Donera Bitcoin till Motståndsrörelsen på ett enkelt sätt

NORDFRONT. En kort guide om hur du på ett enkelt och smidigt sätt donerar Bitcoin till Nordfront via Swish.

En sann oppositionell rörelse kommer alltid att bekämpas av systemet och som de flesta vet vid det här laget så har systemet trappat upp sin kamp mot Motståndsrörelsen. Det senaste angreppet mot organisationen är att man från bankmaffians håll har stängt ned bankkonton.

Organisationen och alla dess delar, där Nordfront ingår, är helt beroende av våra medlemmars och sympatisörers donationer för att kunna fortsätta att verka. Att bankerna stänger ned våra konton försvårar givetvis möjligheterna för oss att ta emot gåvor och donationer från våra läsare. En möjlighet till donationer som systemet aldrig kan stänga ner är de donationer som kommer i form av kryptovaluta.

Jag kommer nedan att beskriva hur du kan donera kryptovalutan Bitcoin till organisationen på ett väldigt enkelt sätt:

Förkrav: Mobilt bankid, Swish
Börja med att surfa in på: https://bt.cx/sv/express/
Så börjar vi uppifrån och ned.

1. Välj Bitcoin.
2. Fyll i den summa i SEK du vill donera, så får du ett ungefärligt belopp i BTC i rutan under.
3. Bitcoinadressen som köpet ska utbetalas till. Här fyller du i Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d
4. Ange din e-postadress, för kvitto av köpet.
5. Ange ditt personnummer.
6. Ange ditt mobilnummer, måste vara samma nummer som du har registrerat på Swish.
7. Fyll i resterande personuppgifter

Nackdelen med detta sätt att donera till organisationen är att företaget har en ganska hög säljkurs på Bitcoin, så en del av det du donerar hamnar inte där det var tänkt. En del kanske också tvekar att donera på detta sätt, då man tvingas att uppge personuppgifter. Det är dock ingen skillnad på om du donerar på detta vis eller via bankkonto eller Swish eftersom även dessa är registrerade med egna personuppgifter. Om man är väldigt mån om sin anonymitet så kan man använda sig av andra metoder för att donera till Nordfront eller Motståndsrörelsen, exempelvis via kontanter eller att man införskaffar kryptovalutor på annat håll.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

2
Lämna en kommentar

Please Login to comment
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Jan HjelmTorkelsson Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
J.N.
Medlem

Jag har skickat över en liten slant, mest för att testa hur det fungerar, förmodar att jag nu åker för HMF, eftersom mina pengar doneras till en
”nazistisk hatorganisation” ;)

Jan Hjelm
Medlem

Det var en bra instruktion, Robert. Nu har jag gjort en provdonation och det var ganska smidigt. Jag har dock två frågor:

Hur öronmärker jag min donation till t ex Radio Regeringen? Gör jag det med ett tillägg i meddelandet jag skickar till Swish med ordernumret?

Eller

Har Radio Regeringen, Med våra ord, Nordfront TV och Nordic Frontiers egna ”Plånböcker” vilkas Bitcoin-adreser man anger istället?