Bröderna Ekeroth i sionistisk attack mot Bechir Rabani – knappt ett dygn efter hans död

SIONISM. Bechir Rabani hade inte ens varit död i ett dygn innan Kent och Ted Ekeroth gick till attack mot honom på Facebook. ”För att nyansera bilden av Rabani, som många nu hyllar okritiskt”, skriver Kent Ekeroth när han delar en skärmdump från Expo som hetsar mot Rabani.

De judiska bröderna Ted och Kent Ekeroth (SD).

Under natten till fredagen avled medborgarjournalisten Bechir Rabani hastigt, enligt uppgift på grund av en hjärtinfarkt. Under dagen har han hyllats på sociala medier av ett stort antal människor, vilket bekräftar bilden av en omtyckt person inom alternativmedia som haft ett stort inflytande på den regimkritiska rörelsen.

Två personer som dock inte är särskilt förtjusta i hyllningarna av Rabani är de judiska sverigedemokraterna och tillika bröderna Kent och Ted Ekeroth. Under kvällen delade Ted en skärmdump av en hetsartikel från underrättelsetjänsten Expo där Rabani attackeras utifrån sin syn på ”förintelsen” och Nordiska i motståndsrörelsen. Inlägget publicerades på Facebook med kommentaren ”Oj, visar sig att Rabani var antisemit :(” och delades sedan av brodern Kent med kommentaren ”För att nyansera bilden av Rabani, som mnga [sic!] nu hyllar okritiskt”.

Inlägget som delades av bröderna Ekeroth.

Bröderna får dock mothugg och många menar att det är osmakligt att attackera Rabani samma dag som han avlidit:

  Antisemit/blatte/svennejävel och allt vad han blivit kallad…. Låt honom vila i frid nu.
[…]
Du tycker inte det är lite smaklöst och dålig tajming att komma dragande med detta här och nu? Bechir har precis gått bort, många sörjer..Han har inte ens ens chans att bemöta detta som du/en del försöker smeta på honom här. Lågt. (Du sjönk som en sten i mina ögon i a f…)
[…]
Inte läge att tala illa om Bechir, han var engagerad i jäkligt mycket och ville bara att sanning skulle fram och lyfte fram den ”lilla” människan. Vad ni än ansåg om honom så respektera för helskotta hans bortgång, o ja, det hela är mycket skumt.
Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
24 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Jimmy
Jimmy
2 år sedan

Typiskt judar.

Fredrika
Fredrika
2 år sedan

#Finspång2022

Leif
Leif
2 år sedan
Reply to  Fredrika

Ses där! Jag kommer att delta aktivt.

Tobias Lindberg
Redaktör
2 år sedan

Det där om att hann inte kunde komma till demon den 12 november 2016 för att han skulle jobba skrev Bechir som svar till mig. Så av någon anledning har de pixlat mig där jag svarar att det hade varit trevligt att gå tillsammans med honom i demon.

Karl
Karl
2 år sedan

Det kan nog stämma att antalet judar i Europa 1933 var 9,5 miljoner. Totalt fanns det vid denna tid 14 miljoner judar i hela världen. Stalin mördade 8 miljoner av dessa och Hitler gasade ihjäl ytterligare 6 miljoner – det blir 14 miljoner.

Några år efter krigsslutet WW2 fanns det återigen 14 miljoner judar – en remarkabel återhämtning som heter duga.

Karl
Karl
2 år sedan

Kent Ekeroth på bar mitzva i Israel

comment image

Anders
Anders
2 år sedan

Äckliga JUDISKA bröderna Ekeroth.

SD är ett sinnessjukt JUDE-skämt.

Fanrik
Fanrik
2 år sedan

Antisemitkortet igen, börjar kännas uttjatat.

Fanrik
Fanrik
2 år sedan
Reply to  Fanrik

Dessutom förbannat respektlöst mindre än ett dygn efter hans bortgång, detta kommer alltså från sk. politiker som sitter i riksdagen, Ovärdigt!

_DH_
_DH_
2 år sedan

Judarna är förkroppsligandet av hat. De tycks endast ha en enda känsla för oss icke-judar: rent hat. De är ett mycket smutsigt folk som förpestar världen, och vår värld skulle bli så mycket bättre om de försvann.

Jan Hjelm
Jan Hjelm
2 år sedan

Detta är det närmaste jag har kommit i att uppleva uttrycket ”..att dansa på någons grav.” i verkligheten. Mycket skändligt gjort av bröderna Ekeroth. Asgamar ska ni kallas för resten av era usla liv.

Asgamar!

Stefan
Stefan
2 år sedan

Så osmakligt! Måste svida att fler Svenskar sörjer Bechirs bortgång än vad som någonsin kommer sörja dessa två bröder! Likt Aschberg så har de inga problem med att gå över lik…
Finns orsaker till varför jag kallar SD för de nya Boljsevikerna!

Ramon
Ramon
2 år sedan
Reply to  Stefan

Ekerödingarna Ekerothschilds, Moloks kalergiserande hand.

Ramon
Ramon
2 år sedan
Reply to  Ramon

Aschberg och Ekerödingarna är flitiga som Moloks kalergiserande hand.

Eric
Eric
2 år sedan

De har ju ingen skam i kroppen. Fast å andra sidan det har väl inga judar. Judisk fräckhet är ju ett känt begrepp. Men för oss normala svenssons är det magstarkt och man kan tycka att de gjort sig förtjänt av ett kokt stryk dessa två.

Daniel
Daniel
2 år sedan

Osmakliga judar. Vila i fred kämpe 🙋‍♂️

Allan
Allan
2 år sedan

Fattar alla sirapsskallar nu, att judarna Ekeroth har intima kontakter med judebelamrade Expo?

Karl
Karl
2 år sedan
Reply to  Allan

Naturligtvis. I diasporan, där de flesta judar befinner sig, ställer alla upp för farbror Mossad.

Ramon
Ramon
2 år sedan
Reply to  Allan

Istället för lyktstolpar och stening så vore det bäst att låsa in dem i en cell där det finns vatten, men ingen mat och några kastas in hela tiden så de får äta upp varandra.

Ramon
Ramon
2 år sedan
Reply to  Allan

Ekeroth borde benämnas som Ekerothschild.

Martin
Martin
2 år sedan

något som inte stämmer, 33 år och inte kraftigt överviktig eller kedjerökare, inga kända fel på hjärtat? och dö av hjärtinfarkt?

Klaus
Klaus
2 år sedan
Reply to  Martin

Beskjuten med ultraljudsimpulspistol.

Hakan
Hakan
2 år sedan

Musikanlag, mattematik anlag är erkända genetiska arvsanlag, varför vore då inte lögn, girighet, bedragande och snålhet likt ren ondska också inte vara ett ärftligt drag hos vissa folkslag som inte låter sig blandas. Självklart går dessa egenskaper i arv hos sådana folkslag, som i tusentals år levt homogent ihop och fått lärt sig hur man skall parasitera på andra folk och gynna sina egna främst. Genetisk ärftlighet är en erkänd vetenskap inom allt utom detta. Märkligt.

Sigfrid
Sigfrid
2 år sedan

Judarna förnekar sig aldrig alltid lika otrevliga i sitt uppförande.