar som trots allt hade ett rykte om sig att vara oerhört effektiva, ska ha matat in över 6 miljoner judar i duschrum och gasat dessa med ett lusdödarmedel istället för att så enkelt som skjuta ihjäl dem? Eller bara låsa in dem och låta dem svälta till döds?

      ”A leading American gas chamber expert, Fred A. Leuchter, carefully examined the supposed ”gas chambers” in Poland and concluded that the Auschwitz gassing story is absurd and technically impossible. At the time he conducted his examination, Leuchter was acknowledged as the foremost specialist on the design and installation of gas chambers used in the United States to execute convicted criminals. For example, he designed a gas chamber facility for the Missouri state penitentiary.

      He concluded that the alleged gassing facilities could not possibly have been used to kill people. Among other things, he pointed out that the so-called ”gas chambers” were not properly sealed or vented to kill human beings without also killing German camp personnel.

      Dr. William B. Lindsey, a research chemist employed for 33 years by the Dupont Corporation, likewise testified in a 1985 court case that the Auschwitz gassing story is technically impossible. Based on a careful on-site examination of the ”gas chambers” at Auschwitz, Birkenau and Majdanek, and on his years of experience, he declared: ”I have come to the conclusion that no one was willfully or purposefully killed with Zyklon B [hydrocyanic acid gas] in this manner. I consider it absolutely impossible.” osv, osv. http://www.ihr.org – auschwitz, om du vill läsa mer.

      ”In a dramatic and unprecedented videotaped interview, Dr. Franciszek Piper, senior curator and director of archives of the Auschwitz State Museum admitted on camera that ‘Krema 1,’ the alleged ‘homicidal gas chamber’ shown off to hundreds of thousands of tourists every year at the Auschwitz main camp, was, in fact, fabricated after the war by the Soviet Union – apparently on the direct orders of Josef Stalin.” – rense.com/general53/aauz.htm

      ”Bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna, istället för att de helt enkelt inte fanns där till att börja med?”
      Källa; Emerich, föreläser om nazism och andra världskriget.”

      Och vad är det i Emerichs föreläsning som fungerar som bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna? Visar han fotografier och filmat material från då detta ägde rum?

      ”Personligen blir jag kränkt, ja. Har släkt som fick kallelsebrev från SS, de flyr men blir tillfångatagna, och så finns de plötsligt inte mer… Nej blev absolut INTE mördade. Samtidigt hann röda korset fram så att mormor och morfar överlevde och sett sina syskon gasas ihjäl. Vill du inte tro på detta, FINE, gör inte det då.”

      Jag har inte sagt något om att judar inte blev mördade. Jag siktar in mig på just bevis för att ett planlagt folkmord ska ha ägt rum, och inte något som just framhäver att det handlade om judar i fångenskap som utgjorde arbetskraft mot krigets slut och led stora förluster baserat på omständigheter och avrättningar. Det är just gaskamrarna och en folkmordsplan som jag tvivlar på. Du verkar ständigt anta att jag nekar till att judar blivit mördade, men så är inte fallet.
      Du menar att din mormor och morfar överlevde och fått se sina syskon gasas ihjäl. Jag har däremot svårt att tro att de direkt såg, förstahand, att deras syskon specifikt gasades ihjäl. Stod de i kamrarna själv och tittade på medan detta hände?

      Jag letar efter bevis, inte i form av vittnesmål, utan något som kan övertyga mig bortom alla tvivel. Vittnesmål kan inte avgöra saken, jag är ledsen. Jag är säker på att dina släktingar led något oerhört dock.

      ”Är jag medveten om. Många av dessa stod på Hitlers sida för att inte vara hans fiende, så att säga. Gissa varför? (svar; för att inte bli mördade själva)”

      För att inte vara hans fiende? Det ligger säkert något i det du säger här. Man kan dock tycka att vissa av dem kämpade oerhört ihärdigt för Hitler även om de skulle ha gjort detta av rädsla för att själva bli dödade:

      ”Cambridge University researcher Bryan Rigg has traced the Jewish ancestry of more than 1,200 of Hitler’s soldiers, including two field marshals and fifteen generals (two full generals, eight lieutenant generals, five major generals), ”men commanding up to 100,000 troops.”

      ”In approximately 20 cases, Jewish soldiers in the Nazi army were awarded Germany’s highest military honor, the Knight’s Cross.” – http://12160.info/photo/jewish-senior-officers-in-hitler-s-army

      Knights Cross, av rädsla? Jag vet inte. Men som sagt, kan ligga något i det du säger, absolut.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Andreas says:

      ”Vittnen går åt bägge håll, dock förintelsebekännare i myyyyyycket större antal. Experter menar på att de flesta bilder inte är fejk, likaså filmer. De flesta fångar kunde ej vittna inför världen om vilken tortyr de utsattes för då de 1)dog 2) var isolerade.”

      Klart de är i mycket större antal. Att gå ut och representera revisionist-sidan idag är helt klart värre än att kritisera invandringen i Sverige. Du kanske har hört talas om bland annat David Irving som trots allt suttit av fängelsestraff för att han skrivit böcker om och hållit föredrag och dylikt som pekar mot motsatsen, att förintelsen, den officiella versionen om dessa gaskammare, aldrig ägt rum. Som revisionist får man räkna med att man sätter sitt liv, sitt jobb, sin familj och allt som betyder något, på spel.

      Vem som helst kan expert-förklaras idag, och denna artikel är lite av en bekräftelse på det gällande Alex Bengtsson. Du kanske skulle ha nytta av att läsa boken ”Förintelseindustrin” av Norman Finkelstein för att få vidare insikt i vad som kan motivera dessa ”avslöjanden” och vittnesmål, samt hur judar än idag lever gott på den påstådda historien om förintelsen som bara inte får ifrågasättas. Man kan undra varför?

      ”Hittpå, osanning
      Det behövs inget jävla Zyklon B för att motverka bakteriell spridning, sterilisera området och det är svinlugnt. Mycket billigare, för övrigt.”

      Hittpå, osanning. Ja, det säger du, men det behöver inte betyda att det är just osanning enbart för att det förefaller orimligt enligt dig som hela ditt liv enbart blivit intutad en historia utan nyansering på något vis.

      Betänk att det inte behövs några gaskamrar heller för att massdöda människor i koncentrationsläger. Enklast vore att låta dem svälta till döds, bomba stället, osv? Tyskar som trots allt hade ett rykte om sig att vara oerhört effektiva, ska ha matat in över 6 miljoner judar i duschrum och gasat dessa med ett lusdödarmedel istället för att så enkelt som skjuta ihjäl dem? Eller bara låsa in dem och låta dem svälta till döds?

      ”A leading American gas chamber expert, Fred A. Leuchter, carefully examined the supposed ”gas chambers” in Poland and concluded that the Auschwitz gassing story is absurd and technically impossible. At the time he conducted his examination, Leuchter was acknowledged as the foremost specialist on the design and installation of gas chambers used in the United States to execute convicted criminals. For example, he designed a gas chamber facility for the Missouri state penitentiary.

      He concluded that the alleged gassing facilities could not possibly have been used to kill people. Among other things, he pointed out that the so-called ”gas chambers” were not properly sealed or vented to kill human beings without also killing German camp personnel.

      Dr. William B. Lindsey, a research chemist employed for 33 years by the Dupont Corporation, likewise testified in a 1985 court case that the Auschwitz gassing story is technically impossible. Based on a careful on-site examination of the ”gas chambers” at Auschwitz, Birkenau and Majdanek, and on his years of experience, he declared: ”I have come to the conclusion that no one was willfully or purposefully killed with Zyklon B [hydrocyanic acid gas] in this manner. I consider it absolutely impossible.” osv, osv. ihr.org – auschwitz, om du vill läsa mer.

      ”In a dramatic and unprecedented videotaped interview, Dr. Franciszek Piper, senior curator and director of archives of the Auschwitz State Museum admitted on camera that ‘Krema 1,’ the alleged ‘homicidal gas chamber’ shown off to hundreds of thousands of tourists every year at the Auschwitz main camp, was, in fact, fabricated after the war by the Soviet Union – apparently on the direct orders of Josef Stalin.” – rense.com/general53/aauz.htm

      ”Bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna, istället för att de helt enkelt inte fanns där till att börja med?”
      Källa; Emerich, föreläser om nazism och andra världskriget.”

      Och vad är det i Emerichs föreläsning som fungerar som bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna? Visar han fotografier och filmat material från då detta ägde rum?

      ”Personligen blir jag kränkt, ja. Har släkt som fick kallelsebrev från SS, de flyr men blir tillfångatagna, och så finns de plötsligt inte mer… Nej blev absolut INTE mördade. Samtidigt hann röda korset fram så att mormor och morfar överlevde och sett sina syskon gasas ihjäl. Vill du inte tro på detta, FINE, gör inte det då.”

      Jag har inte sagt något om att judar inte blev mördade. Jag siktar in mig på just bevis för att ett planlagt folkmord ska ha ägt rum, och inte något som just framhäver att det handlade om judar i fångenskap som utgjorde arbetskraft mot krigets slut och led stora förluster baserat på omständigheter och avrättningar. Det är just gaskamrarna och en folkmordsplan som jag tvivlar på. Du verkar ständigt anta att jag nekar till att judar blivit mördade, men så är inte fallet.

      Du menar att din mormor och morfar överlevde och fått se sina syskon gasas ihjäl. Jag har däremot svårt att tro att de direkt såg, förstahand, att deras syskon specifikt gasades ihjäl. Stod de i kamrarna själv och tittade på medan detta hände?
      Jag letar efter bevis, inte i form av vittnesmål, utan något som kan övertyga mig bortom alla tvivel. Vittnesmål kan inte avgöra saken, jag är ledsen. Jag är säker på att dina släktingar led något oerhört dock.

      Jag är ledsen att du känner dig kränkt av detta. Jag menar det.

      ”Är jag medveten om. Många av dessa stod på Hitlers sida för att inte vara hans fiende, så att säga. Gissa varför? (svar; för att inte bli mördade själva)”

      För att inte vara hans fiende? Det ligger säkert något i det du säger här. Man kan dock tycka att vissa av dem kämpade oerhört ihärdigt för Hitler även om de skulle ha gjort detta av rädsla för att själva bli dödade:

      ”Cambridge University researcher Bryan Rigg has traced the Jewish ancestry of more than 1,200 of Hitler’s soldiers, including two field marshals and fifteen generals (two full generals, eight lieutenant generals, five major generals), ”men commanding up to 100,000 troops.”

      ”In approximately 20 cases, Jewish soldiers in the Nazi army were awarded Germany’s highest military honor, the Knight’s Cross.” – 12160.info/photo/jewish-senior-officers-in-hitler-s-army

      Knights Cross, av rädsla? Jag vet inte. Men som sagt, kan ligga något i det du säger, absolut.

      (Skrev detta inlägg tidigare men den står under moderering, troligtvis på grund av länkarna som är inbakade i kommentaren. Försökte klippa av dem lite och se om det fungerade bättre. Ursäkta om det är alldeles för överväldigande för att läsa)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 6 röster)
     • sofia says:

      ”Klart de är i mycket större antal. Att gå ut och representera revisionist-sidan idag är helt klart värre än att kritisera invandringen i Sverige. Du kanske har hört talas om bland annat David Irving som trots allt suttit av fängelsestraff för att han skrivit böcker om och hållit föredrag och dylikt som pekar mot motsatsen, att förintelsen, den officiella versionen om dessa gaskammare, aldrig ägt rum. Som revisionist får man räkna med att man sätter sitt liv, sitt jobb, sin familj och allt som betyder något, på spel.”

      Du får förlåta mig för att jag börjar tycka att det här är tjafsigt. Nazister liksom granskare rapporterade om vad som hände redan innan tyska lyckans vändningspunkt.

      ”Vem som helst kan expert-förklaras idag..”

      Nej.

      ”samt hur judar än idag lever gott på den påstådda historien om förintelsen som bara inte får ifrågasättas. Man kan undra varför?”

      Det gör de inte. Bara att titta på er plattform så tar det ca 3 sekunder att uppfatta vilket tycke ni (flesta) har om judar/romer/annat. Denna föraktande syn finns inte bara inom uttalade nazistiska organisationer, utan även bland vanligt folk. Alla judar är inte skitnödiga. Jag tycker skämt om judenäsor och snålhet är jätteroliga (förintelseskämt dock inte. Lite för känsligt).

      ”Betänk att det inte behövs några gaskamrar heller för att massdöda människor i koncentrationsläger. Enklast vore att låta dem svälta till döds, bomba stället, osv? Tyskar som trots allt hade ett rykte om sig att vara oerhört effektiva, ska ha matat in över 6 miljoner judar i duschrum och gasat dessa med ett lusdödarmedel istället för att så enkelt som skjuta ihjäl dem? Eller bara låsa in dem och låta dem svälta till döds?”

      Att gasa ihjäl = billigt och effektivt. Att skjuta (och ponerat att varje skott ger dödligt effekt) kostar 1 kr/skott. Inte bara dyrt utan även tidsmässigt kostsamt. Att medvetet orsaka svält bland arbetarna är även det ett orealistiskt alternativ då ytorna de hade att dividera på var små, och mängderna som planerades på att dö var stora. Samtidigt skall nya arbetare tillförskaffas. Ser du orimligheten? Och återigen – att gaskamrarna fungerade som ett sätt att förhindra lusspridning är inte rimligt. Det räcker med att sterilisera/desinfektera ett område för att göra miljön omöjlig för lössen (vilket återigen är billigare).

      ”Och vad är det i Emerichs föreläsning som fungerar som bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna? Visar han fotografier och filmat material från då detta ägde rum?”

      Dels det ja.

      ”Jag har inte sagt något om att judar inte blev mördade. Jag siktar in mig på just bevis för att ett planlagt folkmord ska ha ägt rum, och inte något som just framhäver att det handlade om judar i fångenskap som utgjorde arbetskraft mot krigets slut och led stora förluster baserat på omständigheter och avrättningar. Det är just gaskamrarna och en folkmordsplan som jag tvivlar på. Du verkar ständigt anta att jag nekar till att judar blivit mördade, men så är inte fallet.”

      Hur förklarar du de stora försvinnande siffrorna av fångar (på den lilla ytan)?

      ”Du menar att din mormor och morfar överlevde och fått se sina syskon gasas ihjäl. Jag har däremot svårt att tro att de direkt såg, förstahand, att deras syskon specifikt gasades ihjäl. Stod de i kamrarna själv och tittade på medan detta hände?
      Jag letar efter bevis, inte i form av vittnesmål, utan något som kan övertyga mig bortom alla tvivel. Vittnesmål kan inte avgöra saken, jag är ledsen. Jag är säker på att dina släktingar led något oerhört dock.”

      Ja det såg de. Om inte bilder/filmer/dokument/nazistiska erkännanden innan tredje rikets undergång liksom efteråt/de orealistiska faktan som teorier du förespråker ej förtäljer (t.ex. det korkade med att använda gasen som antilusmedel, då det enklaste är att sterilisera skiten, eller var de stora folkmassorna tog vägen på så kort tid, varför nazister sprängde så många kammare som möjligt) så har jag inget mer att tillägga här. Ja, de led.

      ”För att inte vara hans fiende? Det ligger säkert något i det du säger här. Man kan dock tycka att vissa av dem kämpade oerhört ihärdigt för Hitler även om de skulle ha gjort detta av rädsla för att själva bli dödade…”

      Det gör det i allra högsta grad. Tyck vad du vill, under kriser ser människan rött och blir till en best. Att döda eller att bli dödad, det är frågan, så att säga.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 7 röster)
     • Klart det fanns fångar som behandlades bättre än andra, om de besatt kunskaper som tyskarna kunde dra fördel av så fick de arbeta för Tyskarna istället. Auschwitz arbetsläger fanns innan kriget men byggdes ut för att kunna ta emot fler fångar.
      Jag är rätt övertygad om att alla tyskar inte heller var för kriget och avrättningarna av fångar men de löd order. De judar som stod på Hitlers sida gjorde säkert mycket för att rädda sitt eget liv precis som flera soldater. Hela sanningen kommer ingen av oss här att någonsin få veta jag väljer då att tro på de människor jag mött som har kopplingar till kriget på ett eller annat sätt. Inte bara judar, nu håller tyvärr dessa människor på att dö ut och vad finns det kvar då? Historieböcker, artiklar mm från både förintelseförnekare och andra som tror på förintelsen. Man kanske ska leta efter sanningen någonstans mitt emellan.
      Jag vill veta vart drar man gränsen för att kalla det förintelse och inte?
      Hur många människor skulle behöva sätta livet till för att det ska kallas förintelse?
      Varför skulle man fängsla människor som inte begått något brott?
      Oavsett hur många judar som dog så var det ett fruktansvärt krig, Totalt dog omkring 50 miljoner människor, förnekas det också?
      Eller var det aldrig ett krig?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      NE; Vem besvarar du?

      Låter inte som ett svar avsett för mig (är både jude och rom, har släkt som dött liksom blivit räddade i gaskamrarna), men skriver under på vartenda ord.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Sofia jag besvarade Andreas, jag är på din sida i diskussionen men försöker hålla ett öppet sinne här och försöker förstå resonemanget :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
     • Andreas says:

      ”Du får förlåta mig för att jag börjar tycka att det här är tjafsigt. Nazister liksom granskare rapporterade om vad som hände redan innan tyska lyckans vändningspunkt.”

      Hänvisa till källor hellre än att bara ge ett påstående om vad som hände. Rapporter kan och har förfalskats förut. Dokument kan och har förfalskats förut. Hänvisa gärna till källor mer än något annat.

      Om du skulle besvara frågan på egen hand… Varför tror du att det idag är olagligt att i många Europeiska länder ifrågasätta förintelsen, om den så går att bevisa? Vari sitter rädslan av att låta debatten fortgå rent naturligt och spela ut motståndet i sig självt om bevisen håller förintelse-teorin om ryggen?

      För övrigt finns det något som kallas krigspropaganda. Att demonisera och avmänskliga tyskarna till allra högsta grad kunde gott bygga på de allierades motivation att förgöra denna uppenbara ”ondska” till vilket pris som helst. Det är en strategi som är gott överutspelad i krig.

      ”Vem som helst kan expert-förklaras idag..”

      ”Nej.”

      friatider.se/henrik-arnstad-jag-har-ingen-kandidatexamen-i-historia

      nordfront.se/bluffhistorikern-henrik-arnstad-fuskar-med-citat.smr

      Ett slående exempel på huruvida vem som helst, som åtminstone skulle kallas påläst (kom ihåg, källmaterialet avgör) framhävs som expert men trots allt svamlar i nattmössan rätt så frekvent och skapar egna paralleller ur intet. Jag skulle kunna kallas för expert och hyras in i tv under den titeln själv, men vad är det som krävs i dagens Sverige för att lyfta fram en expert knappt värdig titeln? Jo, att tycka rätt! Du måste spela enligt pk-reglerna för att glida in som en expert oavsett om du besitter expertmässiga kunskaper eller inte. Har läst om den ena experten efter den andre som vill framstå som kunskapsgiganter när det ter sig till ämnet nationalsocialister. Låt höra… nazister blev misshandlade som yngre, är arbetslösa, hade föräldrar som var alkoholister, led av fattigdom, damp, aspergers, osv, osv.

      Expertutlåtande?

      Fråga en SMR:are, där har du ett tungt expertutlåtande i frågan. Dessa baserar till stor del sin ideologi på historier som förfalskats och mörkats genom historien. Jag skulle tro att medlemmar i Motståndsrörelsen har ett enormt behov av att kunna sin historia, att stå upp för den och tala för den trots globala motvindar. De har nästintill ett krav på detta för att överleva som organisation, för skulle denna sanning innebära totala fabrikationer, då faller även rörelsen. Dock är inte jag medlem.

      ”Det gör de inte. Bara att titta på er plattform så tar det ca 3 sekunder att uppfatta vilket tycke ni (flesta) har om judar/romer/annat. Denna föraktande syn finns inte bara inom uttalade nazistiska organisationer, utan även bland vanligt folk. Alla judar är inte skitnödiga. Jag tycker skämt om judenäsor och snålhet är jätteroliga (förintelseskämt dock inte. Lite för känsligt).”

