Bilbränder i Västsverige

Av ,
Informationskriget.se
15

MÅNGKULTUREN. Ungefär 80 bilar har brunnit eller vandaliserats i Västsverige under måndagskvällen.

Klicka för att förstora.

Ungefär vid 21-tiden på måndagskvällen den 13 augusti började det komma rapporter om bilbränder på flera platser i Västsverige. Enligt räddningstjänsten har totalt ungefär 80 bilar brunnit eller vandaliserats.

Bland annat har det brunnit bilar i Frölunda, Hjällbo, Gårdsten och Tynnered i Göteborg, i Kronogården i Trollhättan och i Alafors i Ale kommun. I Trollhättan utsattes polisen för stenkastning i anslutning till bränderna.

Polisen säger att de aldrig har varit med om något liknande och det spekuleras i att attackerna kan ha varit samordnade.

Här nedanför finns flera filmklipp som visar hur ett gäng svartklädda män slår sönder bilrutor och tänder eld på bilarna på en parkering i Frölunda Torg.

Ursprungligen publicerat på Informationskriget.se

Källa:
Maskerade män bakom eldkaos – 80 bilar drabbade

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
15 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Vint
Nybörjare
Vint
1 år sedan

Muslimsk övning att starta upplop.Fegisar tittar inom fönstret.Nästa steg bli att de ska få oväntat besök i bostad….Bara 10 personer terroreserar står bostad omrodet.Erfarenhet från Sirien visar att 200 islamister
kan ta stad med 60 000 invånare.Om det händer i Sverige varken svensk police eller svenk arme kan göra nåt åt det darför att de har ingen erfarenhet att kriga i tätbygt området med 100 tals gisslan.

Henke Himmlär
Nybörjare
Henke Himmlär
1 år sedan
Reply to  Vint

Ja de har uppenbarligen kapacitet till olika saker de där rasfrämlingarna. Samordning, antal aktiva, automatvapen osv osv. Dessutom det faktum att de faktiskt gör något, det finns viss handlingskraft, vilket kanske är viktigast av allt.

Sverige har blivit ett obehagligt land att leva i.

Jan Hjelm
Nybörjare
Jan Hjelm
1 år sedan

Är detta det som till slut får svenskarna att vakna?

Jim
Nybörjare
Jim
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Nej1

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Jan Hjelm

Vakna till vad? Det är ju ”ungdomar” enligt media.
Vakna till saftåbullarbristen, mera ungdomsgårdar, jobb till rasfrämmande invationsnegrer, som (((media))) propagerar?
De sväljer med hull och hår!

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan
Reply to  Lingonet

Vilken normalt funtad människa som helst ser att detta var ett terrordåd, men i (((svensk media))) blir det till ”ångest inför skolstarten”.

John
Nybörjare
John
1 år sedan

Politikerna kommer att satsa mer skattepengar på invandrarungdom och integration samtidigt som polisen satsar sina resurser på att övervaka och trakassera de som gör motstånd mot vansinnet.

John
Nybörjare
John
1 år sedan

Hörde Lövens kommentar på radion om bilbränderna. Kan man tänka sig, han blev förbannad. På RIKTIGT! För ett eller ett par år sedan gick han i ett 1:a maj tåg i Malmö och såg då brända bilar. Då blev han arg! Oj vad det hjälpte. Troligen blev han förbannad för att detta sker före valet och krackelerar bilden av ett tryggt välfärdsland som sossarna säger sig ha byggt. Sedan undrade han ”vad i helvete håller ni på med?”. Tar över Sverige, ärthjärna. Och givetvis så ville han förstås satsa mer pengar för att minska klyftorna och öka integrationen. Mer av… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan
Reply to  John

Han ”blev arg” därför att hans valstrateger har sagt åt honom att det kan skaffa röster. Just nu tävlar (S) och (M) om att satsa mest på tryggheten [för kriminella invandrare].

Jag tror inte att hemvändande IS-terrorister och invandrare från tredje världen i övrigt bryr sig särskilt mycket ifall två svenska politikerpajaser blir arga.

Deva
Nybörjare
Deva
1 år sedan

Väldigt koordinerat … Gissar på False flag/AFA eller organiserat gäng, märkligt att de kan bete sig så lugnt, normalt sett när det bränns i förorterna är det mer folk inblandat och massa kids runtomkring.

Lingonet
Nybörjare
Lingonet
1 år sedan
Reply to  Deva

Att de beter sig så lungnt kan förmodligen bero på att de vet att de inte kommer att behöva stå till svars för sina gärningar.
Och om de haffas.. Ja se hur det gick i det här fallet.

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan

Judinnan och SD-toppen Paula Bieler vill inte peka ut SDs nya väljargrupp invandrare från tredje världen som skyldiga till de samordnade terrorattentaten, utan insinuerar att det kan vara högerextremister, vilket även en annan rasfrämling, riksdagsledamoten Daniel Riazat (V) påstår.

https://twitter.com/PaulaBieler/status/1029247905121685505

Caesar-Aurelius
Nybörjare
Caesar-Aurelius
1 år sedan

Ni kan sluta spekulera, Expressen har nu publicerat en bild på en av mordbrännarna – med pixlat ansikte!

Således är det 100 % säkerställt att det rör sig om invällarpack. Dessutom, även folk från området vittnar om att mordbrännarna var somalier.

Här kan man tydligt höra vilket språk de talar (sist i videon) https://twitter.com/MickeK69/status/1029357911678406656

Karl A
Nybörjare
Karl A
1 år sedan

Det kommer alltså att sluta med kod 291, inte minst med tanke på att det är valrörelse.