Daniel Riazat (V) menar att ”högerextremister” ligger bakom nattens bilbränder

VALÅR. Den vänsterpartistiske rasfrämlingen tillika riksdagsledamoten Daniel Riazat skriver på Twitter att ”extremhögern” ligger bakom nattens bränder då de var ”välorganiserade”.

Daniel Riazat.

Under natten brändes över 80 bilar i Västsverige, vilket Nordfront tidigare rapporterat om. I filmer som publicerats på nätet kan man se hur ett gäng svartklädda män går runt och slår sönder bilrutor och sätter eld på bilar.

Detta har fått den rasfrämmande riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) att gå i taket – dock inte på invandringspolitiken, utan på ”högerextremister”. I ett inlägg på Twitter menar han att eftersom bränderna var så ”välorganiserade” så är det mycket möjligt att ”extremhögern” i själva verket ligger bakom, för att påverka det kommande valet.

Att det i själva verket kan röra sig om några av de hundratusentals arbetslösa rasfrämlingarna som befinner sig i Sverige verkar dock inte vara något som Riazat tänkt på.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
17 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments