Daniel Riazat (V) menar att ”högerextremister” ligger bakom nattens bilbränder

VALÅR. Den vänsterpartistiske rasfrämlingen tillika riksdagsledamoten Daniel Riazat skriver på Twitter att ”extremhögern” ligger bakom nattens bränder då de var ”välorganiserade”.

Daniel Riazat.

Under natten brändes över 80 bilar i Västsverige, vilket Nordfront tidigare rapporterat om. I filmer som publicerats på nätet kan man se hur ett gäng svartklädda män går runt och slår sönder bilrutor och sätter eld på bilar.

Detta har fått den rasfrämmande riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) att gå i taket – dock inte på invandringspolitiken, utan på ”högerextremister”. I ett inlägg på Twitter menar han att eftersom bränderna var så ”välorganiserade” så är det mycket möjligt att ”extremhögern” i själva verket ligger bakom, för att påverka det kommande valet.

Att det i själva verket kan röra sig om några av de hundratusentals arbetslösa rasfrämlingarna som befinner sig i Sverige verkar dock inte vara något som Riazat tänkt på.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
17 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Den-Kristne
Nybörjare
Den-Kristne
1 år sedan

Var det inte Riazat som klagade över att många med ”nazistiskt” utseende befann sig i Almedalen? Och nu skyller han bilbränderna på ”högerextremister”.
Och det här med att ”påverka valet” beskylls både det ena och det andra för att göra. Från ”Ryska trollfabriker” till högerextremister”.

David Nilsson
Nybörjare
David Nilsson
1 år sedan

och dom kallar oss för konspirationsteoretiker, de kan fan inte ens stå till svars för deras maskopi med de (((utvalda))). AVSKUM

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
1 år sedan

Hehe..

Dagens skämt. Dessutom pinsamt för honom själv när det framkommer att de skyldiga är rasfrämlingar (vilket alla naturligtvis redan har fattat).

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan
Reply to  Henke Himmlär

Märkligt att judar och muslimer är så samstämmiga i kampen mot den vita rasen. Hans judiska kollega Paula Bieler stämmer in i konspirationsteorierna:

https://twitter.com/PaulaBieler/status/1029247905121685505

-D_B-
Nybörjare
-D_B-
1 år sedan

Jaha.
Är jorden rund? Är negrer och annat smuts mer våldsbenägna?

Riazat, den ludne skäggapan, kan ta sin säng och gå.

Torkelsson
Nybörjare
Torkelsson
1 år sedan

Lite roligt ändå att han skryter om hur välorganiserade ”högerextremisterna” är ;)

Allan
Nybörjare
Allan
Nybörjare
Allan
1 år sedan
Reply to  Allan

De pratar lite för bra svenska, annars är likheten slående med gärningsprimaterna.

Pierre
Nybörjare
Pierre
1 år sedan

Kommunistblatten som älskar att göra bort sig offentligt.

Gunnar
Nybörjare
Gunnar
1 år sedan

Kanske är det Lipsill och hans vänner som satt eld på bilarna för att kunna skylla på högerextremister? Ungefär lika troligt som det han påstår. Dock är det inte otroligt det minsta om det är Riazats rasfränder som ligger bakom. De kanske är SD:are? :-P

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Polisen har motvilligt tvingats identifiera och gripa minst två av de terrorister som utförde terrorattacken i Frölunda i Göteborg, båda är hemmahörande i invandrarghettot Frölunda.

Bara i Frölunda brann över 60 bilar och i invandrarghettot Kronogården i Trollhättan har ytterligare ett 40-tal invandrarungdomar blockerat vägar, kastat sten på den vettskrämda polisen som bara stod och såg på när invandrarna skrattande brände bilar.

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan

Båda kommer att bli släppta och vi kommer inte att få reda på deras etnicitet.

Förra året utreddes 3 967 fordonsbränder i Sverige, men endast 23 av dessa utredningar slutade med att en misstänkt åtalades eller på annat sätt lagfördes.

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan

En av de misstänkta är nu gripen i Turkiet. Det var säkert Kalle 19 år som åkte på solsemester efter det ovanligt lyckade buset.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan

Nordiska motståndsrörelsen är välorganiserad eftersom medlemmerna är inte dumma och därför sätter de inte eld på bilar. De vet att den dumma svenskfientliga sexuell-perversa regeringen inte kan undanröjas med idiotiska bilbränder. Alla svenskar måste läsa NMRs ”Vår Väg” och dagligen nordfront.se. Det skrivar jag som tysk.

Klaus
Nybörjare
Klaus
1 år sedan
Reply to  Klaus

Jag tilläggar: ungdomar och män som sätter eld på bilar är regeringens folk.

Valhalla
Nybörjare
Valhalla
1 år sedan

Det är nog Vänsterpartiet som ligger bakom bilbränderna. De gör de för att sedan skylla på ”nazisterna”.

De maskerade bilbrännarna var klädda som vänsterextremister och har kommunistiskt utseende.

Jackie
Elit
Jackie
1 år sedan

Naturligtvis, som Husbykravallarna 2013. Det var också en organiserad högerextrem aktion.