Anna Hagwall kämpar vidare mot judisk makt – försvaras av Fria Tider!

JUDISK MAKT. Den oberoende riksdagsledamoten Anna Hagwall fortsätter sin kamp mot Bonnier-klanen och har bjudit in en akademiker som pekas ut som antisemit till ett seminarium i Sveriges riksdag. Hagwall kritiseras av den etablerade pressen, men försvaras av den alltmer öppet judemedvetna svenska alternativmedian.

Nordfront har sedan starten granskat och kritiserat det vi kommit att kalla för judisk makt-rörelsen. Nu har vår kamp funnit stöd i Sveriges riksdag. Samtidigt sluter svensk alternativmedia alltmer upp bakom slutsatsen att det oproportionellt stora inflytandet som till exempel den judiska Bonnier-familjen utövar över svensk politik är djupt skadligt.

Det är Anna Hagwall, riksdagsledamoten som uteslöts ur SD efter att hon anklagats för antisemitism förra året, som nu fortsätter att kritisera Bonniers makt i Sverige. Hagwall har till Aftonbladet gått ut med att hon arbetar vidare med sin motion om att begränsa etniska gruppers ägande av svenska medier och i det arbetet kommer försöka kartlägga Bonnier-koncernens makt.

— Jag jobbar på fallet, jag samlar in faktakunskap om Bonniers ägande och alla förhållanden som kors och tvärs finns i landsortstidningar och alla möjliga publikationer. Jag har redan samlat på mig ganska mycket material, jag får se hur jag tänker ge uttryck för den kunskapen, uppger Hagwall till Aftonbladet.

Hagwalls slutsats hittills är att ”familjen Bonnier har ett jättestort inflytande som inte är hälsosamt i Sverige”.

Uppgifterna om Hagwalls granskning av Bonnier framkommer efter att en av Sveriges värsta liberaler, Patrik Oksanen, gått i taket över att Hagwall bjudit in professor Karl-Olov Arnstberg till riksdagshuset där denne ska hålla ett seminarium om yttrandefrihet. ”Det är en mörk dag för folkstyret och statsskicket när 30-talets idéer flyttar in på Helgeandsholmen”, klagar Oksanen i sin artikel där han även nämner att Nordfront sympatiserar med Arnstbergs alltmer vågade kritik av den judiska makteliten.

Rysslandshataren Patrik Oksanen är en av Sveriges mest fanatiska försvarare av judisk makt. Han har tidigare arbetat för Bonnier men arbetar numera för MittMedia-koncernen.

Hagwall försvarar sig från kritiken i Aftonbladet genom att påpeka att Arnstberg inte är dömd för hets mot folkgrupp och har samma rätt att hålla seminarium i Riksdagen som andra svenska medborgare. Vidare säger Hagwall att Arnstberg är kunnig, erfaren och har mycket att tillföra i debatten.

— Enligt er är alla antisemiter i dag som har minsta lilla kritik mot massinvandringen. Vi kommer prata om yttrandefrihet och våra gigantiska problem som vi har i Sverige, svarar Hagwall när Aftonbladet frågar om hon tycker att Arnstberg uttryckt antisemitiska åsikter.

Stöds av alternativmedia
Samtidigt som den etablerade pressen ondgör sig över detta försvarar svensk alternativmedia Hagwall och Arnstberg. Fria Tider har till exempel skrivit en artikel med rubriken ”Riksdagsledamot kartlägger judisk mediefamilj” där man påpekar att det etablerade medier kallar ”antisemitism” bara är fakta om subversiva politiska strömningar:

På sin blogg har Arnstberg bland annat påpekat att det var judiska intellektuella som startade den subversiva Frankfurtskolan, och att dessa judar under 1900-talet drog upp riktlinjerna för det som skulle bli en skadlig ”dominerande tankegestalt i intellektuella kretsar” i västvärlden. Frankfurtskolan har pekats ut som skapare av politisk korrekthet.

I slutet av artikeln nämner Fria Tider också att representanter för Bonnier-familjen själva är öppna med sin bakgrund:

I en intervju med Dagens Industri från 2004 påpekade Carl-Johan Bonnier, styrelseordförande och ledande ägarrepresentant inom Bonnierfamiljens företag, själv att han inte bryr sig om det görs en koppling mellan familjen Bonnier och judendomen, eftersom ”det judiska arvet känns ändå som grundläggande för släkten”.

På Twitter har Ingrid Carlqvist hyllat Hagwall som en ”modig kvinna” som kartlägger det judiska medieägandet. Carlqvist bröt själv med den sionistiska tankesmedjan Gatestone Institute förra året efter att Nordfront avslöjat gruppens judiska agenda. Enligt Carlqvist kunde hon inte uttala sig om varför hon lämnade Gatestone, men hon bekräftade att det berodde på att tankesmedjan hindrade henne från att skriva om vissa ämnen.

Flattr this!

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

 • Nordanvind says:

  I Sverige av idag ses det inte med blida ögon att upplysa om det som borde vara uppenbart för alla och envar.

  Främmande intressen och folkslags totala grepp om politiken, den svenska staten och propagandaapparaten, tillhör det som svenska folket måste känna till för att kunna göra riktiga val och ställningstaganden.

  Alltså en bra början Anna Hagwall !

  Sverige behöver 100-tal män och kvinnor som vågar driva svenska frågor, istället för att främja det stora särintresset som helt har ockuperat vårt land.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +58 (av 58 röster)
  • Sluta småtjafsa - Enade vi bör stå says:

   ..och hon arbetar tydligen ensam.

   Kan vi inte istället diskutera hur vi tillsammans kan hjälpa henne.

   Det enda jag gjort är dock att skriva ett uppmuntrande offentligt mejl till henne (bättre än inget) när hon blev ORÄTTVIST utesluten av de fega småpåvarna inom de så sorgligt infiltrerade fega ZionistDemokraterna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +41 (av 41 röster)
 • nordbo says:

  Härligt att bevittna denna dam och hennes vilja att försöka upplysa allmänheten om den mer ljussygga maktens agenda och förehavanden.

  — Enligt er är alla antisemiter i dag som har minsta lilla kritik mot massinvandringen.

  Hon låter helt klart insatt i om den judiska sammansvärjningen i sverige (medialt sett so far).För när dom bitarna faller på plats så dyker det även upp många nya namn utanför ”gränserna” med.

  ps: Undrar när detta seminarium är planerat att hållas,och om det sänds från svt-forum.?

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +32 (av 32 röster)
  • nordbo says:

   Hon uteslöts från vissa uppdrag i höstas och då har hon nog haft mer tid över att förkovra sig i det hela, vilket hon gärna vill bidra med till materialet som kommer användas i det planerade seminariumet.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +24 (av 24 röster)
   • Fredrika says:

    Det verkar som att det var mest positivt att Hagwall av SD blev befriad från sionistiska arbetsuppgifter. Redan en kandidat till Årets Svensk eller Årets Flashbackare, tex.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +13 (av 13 röster)
 • Fridfull kraft says:

  Anna Hagwall har nått fram till pudelns kärna. Medans Jimmie Åkesson och de andra bara lallar omkring i Riksdagen.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +35 (av 39 röster)
  • Sluta småtjafsa - Enade vi bör stå says:

   Javisst är det så.

   Men jag undrar varför?!

   Känner nämligen inte att Jimmie Å. skulle vara ngn särskild falsk Sverigevän. Så, vad är deras hemliga taktik månne?

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +11 (av 11 röster)
   • Krille says:

    Jag tror att det helt enkelt är så att de tror på ”förintelsen”.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +23 (av 23 röster)
   • Fridfull kraft says:

    SD missar målet – att minska invandringen. För de begriper inte var den verkliga makten sitter.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +20 (av 20 röster)
    • Fredrika says:

     Åkesson begriper nog det. Men hans händer är bakbundna på den punkten. Nu rear han också ut partiets politik till de övriga partierna i åttaklövern, för maktens skull, så egentligen kan det kvitta vad han vet och inte.

     OT: Jag hoppas på en minianalys av (((Stjärt Wilders))) och valet i Holland. Kanske i radion på söndag, om inte förr?

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +12 (av 12 röster)
 • Geyser says:

  Tänk att Anna är den enda SD-ledamoten i Riksdagen med bollar. Det här är en isbrytare efter så många år där horder av grindvaktande filosemiter av Oksanens typ tillåtits avstyra all diskussion om judisk makt i Sverige. Bravo.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +40 (av 40 röster)
 • Skåne says:

  Hatten av till dig Anna Hagwall. Du är en inspiration. Kanske en dag du blir ett namn som förknippas med att bryta den sataniska talmud doktrinen i Sverige.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +36 (av 36 röster)
  • Daniel says:

   Saken med att ta det röda pillret är att det finns ingen väg tillbaka, man kan inte spy upp det igen. När man väl har blivit erwache så finns det inget viktigare än att sprida sanningen och göra vad man kan för att förhindra vårt förfall.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +6 (av 6 röster)
 • Jens N says:

  https://www.youtube.com/watch?v=1jRtPKbybdE

  *Henne

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: -1 (av 1 röst)
 • Kuggen says:

  Jag har inget emot att judar äger medier men judar måste förstå att alla som tillskansar sig makt har ett ansvar. Jag ser gärna att ärliga judar får fortsätta att leva bra och trygga liv även i trygga av vita byggda länder och civilisationer om de har sina samveten rena. De måste börja tillåta öppenhet om förintelsen. Vi måste ge alla människor över precis hela världen möjlighet att titta på förintelsen från alla vinklar. Alla hemligstämplade arkiv måste öppnas och frågan måste lyftas till regeringsnivå i alla världens länder där allt genomlyses. Självklart är det så att stämmer deras version så har vi en gång för alla rentvått dem från alla påståenden om att de har ljugit världen full med en sådan fasansfull lögn som i så fall skulle vara det värsta brottet på vår planet sedan universum skapades och som pekat ut tyskar och i förlängningen hela den vita rasen som monster. Man sen måste vi vara helt överens om att om det skulle visa sig vara en fasansfull lögn och t.ex. familjen Bonnier med många fler då stött den lögnen och upprätthållit den så måste de betala priset för det. Det är så exeptionellt så att de straff som i så fall måste utdömas måste utfärdas efter en demokratisk omröstning av alla offer för lögnen som förstått alla konsekvenser av den. Eftersom det i så fall saknar motstycke i hela mänsklighetens historia både när det gäller lögnens dignitetet och dess konsekvenser måste alla straff som tänkas kan tillåtas efter den omröstningen. Jag anser att först måste allt de tillskansat sig konfiskeras och sen tortyr med medicinska livsuppehållande åtgärder som får dem att plågas 24/7/365 i decennier om möjligt tills de dör av ålder eller om påfrestningarna blir för stora där allt som tänkas kan måste tillåtas. Syra, kroppstympning, brännskador, flås, krossas, ja t.o.m riktiga gaskammare måste tillåtas inte minst då i så fall oskyldiga anklagats och dömts och betalat för det. Och familjen Bonnier ligger så klart väldigt illa till i det läget. Men det är ju bara om förintelsen skulle visa sig vara den bluff som ”nazister” hävdar. Och det är den ju inte, eller hur alla Bonniers? Inte har ni något att frukta när förintelsen börjar genomlysas fullt ut? Självklart anser jag att även deras hejdukar som t.ex. M.Saliv, Röfvén, Rännskitfeldt med flera också måste få samma straff. Jag är världens mest fridsamma man men skulle förintelsen vara en bluff måste det tyvärr utdömas riktiga straff som i alla framtid får folk att aldrig någonsin mer ljuga något så fasansfullt som dessa har gjort då det i så fall bevisar att en hel grupp bokstavligt talat är Satans företrädare på jorden och Satans makt på jorden måste brytas.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +7 (av 17 röster)
  • Draugen says:

   Ska vi återigen påbörja vår nystart med masslakt, tortyr och annan brutalitet efter att kriget är vunnet? Borde vi inte använda våra civiliserade hjärnor till civiliserade lösningar och straff. Jag menar inte att det ska gå obemärkt förbi. Självklart måste dessa människor betala priset för sina handlingar. Men vi bör inte inleda nystarten med slakt och tortyr, då låter vi cykeln av extrema politiska motgångar återigen frodas inom överskådlig tid.

   Det är mins tankar.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 12 röster)
   • Nordanvind says:

    Exakt så.

    Adolf Hitler och det Tredje Riket investerade stort för att judar fredligt skulle utvandra från Tyskland. Havaara-överenskommelsen var en liten del i dessa kostsamma men fredliga åtgärder för att främja det Tyska folkets intressen på Tyskt territorium.

