DN slår tillbaka – bussar Skatteverket på konkurrenterna

JUDISK MAKT. DN har nu ”granskat” Nordfront, Nya Tider och flera andra etablissemangskritiska medier. Bonnier-tidningen meddelade också att Skatteverket tagit åt sig av deras budskap och därför ska granska DN:s konkurrenter hårdare.

Carl-Johan Bonnier, vars koncern äger en orimligt stor del av Sveriges massmedia.

Under gårdagen skrev Nordfront om riksdagskvinnan Anna Hagwall som anordnar ett seminarium i riksdagen med Karl-Olov Arnstberg för att diskutera den politiska korrektheten i Sverige. Både Hagwall och Arnstberg är utpekade som ”antisemiter” och när Hagwall konfronterades om detta meddelade hon till Aftonbladet att hon just nu håller på att utreda den judiska Bonnier-familjens grepp över svensk media, inklusive kopplingar till lokalmedier som kanske inte syns genom direkt ägande.

På kvällen igår slog Bonniers medieimperie tillbaka genom att låta koncernens flaggskepp, Dagens Nyheter, publicera en ”granskning” där man attackerade Nordfront, Nya Tider, Fria Tider, Avpixlat och Nyheter Idag samt enskilda personer som engagerat sig i dessa medieprojekt för att ge svenska folket ett större utbud av medier och politiska åsikter att välja bland. ”Det produceras fler populistiska och högerextrema texter än någonsin tidigare”, konstaterar DN i sin granskning men istället för att göra en politisk analys kring det grottar DN:s journalister ner sig i detaljer om hur mycket pengar olika personer tjänar och vilka som har skulder hos Kronofogden.

Om Nordfront skriver DN att det är den mest ”extrema hatsajten i Sverige” och man trycker på att tidningen har ”täta band med ryska högerextremister”. Att Nordiska motståndsrörelsen, som Nordfront är en del av, tagit emot en donation från Rysk Imperiska Rörelsen fäster DN också stor vikt vid, trots att det numera är känt att det var en symbolisk summa på runt 1500 kronor.

Även Nya Tider och Nyheter Idag kritiseras för ”kopplingar” till Ryssland, att även Fria Tider i praktiken tagit ställning för ryska intressen i samband med statskuppen i Ukraina missade dock DN. Vad gäller Nya Tider beskrivs tidningen av DN som ”Kremlvänlig” och ”antisemitisk”.

– Vår rapportering är, till skillnad från er, objektiv. Det här med Kremlvänligheten är en viktig fråga med stark polarisering. Svensk mainstreammedia bidrar till fientlighet när det faktiskt är så att Putin gjort stora insatser för freden i till exempel Syrien, säger Nya Tiders chefredaktör Vávra Suk till DN.

Som vanligt angriper DN också Nya Tiders presstöd. Hyser du i Bonniers ögon fel åsikter – då ska du inte ha samma rättigheter som andra medier, verkar budskapet vara.

Nämnas kan här också att DN:s chefredaktör, juden Peter Wolodarski, förra året spårade ur på Twitter och spred näthat efter att Vávra Suk fått möjligheten att i en ”debatt” förnedra den inkompetente återfallslögnaren Henrik Arnstad.

På temat pengar har den judiskägda tidningen också lyckats förmå Skatteverket att inleda en granskning av sina konkurrenters ekonomi och bokföring. Som sagt var: Tycker du inte som DN skall du diskrimineras och motarbetas på alla möjliga sätt. Framför allt är det Nordfront och Avpixlat som DN och Skatteverket talar om då båda tidningarna drivs av ideella föreningar som har mindre krav på offentlig redovisning av sin ekonomi.

DN drar sig inte heller för att uppmuntra till starkare censur av sina meningsmotståndare. ”Det är ovanligt att de sajter som DN granskat hamnar i domstol för vad de publicerat”, skriver tidningen. Men istället för att utgå från att det är för att Sverige har viss yttrandefrihet och att artiklar som inte åtalas är lagliga, driver DN tillsammans med justitiekanslern tesen att mer saker borde fällas.

— Man kan ju fråga sig om det är rimligt att det inte finns någon som skannar på nätet för att kunna ingripa mot eventuella brott? Vi mäktar inte med det, säger justitiekansler Anna Skarhed.

När DN-journalisterna via mejl kontaktade Nordfronts chefredaktör Fredrik Vejdeland frågade de bland annat om vår syn på hets mot folkgrupp-lagen. Följande ord från Vejdeland citeras i DN:

Det [hets mot folkgrupp] är en grundlagsvidrig censurlag som kommit till för att förbjuda politisk opposition och är samtidigt en raslag direkt riktad mot svenskar. De som döms för hets mot folkgrupp är politiska fångar som hålls inspärrade av ett korrupt och folkfientligt system.

Citatet är korrekt, men då stora delar utelämnades kommer Nordfront återkomma ikväll med det fullständiga svaret.

Summa summarum: Svensk alternativmedia och oberoende riksdagspolitiker riktar alltmer ljuset mot Bonniers ohälsosamma makt över svensk massmedia. Bonnier-tidningen DN svarar med att angripa kritikerna genom att granska ett fåtal privatpersoners ekonomi, förmår Skatteverket att granska sina kritiker och konkurrenter hårdare samt driver nu på tillsammans med JK för att få fram mer anmälningar, åtal och fällande domar om åsiktsbrott. Familjen Bonnier bör således av alla Sverigevänner rimligtvis betraktas som det största hotet mot Sverige och det svenska folket.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

34 Kommentarer till "DN slår tillbaka – bussar Skatteverket på konkurrenterna"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Lingonet
Gäst
Nybörjare
Lingonet

Paniken sprider sig på DN.

Fridfull kraft
Gäst
Nybörjare
Fridfull kraft

Det är Carl-Johan Bonniers fel att kvinnan hittades våldtagen i Borås. Han bär ansvaret för alla överfallsvåldtäkter begångna av rasfrämlingar mot svenska kvinnor.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Ja, för hon har ju inget eget ansvar själv. Hon har ju t.ex. inte haft vett att skyla sig genom att drapera sig i burqa, niqab eller något annat muslimskt kvinnoplagg – trots att det bara är en tidsfråga innan det blir obligatoriskt för samtliga flickor och kvinnor i vårt land.

John
Gäst
Nybörjare
John

Måste nog erkänna att tanken att få se vägra-BH-feminister piskas offentligt på Sergels Torg och andra offentliga platser får en att småle. Rödingar och s.k. anti-rasister är de som kommer råka mest illa ut när muslimerna tar över. Karma is bitch.

Västvärmlänning
Gäst
Nybörjare
Västvärmlänning

Jag tog mig tid att läsa artikeln på jobbet i morse. Det är rätt slående att man inte anser etnicitet som relevant när det gäller brottslighet, men tydligen anser att inkomst och eventuella skulder hos kronofogden är relevant att ta med när man bedömer personer med avvikande åsikter.

I det senare fallet handlar det inte om något annat än att utmåla personer med avvikande politisk uppfattning som klandervärda, för vad ska annars läsarna med den informationen till?

Nicklas
Gäst
Nybörjare
Nicklas
Det handlar egentligen inte om vilka åsikter Nordfront, Fria Tider, Avpixlat, Nya Tider enskilda bloggare m.m. har. Det handlar om DN:s existens. Alla stora tidninugar kommer att försvinna till förmån för framfallt kunniga individer som skriver artiklar eller gör poddar. De flesta av dessa har kunskaper som långt överstiger vilken som helst journalist på vilken tidning som helst. Undantaget är journalister som själva är insatta i ämnet de skriver om såsom jägare, fiskare, bilnördar eller liknande. Jag anser att vi lever i en övergångsperiod just nu där vi håller på att vandra från tidningar till enskilda nyhetslöverantörer. Kan bara de… Läs mer »
Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Enda gångerna jag sett någon köpa papperstidningarna har det handlat om åldringar.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Menar du åldringar i största allmänhet då, eller är det i samband med brott av olika slag (rån, falsk hemtjänst och liknande)?

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

Vet inte riktigt hur du menar? Om det är någon skillnad vad gäller vad som är på löpet? Det är inget jag tänkt på riktigt. Intressant fråga faktiskt. Jag kanske överdrev det där med åldringar. Men brukar aldrig se någon under 60 handla dom här tidningarna.

Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

@Trött

Det är nog inte bara senila åldringar som köper DN, Expressen och Aftonbladet.

Jag såg exempelvis en förståndshandikappad person på Willys som köpte Aftonbladet igår

Krossa Zion
Gäst
Nybörjare
Krossa Zion

Man måste nog vara förståndshandikappad eller gravt senil för att köpa Aftonsnusket.

Västvärmlänning
Gäst
Nybörjare
Västvärmlänning

När det gäller tidningsprenumerationer, är det i huvudsak äldre som står för dem, samt i mindre utsträckning medelålders. Yngre tar i regel inte en prenumeration om det inte möjligen rör sig om en gratisprenumeration i någon månad. I den mån yngre och medelålders läser nyheter, är det med all sannolikhet internet som gäller för allt fler, och där får förmodligen alternativa medier en allt större del av kakan.

Sedan sjunker också antalet prenumerationer långsamt, på grund av att de äldre som har tidningen antingen dör, eller får försämrad syn.

Hallonben
Gäst
Nybörjare
Hallonben

När jag står i kassan i affären ser jag nästan aldrig någon som står före mig lägga upp nån lögnpress på bandet. Har ett vagt minne att nån gubbe stod och bläddrade i en av dem men minns inte om han köpte skiten eller inte. Men som sagt ser jag nästan aldrig någon ens röra skiten. Vilket ju är en bra utveckling och bekräftar olika undersökningar som meddelar att den och den blaskan har förlorat si och mycket i intäkter.

Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
Ofattbart att en skrothandlarfamilj Hirschl som bytte namn till Bonniers på 1800-talet får kalla sig förläggare i ett germanskt land. De har en helt annan livsåskådning, en semitisk omskuren sådan, än germaner. Germaner bär dock ansvaret att de icke har reagerat tidigare. Det är dags ny att demonstrera att Bonniers logotyper (”Bonniers” högst upp på höghuset på Torsgatan i Stockholm) och Expressen- Dagens Nyheter skylten (högst upp på höghuset på Kungsholmen) nedmonteras. Se över Stockholms siluett så ser du att de högst belägna skyltarna: Bonniers- Dagens Nyheter- Expressen alla tillhör en anarkiztisk judisk släkt som aldrig gått i söndagsskola och… Läs mer »
Gustaf
Gäst
Nybörjare
Gustaf
Att judiskt tänkande haft alldeles för stor betydelse för det svenska samhällsbygget torde stå helt klart för alla normala ärliga arbetare och akademiker. Som samhällsbyggande instrument är det judizka inflytandet synnerligen destruktivt. Se bara på de judizka ideologierna kommunizmen, Frankfurtskolan med sin kulturmarxizm och mångkulturen som med omänsklig grymhet river ned det nationerna byggt upp och dödar, både fysiskt och andligt, det och dem som står i dess väg. Men åter, det är vi germaner som har ansvaret för vi har låtit det ske. Vi hade med vishet och eftertänksamhet mycket lätt kunnat visa judarna var skåpet skall stå och… Läs mer »
Nordanvind
Gäst
Nybörjare
Nordanvind

Det är bättre att judarna lever tillsammans med sina egna i Israel.

Jag förstår faktiskt inte din ide, varför judar skulle få ha 1 – 2% av medierna i Germanska länder ?

Trött
Gäst
Nybörjare
Trött

0% är det enda rimliga med tanken på all skada som orsakats landet.

Anders
Gäst
Nybörjare
Anders

Dags att gå på ännu hårdare offensiv mot jude-makten!

Rebecca (Rivka)
Gäst
Nybörjare
Rebecca (Rivka)

Desperation. :)

sm910dif
Gäst
Nybörjare
sm910dif
”Man kan ju fråga sig om det är rimligt att det inte finns någon som skannar på nätet för att kunna ingripa mot eventuella brott?”, säger JK Skarhed. Det efter att precis nyligen tagit beslut om en anmälan inkommen av Juridikfronten mot nu HMF-åtalade Bo Nilsson. Juridikfronten som alltså just nitiskt finkammar regimkritisk media och nu senast då Nordfronts youtubesändningar för att hitta något så litet som en totenkopf-patch på Nilssons armslag att dra till domstol. JK vet naturligtvis om vad hon haft för ärenden på sitt bord, hon är inte okunnig – hon är ondskefull. En maktens bödel som… Läs mer »
Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Judarna greppar sina sista halmstrån med krokiga fingrar. Men det finns inget de kan göra för att hejda utvecklingen och spridningen av sanningen och våra idéer. De har förlorat sitt informationsmonopol och vi befinner oss nu i ett stadium av entropi. Judarna kan inte längre styra massans tänkande och i takt med att deras lögner avslöjas så kommer deras möjligheter att manipulera också att försvinna.

Kämpa på :-) + även på fb
Gäst
Nybörjare
Kämpa på :-) + även på fb

Puss på’re!!!

pol
Gäst
Nybörjare
pol

Gårdagens Nyheter förnekar sig inte och nu tävlar lögnpressen om vem som ljuger mest och sen får de säkert pris för det också. Frågan är hur länge det kan få fortsätta vara tillåtet att sprida falska nyheter utan att åtalas för det. Pressfrihet och yttrandefrihet är bra på pappret men när det används på det här sättet hotar det demokratin vad som nu är kvar av den.

Shlomo Goldman
Gäst
Nybörjare
Shlomo Goldman

OY VEY THE GOYIM KNOOOWS SHUT IT DOWN!!!!!!

Fredrika
Gäst
Nybörjare
Fredrika

Är det kanske så att Bonniers skattefuskar med skatteverkets goda minne, gör egna avdrag och placerar pengar i judiska banker utomlands? De får dessutom stöd av (((EU))) för sin verksamhet. Det är säkert skattefritt, helt lagligen. För att inte tala om deras informella frändskap med bla NYT och WaPo, så egentligen har de oändliga resurser där filantroper kan stödja deras bolag närhelst det behövs. Vi måste upprätta ett parallellt skatteverk där pengarna går till VÅRT folks verksamhet.

Vilhelmina
Gäst
Nybörjare
Vilhelmina

Måste bara skriva på Sveriges mest extrema hatsajt.
Känns skönt

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

Jag älskar att hata!

Sigge
Gäst
Nybörjare
Sigge

DN och Bonnier driver hela tiden hat mot svensken men det anses fullt acceptabelt och normalt i vårt land.När någon reagerar på det så kallas det hat kan inte se vad det hatiska är.De enda som verkligen driver hat så är det DN och Bonnier familjen bara för att dom till varje pris vill fortsätta att styra vårt land in i multi-kulti eländet.

Johan Liljegren
Gäst
Nybörjare
Johan Liljegren

Den största frågan i sammanhanget måste ju vara, hur många läsare/prenumeranter som DN kommer att förlora under detta året. Etablerade mediers dödsryckningar uttrycker sig alltid i en hög av desperation.

VK
Gäst
Nybörjare
VK

Sluta länka till judemedia utan att använda unvis.it eller dylikt..

Birger
Gäst
Nybörjare
Birger

All reklam är bra reklam. Gammelmedias infantila försök att svartmåla alternativmedia slår enbart tillbaka mot dom själva.

Benjamin
Gäst
Nybörjare
Benjamin

EU lånet till Bonniers skall granskas! Är detta verkligen lagligt? Hur kan gemensamma EU pengar hanteras på detta sätt?

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Intressant artikel! Läget är allvarligt!
Samtliga anknutna till NMR och alternativmedia behöver ha högsta möjliga etiska standard i allt vi gör! Och även då ”gör” ekonomiskt! Ingen krona är oviktig!!

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
wpDiscuz