Motståndsmän deltog på marsch för fallna hjältar i Tyskland

DEMONSTRATION. Under lördagen deltog aktivister från Nordiska motståndsrörelsen på en demonstration i tyska Wunsiedel, som anordnats av Der Dritte Weg. Syftet med marschen var att hedra fallna hjältar.

En delegation från Nordiska motståndsrörelsen var på plats i tyska Wunsiedel under lördagen när partiet Der Dritte Weg höll en demonstration för att hedra fallna hjältar.

Marschen startade klockan 16 och man gick med trummor, fanor och facklor genom staden. Talare vad bland annat ledaren för Nordiska motståndsrörelsens norska gren, Haakon Forwald, samt Der Dritte Wegs Julian Bender.

Enligt aktivister på plats var vädret kallt men både stämning och uppslutning god och Der Dritte Weg meddelade via sin hemsida att flera hundra personer deltog på demonstrationen, som kunde genomföras utan störningar.

Förberedelser inför demonstrationen.

Der Dritte Wegs Julian Bender talar.

Nordiska motståndsrörelsens Haakon Forwald talar.

Se bilder från Nordfronts lives Twitterflöde:

Nordfront återkommer med en längre rapport från demonstrationen.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

1
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Rokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Rokviken
Medlem

Härliga bilder! All heder för fallna hjältar!
Tänker på en artikel i DSM skrivet av Gunnel Wahlström, ”Hej då Tyskland”.
Ur artikeln:
”Enligt riksdagsbeslut från år 2001 skall monument uppföras över landets desertörer, de som svek sin plikt och lämnade åt andra att dö. Ut med nationen – in med det obekanta andra”.