    Alla folkslag mår bäst av få utveckla sina egna nationer tillsammans med sina egna. Från Europeiskt och Nordiskt perspektiv måste vi påskynda återvandringen av främmande folkslag till sina respektive nationer.
    Detta är vårt vårt stora uppdrag i humanismens och mänsklighetens namn.

    Afganer till Afganistan.
    Judar till Israel
    Afrikaner till Afrika
    Turkar till Turkiet
    Syrier till Syrien
    osv.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +20 (av 20 röster)
   • Johnny Nillson says:

    Ja, som det ser ut nu så skall vi starta om.

    Historiskt sett så har det alltid kämpats i denna värld sedan 1000-tals år sedan.

    Detta inte är något nytt. Det ligger i människans natur och denna är den del av den livskraft som allt levande har inom sig, även växter.

    Skall vi skylla på något så blir det Universum och den kraft som påverkar systemet. Vi känner inte till den ännu …..det är ingen gud OBS!
    Det är ett fysikaliskt fenomen.

    Så likväl som växter kämpar mot varandra för att överleva genom olika kemiska medel som de har inom sig, så gör också människan eftersom vi lyder under samma lag.
    Vi skulle inte ha all den rikedom av växter, även ätbara om de inte kämpade/slåss för sin överlevnad.

    Detsamma gäller alla microber och virus och all annat smått vi bär inom oss….och sprider runt oss.

    Allt detta är en hjälp till överlevnad och reproduktion.

    Så krig är egentligen ett mycket naturligt fenomen som man inte skall förakta.

    Det ger pånyttfödelse och en ”ny giv” tills också den given börjar att fallera. Och så startar allt om igen..om igen…om igen….

    Människan skall inte ta sig själv på allvar, man får inget med sig ändå, när det är dags.

    Döden är en fortsättning på livet, hur än den nu ser ut.

    Självmord är inte heller fel om man tycker att nu får det vara nog med vansinnet.
    Man bör först ”städa sitt bord” Skottet hörde man aldrig.

    Den handlingen är även styrd av livskraften/Universum.

    Man måste vara ödmjuk då det gäller livet och en själv.

    Därmed inte sagt att man inte får skära halsen av en muslim! Likt lianen som kramar sitt värdträd till döds.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +4 (av 6 röster)
   • Kuggen says:

    Jag håller egentligen med till 100%, – om det vore vanliga brott som max mord, våldtäkter etc, men – vi pratar här om det mest fruktansvärda brottet som någonsin begåtts sedan mänsklighetens uppkomst – OM förintelsen är en bluff. Är den inte det har ju ingen något att frukta, eller hur? Vi vet ju att folk har fått plågsamma dödsstraff för så triviala saker som mord och våldtäkter etc och att tortyrstraff dömts ut av judarna i USA i modern tid efter att de själva genomfört 9/11 mot påhittade gärningsmän som de släpade till Guantanamo – i jämförelse om förintelsen är ett påhitt och en bluff som i förlängningen fått 100-tals miljoner vita att förlora materiella värden som bara för Tyskland kan räknas i 1000-tals miljarder som pga detta tvingats betala påhittat krigsskadestånd för i så fall en total illegitim statsbildning vilket dessutom drivit bort miljoner oskyldiga från sitt hemland i det som idag är israel. Tusentals oskyldiga som genomlidit förlorade livsår i fängelser för ifrågasättandet av förintelsen. Tvångs och skuldkulturen som judar tvingat på oss som lett till koloniseringen av Europa av smutsfolk som våldtagit, mördat, rånat, skändat och misshandlat mm mm mm miljoner vita européer och i princip bestulit oss på allt vi äger, tagit vår värdighet ifrån oss mm. Ett så fruktansvärt brott (om det är en bluff) så att det med all säkerhet saknar motsvarighet i hela universum om det finns andra civiliserade världar där ute. Utförda av ett så ondskefullt folk och individer (om det är en bluff) att det i princip utgör bevis för att dels Satan verkligen finns och att de är av Satans kött och blod. Jag pratar här ändå bara om tortyrstraff á la isis som inte kommer upp i de nivåer som jag anser skulle krävas för att skipa riktig rättvisa som t.ex. hållas vid liv i miljontals år i absolut plåga som t.ex samtidigt nedsänkt i fluorvätesyra som är 1 miljon grader och beskjutning med en ksp-50 som tömmer magasin efter magasin genom varje cm2 av de skyldigas kroppar 24/7/365 i miljoner år. Så detta är ju ett så osannolikt undantag från alla övriga fall där det går att vara human. Detta bestialiska och fullständigt fasansfulla brott saknar alla skäl för att ens tänka tanken då det pga begränsad livslängd och tillräcklig smärtkänslighet hos människan etc saknas möjlighet att uppnå äkta rättskipning i paritet med brottet.

