David Baas totalsågas efter uthängning av Tobias Lindberg: ”Pinsamt dåligt!”

LÖGNPRESSEN. ”Åsiktsregistrering är alltså något Expressen förordar? Säg åt er pajasjournalist David Baas att tagga ner lite”, lyder en av kommentarerna efter nytt lågvattenmärke från Expressen, som hetsar mot Nordfronts Tobias Lindberg.

Tobias Lindberg på Expressens löpsedel.

Under söndagskvällen publicerade Bonniertidningen Expressens åsiktsjournalist David Baas en artikel i samarbete med Dagens Arbete där man hetsar mot personer med ”fel åsikter” som arbetat i säkerhetsbranschen.

Huvudfokus i artikeln får journalisten och Radio Nordfront-profilen Tobias Lindberg, som hängs ut med namn och bild för att han är ”nazist” och ”propagandist” och tidigare arbetade på Securitas – bland annat under tiden då han fortfarande var medlem i Rättvisepartiet Socialisterna.

Sammanlagt har Baas lyckats identifiera 170 ”nazister och våldsdyrkare” som jobbar eller har jobbat i säkerhetsbranschen. Trots detta har han inte lyckats gräva fram en enda incident där någon av dessa misskött sitt jobb, även om han ringer flera arbetsgivare med hotfulla frågor om deras anställda.

I förgrunden: David Baas. I bakgrunden: Bonnierfamiljens överhuvud, juden Carl-Johan Bonnier.

Till Nordfront berättar Tobias Lindberg:

— Hade det varit så att jag hade misskött mitt jobb på något sätt så kanske Expressen haft fog för en uthängning, men det har jag inte. Detta handlar enbart om åsiktsförföljelse.

— Under flera år under tiden jag var anställd så var jag dessutom medlem i det revolutionära kommunistiska partiet Rättvisepartiet Socialisterna – vilket både chefer och kollegor visste om – men det verkar inte tidningar som Expressen tycka är ett problem, fortsätter han.

Tobias Lindberg betonar att han aldrig någonsin misskött sitt arbete eller blandat in sina politiska åsikter i sina arbetsuppgifter – vare sig i sitt förflutna som rättvisepartist eller som nationell.

— I arbetet gör man det man ska göra, ens privata åsikter har inget med arbetet att göra, säger han.

Twitter är domen mot Expressen och Baas inte nådig. Nedan citeras några av kommentarerna:

”Det spelar ingen roll vilken åsikt man har. Bara man gör sitt jobb rätt.”

”Ska arbetsgivare sparka alla som vänstern kallar rasister, nazister och fascister så blir det inte många skattebetalare kvar.”

”Missköte han sitt jobb?? Skyll för helvete på person o åsikt!”

”Vad är det mer NMR:are inte skall få göra? Handla i mataffären? Hyra lägenhet? Ha ett bankkonto? Föröka sig? Uppfostra sina egna barn? Använda allmänna toaletter? Gå på krogen? Köpa kostymer på Dressman? Ta jaktlicens? Köra bil? Shoppa på IKEA?”

”När IS terrorister får gå fria och göra vad fan dom vill i landet dom föraktar så ska man fan skita i en NMR:are oxå! Men media är som media är här. Ynkryggar”

”Han har alltså inte varit anställd på Securitas på över 11 år. På den tiden var han dessutom med i Rättvisepartiet Socialisterna. NMR gick han med i för 2-3 år sen. Hur är detta ens en nyhet? Vad är nästa steg? Ringa runt till företagen han sommarjobbade på under Gymnasiet?”

”Åsiktsregistrering är alltså något Expressen förordar? Säg åt er pajasjournalist David Baas att tagga ner lite med sitt högerhatande nu. Han är pinsamt dålig. Vad gäller Lindberg är hans privat åsikter ointressanta så länge de inte på minsta vis påverkar hans yrkesutövning.”

”Kommer inte att vara så trevligt att vara en PK-journalist sedan när det uppretade och förtryckta folket slår tillbaka med full kraft…”

På måndagsmorgonen har Expressens Twitterinlägg om artikeln med Lindberg endast fått 7 gilla-markeringar och 10 retweets.

När David Baas nyligen konfronterades av Nordfront om sina egna arbetsmetoder och hur det judiska ägandet av Expressen kan påverka hans arbete åt tidningen hade han själv svårt att svara på frågorna.

— Jag förstår inte frågeställningen, svarade Baas på de flesta av Nordfronts frågor.

Källa:
Nazister och våldsdyrkare jobbar för vaktbolagen
Expressen Twitter

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
12 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy Thunlind
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan

Märkligt att (((Expressen))) inte pixlar bilder av en person som inte har begått något brottsligt eller ens jobbar i branschen längre? Rasfrämlingar pixlar man ju alltid, även om de är dömda, och de kriminella som är anställda på Arlanda hade man inte ens bilder på.

Det enda positiva med att icke-journalister som Baas skriver icke-nyheter som att ”en man med hemska åsikter tidigare var anställd i ett företag” är att snart ingen kommer att köpa deras lögnaktiga icke-tidning längre. Ekonomisk förlust är väl det enda språk som kippabärarna förstår.

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Härlig artikel.

Det är dags att JUDE-lakejen och råttan David Baas på allvar får veta hur hatad och föraktad han är.

Mikael
Nybörjare
Mikael
1 år sedan

Åsiktsregistrering är förbjudet men kallar man det för kartläggning så gör det inget..? Sånt jävla hyckleri överallt just nu.

Vid dådet i Stockholm: Var inte rädda, chansen är lika stor att just du blir utsatt är lika stor som att du ska bli astronaut på NASA och han är en ensam individ som begått vansinnesdåd.

Vid dådet i NZ: Var rädda, risken finns för ”copycats”. Grupper som NMR, Alt-Right och Sverigedemokraterna har likadana åsikter.

Svensk media är fantastisk med sin absurda selektiva informationsrapportering och groteska relativism i sin rapportering.

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
1 år sedan

”våldsdyrkare” säger dom vars snutlakejer står och matar med batonger i huvudet på folk vars enda brott är att ha sagt vad de tycker

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
1 år sedan

Men alltså,

Istället för att gnälla så är det väl bara att sola sig i glansen!!!

Det är ju fantastiskt att Expressen väljer att ständigt skriva om Motståndsrörelsen. Den uppmärksamhet som organisationen får i fiendemedia motsvarar ju den för ett riksdagsparti på 4-6%.

😉

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Hänga ut en Nmr-medlem eller någon oppositionell person med foto är som att utlämna personen åt systemets vänsterpack och immigranter.

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
1 år sedan
Reply to  Klaus

Ja men nu är ju Tobias en av Motståndsrörelsens offentliga representanter. Alla vet ju redan vem han är.

Personligen tycker jag det här bara är en massa bra reklam för organisationen.

Simon Holmqvist
Redaktör
Nybörjare
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Självklart är all uppmärksamhet bra uppmärksamhet. Det är ju inte det som är poängen här.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

men med foto är det elakt.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

De svenska folket kan inte ha bättre Securitas-personal än nationalsocialister.

nordbo
Nybörjare
nordbo
1 år sedan

Att någon analyserar importerad kriminallitet (även svenskar också för den delen) ogillas såklart av judisk press i Sverige.

Alla som gör någonting bra i journalistik-väg blir attackerade direkt av globalistmedian

Lugenpresse ..!

Anders Jonsson
Nybörjare
Anders Jonsson
1 år sedan

Tobias Lindberg gör mycket bra saker för organisationen.. Han medverkar i radioprogram. Alla hans artiklar där han grävt och skaffat fram material till ett stort antal rättsfall som visar på (((systemets))) totala ondska och sinnessjukdom är ett värdefullt arbete. Genom det så avslöjas mycket som de flesta av oss aldrig skulle få reda på. Jag beundrar honom för att han orkar gräva i all den där skiten. Jag skulle inte klara det utan att krevera av ilska. Jag skulle inte stå ut. Så all heder till Tobias Lindberg. Det är klart att (((dom))) vill försöka klämma åt en sådan karaktärsfast… Läs mer »