      Det är skillnad på vad judar i allmänhet erhållit från historien om hur de behandlades av de ondskefulla massmördarnazisterna jämte mot hur folk idag till förhållandevis stor utsträckning ifrågasätter förintelsen. Föraktet du syftar på behöver i sig inte betyda antisemitism och just ett förakt mot allt gällande judiskt. Däremot är det idag så att om du så enkelt som kritiserar någonting som har stämpeln jude eller judiskt över sig, och inte direkt hyllar detta samtidigt, då utmålas du per automatik som antisemit och judehatare, vilket bara är orimligt. Hur har detta debattfientliga tillstånd skapats? Just det, genom förintelsen och den roll judar globalt sett erhållit som offer och enbart offer, oavsett om de bannats från hundratals länder och kanske haft en roll även i detta.

      Så, förintelsen är ett fenomen som slängs i ansiktet på folk dagligen, även om detta inträffade över 70 år sedan. Vilket annat liknande scenario kan du föreställa dig som återupprepas precis så frekvent som förintelsen och det lidande det orsakade bland specifikt judarna?

      timesofisrael.com/germany-to-pay-1b-for-holocaust-survivors-care/

      malevolentfreedom.org/forum/index.php?topic=3608.0

      en.wikipedia.org/wiki/List_of_Holocaust_memorials_and_museums

      indiancountrytodaymedianetwork.com/2012/09/05/us-has-holocaust-museum-why-no-american-indian-holocaust-museum

      Intressant är att judar ogillade planerna att bygga ett museum tillägnat indianerna i Kanada som folkmördades framtill 70-talet i Kanada. Vad skulle hända om det byggdes förintelsemuseum tillägnade andra folkslag världen över? Då hade judarnas offerroll bleknat en aning, de hade kanske i slutändan inte kunnat utmärka sig som det specifika folkgrupp som blivit värst behandlad genom tiderna?

      Finns såklart mycket mer än så. Främst av allt går det inte att idag nämna ordet ”jude” utan att förintelsen och offer slinker in i skallen. Det ska vara synd om judar, inget annat. Om inte den påstådda förintelsen hade ägt rum, då hade detta aldrig hänt. Så helt klart har de erhållit offerstatus som heter duga på grund av förintelsen, samtidigt som andra folkmord tystats ner och mörklagts totalt. Denna Kanadensiska förintelse jag nämnde, hört talas om den?

      Det är också värt att nämna att bara för att någon ifrågasätter förintelsens äkthet innebär det inte att man menar att alla judar är lögnare, eller hur? Jag drar inte alla judar över en kant här. Det finns även judar som ifrågasätter förintelsen för den delen. Verkligheten är klart mer komplex än att dra alla över en kant.

      ”Att gasa ihjäl = billigt och effektivt. Att skjuta (och ponerat att varje skott ger dödligt effekt) kostar 1 kr/skott. Inte bara dyrt utan även tidsmässigt kostsamt. Att medvetet orsaka svält bland arbetarna är även det ett orealistiskt alternativ då ytorna de hade att dividera på var små, och mängderna som planerades på att dö var stora. Samtidigt skall nya arbetare tillförskaffas. Ser du orimligheten? Och återigen – att gaskamrarna fungerade som ett sätt att förhindra lusspridning är inte rimligt. Det räcker med att sterilisera/desinfektera ett område för att göra miljön omöjlig för lössen (vilket återigen är billigare).”

      Att gasa ihjäl är alltså enligt dig billigare än att svälta ihjäl? Till och med tyskar led av svält under andra världskriget då de allierade bombarderade och skar av deras förnödenhetstillförsel. Detta i sig gjorde att vissa läger blev utan föda och helt enkelt drabbades av svält. Det krävs nog inte mycket till för att ta livet av utmärglade fångar, på många sätt och vis billigare och mindre tidskrävande alternativ än att gasa ihjäl dem.

      Och om tyskarna utnyttjade judar som arbetskraft, varför då avrätta en andel utav dem? Varför till och med mot krigets slut bekosta sig på att uträtta ett folkmord, trots att de var på väg att förlora kriget och förlora kontrollen över koncentrationslägren? Om poängen var att gasa ihjäl dessa (vilket inte ens var den ursprungliga teorin, det fanns många andra former av dödsmaskiner som sägs ha konstruerats innan gaskamrarna blev det slutgiltiga alternativet för förintelse-jakare), varför då konstruera en gaskammare som bara rymmer något hundratal, då målet låg på ca 6 miljoner? Några hundratal per dag är inte på långa vägar lika effektivt som att bara avrätta genom hängning, slå ihjäl, skjuta ihjäl eller andra metoder som är mindre kostsamma än Zyklon B-metoden du menar ägde rum.

      ihr.org/jhr/v02/v02p319_Faurisson.html

      Om du menar att det var tidsmässigt kostsamt att skjuta ihjäl judar, föreställ dig då hur lång tid det tog att packa in några hundratal i gaskammaren. Problemet är att för att lyckas vädra undan gasen hade det krävts ett minimum på 21 timmar, uppemot en dag för att vara helt säker på att kunna rensa ut kammaren och använda den på nytt utan att själv dra på sig fatala skador. Så, tidsmässigt effektivt?

      ”Och vad är det i Emerichs föreläsning som fungerar som bevis på att nazisterna sprängde gaskamrarna? Visar han fotografier och filmat material från då detta ägde rum?”

      ”Dels det ja.”

      Så Emerich visar alltså filmer och fotografier på då nazister sprängde gaskamrarna? Medan det hände? Och det går inte att på något vis avfärda det som att det inte gällde gaskamrar och inte var nazister på bilderna, alla andra tänkbara scenarion? Det är alltså ett ogenomträngbart bevis?

      ”Hur förklarar du de stora försvinnande siffrorna av fångar (på den lilla ytan)?”

      Tyfus, svält, judar slet ihjäl sig. Detta har jag redan sagt till dig.

      ”Immediately after World War II, Allied authorities declared that ”Jews had been gassed” in all German concentration camps. It later discovered that the many bodies photographed in the camps died during the waning days of the war – from typhus, cold and starvation.” –
      stormfront.org/truth_at_last/holocaust.htm

      (Besvara gärna med ett nytt inlägg längst ner)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
     • Andreas says:

      NE:

      ”Hur många människor skulle behöva sätta livet till för att det ska kallas förintelse?
      Varför skulle man fängsla människor som inte begått något brott?
      Oavsett hur många judar som dog så var det ett fruktansvärt krig, Totalt dog omkring 50 miljoner människor, förnekas det också?
      Eller var det aldrig ett krig?”

      Tycker det är väldigt sunda frågor du ställer. Jag kan inte själv svara på vad som utgör just en förintelse, när begreppet kan användas. Jag tror dock inte på att judar har gasats ihjäl och inte heller på siffran 6 miljoner. Jag tror däremot att judar i största andel slet ihjäl sig, omkom till följd av kylan, svält, sjukdomar och dylikt, precis som gällde många tyskar för den delen.

      Jag anser att det är sällsynt att folk ifrågasätter varför judar erhöll denna behandling av tyskarna. Istället förutsätter de att tyskarna var onda, och godtar det som en rimlig förklaring. Ingenting är kommet av inget, en aktion startar en reaktion, därav måste judar (såklart inte alla) ha burit ett visst ansvar för det som komma skulle. Man måste även förstå att det var judarna som förklarade krig mot Hitler först och främst.

      Kriget förnekas inte, men säkerligen hur många slag utspelade sig och varför. Det är lätt att beskylla Hitler för kriget, det har vi lärt oss sedan spädbarnsstadiet. Det är obehagligt att komma underfund med att allt vi hört inte riktigt stämmer. Som jag sagt så många gånger förut, vinnarna skriver historien, och Hitler förlorade, så vinnarna skrev historien åt honom.

      Ett modernt exempel på detta är det amerikanska imperiet och dess ihärdiga kamp att sprida ”demokrati” i länder de inte har något att göra med. Skapa en bild av att motsvara den goda sidan, precis som under andra världskriget. Men nu söndras den bilden, varför då?

      Internet! Ett verktyg som gör det svårt för makthavarna att kontrollera informationsflödet och vad folket bör tycka och tänka.

      Som sagt, sunda frågeställningar NE. Vem vet…

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
   • Andreas Åström says:

    Och på vilket sätt har du själv kritiskt granskat den officiella sanningen angående förintelsen? Har du bedrivit någon forskning eller liknande? Eller har du helt enkelt bara förlitat dig på att det är så som du blivit tillsagd att det är?

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +10 (av 14 röster)
    • sofia says:

     Hänvisar till svaret jag givit ovanför.

     ”Har släktingar som både dött och överlevt förintelsen – bara ett personligt bevis sådär.

     Pinsam människa.”

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -13 (av 19 röster)
     • www.vimeo.com/75789784 says:

      Du har inte bevis för att gasningar av någon jude skett.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +6 (av 8 röster)
     • sofia says:

      Har jag absolut. Men påtalas fakta ser ni synvilla.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 15 röster)
     • Andreas Åström says:

      Jasså, vad har du för bevis på detta? Har du papper på det? Eller är det snyfthistorier från dina ”blodsband”? Ändå blev du till, det var ju synd. :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 3 röster)
 • Anonym says:

  Och sen ljuger han va? Ni är nazister men jätte fredliga va? Hahah

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -22 (av 30 röster)
  • Andreas Åström says:

   För det första så bör du sluta särskriva. För det andra så är det ren idioti att låta en meningsmotståndare vittna i egenskap av sakkunnig då han ju har ett egenintresse av att motarbeta SMR.

   Jag tror knappast det tillhör vanligheten att någon av SMRs aktivister ger sig på folk oprovocerat. Antar att din definition av fredlig är svenskar som inte försvarar sig själva och sina kamrater?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +18 (av 22 röster)
   • Anonym says:

    Men det är klart att man ska mot arbeta rasism det gör ju vem son helst som är normal och sen är det inte alls overkligt att en nazist ger sig på någon oprovocerat det har jag upplevt men det är egentlifen ingen ide att skriva det här för ni trpr på det ni vill tro

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -19 (av 23 röster)
    • Andreas Åström says:

     Jag bad dig precis att sluta särskriva men du bara fortsätter. Det heter ”motarbeta”, inte ”mot arbeta”. Dessutom ska en domstol agera objektivt och inte särbehandla åtalade p.g.a. deras ideologiska värdegrund. Det kallas rättssäkerhet, vilket kanske inte är ett begrepp som existerar där du kommer ifrån. Om du inte gillar rättssäkerhet så kanske du bör lämna landet och återvända dit du kom ifrån.

     Jag skrev dessutom inte om ”nazister” i allmänhet. Jag skrev om SMRs aktivister specifikt. Så var vänlig och bevisa att just någon av SMRs folk har gett sig på dig helt oprovocerat?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +13 (av 19 röster)
     • Anonym says:

      Just smr har inte attackerat mig men jag har blivit attackerad av en nazist smr är en nazistisk gruppering

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -18 (av 20 röster)
     • Anonym says:

      Och en sak till du sa att jag ska återvända dit jag ko från? Det jag kan säga dig är att jag ska stanna kvaro det finns inget du kan göra åt saken

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -16 (av 20 röster)
     • Andreas Åström says:

      Hur vet du ens att personen som attackerade dig var just nationalsocialist?

      Jag tänkte att det ändå var värt att be dig att lämna landet om du inte tycker att rättssäkerhet ska råda i Sverige. Ligger inte direkt sömnlös över om du stannar för tillfället. Du kan ju i alla fall bära mig dig vetskapen att du aldrig kommer att vara en del av Sverige på riktigt. :) Speciellt inte med ditt dåliga språkbruk.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +15 (av 17 röster)
     • Anonym says:

      Haha jag var inte hemma och skrev på en telefon, men det är oviktigt..jag behöver inte skriva rätt på denna skitsida för det är för lågt för mig. Hela dena sidan är för låg för mig den ligger på en så låg nivå :) Jag är redan del av Sverige gubben :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -19 (av 21 röster)
     • Andreas Åström says:

      Varför skulle du särskriva mer bara för att du skrev på en telefon? Du måste ju fortfarande trycka in mellanslag mellan dina särskrivna ord.

      Du tycker ju uppenbarligen att det är en ansträngning att skriva korrekt då. Jag har aldrig känt att jag medvetet vill skriva fel bara för att jag skriver på en sida som jag inte sympatiserar med. Det där är bara en bortförklaring och det vet du också.

      Hoppas ändå att du tänker på att fler och fler inte vill ha dig här för varje dag som går. Varför kom du ens hit? Svek du ditt hemland för att själv söka lyckan? Är du en fegis som gömmer dig för problemen där du kommer ifrån som så många andra invandrare? Oavsett vad så är du nu en parasit på vårt samhälle. Spelar ingen roll om du jobbar och betalar skatt för du har fortfarande bidragit med så otroligt lite i jämförelse med en etnisk svensk vars familj har betalat skatt i generationer för att bygga upp vår välfärd.

      Att du är en fegis bekräftas även av att du skriver som Anonym.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 18 röster)
     • sofia says:

      Skall medborgare med undermåliga svenskkunskaper ej få leva i Sverige?

      Hur skall etniska svenskar hanteras som sär skriver menar du? Koncentrationsläger på månen?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -11 (av 19 röster)
     • sofia says:

      (särskrev medvetet ”sär skriver” för ironisk effekt)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -12 (av 18 röster)
     • Tobias says:

      Vissa människor ska inte få möjligheten bli medborgare överhuvudtaget, ska inte ens kunna korsa gränsen.

      Ska inte få vistas här, än mindre ha några rättigheter.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 11 röster)
     • sofia says:

      Det var ett jävla tjat om särskrivning. Anonym är förmodligen sämre på att uttrycka sig i svenska genom tal och skrift, känns det bättre nu? Gör det dig till en bättre människa?

      Anonym lyssna inte på detta nazzepatrask. Fler och fler öppnar upp ögonen för värdet av jämställdhet och jämlikhet, oavsett kön, etnicitet, sexuell läggning etcetera. Sedan bör du, käre Andreas, inse att landsgränser inte är ett statiskt ting. Det är liksom genpolen och den nationella identiteten något föränderligt.

      Anonym är inte en parasit. Immigranter bidrar i lika stor skala till svensk välfärd (om NÅGOT som präglat och satt stämpel på svenskhet – öppenhet) som en etnisk svensk. Fler människor med invandrarbakgrund studerar på universitet och tar någon form av akademikerexamen – bara en sådan grej liksom.

      Anledningen till att Sverige klarat sig undan kriser (nåja relativt) jämfört med andra länder är inte pga. att vi haft någon slags homogen anda som t.ex. Andreas vill sig påstå. Sverige har kommit långt då vi inte krigat (direkt krigat då, indirekt bär även vi ett ansvar för nazismens skada under andra världskriget då vi lät dem transporta vapen/soldater genom Sverige) på flera hundra år. Sverige var inte ett av de länder som kolonialiserats, tvärtom, vi bidrog starkt till den vetenskap utan någon som helt grogrund – rasbiologin – och gjorde det legitimt på så vis att kolonialisera andra samfund liksom andra stormakter.

      Sist men inte minst är du inte så modig själv heller, Andreas. Inte bara av dina politiska åsikter (framförallt din människosyn), som sparkar på redan liggande grupper, utan även du själv skriver saker anonymt. För- och efternamn, tjoho så utelämnande!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 19 röster)
     • sofia says:

      Tobias; Nehe, och varför i helvete inte då?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -6 (av 10 röster)
     • Andreas Åström says:

      Svenskar ska ges bättre undervisning i vårt språk. Invandrare bör lämna landet. Behövs en mer ingående förklaring?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +10 (av 16 röster)
     • sofia says:

      Behövs absolut en mer noggrann redogörelse från din sida.

      Varför skall inte invandrare få en svenskundervisning i samma kvalitet som svensken? Invandrare om några behöver komma i närkontakt med svenskan och kulturen för att kunna integrera sig.

      Varför skulle invandrare inte få bo i Sverige? Vem är ens en invandrare? Var tänkte du att vi blandraser skulle få existera?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -6 (av 14 röster)
     • Tobias says:

      Jaså, ”blandras”.
      Ja, är inte din andra ”halva” europeisk så anser jag du kan dra dit den halvan kommer från.
      Så enkelt var det.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 11 röster)
     • Tobias says:

      Finns förresten inget som säger att varken gränser, genpolen eller identitet ska vara föränderligt enligt er definition på förändring.

      Denna ”förändring” ni hyllar är inget annat än en förändring som styrs av politiker och deras agenda.

      Japan är ett lysande exempel på hur ett land kan förändras utan att man ”förändras”.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 7 röster)
     • sofia says:

      Tobias;

      Jag är 100% europeisk. Inte för att jag hade flyttat på önskan från nazisten Tobias från Sverige, men för din informations skull liksom. Jobbigt va?

      Du talar ur nattmössan. Vad menar du? Ja, politisk agenda styr samhällsutvecklingen på olika nivåer, mr. obvious is obvious.

      Biologin har däremot inga mål (som nazismen så gärna vill hänvisa till). Den är slumpmässig. Placerar du två hundar av olika raser (ja här existerar raser pga. att genpolen inom en ras är mindre än sinsemellan olika raser) så kommer de likt förbannat reproducera sig (förutsatt att det är hona + hana dvs, kan du säkert förstå själv). Biologin bryr sig inte om genetiska skillander. De bryr sig om hälsosamma individer.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 13 röster)
     • Tobias says:

      Politisk agenda ja, en agenda som går ut på att Sverige SKA vara mångkulturellt, multietniskt.

      Tror mig inte, vill inte tro mig?
      Nej förresten, vet vem jag debatterar med.
      En av anhängarna till ovannämnda agenda.

      Trodde det bara var nazister som drog liknelser med hundar förresten?

      Du kan undervisa i biologi bäst du vill, men raser inom människosläktet är ett faktum.

      Men visst, ska vi använda oss av ett annat ord istället för ras?

      Sort, människosort?

      Förresten så beundrar jag dina judiska fränder som vill slänga ut negrerna vilka börjat kolonisera landet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      Tobias;

      ”Politisk agenda ja, en agenda som går ut på att Sverige SKA vara mångkulturellt, multietniskt.”

      Sverige har inte en sådan agenda. Somliga värnar dock om människors alla lika rätt och värde, öppenhet och tolerans.

      ”Tror mig inte, vill inte tro mig?
      Nej förresten, vet vem jag debatterar med.
      En av anhängarna till ovannämnda agenda.”

      Sverige liksom alla nationer skall se med vida ögon på olika kulturella uttryck. Viktigt är att ej ihopblanda nationalitet och etnicitet. En person med invandrarbakgrund kan mycket väl ha nationaliteten Sverige, trots sitt ”mörkade” utseende.

      ”Trodde det bara var nazister som drog liknelser med hundar förresten?”

      Vad vill du att jag ska svara här..? Nej, tydligen inte.

      Du kan undervisa i biologi bäst du vill, men raser inom människosläktet är ett faktum.

      Men visst, ska vi använda oss av ett annat ord istället för ras?

      Sort, människosort?

      Förresten så beundrar jag dina judiska fränder som vill slänga ut negrerna vilka börjat kolonisera landet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
    • Angantyr says:

     Räknas det inte när man bekämpar rasismen mot svenskar som regimen och rödingmedia ägnar sig åt?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +16 (av 16 röster)
     • Anonym says:

      De du kallar svenskt är helt förvridet svenskar är inte radister men nazister är nazister

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -13 (av 17 röster)
     • Angantyr, klart du ska bekämpa rasism även om det gäller svenskar.
      Jag har väldigt svårt själv dock att se svenskrasismen ni talar om. Jag är helsvensk men har aldrig känt mig negativt särbehandlad.
      Jag vet att det finns vissa invandrare som ogillar svenskar, men de är ungefär lika många som nazister så i mina ögon inget att lägga min energi på.
      Nu har jag i och försig bara behövt hjälp av systemet ett par månader under de 25 år som jag arbetat och det var ju inte så kul men det gick, jäkligt mycket byråkrati dock. Men jag fick den ekonomiska hjälp jag behövde för att starta mitt företag mm.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
    • Angantyr says:

     Vad är en ”nazist” enligt dig?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +6 (av 10 röster)
    • sofia says:

     Suck. Skriver från mobil så allt blir superkonstigt. Ha förbiseende med stavfel och dylikt.

     ”Du kan undervisa i biologi bäst du vill, men raser inom människosläktet är ett faktum.”

     Nein bruder. Har redogjort för detta i ett flertal inlägg i denna artikel, sök.

     ”Men visst, ska vi använda oss av ett annat ord istället för ras?

     Sort, människosort?”

     Människor kan delas in på olika sätt i olika sammanhang. Raser existerar inte. Däremot finns olika etniciteter, nationaliteter, religiös tillhörighet, politisk tillhörighet etcetera.

     Begrepp för genetiska likheter mellan vit och svart finns ej, så att säga.

     ”Förresten så beundrar jag dina judiska fränder som vill slänga ut negrerna vilka börjat kolonisera landet.”

     Varför säger du det till mig som om jag ingick i kollektivet ”idioti”? Beundra aktörerna istället.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 4 röster)
     • sofia says:

      Fortsättning till Tobias. ^^^

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Tobias says:

      Gjorde jag?
      Jag skrev ”judiska fränder”, inte ”ni judar”.

      Så, etnicitet alltså.
      Nåja, då är jag av en annan etnicitet (europeisk) än en person av den afrikanska ”etniciteten, etniciteterna”.

      Bra!
      Undrar hur länge det må dröja innan ni påstår det inte finns några etniciteter?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Tobias;

      Vad är syftet med att påvisa att individer med ett gemensamt ursprung som jag beter sig illa mot mänskligheten, om inte att kollektivt skuldbelägga mig också? Inte för att du egentligen tycker det är en dålig sak att mörkhyade behandlas sämre (kan rättfärdigas med att de tillhör en lägre stående ras, eller hur var det?), detta är ett sätt att svartmåla judar och på så vis rättfärdiga ditt eget hat mot judiska befolkningen.

      Europeisk är ingen etnicitet, Europa är en kontinent. Inom Europa finns t.ex. landet Sverige där etniciteten är svensk, men finns också t.ex. landet Rumänien vars etnicitet är rumänsk.

      Varför skulle man hävda att etniciteter inte existerade?

      Det intressanta är varför man prompt MÅSTE påvisa etnicitets existens?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Tobias says:

      Oj oj, nu drar man på riktigt!
      Skuldbelägger?

      Nä, jag tycker de gör rätt, absolut.

      De vill känna sig som hemma i sitt eget land, kan inte förebrå dem.

      Önskar att vi i Sverige hade mer av det tänket, verkligen.

      Varför man skulle hävda att etniciteter (i synnerhet europeiska) inte existerar?

      Ja, det kan vara nästa steg nämligen.
      Du ger en vink om det i sista meningen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      ”Oj oj, nu drar man på riktigt!
      Skuldbelägger?”

      Ditt påstående saknar substans och relevans ifall det inte har en poäng i vår diskussion. Avsikten med ditt påstående var att förminska MIN legitimitet som individ pga. vad en andel av den judiska befolkningen gör.

      ”Nä, jag tycker de gör rätt, absolut.”

      Naturligtvis gör du det. ”Förvånansvärt” nog instämmer jag inte.

      ”De vill känna sig som hemma i sitt eget land, kan inte förebrå dem.”

      Absolut ska man ha rätten att känna sig som hemma! Bra sagt!

      Fast vänta.. Vem är det som förhindrar/tar ifrån något ens hem? Är man så pass osäker på vad som känns hemma att man hotas av andra människors existens? Då skulle jag säga att en bok om självkänsla av Mia Törnblom vore på sin plats.

      ”Önskar att vi i Sverige hade mer av det tänket, verkligen.”

      Det tänket finns redan. Tycker du inte det?

      ”Varför man skulle hävda att etniciteter (i synnerhet europeiska) inte existerar?”

      Ja, you tell me? Etniciteter finns och det är ingen jävel i sina sinnes fulla bruk som förnekar. Frågan är varför det är så intressegivande? Etnicitet och nationalitet måste särskiljas då de ej går hand i hand.

      ”Ja, det kan vara nästa steg nämligen.
      Du ger en vink om det i sista meningen.”

      Om du frågar någon inlagd på psyket, kanske. Vilket trams.

      Förstår du själv skillnaden på etnicitet och nationalitet?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Tobias says:

      Jaså? Tja, kände du dig träffad så behöver du förmodligen själv läsa den där boken om självkänsla.

      Nä, vi har alldeles för lite av det tänket i Sverige, vi borde lära oss av judarna.

      Etnicitet och nationalitet är sammanbundna, har alltid så varit.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
   • sofia says:

    ”För det första så bör du sluta särskriva. För det andra så är det ren idioti att låta en meningsmotståndare vittna i egenskap av sakkunnig då han ju har ett egenintresse av att motarbeta SMR.”

    Vad är poängen med att kommentera anonyms särskrivning? Menar du att hens argument blir mindre legitima pga. bristande kunskaper inom svenska språket? Opponera dig emot innehållet hen framför, inte det språkliga (p12-varning på dig).

    Att hitta en neutralt inställd till nazism blir väldigt svårt.

    ”Jag tror knappast det tillhör vanligheten att någon av SMRs aktivister ger sig på folk oprovocerat. Antar att din definition av fredlig är svenskar som inte försvarar sig själva och sina kamrater?”

    SMR liksom kommunister tenderar att agera våldsbejakande och har en förkärlek till revolution. För definition av ”fredlig” slå upp i SAOL.

    MvH

    Socialist

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -6 (av 16 röster)
    • Tobias says:

     ”Vad är poängen med att kommentera anonyms särskrivning?”

     Finns förmodligen ingen som helst poäng med detta.

     Men just stavfel och särskrivningar brukar ju ni mångfaldsfanatiker inte vara sena till att påpeka om, göra er lustiga över – i synnerhet när ni inte finner några motargument.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +8 (av 10 röster)
     • sofia says:

      Som den ”mångfaldsfanatiker” jag är avfärdar jag kritiken om att ”vi” som ett kollektiv skulle utmärka oss genom den retoriktekniken.

      Grammatik hänger ofta samman med utbildning – en vara som är bättre överklass än underklass. Att angripa någons grammatikkunskaper är med andra ord ett klassförakt, vilket som bägge socialister liksom nationalsocialister borde opponera sig emot.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -4 (av 14 röster)
    • Andreas Åström says:

     Det är nog inte särskilt svårt att hitta någon som är mer neutral än någon av EXPOs medarbetare. Måste väl finnas forskare och liknande inom den akademiska världen som ändå har vet nog att skilja på sina personliga åsikter och sin yrkesroll. Precis som rätten själva måste göra.

     Genom att låta särskrivningar passera gör jag inte denna lilla invandrare någon tjänst, snarare en björntjänst. Allt denna lilla invandrare behöver veta är att man inte särskriver ord i Sverige. Det är ingen krånglig regel att lära sig för vi använder inte särskrivning i svenska språket.

     Dessutom kan jag inte direkt påstå att denna lilla invandrare hade något direkt innehåll i sina inlägg. Snarare dumma påståenden tagna från luften. Med största sannolikhet en relativt meningslös varelse, precis som du!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 9 röster)
     • sofia says:

      Förvänta dig inte att en neutral forskare eller dylikt skall inta en pro-nazistisk position. Det är som ingen ide. :)

      Nej, du gör inte hen en tjänst. Du påpekar inte hens grammatiska fel av välvilja, utan för att förnedra, förminska och som ett försök att påvisa att hen saknar legitimitet och därmed ej bör lyssnas på. En väldigt rå, elitistisk människosyn som du bör sluta upp med ifall du vill komma till himlen.

      Som tur är avgörs vårt människovärde inte av våra åsikter (eller grammatikkunskaper ;)), och lilla invandraren är därmed precis lika värdefull som du är (desamma gäller mig)!:)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -6 (av 12 röster)
     • Andreas Åström says:

      ”Förvänta dig inte att en neutral forskare eller dylikt skall inta en pro-nazistisk position. Det är som ingen ide.” <- Ser du själv hur otroligt korkad du framstår där. Vet du inte vad ordet neutral innebär? Du bevisade precis vilken stolpskott du är. Grattis!

      Klart det inte var av välvilja, men det är ju fortfarande bara bra för denna lilla invandrare att veta hur man skriver. Varför skulle jag vilja någon parasit väl?

      Invandrare ska inte ha någon undervisning alls här. Invandrare ska åka hem till sina egna hemländer.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 6 röster)
     • sofia says:

      andreas;

      ´”Förvänta dig inte att en neutral forskare eller dylikt skall inta en pro-nazistisk position. Det är som ingen ide.” <- Ser du själv hur otroligt korkad du framstår där. Vet du inte vad ordet neutral innebär? Du bevisade precis vilken stolpskott du är. Grattis!´

      Nej, framgår icke. Upplys mig. Logik talar ju för att en nazist instämmer med nazistiska resonemang, en ickenazist gör det icke.

      "Klart det inte var av välvilja, men det är ju fortfarande bara bra för denna lilla invandrare att veta hur man skriver. Varför skulle jag vilja någon parasit väl?"

      Inte av dig, nej. Kungahusets Victoria kan varken svensk grammatik eller är renblodigt svensk. Är hon en större parasit?

      "Invandrare ska inte ha någon undervisning alls här. Invandrare ska åka hem till sina egna hemländer."

      Utan invandring skulle ingen befolkning finns här alls. Dessutom var de första människorna som kom till Sverige samer, torde inte de ha rätten att kasta ut oss med ditt resonemang?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 8 röster)
     • Tobias says:

      Jaså, samerna var först?
      Därom tvistas det, verkligen.

      Må så vara att de var först uppe i norr, verkar sannolikt.

      Men om du påstår att detta var ett ”samerike” som våra anfäder kom över havet och intog likt européer på den Amerikanska kontinenten, så är du verkligen ute och cyklar.

      Vårt ursprung är fortfarande dunkelt, finns vissa forskare som hävdar att ”svenskarna” (fanns ingen svensk på den tiden), ja samtliga folk i norra Europa från början talade finsk-ugriska språk.

      Vi skulle då vara finnar som bytt språk.

      Men för all del!
      Samerna alltså, skulle dem vilja ha ett eget Sapmi uppe i norr så inte mig emot!

      De får så gärna bli självständiga.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Anonym says:

      Om vi ska hårddra svenskdebatten så kan isåfall bara de med ursprung runt Mälardalen kalla sig svenskar, löjlig debatt things change, change with it.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 6 röster)
     • Tobias says:

      Nej.
      Varför ska vi ändras i en riktning som vissa ”ljushuvuden” vill oss till?

      Finns inga som helst skäl.

      Varför skulle inte detta land få utvecklas helt på sina egna villkor?

      Varför ska det öppnas upp för folk som är oss helt främmande både etniskt och kulturellt?

      Dessa folk som kommer från länder mångfaldigt större både till yta och population, rika länder.

      Det är ruttet i detta land, ett ruttet system, en rutten syn på det egna landet, folket.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
    • Anonym says:

     Sofia :) Jag bryr mig verkligen inte om nazisterna här, men jag tycker det är värt att ha en diskussion med dom även om man vet att det inte hjälper. Mina särskrivningar har inget med mina argument att göra, jag bara tycker att man kan skriva hur fel man vill här för det här är verkligen ingen seriös sida. :) dom tror bara själva på det dom säger men ingen tar dom seriöst :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -9 (av 13 röster)
     • sofia says:

      Nej, visst är det svårt att ta dessa människor på allvar… Och trots att jag har personliga men från vad deras föregångarna åstadkommit, skulle jag aldrig låta mig sjunka till deras nivå och hata som dem! Hat för oss ingen vart.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -8 (av 14 röster)
     • Sidji från Fidji says:

      Du har inga argument alls. Be någon vuxen hjälpa dig klämma fram nåt så ska jag knäcka era ”argument” närsomhelst.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +9 (av 9 röster)
     • Andreas Åström says:

      Du har aldrig ens presenterat några argument. Du kommer bara med ett fåtal korkade påståenden i stil med ”nazisterna är dumma”. Du presenterar inga fakta, inga logiska underbyggda argument eller något annat som kan tas på allvar. Kanske borde du fokusera på dina SFI-studier som vi bekostar åt dig istället för att ödsla din tid på sådant som du inte förstår. :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +7 (av 9 röster)
     • Andreas says:

      Det stämmer, dina särskrivningar har inget med dina argument att göra. Att nedvärdera någons argument på grund av särskrivningar ger ingenting och förflyttar enbart fokus från det väsentliga i debatten.

      Vad får dig att tycka att detta inte är en seriös sida? Vad är i så fall en seriös sida enligt dig? Är en seriös sida en sådan som inte bara tillåter att du kommenterar oavsett åsikt, men även delar dina åsikter? Och om detta nu är en oseriös sida, vad är det som för dig hit? Denna sida, oseriös som du menar att den är, lyckas tydligen behålla ditt intresse?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 6 röster)
    • Andreas Åström says:

     Det är alltid lika roande när knäppskallar som du dyker upp och ska ”ta debatten med nazzarna”, för att sedan försvinna efter en stund. Ta och läs på lite här istället för att sitta och argumentera mot sådant du inte ens förstår som den idiot du är. :)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +7 (av 7 röster)
     • sofia says:

      Syftar du på mig eller anonym?

      Ingen av oss (förmodligen) har förmodligen tid att sitta på er plattform dagarna ut i ända. Påläst är både anonym och jag, och vet du vad sådana som oss gör som förmodligen inte många av er gör?

      Vi står för vad vi tycker i verkligheten också. Ni sieg heilar över skärmen men uppger er för att vara socialdemokrater eller liknande i offentligheten. Ni pålästa jävlar, kom och diskutera 4 ögon sinsemellan också?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -4 (av 8 röster)
     • Andreas Åström says:

      Jag syftar på dig men jag antar att mitt inlägg skulle stämma in bra på Anonym också. Varför verkar ni så okunniga då? Du kan ju inte kalla er pålästa om ni inte har läst alla mer ideologiska artiklarna här. Anonym har inte ens skrivit något med substans i så hur du kan uttala dig där vet jag inte. Om det inte är så att ni känner varandra och du är här som egenskap av Anonyms förmyndare?

      Wow, står ni för vad ni tycker i verkligheten också? Snacka om att modigt att sparka in vidöppna dörrar som inte får någon att ens höja på ögonbrynen. Måste krävas ett enormt stort mod att stå för något så kontroversiellt som PK-socialism?
      Dessutom bekräftar du återigen din okunnighet. Ser du inte att SMRs medlemmar visar sig helt öppet både här på Nordfront och även ute på gatorna? Kolla filmarkivet från olika aktiviteter så ser du mycket väl att ingen försöker förneka sin ideologi ”i verkligheten”. Dessutom är det lite roligt att du inte tror att Internet är en del av verkligheten.

      Vad menar du med att komma och diskutera mellan 4 ögon? Vill du bjuda mig på en date eller? Ska du bjuda hem mig på en fika och diskutera?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 6 röster)
     • Anonym says:

      Haha ja det är ju så smart att kalla alla som inte håller med för idioter :) mmmmmmm intala dig själv det.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      ”Jag syftar på dig men jag antar att mitt inlägg skulle stämma in bra på Anonym också. Varför verkar ni så okunniga då?”

      Jag ansvarar för vad jag säger, inte för vad du förstår. Okunnig anser du att jag är pga. att vi är meningsmotståndare.

      ”Du kan ju inte kalla er pålästa om ni inte har läst alla mer ideologiska artiklarna här.”

      Du föreslår alltså att jag skall inhämta opartisk information från en nationalsocialistisk plattform. Låt mig skratta.

      ”Anonym har inte ens skrivit något med substans i så hur du kan uttala dig där vet jag inte. Om det inte är så att ni känner varandra och du är här som egenskap av Anonyms förmyndare?”

      Det är ett subjektivt påstående. Enligt mig har hen skrivit en del rätt så basic saker helt i linje med normalt vett och etikett (normala människor är inte nazister, till exempel). Jag vet inte vem anonym är, mer än uppenbarligen antinazist (dvs vi spelar i samma liga).

      ”Wow, står ni för vad ni tycker i verkligheten också? Snacka om att modigt att sparka in vidöppna dörrar som inte får någon att ens höja på ögonbrynen. Måste krävas ett enormt stort mod att stå för något så kontroversiellt som PK-socialism?”

      Vilken vanföreställning att socialismen vore något populärt. Testa att diskutera socialism och folk hör ”bidragstagare, parasit”.

      ”Dessutom bekräftar du återigen din okunnighet. Ser du inte att SMRs medlemmar visar sig helt öppet både här på Nordfront och även ute på gatorna? Kolla filmarkivet från olika aktiviteter så ser du mycket väl att ingen försöker förneka sin ideologi ”i verkligheten”.”

      jag syftar alltså inte på den lilla andel som skriker och romantiserar våld, utan lugna, sansade debatter enligt demokratins spelregler.

      ”Dessutom är det lite roligt att du inte tror att Internet är en del av verkligheten.”

      Det sa jag inte. Men klart det är enklare att runka till Hitler via cybernätet där folk fått för sig att det är anonymt.

      ”Vad menar du med att komma och diskutera mellan 4 ögon? Vill du bjuda mig på en date eller? Ska du bjuda hem mig på en fika och diskutera?”

      Inte min avsikt men vid närmare eftertanke vore det faktiskt väldigt intressant!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 7 röster)
     • Andreas says:

      Sofia, du verkar veta att både du och Anonym är påläst, hurdå? Har du någonsin varit med om att debatter har ägt rum mellan så kallade ”Experter” gällande något ämne, vilket som helst? En expert må vara särskilt påläst, kan du hålla med om detta? Men hur kommer det sig då att två särskilt pålästa personer sitter med helt olika åsikter och därför debatterar om detta? Det i sig måste betyda att begreppet ”påläst” i sig inte nödvändigtvis betyder att du har rätt i det du läst? Det i sig måste också betyda att din definition av påläst ligger helt och hållet i den tilltro du tillägnar det du läst och som gör dig just påläst, alltså så har dina ”källor” fullkomlig makt över vad du tycker och tänker, eller hur?

      Men här är poängen… Att du är påläst betyder alltså ingenting annat än att du anser dig själv ha läst mycket inom ett givet ämne, men det betyder inte per automatik att det du läst är sant eller falskt, enbart att du lägger stor tilltro till det du läst och därav ser det som sant. Så ditt påstående om att vara påläst slutar upp med en fråga om vad du läst och varför du anser att detta är en självklarhet och något som enbart ifrågasätts av människor bland annat i detta forum. Dessa som du argumenterar emot kan mycket väl vara precis lika väl påläst som du, men litteraturmaterialet skiljer sig åt.

      Man får aldrig isolera sig, man måste alltid nyansera sig. Man måste alltid vara nyfiken och aldrig sluta ifrågasätta. Du, Sofia, har upphört att röra dig, och när du nu stöter på människor som valt att inte isolera sig vid sin ståndpunkt utan tvärtom ifrågasätta, då väljer du att bäst upprätthålla ditt ställningstagande genom personliga påhopp och kontraproduktiva metoder. Kanske är det du som låser in dig i din föreställning om verkligheten och inte den som ber dig att bevisa varför du har rätt och denne har fel?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • sofia says:

      Andreas;

      Tog dig tre biblar och 27 koraner att förmedla att någon som kallar sig påläst nödvändigt /=/ har rätt.

      Instämmer. Mitt budskap jag framhållit har dock gått ut på att man per automatik ej kan kategorisera meningsmotståndaren som icke påläst.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 6 röster)
     • Andreas says:

      Ber om ursäkt om du ogillar att läsa lite grövre stycken, jag tar oftast i mer än nödvändigt. Om det är anledning nog att försöka trycka ner mig på något som helst vis, varsågod.

      Bra, där är vi överens. Vanligtvis anser meningsmotståndare som kommenterar här att SMR, dess följe och kommentatorer består av en flock idioter (viss generalisering men det är inte sällsynt om jag får ge min uppfattning) men dock utan att framföra varför. Och det leder aldrig någonsin någonstans. Debatt utan saklighet och substans kunde lika gärna aldrig ha ägt rum.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
     • sofia says:

      Har inga problem med att läsa längre texter. Men känns himla onödigt att förlänga ett budskap på en mening till 3 miljoner. Jag har på intet vis kränkt dig.

      Jag anser att ni är idioter också. Beroende på hur man definierar ordet ”idiot” då. Att ni är idioter som i IQ-befriade motsätter jag mig. Att era åsikter är idiotiska håller jag med om.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -5 (av 7 röster)
     • Andreas says:

      ”Har inga problem med att läsa längre texter. Men känns himla onödigt att förlänga ett budskap på en mening till 3 miljoner. Jag har på intet vis kränkt dig.
      Jag anser att ni är idioter också. Beroende på hur man definierar ordet ”idiot” då. Att ni är idioter som i IQ-befriade motsätter jag mig. Att era åsikter är idiotiska håller jag med om.”

      Jag hade hoppats på att en förlängd förklaring hade klarnat upp budskapet en aning. Nej, du har inte kränkt mig, det påstådde jag inte heller.

      Och vad är det som är idiotiskt med ”våra” kommentarer i så fall? ”Våra” såsom i allas kommentarer, eller någon särskild kommentator du syftar på? Förklara gärna vilka kommentarer som är idiotiska, och varför.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      ”Och vad är det som är idiotiskt med ”våra” kommentarer i så fall? ”Våra” såsom i allas kommentarer, eller någon särskild kommentator du syftar på? Förklara gärna vilka kommentarer som är idiotiska, och varför.”

      Okej, ska försöka förklara så enkelt som möjligt.

      Finns enligt mig två typer av nazister.

      Ena typen är både nazistisk, och också rasistisk (dvs. erkännandet av raser samt att vi bör ha ett rashygieniskt förhållningssätt/agena, men också att raser är över/underordnade. Dvs – att det finns olika värden av att ingå i olika slags raser).

      Detta avskyr jag då 1) det finns inga raser – endast homo sapiens (samtida biologiforskningen behöver alltså uppdateras) 2) varför skulle en hudfärg värderas högre än en annan

      Andra nazisten är inte nödvändigt vis rasistisk. Dvs, de tycker inte sämre om vissa ”raser” och bättre om andra. Denna kategori ogillar jag enbart pga. det massiva felet att raser skulle existera.

      Sedan kan du förmodligen räkna ut att jag skulle vara jävligt efterbliven ifall jag höll med de flesta nazister – dvs inga utomeuropeer i Sverige och framför allt inga judar/romar. Jag är både jude OCH rom, inser du det idiotiska att för min del ge nazismen tummen upp? Skulle du också skicka ut dig själv ur ditt land?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 5 röster)
     • Andreas says:

      ”1) det finns inga raser – endast homo sapiens (samtida biologiforskningen behöver alltså uppdateras)”

      Vad är det som säger dig att raser inte existerar? Det skiljer mer mellan olika etniciteter och raser (ja, faktiskt) än enbart hudfärgen. Du kan exempelvis inte tycka att asiater är förhållandevis små, generellt sett, jämfört med afrikaner? Hur kommer det sig att afrikaner, jamaicaner och dylikt är överlägsna sprintertävlingar? Hur kommer det sig att mörkhyade är överrepresenterade i basket? Att se skillnader utöver hudfärgen gör dig inte till nationalsocialist, jag lovar dig det. Generellt sett skiljer sig även IQ-nivån emellan olika folkslag, där asiater är överlägsna vita.

      Hur stor bör skillnaden mellan olika folkslag vara för att kunna fördelas i raser? Och vad finns det för nackdel i att påvisa dessa egenskaper som skiljer sig mellan olika folkgrupper?

      Hjernevask/Brainwash – Ras/Race: http://www.youtube.com/watch?v=MOnQPXuU81Q

      I djurvärlden är det fritt fram att erkänna rasers existens, men varför upphör den naturliga strukturen då det angår människor? Människan är en art, den fördelas i olika raser samt etniciteter. Varför är det så illa att tala om raser när det handlar om människor? Anser du själv att det enda som skiljer olika folkgrupper åt är hudfärgen, inget annat?

      Du må också tänka på att människor som bäst anpassar sig efter klimatet de lever i också har störst chans att reproducera och föra sina gener vidare. Så de egenskaper som är bäst lämpade för den miljön de lever i är också de egenskaper som förs vidare och uppgraderas med tiden, alltså en evolutionär anpassning. Detta betyder att afrikaner, som är mörkhyade, har en hy som skyddar bättre mot uv-strålning från solen samtidigt som vit hy är bättre anpassad efter klimat med mindre solljus. Detta i sig leder till att exempelvis somalier i Sverige (åtminstone gravida somaliska kvinnor) drabbas av D-vitaminbrist då de lever i ett klimat de inte är fullkomligt anpassade efter. Där finns alltså skillnader utöver hudfärgen.
      Detsamma gäller djurvärlden. Anpassning och selektion som utvecklar egenskaper som är bäst lämpade efter miljöer de lever i.

      ”2) varför skulle en hudfärg värderas högre än en annan”

      Så du menar alltså att det enda som skiljer är hudfärg, inget annat? Du kanske inte vill erkänna att en albino-afrikan inte precis efterliknar vilken svenne-banan som helst? Glöm inte att ta med andra egenskaper i beräkning då våra skillnader inte bygger på hudfärg, utan så mycket mer, samt såklart kulturell tillhörighet, seder, normer och dylikt, som dock inte är biologiskt betingat.

      Jag anser att afrikaner är fysiskt överlägsna vita människor, så när man tar styrka och snabbhet, uthållighet, i beräkning, då anser jag att svarta där är överlägsna. Men jag skulle inte vilja påstå att det finns en överlägsen ras generellt sett, utan enbart i mätningar som angår enstaka egenskaper. Jag nämnde asiaters IQ här ovan, där är dessa överlägsna oss, skulle jag vilja mena.

      ”Sedan kan du förmodligen räkna ut att jag skulle vara jävligt efterbliven ifall jag höll med de flesta nazister – dvs inga utomeuropeer i Sverige och framför allt inga judar/romar. Jag är både jude OCH rom, inser du det idiotiska att för min del ge nazismen tummen upp? Skulle du också skicka ut dig själv ur ditt land?”

      Man kan hålla med om nationalsocialismen som ideologi. Tror det var Joseph Goebbels som menade att nationalsocialism var ett Tyskt fenomen dock. Jag förstår absolut ditt hat gentemot en ideologi som skulle betyda att du berövas din hemvist. Jag skulle absolut inte vilja skicka ut mig själv ur mitt eget land, men dock tror jag att jag förr eller senare kommer bli tvungen att fly mitt eget land på grund av den utveckling Sverige som nation står inför. Etniska svenskar beräknas vara en minoritet i sitt eget land runt 2050 om denna utveckling fortskrider, och då flyr jag hellre än att chansa på att etniska svenskar erhåller samma generösa behandling som dessa 100 000-tals som vi tar in årligen och som hårt slitande skattebetalare finansierar utan att tillfrågas. Så detta hat du känner gentemot en ideologi som skulle beröva dig ditt hem, det må vara samma ideologi som strider för att jag ska få behålla mitt.

      Men jag förstår dig, och jag förstår din avsky. Jag känner den själv dagligen gentemot den självdestruktiva politiken. För det är politikerna jag beskyller, inget annat.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Andreas says:

      Sofia, min mening är alltså inte att agera respektlöst gentemot dig och dina släktingar. Jag har väldigt svårt att sluta ifrågasätta och anser att uppnå sanningen väger högre än att undvika att framstå som respektlös. Detta är alltså inte personligt gentemot dig, men det förstår du förhoppningsvis redan. Tycker det är duktigt av dig att du står ut med att läsa igenom mina svar för den delen, men jag har en stark föraning om att det beror på ett hat som driver dig, kanske? Det skulle inte förvåna mig och inte heller verka onaturligt. Om jag vore du skulle jag nog göra detsamma.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
   • sofia says:

    ”Vad är det som säger dig att raser inte existerar? Det skiljer mer mellan olika etniciteter och raser (ja, faktiskt) än enbart hudfärgen. Du kan exempelvis inte tycka att asiater är förhållandevis små, generellt sett, jämfört med afrikaner? Hur kommer det sig att afrikaner, jamaicaner och dylikt är överlägsna sprintertävlingar? Hur kommer det sig att mörkhyade är överrepresenterade i basket? Att se skillnader utöver hudfärgen gör dig inte till nationalsocialist, jag lovar dig det. Generellt sett skiljer sig även IQ-nivån emellan olika folkslag, där asiater är överlägsna vita.”

    Nej, DNA-forsking visar på att genpolen är större inom ”rasen” (så att säga) jämfört med genetiska skillnader olika ”raser” sinsemellan. Ha i åtanke att en kropps attribut hänger samman med miljöförutsättningarna den lever i. I fattiga länder i Afrika (t.ex. Somalia)uppvisar befolkningen ett jämförelsevis lågt IQ genom olika tester, men svältkvoten är hög och HDI är lågt. Hjärnutveckling styrs av näringsintag – därmed är det missvisande att påstå att somalier är lågintelligenta pga. att de ligger i deras genetiska bank. Men i alla fall, även fastän människor som kommer från Afrika generellt sett har mörk hy, en annan näskonstruktion, är längre osvosv., så kvarstår faktum att deras genpol FORTFARANDE är större än om man jämför mellan t.ex. svarta och skandinavier. Samtida forskning visar på att vi är så mycket mer än våra yttre och inre egenskaper för övrigt. Kom även ihåg att organismer har massvis med genotyper som ej kommer till uttryck. :)

    ”Hur stor bör skillnaden mellan olika folkslag vara för att kunna fördelas i raser? Och vad finns det för nackdel i att påvisa dessa egenskaper som skiljer sig mellan olika folkgrupper?”

    Första frågan irrelevant. Definition av ras = större genvariation olika typer sinsemellan än inom samma typ. Beräkning av genetiska likheter är emellertid mer eller mindre komplicerat då det beror på huruvida ”skräp-DNA” inräknas eller ej.

    ”I djurvärlden är det fritt fram att erkänna rasers existens, men varför upphör den naturliga strukturen då det angår människor? Människan är en art, den fördelas i olika raser samt etniciteter. Varför är det så illa att tala om raser när det handlar om människor? Anser du själv att det enda som skiljer olika folkgrupper åt är hudfärgen, inget annat?”

    Beror på ovannämnda definition. Det är inte illa att prata om människor som raser (OM det vore sant) – det intressanta blir VÄRDET av att vara en viss ras. Det finns många skillnader mellan folkgrupper, och mellan individer. Inte främst genetiska, men även kulturella.

    ”Du må också tänka på att människor som bäst anpassar sig efter klimatet de lever i också har störst chans att reproducera och föra sina gener vidare.”

    No shit

    ”Så de egenskaper som är bäst lämpade för den miljön de lever i är också de egenskaper som förs vidare och uppgraderas med tiden, alltså en evolutionär anpassning.”

    jag är helt med

    ”Detta betyder att afrikaner, som är mörkhyade, har en hy som skyddar bättre mot uv-strålning från solen samtidigt som vit hy är bättre anpassad efter klimat med mindre solljus. Detta i sig leder till att exempelvis somalier i Sverige (åtminstone gravida somaliska kvinnor) drabbas av D-vitaminbrist då de lever i ett klimat de inte är fullkomligt anpassade efter. Där finns alltså skillnader utöver hudfärgen.”

    Just fallet om UV-strålning har en enkel lösning – Mörkhyade skall förtära D-vitamin.

    Har annars inte sagt att genetiska skillnader inte existerar.

    ”Detsamma gäller djurvärlden. Anpassning och selektion som utvecklar egenskaper som är bäst lämpade efter miljöer de lever i.”

    Ja, ja och ja (människan är ett djur, evolutionsprinciper appliceras uppenbarligen på djur också). Tredje gången du säger detta, ja ditt påstående är korrekt enligt vetenskap.

    ”Så du menar alltså att det enda som skiljer är hudfärg, inget annat? Du kanske inte vill erkänna att en albino-afrikan inte precis efterliknar vilken svenne-banan som helst? Glöm inte att ta med andra egenskaper i beräkning då våra skillnader inte bygger på hudfärg, utan så mycket mer, samt såklart kulturell tillhörighet, seder, normer och dylikt, som dock inte är biologiskt betingat.”

    Det var ett jävla tjat om hudfärger. Det som skiljer arten människa åt består i genetiska skillnader (inräknat genotyper, skräp-DNA). Inse att en mörkhyad person – kanske en sådan ”negroid” person som nidbilderna framställer dem – kan ha ett mer snarlikt DNA som du har än som en annan skandinavisk person.

    ”Jag anser att afrikaner är fysiskt överlägsna vita människor, så när man tar styrka och snabbhet, uthållighet, i beräkning, då anser jag att svarta där är överlägsna. Men jag skulle inte vilja påstå att det finns en överlägsen ras generellt sett, utan enbart i mätningar som angår enstaka egenskaper. Jag nämnde asiaters IQ här ovan, där är dessa överlägsna oss, skulle jag vilja mena.”

    Det anser du?

    Japp precis (dessa skillnader torde mer bero på levnadsstandard hos de testande, for your info). Värde i form av vilken kultur som utgör normen globalt sett. Vilka har politisk liksom ekonomisk makt. Dagens värld maktelit representerar icke de olika grupperna – utan är ett resultat av förtryckarnas förtryck mot de förtryckta.

    ”Man kan hålla med om nationalsocialismen som ideologi. Tror det var Joseph Goebbels som menade att nationalsocialism var ett Tyskt fenomen dock. Jag förstår absolut ditt hat gentemot en ideologi som skulle betyda att du berövas din hemvist. Jag skulle absolut inte vilja skicka ut mig själv ur mitt eget land, men dock tror jag att jag förr eller senare kommer bli tvungen att fly mitt eget land på grund av den utveckling Sverige som nation står inför…..” (osv. osv.)

    Det kan man. Men i praktiken borde du förstå hur mycket den nationalsocialistiska ideologin missgynnar individer som mig. ;)

    Angående att du behöver fly ditt land; jag kan tala om att det vi står inför ett mycket större problem än att negrer springer runt i ditt bostadsområde. Klimatfrågan – som inte bara påverkar de stora miljöförstörarna i vår värld utan precis lika mycket de små (förmodligen drabbas de hårdare då konkurrans om frisk jord och resurser blir tuffare för en fattig än för en rik). Fokusera på de verkliga problemen.

    ”Men jag förstår dig, och jag förstår din avsky. Jag känner den själv dagligen gentemot den självdestruktiva politiken. För det är politikerna jag beskyller, inget annat.”

    Gör du verkligen det? Vill du veta något konstigt? Jag hatar inte nazister. Jag hatar inte ens Hitler själv. Nu förminskar jag inte nazisternas terrordåd (säger sig självt, är blatte så att säga) – men under ett krisartat läge kan vilken extrem rörelse som helst få grogrund och tillit. Hade lilla pottfrillan inte kommit till makten, så hade en kommunistisk diktator, möjligtvis.

    Min farmors bror (svenskar) var regelrätt nazist. Sök på honom, kanske finns något; Hilmers (mig och min familj är omöjlig att spåra härifrån). Han var polis i Sverige, hjälte tyska soldater att fara genom Sverige och hade flera anknytningar med SS. Samma timme som Hitler sköt sig själv gjorde min släkting desamma. Alla i min släkt blev väldigt glada (och de är t.o.m.) svenskar. Jag, som bär på judiskt blod (mammas sida), förstår inte den lyckan. Han är min släkting och betyder lika mycket för mig som mina mördade nära i gaskamrarna. Jag hade velat träffa honom, förstå vad som drev honom. Även om han hade velat se mig död så är han lika mycket människa som jag, och förtjänar inte samma behandling som någon av de lidande i Nazityskland.

    Så nej, Andreas, jag tror inte du förstår alls faktiskt.

    ”Sofia, min mening är alltså inte att agera respektlöst gentemot dig och dina släktingar. Jag har väldigt svårt att sluta ifrågasätta och anser att uppnå sanningen väger högre än att undvika att framstå som respektlös. Detta är alltså inte personligt gentemot dig, men det förstår du förhoppningsvis redan. Tycker det är duktigt av dig att du står ut med att läsa igenom mina svar för den delen, men jag har en stark föraning om att det beror på ett hat som driver dig, kanske? Det skulle inte förvåna mig och inte heller verka onaturligt. Om jag vore du skulle jag nog göra detsamma”

    Läs mitt svar ovan. Andreas, jag hatar inte nazister. Jag tror inte alla nazister är onda (fastän jag inte håller med dem i deras åsikter).

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -2 (av 4 röster)
    • Andreas says:

     Du har helt rätt i det du säger, anser jag. Poängen för mig är att det inte spelar någon roll om man kallar det för ras eller inte, det handlar om hur man definierar skillnaden oss folkgrupper emellan, då homogenitet visat sig allra mest gynnsamt för varje given folkgrupp. Lika barn leka bäst, det vill säga olika barn leka mindre bra. I mindre skala man mångfald fungera utmärkt, men i det stora hela blir det svårt att fatta kontroll över kulturskillnader samt övrigt som skiljer oss åt, beroende på hur evolutionen har försett oss med olika egenskaper.
     Folkgrupper känner större samhörighet inom kollektivet, bland de som påminner om individen själv, där likheter består, det i sig innebär också att de känner mindre samhörighet med andra utomstående folkgrupper vars yttre samt inre skiljer sig från den egna gruppen. Jag tror att annorlunda behandling gentemot de man anser besitter biologiska samt kulturella olikheter är något undermedvetet hos varenda individ.

     Rasfrågan, vare sig det kan definieras som ras eller inte, handlar mer om att inse olika folkgruppers olikheter. Det kan handla om att faktiskt uppskatta dessa skillnader, men också inse problemen som uppstår i att sluta samman två olika folkgrupper och kulturer med varandra. Jag tror att det är dessa skillnader emellan oss, kulturella samt komna av deras ursprungsmiljö, som gör att mångfalden i sig är ett väldigt problematiskt projekt, men även onaturligt, då det inte skulle inträffa utan tvång. Varför? För att lika gillar lika, såklart. I slutändan leder det till segregation.

     ”Beror på ovannämnda definition. Det är inte illa att prata om människor som raser (OM det vore sant) – det intressanta blir VÄRDET av att vara en viss ras. Det finns många skillnader mellan folkgrupper, och mellan individer. Inte främst genetiska, men även kulturella.”

     Helt klart.

     ”Det kan man. Men i praktiken borde du förstå hur mycket den nationalsocialistiska ideologin missgynnar individer som mig. ;)
     Angående att du behöver fly ditt land; jag kan tala om att det vi står inför ett mycket större problem än att negrer springer runt i ditt bostadsområde. Klimatfrågan – som inte bara påverkar de stora miljöförstörarna i vår värld utan precis lika mycket de små (förmodligen drabbas de hårdare då konkurrans om frisk jord och resurser blir tuffare för en fattig än för en rik). Fokusera på de verkliga problemen.”

     Jaha, så du introducerar klimatfrågan i diskussionen och menar vadå? Att det inte är värt att jag ens känner oro för utvecklingen som ter sig till nackdel för ursprungsbefolkningen i sitt eget land, för att det finns ett problem värre och desto mer globalt omfattande än detta? Med denna retorik skulle varenda individ på denna planet enbart fokusera på ett problem åt gången och lägga allt annat åt sidan.
     Du själv verkar betrakta det som din livsuppgift att upprätthålla visionen om förintelsen, är det också ett smärre problem som bör åsidoläggas på grund av miljöförstörelse?

     Miljöförstörelse är absolut ett problem, ett oerhört maffigt sådant som vi står inför, överväldigande, det bör poängteras. Klimatförändringarna är en sak i sig, jag vågar inte medge att industrialiseringen påverkar klimatet i större utsträckning än vad solen den allsmäktige gör. Så länge människor kan tjäna pengar och makt på miljöförstörelse så kommer det att fortgå, oavsett hur hårt man knyter näven och skriker sin trut blå.

     ”Så nej, Andreas, jag tror inte du förstår alls faktiskt.”

     Du har rätt.

     Det kan vara nästintill omöjligt för de flesta att föreställa sig hur någon kunde sympatisera med nationalsocialismens Tyskland på den tiden, men det säger mycket om det ensidiga återberättandet, det ondskeporträttet som borrats in på repeat i våra hjärnor, men även det strukturella mörkandet av den ”goda” sidans illdåd. Seek and you shall find, kanske finner du förståelse till slut.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Tobias says:

   Du har ingen som helst rätt att varken tycka eller uttala dig om ett skvatt i detta land!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 8 röster)
   • sofia says:

    Jodå. :-)

    Vi har grundlagar vars syfte är att skydda demokratin vilket är en vara för ALLA (säger sig självt, annars lever vi inte upp för innebörden av demokrati)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -8 (av 10 röster)
    • Tobias says:

     Ja man ser ju vad den bär med sig, denna demokrati.

     Tydligen mycket som ska rymmas under dess paraply…

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +9 (av 11 röster)
     • sofia says:

      Håller med om att vi inte lever i en regelrätt demokrati. Kvinnor, invandrare och barn behandlas sämre än den vita medelåldersmannen strukturellt. Det är ett demokratiskt problem, som inte finns på er dagordning att åtgärda.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -11 (av 13 röster)
     • Tobias says:

      De där invandrarna (läs: menafolk, afrikaner) är inte vårt problem, vår skyldighet att behandla jämlikt.

      De har sina platser på denna jord, där kan de kämpa för sin jämlikhet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 12 röster)
     • sofia says:

      Du vet att din egen genetiska kod härleds till kontinenten Afrika va? That ironi

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 11 röster)
     • Tobias says:

      Jaha, och hur kan man sammankoppla det till dagens läge i så fall?

      Har inte det minsta intresse av Afrika vill jag upplysa om.

      Det är förresten en stor kontinent, enormt stor.
      Rik på naturtillgångar.

      De har att göra, om de vill.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +4 (av 4 röster)
    • Andreas Åström says:

     Det var länge sedan detta var en riktig demokrati. Bara folk med ”rätt” åsikter är skyddade av den rådande demokratin.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +10 (av 10 röster)
     • Anonym says:

      Men att ha en nazistisk åsikt är fel. Man behöver inte vara en vetenskaps man för att klura ut det. Kolla bara på resultaten av nazism.. och alla andra extrema grupperingar. Det är inte bara nazismen som är fel..det är även självmords bombare. Ni vill alla samma sak i slut ändan.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -9 (av 9 röster)
     • sofia says:

      Men lägg av. Extremistiska grupper/personer har inte tagit så stor plats i media nu som på väldigt länge. Att diskutera huruvida ”jämställdheten har gått för långt” är ett totalt legitimt diskussionsämne (rättare sagt frågeställningen – utgångspunkten – att jämställdhet kan gå för långt, that paradox) i dagens Sverige som ändå anses vara så ”öppet, jämställt och tolerant”.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -10 (av 12 röster)
     • Sidji från Fidji says:

      @Anonym

      Din mentalt efterblivne särskrivare, jag tror inte du av alla ska komma här med dina pekpinnar om vad som är rätt och fel. ”Man behöver inte vara vetenskaps man (sic)…”, nä men man behöver vara normalbegåvad. Ska jag behöva räkna upp några av den s.k. ”demokratins” brott? Listan är jääääävligt lång och innehåller bland annat folkmord på platser som Hiroshima, Nagasaki, Dresden, Irak och Afghanistan. Vad var det du sa om ”resultaten av nazism”? Du menar lyftet från social och ekonomisk misär efter första världskriget till ett framgångssamhälle präglat av folkgemenskap? Ja, du behöver inte svara, för du är ju en illiterat och kan inte förstå vad det är jag pratar om ens.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +12 (av 14 röster)
     • sofia says:

      Sidji från fidji;

      ”Din mentalt efterblivne särskrivare”

      Ojoj, du tar verkligen i från tårna här. Är man särskrivare är man tydligen efterbliven. Man får ju ändå säga att man lär sig något nytt varje dag. Einstein hade dyslexi och stavade som kratta, skulle du kalla honom efterbliven?

      ”jag tror inte du av alla ska komma här med dina pekpinnar om vad som är rätt och fel. ”Man behöver inte vara vetenskaps man (sic)…”, nä men man behöver vara normalbegåvad.”

      Återigen har stavning inget med intelligens att göra, som kan mätas på olika plan (problemlösning, känslomässig etcetera.) Men även om fallet vore så vore det extremt odemokratiskt att säga att lågintelligentas moral saknar legitimitet.

      ”Ska jag behöva räkna upp några av den s.k. ”demokratins” brott? Listan är jääääävligt lång och innehåller bland annat folkmord på platser som Hiroshima, Nagasaki, Dresden, Irak och Afghanistan.”

      Tror ingen någonsin har ¨påstått att nazismen är roten till allt ont/lidande. Men vad du försöker göra är att flytta fokus från nazismens massförödelse till andra händelser, för att på så vis förminska nazisternas skada.

      ”Vad var det du sa om ”resultaten av nazism”? Du menar lyftet från social och ekonomisk misär efter första världskriget till ett framgångssamhälle präglat av folkgemenskap? Ja, du behöver inte svara, för du är ju en illiterat och kan inte förstå vad det är jag pratar om ens.”

      Till en början gick ekonomin ett rejält lyft. Men den egna produktionen var för hög och pengar saknade värde. Att regimen var totalitaristisk vilket kom till uttryck i form av censur och inskränking av tyska folkets rättigheter, upplösandet utav fackföreingar etcetera var kanske inte så hållbart. Hitler och hans griskompisar var med andra ord inte de bästa på att i praktiken behålla status som diktatur.

      Skärpning, anonym är inte en alfabetiker. Och att du förminskar anonym pga. enligt dig bristande språkkunskaper vittnar om ett oerhört människo/klassförakt. Språket inger makt, gör dig förstådd istället för smart.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -6 (av 12 röster)
   • Anonym says:

    Jo visst har man det oavsett var man kommer ifrån :) lilla vännen,

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -5 (av 5 röster)
    • Tobias says:

     Ja det har ni allt blivit itutade, och tar er friheten till.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 4 röster)
     • Anonym says:

      Sidji..mår du bättre av att kalla folk efterblivna?..fortsätt med det om det får dig att må bättre:) sen så upprepar du dig själv mycket.. ” kom med era argument så ska jag knäcka dom när som helst”..du knäcker ingenting :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
 • Andreas Åström says:

  Be att få spela upp dessa två videos i rättssalen. Inte ens en svenskfientlig domstol kan ju ta honom på allvar efter den smörjan han står och babblar om. Var så dåligt att jag nästan tycker synd om honom. Vad kan ha hänt denna stackars människa för att han skulle bli sådär? Blev han tappad som barn upprepade gånger med huvudet före i badrumsgolvet eller?

  Seriöst, dessa två videos var något av det vidrigaste jag sett på länge tillsammans med hon som hade blivit attackerad av åtta stycken ”hakkorsnazister” som bara matade slag trots att allt hon hade var en missfärgning runt ögat och lite herpes på läppen. Hon höll ju också på med ”spoken word” . Stackars idioter!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • Från Dalarna says:

  Lipsill och Expo: tunn is, tunn is…

  Varken Lipsill eller Expo är önskvärda i Dalarna, eller övriga Sverige.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +20 (av 22 röster)
 • En sång tillägnad Expo, och min förhoppning och önskan om var Expo:iterna skall tillbringa sin tid efter ett regim-skifte:

  http://johanbjornsson.blogspot.se/2013/12/idag-agnar-vi-en-lat-till-expo.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 7 röster)
 • Varför försvarar Expo sionismen för?

  http://johanbjornsson.blogspot.se/2011/10/varfor-forsvarar-expo-sionismen-for.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • Varför skyddar Expo frimurarna för?

  http://johanbjornsson.blogspot.se/2011/09/varfor-skyddar-expo-frimurarna-for.html

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 9 röster)
 • Herregud!!!!

  Snacka om att det går utför med landet i rekordfart, och rättssäkerheten är i nivå med Guatemala.

  Saknar ord!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 13 röster)
 • Fattar inte hur man kan ha Expo och deras kriminella medarbetare som expertvittnen i en rättegång.Likadant när media hänvisar till Expo i sina artiklar det saknar totalt trovärdighet.Men vårt rättsväsende har slutat att värna om den vanliga svensken den är enbart inriktad på att försvara nuvarande politiska system.Men systemet kommer att rasa på samma vis som det gjorde i gamla Östeuropa.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +14 (av 14 röster)
 • En mer opartisk ”expert” får man leta efter. Jag längtar till dagarna så EXPO och dess vänner ställs inför rätta. Day of the Rope blir fanrastiskt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +9 (av 11 röster)
 • kommer det någon video från torgmötet ?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • Anonym says:

  Måste bara säga att jag förstår ert förhållningssätt till invandrare och mångkulturen.
  Ni känner samma agg emot det som jag känner gentemot er. Vi får nog försöka lära oss leva med att människor fungerar olika, är olika och vill olika.
  Att hålla tex en etnisk svensk kriminell högre än en väl fungerande invandrare kan jag inte förstå.
  Fick man välja så skulle det inte få finnas människor som är kriminella, som våldtar, som förgriper sig på andra människor och djur, som förstör vår miljö eller som inte delar med sig. Var det är födda eller var deras föräldrar är födda och har bidragit med är egentligen ovesäntligt.
  Försök gärna bekämpa våld på människor och natur, men försök inte bekämpa bra människor det är kontraproduktivt.
  Se det positiva i varje individ, fördöm rötäggen.
  Försök, livet blir så mycket trevligare att leva då. Lev i nuet det är det enda vi kan påverka, vad som har hänt kan vi inte ändra och vad som händer i framtiden vet vi inget om.
  Om vi vore mer som hundar (populär art att jämföra oss med tydligen) så vore allt så mycket enklare. De bedömer varandra utifrån agerande inte utifrån ras. De lever här och nu, glömmer oförätter snabbt och förlåter för dina misstag.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
  • Tobias says:

   Just det!
   De som är mest olika oss har sina hemområden att leva i, helt enkelt.

   Förresten så håller jag den kriminelle svensken och den sk. mönsternegern på samma nivå!

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 1 röst)
   • Anonym says:

    Du ja men hur är det med övriga kamrater?
    Varför läser man aldrig om svenskars tillkortakommanden här?
    Varför skriver man artiklar om saker som hänt i USA för flera år sedan bara för att det var svarta inblandade i hemska mord tex.
    Hade detta varit en seriös sida så tar man upp saker från alla synvinklar, det görs inte här eller någon annanstans heller för den delen, förutom i er så kallade judemedia. Nej de går sällan ut med namn och adresser men av förståeliga skäl förstås.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 4 röster)
   • Anonym says:

    Tycker du Tobias att det är rätt att människor som bott här i säg 30-40 år ska skickas tillbaka till det land de en gång kom ifrån? Är det rätt att rycka upp deras barn från sina rötter för att deras föräldrar en gång var tvungna eller valde att flytta till Sverige för att du och några till inte klarar av att se dem? Ska vi även tvinga alla miljoner svenskättlingar och svenska utvandrare att flytta tillbaka till Sverige för de har ingen rätt att flytta ut från landet?
    Vad hände med människans fria vilja?
    Är inte det viktigare än vilket land du föddes i?
    Jag tycker också att om man flyttar hit så ska man rätta sig efter de lagar och regler vi har i landet, sköter man sig inte så kan man flytta hem igen, men så kan man inte göra med folk som är födda här.
    Det är komplext men vad man inte får göra är att generalisera, jag är övertygad om att det finns många schyssta nationalsocialister som inte slår ner folk, och jag är lika övertygad om att det finns nationaldocialister som bättre skulle höra hemma på en sluten avdelning på ett mentalsjukhus.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -1 (av 3 röster)
    • Tobias says:

     Nej, de som bott här inom den tidsrymden du skriver om är av europeiskt ursprung, finns inga som helst skäl slänga ut dessa människor.

     Detta har jag betonat innan men det tas ideligen upp trots allt.
     Orsaken är ju solklar, allt för att försvara detta vansinne som pågår idag.

     Sen angående svenskar utomlands så är det upp till det land de slagit sig ner i om de ska få stanna eller inte.
     Förresten så med tanke på vad jag sett om de svenskar som brer ut sig i södra Spanien så finns det goda skäl för spanjorerna att skicka dem på porten!

     Svenska kvarter, svenska skolor, svensk lokalradio!
     Varför det?!

     Såg ett program om dessa svenska ungdomar som går runt på gatorna i Fuengirola, de beter sig som de värsta gettonegrer!

     Är ganska övertygad om att dessa muppar vore en del av AFA eller RF om de vore i Sverige!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Jag håller med dig Tobias ång svenskar i utlandet de vill generellt leva som i sverige, precis det som händer i tex Södertälje där det bor väldigt många syrier idag, det är synd att folk inte anstränger sig mer för att bli en del av landet man bor i.
      På 70-talet var den största invandrargruppen från chile i och med stadskuppen, men de är ok eller?

      Jag ser det somså, ge och ta, skyldigheter och rättigheter ska gälla alla och det måste få ta lite tid att acklimatisera sig i ett nytt land, många gör det också men blir ändå inte accepterade och det är fel. Om man aldrig kan bli accepterad av majoriteten i ett nytt land så bygger det frustration, segregation och utanförskap, jag antar att det är ungefär så många nationalsocialister också känner sig, missförstådda och utanför, enda skillnaden är egentligen att nasos anser sig ha större rätt till marken ni går på än utlandsfödda.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 3 röster)
     • Tobias says:

      Är det vitt folk från Chile så är det inga problem för mig.

      Var jag i ett annat land och inte blev accepterad så hade jag gett mig av, åkt hem.

      Ja, vi har större rätt till Sverige än icke-europeiska invällare!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Det skeva i resonemanget med att jämföra svenskar i tex spanien och flyktingar i Dverige blir dock att svenskarna i Spanien har inte flytt från krig utan har av ren vilja flyttat till ett behagligare klimat, medans tex flyktingar från syrien har tvingats flytta på grund av krig och kanske hoppas kunna flytta tillbaka när det är över. Sen har vi ju syrier som kom på 70-80 också som är etablerade i samhället.
      Vad är vit? Chilenare kan vara alltifrån vita till bruna i hyn. Vilken nyans av vit är ok för dig, de riktigt bleka som inte kan bli bruna på sommaren eller de som går mer åt beige som blir bruna på sommaren? Är du själv rödhårig med riktigt bleka pigment som aldrig kan bli brun så kan jag förstå att det vore önskvärt om alla såg ut så. Men den typen av pigmentering är otroligt sällsynt och finner du mest i Storbrittanien.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Tobias says:

      Jag är av den beige sorten.
      Så det spelar mig ingen roll.

      Bryr mig förresten inte ett dugg om förhållandena i deras hemländer.

      Finns andra relativt stabila länder i deras närhet de kan åka till.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Majoriteten av alla flyktingar åker till grannländerna och en väldigt liten del kommer till norra europa.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Tobias says:

      Hög tid den där ”lilla” delen gör som den större delen gör då.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tobias, jag förstår att du tycker det men nu kommer det inte bli så.
      Är det då inte en aning sundare att bidra till att de som kommer hit känner att de är en del av samhället än att vissa ser dem som parasiter? Hur ska det motivera någon att anstränga sig?
      Jag beundrar de människor som tvingats fly från sina hem och faktiskt klarar av att bygga upp ett nytt liv i ett främmande land.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Tobias says:

      Nej, de har inget här att göra överhuvudtaget.
      Det blir tyvärr på detta vis så länge landsförrädare tillåts regera.

      Svensken i gemen är den mest korkade varelsen på denna planet någonsin.

      Vissa håller på att vakna dock…

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Hottis says:

  Puuuh!

  En sak är säker, och det är att ”sofia” måste ha HUR MYCKET dötid som helst att göra av med; skaffa ett liv!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 5 röster)
  • sofia says:

   Jag är sjuk och har därmed inte mycket att göra. Och ni här har något gemensamt med patriotiska machoblattar – ni underhåller. ;)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 4 röster)
   • Det är ju söndag dessutom :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 3 röster)
    • Svensk man says:

     Du skriver: Jag ser det somså, ge och ta, skyldigheter och rättigheter ska gälla alla och det måste få ta lite tid att acklimatisera sig i ett nytt land,

     Vad menar du? Att följa svensk lag och hur vi lever kommer dom aldrig att göra. Dom respekterar inte Sverige som land utan vill bara ha fördelar och kunna göra som dom vill. Dom till och med mördar sina barn om dom skulle ”acklimatisera” sig som du skriver. Det jag citerar från det du skriver stämmer inte alls med verkligheten eller gör det det? Förklara gärna lite mer istället för att tycka synd om 3 blattar som våldtar en 13:årig svensk tjej. Det är bara du och dina jämlikar som tycker synd om sådana personer bara för att dom ska ”acklimatisera” sig. Som svensk gillar jag inte sådana sätt att ”acklimatisera” sig.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Du är väldigt duktig på en enda sak här, generaliseringar. Det går inte att på något sätt diskutera med någon som du, tyvärr.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Svensk man says:

    Du kan inte med andra ord vara ute med dina AFA och vänster kompisar och sprida ert budskap med skadegörelse, misshandel och allt som ni gör. Du känner dig trygg för att du vet att du är uppbackad av polis och de styrande. Ni använder våld samtidigt som ni förespråkar kärlek. Du tycker det är tufft att ge sig på brandmän och vårdpersonal som är tvingade att städa upp efter er. Du lever i en värld som inte alla andra svenskar gör. Tydligen har du inte blivit rånad eller gruppvåldtagen av kulturberikarna. Det önskar jag dig inte heller. Men det behövs svenskar som står upp för vårt land, våra värderingar. Du säger att vi lever i en demokrati men det är en skendemokrati. Men så blir det om man väljer svart före vitt.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Svensk man says:

  Du eller Sofia kan svara.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • sofia says:

   Vad skall jag svara på?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
   • Äsch han har uppfattningen att alla som inte är nationalsocialister är våldsbejakande kommunister.
    Ingen idé att försöka diskutera med vita kränkta män.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 3 röster)
    • sofia says:

     Förmågan att se nyanser är på topp bland tuggare på denna plattform märker jag.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 3 röster)
     • Helt korrekt iakttagelse, det finns ett par som går att föra en dialog med men majoriteten här är mest duktiga på att hitta på fula ord :)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • sofia says:

      Duktiga på att ge konstruktiv kritik är de även.

      ”Äckliga judinna, ni har låg moral och är korkade!!!!1111!!111”

      That argument.

      Grammatikkortet tillhör också vanligheterna här. Kan man inte stava, får man inte tycka (i alla fall uppfattas det som icke-legitimt)!;)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
    • Generaliserar du nu om vita män? Jag visste inte att du var så fördomsfull. Varför har det betydelse för dig att eventuella ”kränkta män” är vita? Det finns väl ändå inga raser?

     I ett par inlägg ovan så ifrågasätter du vem som kan kallas för vit och har en utläggning om pigmentering. Fast i fallet ”vita kränkta män” verkar du mer säker på att det ändå finns rasliga skillnader. Jag förstår inte ditt dubbeltänk.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Det var en ironisk kommentar Gorm och jag syftade på ”Svensk man” eftersom han generaliserade hårt i sitt inlägg. Du behöver inte ta åt dig om du inte känner dig som en vit kränkt man.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 3 röster)
     • sofia says:

      ”Generaliserar du nu om vita män? Jag visste inte att du var så fördomsfull. Varför har det betydelse för dig att eventuella ”kränkta män” är vita? Det finns väl ändå inga raser?”

      Läs på om vad som menas med vita, kränkta män. Kortfattat; skillnaden på rasism beroende på om den sparkas uppåt/nedåt (enligt teorin i fråga utgår den från vite mannen som central maktinnehavare), intersektionalitet (analys av rådande maktordning) och sårade känslor pga. ifrågasatte privilegier.

      hen (NE) skriver ej att raser existerar.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 5 röster)
     • Men jo det finns vita män, alla känner sig inte kränkta det finns med all sannolikhet även svarta kränkta män men de är inte i majoritet i sverige.
      Det finns många nyanser på hudfärger det har jag aldrig förnekat, jag tror bara inte att hudfärg avgör huruvida du är intelligent eller inte.
      Jag kan sträcka mig till att kalla olika etniciteter för raser till och med om det är enklare för er att förstå vad man menar.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 3 röster)
 • Svensk man says:

  ”acklimatisera” kan NE svara på och det andra ”sofia” om ni har lust.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Acklimatisera, lära sig språket, förstå hur saker och ting fungerar i Sverige, börja jobba.
   Följa lagar och regler.
   Ja visst finns det folk som utnyttjar systemet, ja det finns folk som är rötägg, men långt ifrån alla.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Svensk man says:

  En annan sak, ni är otroligt skenheliga och jag hoppas att svenskarna snart börjar agera istället för att knyta nävarna i byxorna. Borde finnas en gräns för hur mycket vi svenskar ska kunna acceptera från alla kulturberikare.Enligt min mening har den gränsen passerats för länge sedan.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • NE skrev: ”Det var en ironisk kommentar Gorm och jag syftade på ”Svensk man” eftersom han generaliserade hårt i sitt inlägg. Du behöver inte ta åt dig om du inte känner dig som en vit kränkt man.”

  Det måste vara skönt att kunna dra till med ”ironi”-kortet så fort man gör bort sig? Faktum är att du uppenbart sätter upp olika spelregler för olika människor där visa är mer ”kränkta” än andra. Brukar du även tala om judiska kränkta män eller kränkta invandrare?

  Att påpeka din inkonsekventa hållning har inget med kränkthet från min sida att göra.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
  • sofia says:

   Ironin ligger i att en man av nordisk härkomst (etniskt) känner sig kränkt/missgynnad i en värld som under hela vår historia systematiskt gynnat dessa helt utan legitimitet vare sig det är politiskt, ekonomiskt eller socialt.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
   • Tobias says:

    Åh! Fy så orättvist, vita människor har blivit gynnade i sina egna länder!
    Fruktansvärt!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Inte bara i sina ”egna” länder Tobias och det vet du också.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tobias says:

      Ja, det vet jag.
      Men nu menade jag endast våra egna länder.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
    • sofia says:

     Till en början syns inte bara den vita hegemonin i Sverige eller övriga länder där det finns en vit majoritet. Vithetsnormen återfinner du i alla kulturer (vitheten värdesätts högt överallt dvs.).

     För det andra skall vita personer inte gynnas (medan övriga missgynnas) enbart pga. landsgränser som i sig inte är konstanta.

     Nazister har en förkärlek till då ”Sverige var svensk” – Gustav Vasas tid – då Skåne inte tillhörde Sverige.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tobias says:

      Jaha det finns en ”vithetsnorm”, vithet uppskattas.
      Än sen då?

      Har de inte bättre självförtroende än att de värdesätter vithet högre än sin egen sort så får det stå för dem, inte mitt problem.

      Jodå, vita ska gynnas i sina egna länder.
      Var annars?!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Saken är den Tobias *pratar med lugn röst*, att vitheten inte blivit norm pga. att andra kulturer tyckt att ”åh så bra de är!”, utan maktordningen som syns idag är ett resultat av de vitas kolonialisering av andra folkslag där man med våld tvingade dem till att reproducera den vita kulturen, man förslavade dem osv.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Tobias says:

      Ja, men jag har inte för avsikt ta på mig skulden och det ska inte andra vita heller göra.

      Finns inget som helst skäl till att vi ska stå till pass bara för att dem har låg självkänsla.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      Att du bär direkt skull har jag inte hävdat. Däremot kan vi ta ett solidariskt ansvar och bygga upp länder som tack vare våra föregångare genomgått slaveri, massmord och våld.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tobias says:

      Ja, att frivilligt hjälpa till i form av bistånd och dylikt är jag inte emot.

      Detta anser jag också ättlingar till andra forna slavhandlare och förbrytare ska göra, araberna var då långt ifrån oskyldiga.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
  • Har jag gjort bort mig?

   inte alls du förstår ju inte mitt inlägg bara mer än så är det inte.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Du kan läsa kommentarerna under orginalartikeln också.

  http://arbetarbladet.se/nyheter/ockelbo/1.6783048-de-tvingas-flytta-fran-sina-hem

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Eller här:

  https://www.facebook.com/SDjatack?ref=ts&fref=ts

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 2 röster)
 • Sofia skrev: ”Läs på om vad som menas med vita, kränkta män. Kortfattat; skillnaden på rasism beroende på om den sparkas uppåt/nedåt (enligt teorin i fråga utgår den från vite mannen som central maktinnehavare), intersektionalitet (analys av rådande maktordning) och sårade känslor pga. ifrågasatte privilegier.”

  Okej. Så du vet att ”Svensk man” är en central maktinnehavare? Eller är han det automatiskt för att han är vit? Menar du att en vit man som inte är rasist kan sparkas på bara för att han är vit? Eller är han mer kränkt för att han är vit, även om han I praktiken inte är en central maktinnehavare?

  Har ni även arvssynd för vita så att vita idag kan sparkas på för oförrätter som andra vita begått i historien? Vore kul att veta.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
  • Gorm snälla du varken kan eller vill förstå innebörden av det förmodligen för att du kanske just är det man kallar en vit kränkt man.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 2 röster)
  • sofia says:

   Gorm; Jag redogjorde i korta drag för en socialistisk analys av rådande maktstrukturer som även nationalsocialismen byggs på (du borde känna till detta – att underklass skall lyftas osv. osv. – skillnader ligger i att nazismen för en strikt rasistisk indelning (oftast)).

   Din utgångspunkt är fel, då du utgår ifrån individen. Ser du till kollektivet kan ett återuppkommande mönster av manlig, vit dominans på bekostnad av rasifierade/och eller ”det andra könet” (kvinnor) synliggöras.

   Så är en vit man per automatik en maktinnehavare?

   sv; Nej. Kollektivt (generellt sätt) innehar vita män dock den största makten på samtliga plan inom samtliga sammanhang. Jag förstår t.ex. om en fattig,arbetslös man som kanske förlorat sina barn i en vårdnadstvist känner sig frustrerad och föraktar de människor som anklagar honom för att vara en maktinnehavare (han är ju så hjälplös). Så för att förstå vad som i praktiken menas med dessa begrepp/analyser så behöver du se läraren ur ett lite vidare perspektiv än genom ett sugrör.

   Angående arvssynd så låter det jävligt knasigt. Självklart ska en person inte bestraffas för något som någon annan gjort vare sig det hänt länge sen eller i nuläget. Som maktinnehavare behöver du dock ta ansvar och se dina egna privilegier – och motverka dem (dvs. lyfta fram andra).

   Hoppas detta hjälpte dig!:)

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Bra Sofia att du orkar förklara :)

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 2 röster)
   • Angantyr says:

    Socialismen i NS är inte den marxistiska varianten och ”klasskamp” är ett typiskt judiskt påhitt för att uppvigla och i förlängningen förslava massorna.

    ”Sammansättningsledet socialism i ordet nationalsocialism är något helt annat än samma term i ordet socialdemokrati. Den nationalsocialistiska socialismen har exempelvis definierats av Spengler, Feder och Strasser. Alla dessa se socialismen snarast historiskt. För dem alla är socialismen ingenting annat än mänsklig solidaritet. Spengler har härlett den ur den preussiska statens pliktmoral och sociala ansvarskänsla. Feder, det nationalsocialistiska partiets programskrivare, har definierat socialismen som ”tjänst hos folkenheten”, var och en på sin plats fast inbegripen i denna enhet, varigenom först den enskildes och det helas väl komma att sammanfalla. Strasser, som liknat socialismen vid ringmuren och den gotiska domkyrkan i en medeltida stad, härleder socialismen ur hela den västerländska kulturens samansvar, en för alla och alla för en. För alla tre kan socialismen sammanfattas i den nazistiska devisen: Gemeinnutz geht vor Eigennutz, vilken på sistone även präglats på en del nya mynt. Nationalsocialisternas socialism har sålunda icke något att invända emot den enskilda äganderätten som sådan; den kräver icke nivellering varken av förmögenheterna eller av konsumtionen eller av levnadsstandarden; den intresserar sig icke heller i och för sig för kravet på socialisering av produktionsmedlen. Men den förkastar äganderättens absoluta form. Den godtager alltså icke rätten till vanhävd eller till samhällsskadligt begagnande av äganderätten i något hänseende. Den är beredd till ingripanden, som principiellt sett kunna gå hur långt som helst i fråga om den enskilda äganderättens utnyttjande – om detta visar sig nödvändigt ur samhällelig synpunkt. Den bekämpar i detta hänseende även all ”arbetslös inkomst” och framför allt vill den bryta ”die Zinsknechtschaft”, ränteslaveriet. Detta sistnämnda är enligt Feder ”nationalsocialismens hjärtekrav”.

    http://web.archive.org/web/20070804192238/http://www.motstand.org/NS_idelaran.html

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • sofia says:

     Hahaha, klasskamp hörrödu är inte ett judiskt påhitt. Vita personer har utformat/definierat ideologier. Rasifierade personer stod utanför. (Nelson Mandela är typ första mörkhyade personen med faktiskt inflytande vad gäller politik över huvud taget)

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Angantyr says:

      Karl Marx och hans läromästare Moses Hess var båda judar och hämtade sin inspiration från talmudiska skrifter.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Marxs nationalitet /=/ judisk (ja, judisk = en anhängare av religionen judendom eller judisk till kulturen)

      Man kan ha judeblod utan ett vara jude i hjärtat.

      Jag är inte jude i hjärtat (bara angående principen att vara trofast, icke slampa omkring eller förtära alkohol/festa, knulla runt i allmänhet då detta är ett PINSAMT beteende) bara i blodet. Jag vill inte representera judar av den anledningen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Angantyr says:

      Nej, det finns judar som tagit avstånd från judiskt materialistiskt tänkande men det gjorde sannerligen inte Moses Hess som inte bara var mentor till Karl Marx utan också skapare av sionismen som Theodor Herzl sedermera formade.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Judar är inte materialister.

      1500-talets stormakter (England, Tyskland, Frankrike) införde kapitalismen/materialismen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Janne says:

  Den mest spåniga och indoktrinerade människan jag läst om på länge! SOFIA!! Jag undrar om hennes Morfar var Nazist eftersom hon påstår att han SETT sina släktingar bli gasade!!! Hade han ringsideplats då eller? Lät läger kommendanten övriga fångar stå och titta på när ”gasningarna” utfördes? Jag bara undrar hur en sån människa är funtad, tydlig vänstersympatist med hela paketet inträngt i hjärnbarken!? Var kommer dom ifrån?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Tobias says:

  ”Den vita hegemonin”, skriver vissa personer.
  Jag hävdar att detta om något bevisar att våra motståndare de facto är antivita.

  De vill ha oss till paranoida, så är ju uppenbarligen inte fallet.

  De ondgör sig över att vithet är uppskattat i stora delar av världen.

  Varför?

  Nä, fy vilka vidriga hycklare.
  Dessa personer vill hävda sig vara moraliskt överlägsna?!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
  • sofia says:

   Jag är själv halvviting. Nej jag hatar inte vita. jag hatar de vitas förtryck mot rasifierade personer. Förstår du skillnaden?

   Jag önskar ej att du blir paranoid, nej.

   Handlar inte om att det vita är uppskattat, tur är väl det! Det jag m.fl. ondgör sig över är att det intet finns plats för andra kulturer att blomstra. Att den vita dominerar på rasifierades bekostnad.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -2 (av 2 röster)
   • Angantyr says:

    Icke-vita kulturer har ingen moralisk rätt att ”blomstra” i vita länder och vita människor har ingen moralisk skyldighet att tillåta detta. Tvärtom är det varje folkslags rättighet att få existera och utvecklas i sitt eget livsrum.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
    • sofia says:

     Jodå :))):):):::::)):))

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
    • sofia says:

     Nej men seriöst, jag orkar inte bemöda mig med att ta denna typ av kommentar/fråga på allvar längre.

     Kan ge dig en funderare (som du säkert vet som rinnande vatten; evakuering till månen eller fan och hans moster);

     VAR ska vi människor vars härkomst kan ledas till en eller flera platser ta vägen?

     Här är jag inte svensk nog. Där är jag inte judisk nog.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Angantyr says:

      Vilka varelser är det som inte kan härleda sitt ursprung? Utomjordingar? Mig veterligt kommer varenda främling i Sverige bevisligen från någon annan plats på jorden.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Vad i helvete pratar du om? Besvara frågan.

      Här är jag inte svensk nog. Där är jag inte judisk.

      VAR ska sådana som mig ta vägen, tänkte du?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 2 röster)
     • Tobias says:

      Jaså minsann?
      Om din mor nu är judinna så är ju nämligen du judinna, enligt judisk lag.

      Borde då inte vara något hinder.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Tobias, skall ni gasa ihjäl henne nu? eller vad skall Tobias nu göra? Knyta näven i fickan och sätta upp klistermärken?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Angantyr says:

      Om du är judinna på mödernet så har du automatiskt rätt till israeliskt medborgarskap.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Mamma är inte troende jude, hon är kristen (men jude till blodet).

      Jag får inget judiskt medborgarskap per automatik (om min mamma inte söker), och rent religiöst så är man icke jude bara för att ens bakgrund är det.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      Nej, det har jag inte.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Anonym says:

      Om man har en svensk mamma och en latinamerikansk pappa då? Vart ska man ta vägen då?

      Sofia ska ingenstans, hon har dina rötter i Sverige.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
     • Tobias says:

      KIM:
      Lägg ifrån dig flaskan med butangas för en stund i alla fall, inte bra för dig nämligen.

      Den ende som gasar, samt blir gasad här, är med all sannolikhet ingen annan än KIM.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Angantyr says:

      Israel går efter ras, inte religion i första hand och man utför t.o.m DNA tester för att vara säkra på att judiska invandrare verkligen är judar.

      http://www.hindu.com/2002/11/11/stories/2002111104471200.htm

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Till en början existerar inga raser. Har förklarat detta sjuttioelva gånger under denna artikel, googla ”genom Project” (genforskning bedriven av erkända forskare i USA) om du inte begriper vad jag säger här.

      Slutligen – nej jag garanteras inget medborgarskap bara för att jag är jude även. Sedan är jag inte 50% blodsligt jude, är 25/25 jude/rom (judiska sådana, därför förenklar det att beskriva mig som 50/50 svensk/rom) så NEJ stryk medborgarskapet.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 3 röster)
     • sofia says:

      Oj. 50/50 svensk/jude skall det stå´.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
     • Angantyr says:

      Raser är en biologisk verklighet och ingen social konstruktion och det går alldeles utmärkt att göra en sådan taxonomisk klassificering. För ett antal år sedan gjordes ett statistiskt misstag av marxisten Richard Lewontin där han missade att alleler var korrelerade och misstaget avslöjades av Antony Edwards som med hjälp av klusteranalys kunde påvisa att man nästan till 100% kunde rasklassificera individer. Därtill upptäcktes för några år sedan s.k CNVs, att alleler kopierades och deletades olika, vilket sänkte likheten mellan människoraserna från 99.1% till HÖGST 99.5%. Titta gärna på den norska serien ”Hjernevask” där Dag Undlien medverkar, professor i medicinsk genetik. Sen tycker förstås egalitärer att det inte är ”socialt acceptabelt” med rasklassificering, men det är en helt annan sak. Intressant nog så är de genetiska avstånden mellan vissa människoraser såpass stora att man kan tala om olika arter. Dessutom är ”out of Africa”mer eller mindre ”debunkad” tack vare ny genetisk forskning och fossila fynd i Asien.

      http://en.wikipedia.org/wiki/Human_Genetic_Diversity:_Lewontin's_Fallacy

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Hur kunde jag veta att du skulle börja strida för vanföreställningen som kallas människoraser också ;)

      Skall förklara samtida människoforskning så simpelt som möjligt;

      Definitionen av att det finns raser inom en art är att genpolen inuti rasen är mindre än olika raser sinsemellan.

      För arten människan gäller att genvariationen är större inuti (en t.ex. vad ni vill kalla den) ariska rasen, än vad det är mellan ariska rasen och den negroida rasen.

      Detta är ingen antinazistisk propaganda, det är biologiska definitioner som människoarten inte når upp till.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 3 röster)
     • Angantyr says:

      Nu upprepar du precis det statistiska misstag som Richard Lewontin gjorde och som jag länkade till, ”Lewontin’s fallacy”, och som påvisades av Anthony Edwards. Det är tämligen enkelt att visa genom de tabeller som finns över genetiska avstånd att t.ex en fransman och en tysk är genetiskt nära varandra medan en kines och kongoles står väldigt lång från varandra.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Ser ingen mening med att upprepa vad forskning tyder på.

      Vill du tro på hittpå så har du full rätt att tro på det!;)

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -3 (av 3 röster)
     • Angantyr says:

      Jag har precis visat dig vad modern genforskning har kommit fram till, det är dina uppgifter som är gamla och felaktiga. Det finns t.o.m ett särskilt forskningsområde som heter populationsgenetik. Men jag antar att du inte tror på hundraser heller då, och intressant nog så skiljer det <0.2% i genomet mellan hundraser men MINST 0.5% mellan människoraser.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • Andreas Åström says:

      Inte vårt problem var du ska ta vägen Sofia. Du får väl åka som flykting till Israel då. Har hört att Israel är ett mycket öppet och fint land som gärna tar emot flyktingar från hela världen för att erbjuda dessa skydd.

      Det är dessutom ingen idé att föra någon debatt med dig, din läsförståelse måste vara den sämsta jag någonsin skådat. Även om man inte håller med någon så brukar nästan alla ändå förstå vad andra försöker säga. Du misslyckas totalt i även detta. Du förstår inte ens vad folk skriver fast det är så otroligt tydlig. Dina svar är svar på något helt annat än vad folk har skrivit till dig. Ska det vara så svårt att svara på det folk faktiskt skriver och inte bara fantisera ihop något? Bara för att du inte ska missförstå igen så ska jag återigen understryka att det inte handlar om att du inte håller med folk här i deras resonemang. Det handlar om att du inte ens begriper vad det är folk skriver till dig, det går dig över huvudet och du svarar på något som ingen ens har påstått istället.

      Sällan sett något liknande här och då är det ändå en stadig ström av oliktänkande som skriver här. Dessa brukar förstå vad folk menar även om dessa inte håller med om vad som skrivs. Så det är bara du som verkar för dum för att klara av detta.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Tror du på allvar att jag tänker flytta för att Andreas och hans modiga landsbröder vill det?;)

      Läsförståelsen är det inget fel på. Har och har alltid haft högsta betyg i svenska liksom alla språkliga ämnen.

      Jag förstår, men håller inte med. Förstår DU skillnaden i detta?

      Oj, nu antar du att jag fantaserar också? Hobbypsykologen har uttalat sig

      Låt mig få understryka att jag visst fan begriper vad folk skriver, MEN att jag inte instämmer.

      Och så sist men inte minst konstaterar du att jag är dum. Jahapp, jävla konstruktivt sagt. Varför slutar du inte diskutera med ett sådant dumhuvud som jag är då? Ett tips bara, så din upprördhet inte orsakar dig en hjärnblödning eller liknande, vore ju tråkigt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
   • Anonym says:

    Sofia! Du är inte halvviting du är halvsvarting.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • sofia says:

     Inte för att jag har plikt på att uppge hur jag ser ut, men det känns som du behöver veta hur en halvsvensk/halvjude kan se ut!

     * ljus hy -> europeiskt

     * tjock mörkbrunt hår, markerade mörka ögonbryn -> osvenskt

     * till skillnad mot många svenska kvinnor så markerade käk- och kindben -> osvenskt

     * blå ögon -> svenskt

     * något kortare än mellansvensken, något mer definierad kroppsform (lägre midje-höft kvot, 65 H (bh) istället för typ 80 B) ->osvenskt

     * smal, rak näsa -> beroende på

     ^^^^

     Vad är det svarta i beskrivningen? Även om jag gärna hade velat vara lite mörkare i hyn.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 3 röster)
   • Tobias says:

    http://www.youtube.com/watch?v=_O5KJEMZnOI
    Inte uppskattat?
    Nej visst, säkert.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Tobias says:

    Inte plats för andra kulturer att blomstra?!
    Du store tid!

    Vilket skitsnack!
    Jämför detta lilla land och dess folk med idel andra länder, folk och kulturer!

    Ingen plats att blomstra?!!!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • sofia says:

     Du verkar uppröras över vad jag säger.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Tobias says:

      Ja, när man ser så korkade utlägg kan man inte bli annat än upprörd ibland.

      Vilken planet bor du på egentligen?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Då förstår du mina känslor när någon påstår att förintelsen inte ägt rum.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Andreas Åström says:

      Ingen bryr sig om dina snyfthistorier Sofia. Ta ditt pick och pack till något sionistforum och sitt där och gråt istället.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +3 (av 3 röster)
     • Tobias says:

      När har jag påstått det då?
      Var?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Tobias says:

    Tur är väl det?
    Varför är det tur då?

    Vissa stollar här uppe vill bli riktigt solbrända och bruna, tar till och med till solkrämer.

    Men detta är väl bra tycker du förstås?

    Du är antivit, oavsett hur du och de dina försöker slingra er.

    Bara att läsa mellan raderna.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Hur kan man vara antivit om hela ens släkt är vita merparten av ens vänner, om man bryr sig lika mycket om vita som om andra hudfärger?
     Det finns ingen logik i det Tobias.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Tobias says:

      Det förefaller ologiskt, absolut.
      Men tyvärr, det är ett faktum.
      Det finns vita som inte värdesätter sin etnicitet, rent utav föraktar den.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Tobias din dåre! Du finns ju överallt. Är du Nordfronts lilla stjärtgosse?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 4 röster)
 • sofia says:

  Andreas;

  Det är inte det att jag är efterbliven, men du förlänger dina budskap så in i helvete mycket. Detta + ett kasst internet för stunden gör att jag inte kan kontrollera vad du faktiskt skrivit, så jag besvarar det jag minns.

  Till en början så är det som så att de judar som faktiskt har PERSONLIGA anknytningspunkter till förintelsen/judelidandet över huvud taget, är det synd om. Däremot vore det bästa för de drabbade att förlåta händelsen, ilska och sorg dränerar en på energi. Detta gäller inte bara judar/romer osv., utan t.ex. även bosnier efter balkankriget. Oskyldigt lidande skall få upprättelse, ja, men att älta (FÖRSTÅELIGT AS FUCK) är för individens hälsa inte det bästa…

  Att svälta dröjer 3 veckor (halvera pga. hårt uträttat jobb kanske). Ponera nu att MASSVIS skall dö under så kort tid som möjligt. De svältande tar plats, lägrena var sett till fångetätheten små. Det är omöjligt att döda så många så effektivt, genom svältmetoden. Att duscha i gas är däremot billigt och effektivt.

  Återigen – om gasen användes i syfte att förhindra lösspridning – varför steriliserades inte området bara (billigare, mer effektivt)?

  Och så vill jag minnas att du länkade två nazistiska/högerextremistiska länkar (nordfront, friatider ?) som bevis för att expertis är något för vem som helst utan kompetens. Yeah…. Och jag ska söka jobb som hjärtkirurg, jag går bara andra året på naturlinjen på gymnasiet men anställd blir jag ändå för alla anses ju ha kompetensen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -3 (av 3 röster)
  • Angantyr says:

   Är man tekniskt insatt och förstår kemi och fysik så inser man ganska snabbt att ”massgasningarna” är rena skämtet. Det är helt enkelt en fantasifull konspiration som har fått officiell status tack vare judisk makt inom politik och media.

   Är det inte märkligt att omfattande spår av cyanidanvändning i form av preussian blue fällning påträffats i avlusningskamrarna i Auschwitz-Birkenau där man vet att insektsmedlet Zyklon B användes på kläder, medan inga sådana spår hittats i de påstådda ”gaskamrarna” som ju var bårhus under krematorierna enligt ritningarna?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +2 (av 2 röster)
   • sofia says:

    Eh, nej du.;)

    Skall man hålla ett område rent från löss, virus och bakterier steriliseras skiten för en billig peng. Något jävla zyklon B krävs inte.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: -3 (av 3 röster)
    • Angantyr says:

     Nej, det kan man inte när det finns en konstant tillströmning av nya människor och Zyklon B har använts sen början av 1900-talet för avlusning av bl.a kläder.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      Hur länge gasen använts är inte relevant. Sterilisering ÄR det mest optimala, puss

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas Åström says:

      [Kommentar borttagen]

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Andreas; vad skrev du?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Angantyr says:

     Det här är inte särskilt komplicerat att förstå alls. Om det hela tiden kommer nya människor med löss så måste man ha en metod för att hantera detta på löpande basis. Därav Zyklon B.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
    • Angantyr says:

     Nedan har du bilder på s.k ”cyklon wagons” från 1920-talet. Observera att man INTE åkte omkring med dessa fordon och gasade judar!

     http://www.stormfront.org/forum/t948423/

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Andreas says:

   Förlänger, förtydligar, kalla det vad du vill. Ska försöka förkorta mina kommentarer en aning för din skull.

   Många drabbades av svält oavsett, på grund av omständigheterna. Det kunde inte undkommas och drabbade även tyskarna, såklart. Poängen är att det finns bättre metoder än att gasa ihjäl, samtidigt som teorin om gasningen är ytterst osannolik, men för detta krävs att du öppnar dig inför annan litteratur som du inte är van vid eller tvångsmatad med. Kort och gott. Gasningen är omöjligt den mest effektiva metoden, omöjligt den billigaste.

   Du läste uppenbarligen inte det jag skrev under länkarna om expertis i Sverige, men detta angår ämnen som har med politik att göra, inte så kallat hjärtkirurgi och dylikt. Det gäller alltså inom politiska frågor, opinionsbildning, som experter inom nazism/fascism/högerextremism/främlingsfientlighet är en titel man klär sig i så fort man visar potential för att gadda majoriteten gentemot oppositionella, oliktänkande.
   Se artiklarna efter innehållet, och var källkritisk. Enbart för att jag länkar till sidor som massmedia vill få dig att tro är ”nazistiska/högerextremistiska hatsajter” betyder inte att det som står i artiklarna kan avfärdas som rent strunt därvid. Ibland krävs att du avlägsnar dig från etablissemangets propaganda, klipper av navelsträngen och blir mer självständig i ditt sökande, precis vad makten är rädd för.

   Så, som sagt, vi talar om expertis inom områden som är hyperväsentliga i den politiska debatten. Finn en karaktär som känner förakt för nationalsocialismen och den påstådda rasismen och främlingsfientligheten idag, kalla denna expert och denne har majoriteten av nickedockorna i Sverige bakom sig.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
   • sofia says:

    ”Många drabbades av svält oavsett, på grund av omständigheterna. Det kunde inte undkommas och drabbade även tyskarna, såklart.

    Bägge svält såsom i matbrist – men även medveten svält. Maten som fanns prioriterades icke åt judarna skall du ha klart för dig. Tyskarna fick mer än de behövde även om de såklart svälte, de med.

    ”Poängen är att det finns bättre metoder än att gasa ihjäl, samtidigt som teorin om gasningen är ytterst osannolik, men för detta krävs att du öppnar dig inför annan litteratur som du inte är van vid eller tvångsmatad med. Kort och gott. Gasningen är omöjligt den mest effektiva metoden, omöjligt den billigaste.”

    Såklart det finns. Detta var dock 40. Och zyklon B är både dödande/billigt. Teorin om att gasen användes i syfte att förhindra spridningen av löss går att avfärda då sterilisering är ett billigare alternativ, som man för den sakens skull inte behöver göras oftare (som någon i kommentarerna försökte påvisa). Zyklon var definitivt billigare än ett skott/person. Och mer tidseffektiviserat.

    ”Du läste uppenbarligen inte det jag skrev under länkarna om expertis i Sverige, men detta angår ämnen som har med politik att göra, inte så kallat hjärtkirurgi och dylikt.”

    No shit Sherlock, du skriver för långt och tradigt.

    ”…..PK-maffian gör dig osjälvständig blabla”

    Okej. Såhär. Du utgår ifrån en paradigm, eller hur? Det gör vi alla. Jag också det vill säga. Grejen ÄR, att du och jag inte har samma paradigm.

    Klippa navelsträngen någonting läste jag. Det har jag gjort, sedan länge. Förut hatade jag (ironiskt nog) utlänningar (haha well). Sedan förstod jag bättre, kan man säga. :)

    Påstådd rasism var ett roligt begrepp. Möjligen ifall den syftar på svenska män som blir sura på asylsökande som får billig tandvård och dylikt, och menar att det är rasism.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Roland says:

     @sofia. Du som skryter med din höga intelligens borde väl då rimligtvis se motsägelsen i denna din egen författade mening:

     ”Tyskarna fick mer än de behövde även om de såklart svälte, de med.”

     Förutsatt att det inte bara var vanligt skryt då från din sida för att få mer pondus till dina kommentarer.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +2 (av 2 röster)
     • sofia says:

      ”@sofia. Du som skryter med din höga intelligens..”

      Okej att du ifrågasätter mig, men tala inte osanning. När skryter jag?

      ´..borde väl då rimligtvis se motsägelsen i denna din egen författade mening:

      ”Tyskarna fick mer än de behövde även om de såklart svälte, de med.”´

      Okej, wow.. Förtydligat; Tyskar som grupp (speciellt i ledning) kunde förtära i överflöd. En tysk arbetare fick givetvis mindre föda, speciellt efter ekonomins uppsving när det dalade utför, men juden (som grupp) fick mindre mat. Fattar du? Såklart fick vissa arbetande judar som enligt tyskens preferenser hade bra kvaliteter mer mat på bordet än ”normaljuden” så att säga.

      ”Förutsatt att det inte bara var vanligt skryt då från din sida för att få mer pondus till dina kommentarer.”

      Pratar vi åter om mitt sk. ”skryteri”?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Roland says:

      @sofia. Inte nog med att det härmed är fastställt att du är är en skrytare du blev nu också bevisat vara en lögnerska. Men jag misstänker att du till svar skrattar bort dina lögner med att du skriver så mycket här att du knappast kan hållas ansvarig för, eller komma i håg, allt DU skriver?

      ”Jag, jude till blodet, har ett IQ på 129 vilket inte är jättelågt. Kan jag för den sakens skull säga att judar är smarta? Nej, judar är lika dumma som övrig befolkning på jorden.”

      https://www.nordfront.se/kampen-lever-i-goteborg.smr#comment-102222

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Men herregud, jag angav mitt IQ i syfte att bevisa en poäng som gick ut på att IQ inte gör någon skillnad. Är det skryt? Jag tänker icke hymla om att jag uttryckt mig så då det inte är något att skämmas för.

      Lögnerska? Hah ja, vad ska man säga. Jag står absolut för vad jag skrev, och det är absolut inte skryt. Att du tolkar det som skryt säger mer om dig faktiskt.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
    • Andreas says:

     Kort och gott nu: bevis på att zyklon b användes till att döda judarna istället för att fungera som det avlusningsmedlet det är? Eller ska vi fortsätta dansa runt din uppfattning om att tyskar kunde ha gjort något bättre, billigare och mer effektivt än att utnyttja avlusningsmedel för att motverka sjukdomar som spreds med löss?

     Självklart prioriterade tyskarna sina egna framför fångarna. Det ter sig inte särskilt onaturligt att lägga beslag på maten för egen del först. Det vore oerhört konstigt om tyskarna prioriterade fångarna framför dem själva, skulle jag vilja påstå.

     ”No shit Sherlock, du skriver för långt och tradigt.”

     Med den inställningen tar du dig aldrig någonstans, såvida inte någon förenklar och förkortar information åt dig. Jag skriver inte barnböcker, ansträng dig gärna lite för annars finns en risk att du, precis som det framstår, isolerar dig vid din ståndpunkt och vägrar röra på dig, oavsett vilket.

     Att klippa navelsträngen har inte med hat mot utlänningar att göra. Jag avskyr inte utlänningar, men jag tycker mig ha lyckats separera mig från den preparerade verklighetsbilden som makten serverar. Det är lite som vetenskap… Så länge du anser något vara ointressant och därav avfärdar det, då upphör man att söka efter sanningen. En vetenskapsman som inte är nyfiken på precis allt, är sannerligen inte en genuin vetenskapsman. En forskare som åsidosätter viss information som framstår som obehaglig, obekväm, eller helt enkelt inte i linje med en viss politisk agenda, är inte en genuin forskare. Du som människa, som har någon som helst intresse för sanningen, oavsett hur den ser ut, bör aldrig någonsin åsidosätta information på grund av det obehag det väcker, eller dess känsla av orimlighet.

     Att du tror dig förstå bättre behöver inte betyda att du ser verkligheten. Hur tror du nordkoreaner betraktar sin gudomlige diktator? Vilket perspektiv har vi på sagda diktator? Tror du att deras perspektiv upplevs mindre verklighetstroget hos dem än vårat perspektiv bland oss?

     Att hata utlänningar har absolut inget med att klippa navelsträngen att göra. En naiv inställning, om det var vad du verkligen menade.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
     • sofia says:

      Du menar på fullaste allvar att 2,9 miljoner judar (påstådda dödstalet orsakat av förintelsen) skall ha dött orsakat av epidemier/svält under 6 år?

      Ja/Nej

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Jag påstår inget om dödsantalet.

      Orsakat av de allieras bombningar, av svält, av kyla, sjukdomar, kanske rent av avrättade av tyskarna, men aldrig gasade ihjälgasade.

      Jag tror att denna påstådda gasning egentligen var menad att rädda folket från sjukdomsspridningen som infesterade ryssarna. Därav Zyklon B.

      nazigassings.com/PDFs/TyphusinRussia.pdf

      Så… bevis på tur?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Andreas says:

      Rättning: aldrig ihjälgasade.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      3 miljoner a 6 år (förintelsen) eller ”””förinteeelsen”””” så att säga.

      digerdöden mellan 15-20 miljoner a 400 år (endast i Europa) med en dödlighet på 30-70 % (böldbest) och nästintill 100 % (lungpest).

      Ser du inte det orimliga?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Läs om.

      Menar du att så många (endast judar) dog på passiva vägar?

      Ja/nej

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Självklart förekom massavrättningar av judar.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Frågan är varför du prompt vill hävda att förintelsen aldrig skett (trots vittnesbörd, fotografier, filmer, otaliga dokumentavhandlingar men NÅVÄL), var nazisterna inte lika hemska längre då eller?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Siffror går isär lite. Siffran 6 miljoner fanns innan förintelsen ägde rum och nämndes flera gånger om i olika sammanhang gällande judar och misär.

      ”The six million figure was mentioned no less than seven times. Six is the holy number of Judaism, so we can safely assume that the alleged number of Holocaust victims is a Jewish religious myth derived either from the Thora or the Talmud.”
      – rense.com/general47/sixml.htm

      ”An approach based on the total number of Jews in the world neither comes near to ‘Six Million’ murdered Jews.
      We assess the numbers of Jews in the world again on the basis of unsuspected Jewish sources: the World Almanac, featuring information from the American Jewish Committee and the Statistical Bureau of the Jewish Synagogue Council of America.

      Before the war:
      World Almanac 1929 (p. 727): 15,630,000
      National Council of Churches USA 1930: 15,600,000
      World Almanac 1936 (p. 748): 15,753,633
      World Almanac 1938 (p. 510): 15,748,091

      During the war:
      American Jewish Congress Council of Synagogues 1939 15,600,000
      World Almanac 1940 (p. 129): 15,319,359
      World Almanac 1942 (p. 849): 15,192,089

      After the war:
      World Almanac 1947: (p. 748): 15,688,259
      World Almanac 1948: (p. 849): 15,763,630 ”

      stormfront.org/forum/t790421/

      Du talar om orimlighet och vill jämföra digerdöden med tyfus under två helt olika period med där behandling och kunskap angående dessa sjukdomsepidemier skiljer. Orimlighet är ytterst subjektivt och beror alldeles på vad du blivit inlärd genom de källor du baserar din kunskap på.

      Eftersom att jag inte tror på siffran du anger så blir mitt svar nej. Jag tror att merparten av de judar som dog, dog till följd av sjukdomar, svält, kyla och dylikt.

      Sluta fäkta runt om orimlighet. Jag ber om bevis, vilket du inte har gett mig. Om förintelsen är bortom alla tvivel, varför är det då så svårt att bevisa detta ”faktum”? Antingen ger du mig bevis, eller så upphör diskussionen här så får du ta det hur du vill. Att förse med något i närheten av substans är inte din grej. Att spekulera om din subjektiva syn på rimlighet däremot. Enbart tröttsamt och leder ingenstans.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Först och främst för att det är den enda historiska händelsen jag känner till som är olaglig att kritisera i vissa delar av världen, vilket i sig väcker misstankar och frågor om varför det är så. Detta skapar en nyfikenhet hos mig, något jag inte ifrågasatte innan börjar jag då gräva i, och inser snabbt att förintelsen inte är bevisad. Den framstår ytterst osannolik med teorin om gaskammare utan något som helst bevismaterial som bekräftar att människor gasades ihjäl. Om det verkligen inträffade skulle det högst troligt inte debatteras överhuvudtaget idag, men var är bevisen? Filmer och fotografier visar döda, utmärglade, ursvultna, döda kroppar. Rakade, avklädda slavarbetare. Men döda kroppar betyder inte per automatik ihjälgasade. Döda kroppar betyder inte per automatik folkmord.

      Jag kollade på dokumentärfilmer som kan anses vara rätt kontroversiella. One Third Of The Holocaust, The Last Days Of The Big Lie, David Cole in Auschwitz, The Greatest Story Never Told, osv, osv. Här talar vi om dokumentärer som går in på detalj med vad som framstår otroligt och direkt lögnaktigt med den officiella historien om förintelsen. Men de är dessvärre lika långa som mina inlägg, so beware.

      Avsaknad av bevis gör att jag fortsätter tvivla. Men du har chansen att göra något åt detta här och nu. Helst nu, inte efter 3 veckors diskussioner om orimliget.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Haha. Googla ”The M Room: Secret Listeners who Bugged the Nazis in WW2”

      britter avlyssnar tyskar

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Okej, och denna bok ska eliminera alla tvivel och allt jag hänvisat till hittills? Jag skulle kunna be dig att se filmerna jag nyss nämnde. Jag skulle kunna be dig att undersöka de källor jag hänvisat till hittills, men detta kommer du inte göra. Jag ska i så fall försöka vara den bättre människan och ta till mig av det du säger.

      Denna bok är alltså bevis på att förintelsen ägde rum? Har du mer att komma med eller är det den som avslöjar allt?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Sedan ska du veta att du inte kan såga jämförelsen om förhållandena under digerdöden/”förintelsen” för de hade det likartat. Svält, dålig hygien och hårt slit.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Nej du lär förmodligen påstå att även britterna utgjorde en judisk korrupt PK-maffia när de lyssnade av tyskarna.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Du behöver inte vara en bättre människa. Jag tror på något gott inuti alla ändå. =)

      Du lär förstå att jag inte ens nästan är intresserad av att lära om mig att förintelsen inte har skett då min mormor och morfar SUTTIT DÄR. Sen behöver du inte tro på det. Faktiskt inte, nej.

      Men ska jag ge dig ett användbart tips när du orienterar dig socialt (vet ej hur du är som person men men) – påstå inte att någons släkt inte dog som de gjorde.

      Hade du haft en pappa säger vi, som enligt din farbror blev skjuten av al-qaida, så skulle jag aldrig komma och säga ”nej han dog genom sjukdomar i förhörsrummet :))))”.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Andreas says:

      Klart jag inte kan, för du vet allt, och behöver aldrig någonsin hänvisa till källor för att ge understöd för dina påståenden. Du har pekat på ett föredrag om att nazisterna ska ha sprängt gaskamrarna samt en bok om att britterna avlyssnat nazisterna.

      Boken ska jag kolla upp, kanske till och med läsa. Min tankegång gör att jag inte skjuter ifrån mig något även om det förefaller orimligt.

      Dina påståenden saknar innebörd framtill dess du visar var du fått dina påståenden ifrån.

      Lycka till med orimlighetsfajten i övrigt. Roligt du nämner the M Room först nu, om den är allt som krävs för att stilla debatten och förgöra all kritik. Roligt debatten trots detta fortgår… Roligt att det fortfarande är olagligt i många länder att framföra sitt tvivel, trots att The M Room ensamt är bevis nog på att förintelseförnekare har fel. Men vi får se. Tack så mycket för tipset, ska bli ett sant nöje.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Då må även du erkänna att det finns mer som tyder på att gasningsmetoden aldrig utnyttjats än att Al Qaida aldrig avrättat människor med halshuggningar eller kulsprutor. Särskilt som det går på ett klick att tillgå film/bildbevis på att detta äger rum, vilket inte kan sägas om förintelsen. De må ha dött i koncentrationsläger, men jag tror gasningen inte ägde rum, och mycket pekar mot dess osannolikhet, därav är jag intresserad av att få sanningen.

      Som sagt, att uppfattas som respektlös är mindre viktigt för mig än att uppnå sanningen. Jag ifrågasätter alltså. Beklagar att din mormor och morfar dog i koncentrationsläger dock!

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Har inte påstått att jag sitter på alla sanningar. Men för mig räcker det med att jag fått det berättat för mig av min mormor och morfar (som alltså inte dog där vilket du fattat det som, de blev i sista stund räddade av röda korset som åkte dit)som varit med om det, som visat dagböcker osv.

      Men kul om du läser. :)

      vi kan vara överens om att både al-qaida och koncentrationslägrena var/är oerhört inhumana och orsakat människor lidande.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Eftersom jag är intresserad av att få veta vad som verkligen hände, oavsett vartåt det lutar, så ska jag göra mitt för att undersöka boken du nämnde samt försöka få tag i den.

      Helt klart, där är vi överens.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Kör på! =)

      Känner du ingen som var nazist under kriget? Som hade länkar till Hitlers rike och SS (=inside info)?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      Inte vad jag känner till åtminstone, men vore roligt att veta. Såvitt jag vet så har jag ingen sådan i släkten, inte riktigt så spännande.

      Var det Hilmer han hette, sade du?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Jag tror något som skulle underlätta diskussionen vore om vi tar bort ordet förintelse, eftersom vissa överlevde så är ordet malplacerat.
      Gasningen var kanske inte den vanligaste orsaken till fångarnas död då de började med det ett par år in i kriget, troligt vis dog fler människor på andra sätt.
      Sanningen finns någonstans i alla dokument, vittnesmål, bilder mm mm.
      Att förneka är ett hån gentemot alla människor som dog oavsett vilken sida de stod på.
      Det är ganska lustigt att vi som aldrig var där ber varandra om bevis, ingen som sitter framför datorn idag var i något av lägren eller hos Hitler ingen av oss VET hur det gick till eller vad som verkligen hände.
      För mig är det mer logiskt att tro på de som var där, har de ljugit i sina vittnesmål? Ja några kanske men knappast alla, vissa läger var säkert bättre än andra vissa ssmän var säkert snällare än andra, vissa fångar upplevde det värre än andra. Det är människor vi talar om är människor pålitliga? Vissa är det andra inte.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 6 röster)
     • sofia says:

      Ja, Hilmers. Polis var han parallellt med nazistkarriären.

      Fd. nazister hittar du överallt i Sverige… Om det är någonting Sverige är bra på så är det att vända kappen efter vinden.

      år 44 – obligatorisk tyskundervisning
      år 45 (kriget slut, tyska storväldets undergång) – obligatorisk engelskundervisning

      De allra flesta fd. nazister skäms naturligtvis och är inte sena med att gråta ut om hur hjärntvättade de var av Hitler som tydligen skall ha manipulerat dem alla (eget ansvar finns tydligen inte). Men nazister finns! Lever i det tysta

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 3 röster)
    • Andreas says:

     ”Until the introduction of DDT by the Americans and by the Germans in 1944, the delousing of not only clothing but also living quarters, especially barracks, and~railroad trains in order to kill body lice was the only effective means of controlling the spread of typhus. Until the arrival of DDT, the most effective pesticide for killing body lice, i.e., for delousing, was Zyklon-B.”

     ”The “shower room” is not a gas chamber at all, but the so-called “fumigation cubicles” are gas chambers. Moreover, the “fumigation cubicles” are extremely well-designed gas chambers which represented, and may still represent, the state of the art in gas chamber design. They were the product of more than 20 years of research and development into the application of hydrocyanic acid (often referred to simply as cyanide) for the extermination of vermin. This is clearly shown by the extensive German technical literature from the end of World War I through World War II on this subject.”

     nazigassings.com/zyklondelousing.html

     Gå in på länken och läs. Om det går att dementera så gör gärna det. Kör på bara.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +1 (av 1 röst)
    • Mot etniskt självmord says:

     Till Sofia. Vi som inte vill byta ut Sveriges befolkning mot negrer och araber. Ska vi helt enkelt rätta oss efter vad ni förrädare vill?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +4 (av 4 röster)
     • sofia says:

      Största invandringsgruppen är svenskar som flyttar hem igen.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 3 röster)
     • Anonym says:

      Hur många svenskar bor det i Sverige?

      drygt 8 000 000.

      Hur många med utländsk bakrund bor det i Sverige?

      Ca 1,500 000. Däribland finländare som är en majoritet.

      Hur många somali

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • Andreas says:

      avpixlat.info/2013/10/17/folkutbytet-av-svenskarna-fortsatter-i-rasande-takt/

      Oroa er inte, det är bara en bild. Inga vidare ansträngningar behövs.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Anonym says:

      Andreas, avpixlat och dess anhängare är inte kända för att klara av att tolka statistik och siffror korrekt.
      Du får tycka jag blundar för sanningen men är det någon sida jag inte litar på så är det Avpixlat.
      Man kan hitta alla siffror man behöver på migrationsverkets sida och scb.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Andreas says:

      Det kommer från Affes statistikblogg, inte Avpixlat. Men absolut, tvivla är inte olagligt, jag klandrar dig inte.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Andreas says:

   ”The “shower room” is not a gas chamber at all, but the so-called “fumigation cubicles” are gas chambers. Moreover, the “fumigation cubicles” are extremely well-designed gas chambers which represented, and may still represent, the state of the art in gas chamber design. They were the product of more than 20 years of research and development into the application of hydrocyanic acid (often referred to simply as cyanide) for the extermination of vermin. This is clearly shown by the extensive German technical literature from the end of World War I through World War II on this subject.”

   nazigassings.com/zyklondelousing.html

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Svensk man says:

  Jag förstår av det som Sofia skriver att hon är fast i vad som hände på 1940:talet och vet inte vad som sker i Sverige 2014. Det jag menar är att det är absolut tabu att ens diskutera mångkulturen och kulturberikarna. Jag kan ta ett vanligt förekommande exempel: Man ser utlänningar bete sig olämpligt, som man inte ens tycker är okej om svenskar gör det. Som att trakassera äldre personer, råna äldre personer med mera. Som svensk blir du utdömd direkt och straffad. När det gäller utlänningar får man inte ens diskutera saken för det är rasism. Och sen finns det dom som som sen försvarar deras beteende och att det är så synd om dom. Tycker ni detta är rätt?

  NE och Sofia väljer att inte kommentera problemen som finns i Sverige. För inte ens ni kan förneka problemen? Dom fastnar i ett ideologiskt struntsnack och idiotförklarar alla. Jag vill gärna se en diskussion om hur det ser ut i Sverige nu för det är det handlar om.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
  • sofia says:

   ”Jag förstår av det som Sofia skriver att hon är fast i vad som hände på 1940:talet och vet inte vad som sker i Sverige 2014.”

   Nej, jag är inte fast i vad som hände på 40-talet. 40-talets stereotyper och förtryck är fast i detta nuet.

   ”Det jag menar är att det är absolut tabu att ens diskutera mångkulturen och kulturberikarna.”

   Är det icke. Beror på vilka tendenser som finns hos debattören, vilken utgångspunkt som finns och var man riktar udden (invandrare eller invandringspolitik t.ex.)

   ”Jag kan ta ett vanligt förekommande exempel: Man ser utlänningar bete sig olämpligt, som man inte ens tycker är okej om svenskar gör det. Som att trakassera äldre personer, råna äldre personer med mera. Som svensk blir du utdömd direkt och straffad. När det gäller utlänningar får man inte ens diskutera saken för det är rasism. Och sen finns det dom som som sen försvarar deras beteende och att det är så synd om dom. Tycker ni detta är rätt?”

   Detta är inte ett utländskt betingat beteende (trakasserier av äldre), tvärtom har de oftast vuxit upp i en kultur man skall respektera äldre. Men om fallet är så att en utländsk person beter sig svinigt så är det uppenbarligen grovt fel, att hen är blatte eller ej har inget med saken att göra. Skit ska ha skit.

   ”NE och Sofia väljer att inte kommentera problemen som finns i Sverige. För inte ens ni kan förneka problemen? Dom fastnar i ett ideologiskt struntsnack och idiotförklarar alla. Jag vill gärna se en diskussion om hur det ser ut i Sverige nu för det är det handlar om.”

   Jo absolut kan vi diskutera problem i Sverige, när har jag opponerat mig emot det? Problematiken ligger i att du m.fl. vill diskutera annat i syfte att förminska/förbise topic (nazisters skada). Jag idiotförklarar ingen. Jag har däremot fått höra både det ena och andra (jag är jude så jag ska dö, jag är tjej så jag ska våldtas, jag är tydligen fet, äcklig och ful (hur det nu vore relevant/ifråntar min legitimitet som debattör?) osv. osv.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 3 röster)
   • Andreas Åström says:

    Det är en betingat beteende hos dessa att ge sig på äldre svenskar, inte sina egna. Samma gäller svenska tjejer, dessa är lovligt byte för främlingsgängen.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
    • sofia says:

     Nej, invandrare är inte mer våldsamma mot varken andra män, kvinnor eller äldre än svenskar själva är.

     Jag har ingen offerkofta på mig, trams.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -1 (av 1 röst)
     • Andreas Åström says:

      Invandrare är kraftigt överrepresenterade gällande våldsbrott och gruppvåldtäkter. Finns dessutom fler exempel på gäng som rånat åldringar och avbrutit när offret visade sig vara muslim. Även flera exempel på invandrargäng som enbart rånar svenska ungdomar.

      Hoppas du kan se alla dessa offer i ögonen (alla som fick behålla livet) när du pratar om hur bra mångkulturen är. Fast det kanske är ett pris värt att betala för dig? Du är ju trots allt inte en av oss etniska svenskar så du har väl kanske inte samma empatiska förmåga när det kommer till vårt folk.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Andreas hur ska vi se folk i ögonen som blivit utsatta för grova brott av svenskar då?

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
   • Andreas Åström says:

    Dessutom kan ni lägga ner era snyfthistorier nu. Dags att sluta försöka lägga kollektiv skuld över hela världen snart? Offerkoftan börjar bli gammal och unken; den luktar illa!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
  • Anonym says:

   Svensk man, jag kan gärna diskutera invandare och problematik med dig, om du inte generaliserar.
   Jag har för många goda erfarenheter av invandrare för att säga att jag tycker det är ett problem.
   Men därmed har jag inte sagt att Sverige ska ta emot alla människor som är på flykt.
   Jag säger inte heller att jag bara har goda erfarenheter av invandrare men för mig är det inte så jäkla vesäntligt var en person är född utan hur personen beter sig.
   Det du radar upp som invandrare gör har jag upplevt vara mer åt det motsatta, de dom oftast har respekt för äldre är just ungdomar med invandrarbakrund, är det något vi svenskar generellt är dåliga på så är det att uppfostra våra ungar till att faktiskt respektera äldre, det försvann i och med att det far ”fult” med auktoriteter inte i och med invandrarna. Men ja det finns många snorungar med invandrarbakrund också.
   Integrstionsfrågan har jag tagit upp under flera inlägg men ingen vill ens ta debatten för det enda svaret flera har är -ut med invandrarna, stäng gränserna, de ska inte vara här. Inte en enda gång har jag hört någon som faktiskt accepterar och inser att nu har vi människor i Sverige med olika bakrunder och hur ska vi få dem att ens vilja anpassa sig till våra seder och bruk.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Svensk man says:

  Sofia, som miljöpartist kan du läsa den intressanta artikeln på sidan.

  Citat från en miljöpartist: – Vi kan inte säga någonting utan att bli kallade rasister. Det spelar ingen roll vad vi säger. Det är helt hysteriskt.

  Till och med inom ert kära parti finns det kloka personer..

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +3 (av 3 röster)
  • sofia says:

   Valet av miljöpartiet består enbart i en seriös miljöpolitik respektive seriösa insatser för djurskydd (men som ändå är ett rött/socialistiskt parti).

   Jag håller väldigt ofta med om att svenskar fjantar omkring med invandrare och i själva verket skapar rasism (sssch så får du inte säga osv.) och motsättningar istället för att motverka den.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: -5 (av 5 röster)
   • Angantyr says:

    Mp påstår sig bedriva en ansvarsfull miljöpolitik samtidigt som man förordar massiva migrationer från lågresursnyttjande länder till högresursnyttjande länder! Obefintlig logik!

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +1 (av 1 röst)
    • sofia says:

     Alternativet är C som föreslår legalisering av vargjakt = fler vargar, låt vattenfall bygga nya kolkraftverk = mindre kolkraft, tillåt 10 nya kärnkraftverk= avskaffandet av kärnkraften

     OSV OSV

     Logic, where are youuuuu

     (ja, det finns andra partier än riksdagspartierna, men vill man att ens röst skall ge effekt är det mest optimala att rösta på ett redan legitimt parti med många väljare så att sannolikheten för att få sina hjärtefrågor tillgodosedda blir som högt.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -3 (av 5 röster)
     • Angantyr says:

      Nu är jag knappast centerpartist som du säkert förstår, C förespråkar samma vansinne som Mp.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
     • sofia says:

      Det märks att du varken är C eller Mp.

      Men anser du Mp vara retarderat, så är C retarderat^∞

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: -2 (av 2 röster)
   • Andreas Åström says:

    Du kanske borde känna till att djurrätt ligger nationalsocialister väldigt varmt om hjärtat, men det visste du väl redan du Sofia som är så påläst?

    Har du en läst här på Nordfront? Du kan ju börja med följande:

    https://www.nordfront.se/natur/djurratt

    och även kanske denna:

    https://www.nordfront.se/nationalsocialism-och-djurratt.smr

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +3 (av 3 röster)
    • sofia says:

     Som privatperson men även investerare i olika djurrättsorgansisationer är nordfronts djurskydd inte nödvändigt. Nationalsocialism gynnar varken mig eller kollektivet, därav låter det jävligt dumt att sympatisera med de åsikter som strömmar här.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: -2 (av 4 röster)
     • Andreas Åström says:

      Återigen svarar du på något helt annat än vad som skrevs, men jag antar att du helt enkelt inte kan bättre. Jasså, vad har du investerat i för djurskydd då? Du menar att det jobb ni gör är heltäckande och att behovet är fyllt? Du måste vara en oerhört rik kvinna som har bidragit till att helt lösa problemet med djur som far illa.

      Verkar inte som att du skulle vara någon direkt djurvän om du tycker att det är viktigare att folk delar dina politiska åsikter än att djur slipper fara illa.

      Återigen med dina förutfattade meningar, istället för att ens ge det en chans och läsa så bara förkastar du det. Märkligt att någon som säger sig kämpa mot fördomar själv har så många.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: +1 (av 1 röst)
     • Tror hon menade att det inte är skäl nog att alliera sig med NS då det finns andra organisationer som också sysslar med sådana frågor.

      VA:F [1.9.22_1171]
      Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Svensk man says:

  NE skriver: 2014-02-02 kl. 14:22
  Acklimatisera, lära sig språket, förstå hur saker och ting fungerar i Sverige, börja jobba.
  Följa lagar och regler.

  Ja, det är det som är det stora problemet med de som kommer och levt i landet under flera år. Till och med problemet med andra generationens mångfald. Dom verkar inte vara det enda minsta intresserade av detta. Så fort dom blir nekade det minsta så brinner förorterna och polisen är rasister (vilket är ganska lustigt då dom lägger all kraft åt att jaga folk som sätter upp klistermärken och blundar åt det vänstergrupper gör). NE, kan du förklara att dom dödar sina barn som försöker göra det du tycker är rätt? Att döda sina egna barn för att hindra dom att bli svenskar?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 3 röster)
  • Svensk man, det enda jag bad om från dig var att inte generalisera.

   På varje hedersmord i Sverige går det säkert 100 som aldrig skulle göra något sådant mot sitt kött och blod. Nej jag kan inte förstå eller förklara hur man kan göra något sådant. Prata med de som gör det.
   Bränderna i Husby ja, om nu alla invandrare gjorde sådant så fort de känt sig förorättade skulle det brinna bilar i varenda förort hela tiden.

   Kan vi inte också lyfta fram de människorna som knegar, betalar skatter, uppmuntrar sina döttrar att plugga som kräver av sina söner att göra rätt för sig, de som firar jul och midsommar trots att de aldrig skulle gjort det i sitt hemland, de som biter ihop och städar perrongerna i tunnelbanan när de har en läkarutbildning i bagaget, de små barnen som i,te kan sova på grund av mardrömmar. Dessa människor är så många fler än de du beskriver, dessa människor förtjänar inte att klumpas ihop till en grå massa som ni spottar på som ni tror ni är bättre än.
   Ja vi måste lösa de problem som finns och du kan börja hos dig själv, respektera de människor som förtjänar respekt, sträck det en aning längre försök förstå varför vissa är som de är gå ytterligare ett steg hjälp någon från ett annat land, en enda det är allt. Kanske med acceptans kan folk vilja sköta sig och göra sitt bästa. Med hjälpa menar jag inte ekonomiskt utan bara var en schysst människa.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: 0 (av 4 röster)
 • Jocke says:

  Ja det verkar lite konstigt att använda en hjärndöd nolla som expertvittne.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 4 röster)
 • Bengtsson typiskt tattarnamn…ser ut som genetisk defekt med utstående öron.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +5 (av 5 röster)
 • UrSvensk says:

  För att köra en travesti på denna sorgliga individs ”spoken word”:

  ”Ge mig ett expertvittne, ge mig två expertvittnen, ge mig så många expertvittnen mot rasism som får plats på Expos redaktion och jag skall visa dig en hög lögnare.

  Ge mig en tingsrätt, ge mig två tingsrätter, ge mig hela rikets tingsrätter så skall jag visa dig hur lätt det är att bli dömd för att ha valt ”fel väg” politiskt.

  Ge mig detta och jag skall visa dig verkligheten som den ser ut.”

  Expos expertis är ju självutnämnd, skulle jag ställa upp som självutnämnd expert på plastikoperationer i ett mål rörande en dålig sådan så skulle jag bli utskrattad, är man däremot en självutnämnd expert på ”vit-maktrörelsen” så finns ingen som ens törs fundera på att fråga:
  ”Hur många nationalister känner du och om svaret är ”inga”, hur kan du då påstå dig vara expert?”.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)
 • Sofia, Skriv en Bibel…

  Hell \X\ Seger – Wp/Ww…

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *