”Döda är endast de som glöms bort!” – Film från Der Dritte Wegs hyllningsmarsch till fallna hjältar

FILM. Der Dritte Weg har nu publicerat en kortare film som sammanfattar den marsch som hölls i Wunsiedel under lördagen för att hedra fallna hjältar.

Under lördagen höll det tyska partiet Der Dritte Weg en marsch för fallna hjältar i martyrstaden Wunsiedel. En delegation från Nordiska motståndsrörelsen var på plats för att delta i demonstrationen och bland talarna fanns Nordiska motståndsrörelsens norske ledare Haakon Forwald.

Nu har Der Dritte Weg publicerat ett kortare filmklipp som sammanfattar marschen, där man bland annat kan se hur tåget går med fanor, facklor och trummor för att hedra folkets martyrer.

Se filmklippet nedan:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
3 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Simon
Simon
2 år sedan

Mäktig video.

Anders
Anders
2 år sedan

Der Dritte Weg: Ger hopp för Tyskland!

Stefan
Stefan
2 år sedan

Att göra en PR-kupp i detta ämne är bara ytligt & löjligt. Skall du hedra de döda så skall det göras i det tysta så de kan få full uppmärksamhet, så det int behöv bli en fasad & propaganda för ex politiska fanatiker.