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +8 (av 8 röster)
    • Hallonben says:

     Man börjar komma väldigt nära teknologiskt att man snart kommer att kunna ladda upp en persons medvetande på en stordator. På så vis skulle man kunna hålla dem vid liv i århundraden om inte tusentals år teoretiskt sett. Man kan då doppa dem i virtuell syra. Smärta är ju ändå något som upplevs i hjärnan, vare sig den är biologisk eller teknologisk. Det finns ju ett uttryck för detta – singularity och en av dom som driver denna agenda hårdast är vetenskapsmannen (((Ray Kurzweil))), ironiskt nog.

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: 0 (av 4 röster)
  • röret says:

   Bra inlägg faktiskt.
   Ingen tvingar en att bete sig på ett visst sätt utifrån DNA eller religion. Många av världens mest vältaliga ”antisemiter” är själva judar.
   Det är en matris och den är svår att se igenom. Förmodligen ännu svårare för många judar, som bussats till ”förintelseläger” i ung ålder och blivit indoktrinerade med ensidig information. Garanterat finns många judar som tar det röda pillret, men fortsätter spela med i teatern för att risken för hämnd är så stor om den version de tidigare köpt rakt av skulle hamna i skottlinjen.

   Hur som helst kvarstår faktum, Sverige är svenskarnas land. Ser inget problem med att andra befinner sig här under kontrollerade former. Som turister, studenter, oerhört specifik arbetskraft, eller för att de är intresserade av vår kultur och vårt land, men man ska inte domdera över ett annat folk i deras eget land.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +13 (av 13 röster)
  • senaste says:

   De får äga medier i sina egna territorier, inte här. Det går inte att förlita sig på någon samvetskoll när det gäller de här viktiga sakerna, utan medieägande m.m. ska vara förbehållet medborgarna och medborgarskapet ska vara baserat på härkomst, annars kommer en ny Gutkin Hirschel i sinom tid börja jobba med media och samma sak kommer att upprepas igen.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 12 röster)
   • Kuggen says:

    Det står väl ingenting i inlägget att de ska få äga medier i Sverige? ;)
    Jag håller med dig till 100%

    VA:F [1.9.22_1171]
    Betyg: +6 (av 6 röster)
    • senaste says:

     Jag tolkade din inledning som att det gällde Sverige eller icke-judiska länder, det vore ju underligt om de inte skulle få äga medier i sitt hemland.

     Bra att vi är överens!

     VA:F [1.9.22_1171]
     Betyg: +5 (av 5 röster)
  • Johnny Nillson says:

   ”Kuggen” ett råd!

   Drag isär meningarna då du skriver.

   Folk orkar inte koncentrera sig på texten i längden.

   Dvs. man tappar bort sig mellan raderna.

   Använd punkteringar så mycket du kan.

   I all vänlighet
   /Johnny Nillson

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +12 (av 12 röster)
  • Lurad i 40 år says:

   Så, så bra skrivet, låt oss ta reda på sanningen och agera efter det. Det borde väl alla vilja och bidra till, eller…….Lurad i 40 år

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +7 (av 7 röster)
  • Daniel says:

   Det är komplicerat och tåls en hel del analys och kritiskt tänkande på vad ett straff skulle vara värt namnet för zionisterna i Sverige med omnejd.

   Man skall ha väldigt klart för sig allt blod de har på sina händer, inte bara av våldtäckter, mord och andra våldsbrott mot vår ras men även allt som aldrig blev, alla barn som aldrig föddes pga deras anti-vita propaganda, alla krig som startats pga dem, alla miljoner bara i Sverige som ständigt lever i mammonismens dekadens och lever outhärdliga liv kantat av depressioner och förfallenhet.

   Minst sagt, de måste ut och långt bort, helst tillbaka dit där de hör hemma.. i Ost-Asien och låta mongoloiderna ta hand om dem, de är ju trotsallt deras egna.

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Hugin says:

  Bra jobba. Om en akademiker blir kallt anti semitt, så betyr det som regel at de prater mye fakta framfor religiøst globalist sprøyt.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +21 (av 21 röster)
 • Länk till Arnstbergs blogg – här finns mycket matnyttigt, bla allt (nästan) man behöver veta om zigenare.

  https://morklaggning.wordpress.com/

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +17 (av 17 röster)
 • ”det judiska arvet känns ändå som grundläggande för släkten”.

  Ja, det judiska arvet känns så grundläggande för Sveriges judar att det t.o.m. står över svenska lagar:

  ”Bonniersyskonen fick allt – hon fick inget”

  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article17461545.ab

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +18 (av 18 röster)
 • senaste says:

  ”Enligt er är alla antisemiter i dag som har minsta lilla kritik mot massinvandringen.”

  Hon backar inte och hon kopplar samman judar med skapandet av multirasliga samhällen. Bra!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +26 (av 26 röster)
 • Göran says:

  Bonniers har kartlagts och konstaterats att de är ett hot mot svensk demokrati i en vetenskaplig uppsats från Södertörns Högskola:

  Bonniers medieägande – ett hot mot demokratin?
  Sarah Goodband, 2005

  http://www.diva-portal.org/smash/get/diva2:16336/FULLTEXT01.pdf

  Bra av Anna Hagwall att inte ge sig trots att hon blivit utesluten av Jimmy Åkesson!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +24 (av 24 röster)
  • Just saying says:

   …samt så j-vla beklagligt att småpåvarna inom SD:s ledning, alltid utesluter flera av de mest begåvade (nej-starka-)sanningssägarna: KASSELSTRAND & Co. inte att förglömma, inom SD.

   Verkar så rädda för konkurrens, någon…

   VA:F [1.9.22_1171]
   Betyg: +10 (av 10 röster)
 • antisemitisk neger says:

  Hagwall tycks vara en rejäl kvinna,bra jobbat,slå juden på käften vet ja! :)

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +13 (av 13 röster)
 • Klaus Katzschke says:

  Då semiter är folkmördare måste man med sunt förnuft vara anti-semit.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +10 (av 10 röster)
 • Hallonben says:

  Hagwall är ju född i Ungern. Ett av många länder i historien som har svårt plågats av den evige. Värst i mer modern tid har säkert (((Bela Kun))) och (((György Schwartz))) varit. Dom har väl mer anledning än oss att vara vakna för judens söndrande och härskande.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +12 (av 12 röster)
 • What we sell.

  The term – SEM – is located in the Bible.

  Anti-Semitism, is a wrong term, invented to overprotection certain profiles, religious or racial.

  But Semites are: Christians (SEM).

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: 0 (av 0 röster)
 • Gnapp says:

  Haha, det här måste vara skrivet av Robin. Bra att säga att det rör sig om JUDAR och inte ”sionister”, ”globalister” och annat trams. Om man inte fattar att alla judar är direkt eller indirekt delaktiga så har man inte fattat judefrågan alls.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +2 (av 2 röster)
 • mats-gunnar says:

  Inveckla er aldrig i diskussioner med sönerna och döttrarna till Jehova.

  Sanktion och boykott
  Boykotta judiska tidningar och varor som protest mot hur Israel bär sig at mot Palestinerna.

  Den enda organisatin som kan lämna uppgifter om hur manga som dog i lägren under andra världskriget trde vara Internationella Röda Korset, som fanns i alla läger.
  Inrikta er pa det väsentliga som sker idag. Sönderslagningen av familjen och kyrkan, nationen, spraket, skolan, försvaret, kulturen. Glöm aldrig en enda person kan uträtta mycket.

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +4 (av 4 röster)
 • Kämpa på Anna! Du gör mer för att inspirera kvinnor och män än vad både TV4 och aftonbladet någonsin ens kan drömma om att försöka med!

  VA:F [1.9.22_1171]
  Betyg: +1 (av 1 röst)

 • Kommentera

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *