Undersökte Robert Aschberg — sedan dog medborgarjournalisten Bechir Rabani

IN MEMORIAM. Medborgarjournalisten Bechir Rabani hittades avliden under fredagsmorgonen. Rabani blev 33 år gammal.

Bechir Rabani.

Den systemkritiske palestiniern samt medborgarjournalisten Bechir Rabani hittades avliden i sitt hem under fredagsmorgonen. Dödsfallet har bekräftats av Rabanis vänner och just nu haglar kondoleanser in på Rabanis Facebooksida. Dödsorsaken är ännu oklar.

Bechir Rabani från Megafonerna blev känd i hela Sverige när han tidigare i år försökte konfrontera Expressens chefredaktör Thomas Mattson och hans journalist Diamant Salihu i deras respektive hem i Stockholm.

Nyligen släpptes första delen i en dokumentärserie vid namn ”I skammens skugga” som Rabani och Megafonerna arbetar med. Dokumentärserien handlar om den våldtäktsepidemi som drabbat svenska kvinnor idag som en direkt konsekvens av den orkestrerade massinvandringen. Syftet med dokumentären är att upplysa samt ge svenska kvinnor som blivit våldtagna en plattform att berätta om sina upplevelser. Rabani har även medverkat i Radio Nordfront där han bland annat berättade om sin bakgrund. Här kan du lyssna på avsnittet.

I samband med Nordiska motståndsrörelsens demonstration i Göteborg begav sig Rabani ut på Göteborgs gator för att infiltrera den vänsterextrema globalistpöblen för att se hur dessa betedde sig. Inifrån pöblen kunna Rabani bland annat avslöja hur våldsverkarna kastade stenar och bangers mot polisen, för att sedan fly för sina liv när polisen börja promenera lugnt emot dem.

Rabanis senaste projekt han arbetade med var när han åkte hem till juden Robert Aschberg, som dock inte ville låta sig intervjuas.

Se Bechir Rabanis dokumentär som publicerades några dagar innan han påträffades död:


Rabani och Megafonernas besök hos Robert Aschberg.

Senast igår kväll, bara några timmar innan dödsfallet, postade Rabani ett inlägg på Facebook där han utlovade ny information om Aschberg.

Bechir Rabanis sista Facebookinlägg.

Men Rabani hann, vad Nordfront erfar, aldrig posta informationen. Bechir Rabani blev 33 år gammal.

Nordfront har genom flera trovärdiga källor bekräftat informationen om att Bechir Rabani är avliden och skickar hälsningar till hans anhöriga i denna svåra stund.

Uppdatering 15:32:
Enligt källor som Nordfront bedömer som mycket trovärdiga led Bechir Rabani INTE av någon sjukdom utan dödsfallet kommer som en total chock.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

59
Lämna en kommentar

Please Login to comment
45 Comment threads
14 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
42 Comment authors
Child-Of-GodAndré DevecseriимяDaveRokviken Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Chief
Medlem

Vila i frid…

– Chief

aar88
Medlem
aar88

Sluta suga JUDEKUK. Menar jag.

_DH_
Medlem
_DH_

Låter verkligen märkligt att någon ska dö sådär, i relativt ung ålder. Gjorde de en ny Arafat av honom, måhända, för att han motsatte sig judiska intressen? Fast till skillnad från kroknäsorna tycker jag vi ska vänta med spekulationerna tills vi har mer information. En klar förlust var det i alla fall.

Linus
Medlem

Detta sker imellan åt. AIKs målvakt somna bara in. Kan vara ett hjärtfel. Men manvill gärna se obduktionsprotokoll och veta orsaken till detta. Märkligt är de

Vint
Medlem

Obduktions protokol blir förfalskad.
Dessutom i dagens tiden finns en del mördare som kallas ”naturalar”. De kostar mycket mera an vånliga.Man dör av helt vånleg sjukdom, typ stråk eller hjartinfarkt.

Kristian
Medlem

Vila i frid, Bechir!

Fanrik
Medlem

Det här osar skumt som fan, mördad av Aschbergs mossad agenter månne?

Fyfan vad tragiskt, vila i frid!

Dave
Medlem

100% mördad

Fredrika
Medlem

Jag är mållös. Jag tyckte så mycket om honom. Jag skickar en tanke inte bara till Bechir Rabani utan även till Amiram Levin och Robert Aschberg. Världen är motsatt i förhållande till vad den borde vara. Jag hoppas Rabani postade information om Aschberg till någon som kan föra vidare det Rabani ville säga. Om denne någon vågar nu.

Fanrik
Medlem

Undrar om det är en ny trend att medborgarjournalister dör hastigt..
Bäst att vänta med spekulationer såklart men jag är skeptisk.

Dave
Medlem

Spekulationer? Vakna för helvete, klart han blev mördad.

Robin Nordlund
Medlem

Förmodligen så har han blivit mördad av att systemet/Aschberg/sionisterna fick nog.

Ett måste att se är de sista minuterna i hans video.

https://m.youtube.com/watch?v=w4cJzKvKCfc

Fredrika
Medlem

Han säger att man måste konfrontera DEM på detta sätt (göra kontrahembesök för att ställa frågor) och att det inte finns någonting att vara rädd för. Trots det hade Roberts fru nyligen hotat Rabir att han ska få möta konsekvenserna av det han gör. Nu är han död. Förklara bort det, (((massmedia))).

Andreas
Medlem

Jag fick kalla kårar när jag hörde detta imorse. Det är ett kusligt (((sammanträffande)))…

Linus
Medlem

Detta är djupt olyckligt och tragiskt.
Vila i frid!

Fredrika
Medlem

Den avslöjade videon finns tillgänglig på flera sidor på nätet. Rabirs vänner har sett till att den går att se. De verkar nu vara rädda för att bli mördade.

ansch
Medlem
ansch

länk?

Tess
Medlem

Spekulationerna flödar på Facebook, flashback och på div andra sociala medier. Men det är ju definitivt inte obefogat. Det känns allt för mycket som ett sammanträffande att han, en vältränad, frisk och ung man, ska ha drabbats av en hjärtinfarkt bara några timmar efter att ha skrivit om en stor nyhet som komma skall gällande en av våra mest kända och aktiva (((marxister))). Oavsett vad så är detta oerhört tragiskt. Bechir behövdes i det stundande krig vi står inför. Bechir’s arbete i att försöka väcka detta lands sovande folk, var ovärdeligt & en av de viktigaste bitarna i pusslet. Må… Läs mer »

Tjust
Medlem

Mycket chockerande!
Vila i frid Bechir.

Caesar-Aurelius
Medlem

Det var ju bara en tidsfråga innan den svenskfientliga mördarregimen i Stockholm började att mörda oppositionella i Sverige.

Så frågan nu bör vara om det kommer att anses som nödvärn att jämna till statistiken till 1-1?

Anders Jonsson
Medlem

Det var mycket tråkigt. Han var uppenbarligen en bra och modig människa.

Vad dog han utav sådär knall och fall? Bara 33 år. Det kan knappast vara hjärtinfarkt eller något sådant.

Kan det vara så att han satt på en het potatis som gjorde att (((någon))) måste röja honom ur vägen?

Detta dödsfall måste följas upp mycket noga!

Hell seger!

Danny Jonsson
Medlem

Spola fram till 34:10 i videon så berättar han att juden planerade hembesök hos Bechir

Tobias Lindberg
Redaktör

Vad sorgligt, Bechir Rabani är död! Jag hoppades in i det längsta att det bara var något rykte som någon sjuk person hade spridit med kunskap om att Bechir inte skulle vara vid datorn idag. Men så var det tyvärr inte. Att Bechir har avlidit är bekräftat med hans släkt. Jag har haft mycket kontakt med Bechir över nätet de senaste åren, periodvis riktigt mycket, men faktiskt aldrig träffat honom på riktigt. Han bjöd mig till en träff hos Lasse Wilhelmson för något år sedan, men jag kunde inte då, vilket jag ångrar idag. Inte heller talade vi med varandra… Läs mer »

Fredrika
Medlem

Den som ser videon hör hur han uppmanar folket att organisera sig för att motarbeta den förtryckande regimen. Jag hoppas att många hörsammar hans uppmaning. Då blir det lättare för alla emotionellt engagerade som är motståndare i hjärtat att verkligen utöva det motstånd Rabani ber oss om, och bli motståndare i handling. Precis som vi är. Och som Rabani verkligen också var. Detta politiska mord tillhör de värsta i Sveriges moderna historia. Att Palme och hans eventuellt oäkta barn försvann var inte bara av ondo, men detta är ett långt värre mord och måste komma att få stora konsekvenser för… Läs mer »

Simon Lindberg
Redaktör

Även vi fortsätter kampen mot ”dem” till vår död eller tills vi segrat. Det har du mitt ord på.

Vila i frid Bechir Rabani!

Tobias
Medlem

Vila i frid!
Djupt tragiskt,han hade hjärtat på rätta stället.
Intressant med hans senaste film om juden Aschberg ,ca 36 in i filmen,hoppas att ngn lägger ut resterande .
Med tanke på senaste uppdateringen med talar det för att han dessvärre fallit offer för juden!

För ett judefritt Norden!

Simon Holmqvist
Redaktör

Vila i frid Bechir! Du var en fantastiskt frisk fläkt inom alternativmedia.

Vi kommer att göra vårt bästa för att fortsätta ditt goda arbete, det lovar jag.

Jag kommer att sakna dig.

Von Becker
Medlem

Vila i frid!

Jani
Medlem

Mycket tragiskt och en rejäl chock. Mina tankar går till de anhöriga. Vila i frid Bechir.

Dennis
Medlem

Vila i frid, Bechir. Har uppskattat hans jobb i flera år och ska för evigt komma ihåg hans insatser för de Nordiska folken.
Detta kan inte gå ostraffat, för om Juden nu rent av börjar mörda folk som inte håller med dem och försöker exponera deras vidriga buk så har dem har blivit alldeles trygga här i Vårt land.

Alexander Vikstrom
Medlem

Vilken kämpe!! Jag är något chockad då jag denna morgon såg megafonernas video där han ville intervjua aschberg på samma vis som aschberg själv gör Jag blev glad över Bechirs kämpar anda. Så jag sökte upp hans nummer på hitta och skickade tack till honom denna morgon efter jag sett videon.

Vila i frid du har gjort mycket för att sanningen skall spridas för vårt folk.
jag har aldrig träffat dig BECHIR, TACK för din kamp!!

Jonas
Medlem

Vila i frid.. Verkar riktigt skumt detta som inträffat.. Tror ej att det är en slump.. Oavsett om en vad obduktionen säger tror ja nån ligger bakom och allt kommer tystas ned. Mycket tragiskt och mista en grym människa så vila i frid Bechir Rabani!

Karl
Medlem

Detta luktar skunk!

R I P

Karl-Путин A
Medlem

Påminner om Cats Falk som mördades av två inhyrda bödlar från DDR och sen dumpades i Hammarbykanalen. Helt klart börjar utvecklingen i (((Sverige))) gå in i ett nytt skede.

https://sv.wikipedia.org/wiki/Cats_Falck

Simen
Medlem

Sorgligt!

”För att ta reda på vem som styr, ta då först reda på vilka du inte får kritisera.”

Vint
Medlem

Han blev mördat av EXPO (Mossad) oavsett vilken dödsorsak DOM ska förklara senare…

Vint
Medlem

Obduktions protokol ska bli förfalskad.

Dessutom i dagens tiden finns en del mördare som kallas ”naturalar”. De kostar mycket mera an vånliga.Man dör av helt vånleg sjukdom, typ stråk eller hjartinfarkt.

Child-Of-God
Medlem

vi kan be för att rättfärdigheten och sanningen segrar, I Jesus namn. att utredningar går rätt till osv. knappast inte utan anledning som det uppmanas i Den Helige Bibeln att be för ledarna i ens land, för det lär vara av en MYCKET GOD ORSAK! att säga att det är kört, kommer gå åt helvete garanterat osv, är som jag ser det tecken på hopplöshet och demoniska influenser som vill ta bort all kristenhet från vår planet. intressant ”tillfällighet” också att Ashberg var tidigt ute med just den agendan i den förbannade televisionen. jag kollade några gamla klipp på youtube… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

I ”Lillehammerfallet” hade Mossad inte stämt av med norska staten, som när Olof Palme mördades i Stockholm och då gick det som det gick. När Palme mördades hade Mossad fria händer och högsta ansvariga inom polis och den statliga förvaltningen ”råkade” vara oanträffbara. ”Lillehammerfallet var ett brottsfall där en norsk kypare med marockanskt ursprung, Ahmed Bouchiki (1943–1973), sköts till döds. Bouchiki mördades i Lillehammer den 21 juli 1973 av agenter på uppdrag av den israeliska underrättelsetjänsten Mossad. Mossad trodde att Bouchiki egentligen var Ali Hassan Salameh, en av anförarna av Svarta september, som stod bakom Münchenmassakern 1972. Bouchiki sköts ihjäl… Läs mer »

Karl-Путин A
Medlem

Israel minns sina ”hjältar” – här en rondell i Israel som bär en av de kvinnliga bödlarnas namn; Sylvia Rafaels square:
comment image

Freddy
Medlem

Du kämpade för frihet och rätt, vi skall hedra dig genom vår seger mot förtryckarna!

Vila i frid.

Karl-Путин A
Medlem

Här är ett annat fall där en motståndare till den illegitima skurkstaten Israel mördades av Mossad med en injektion som framkallade hjärtstillestånd samtidigt som han ströps.

https://en.wikipedia.org/wiki/Assassination_of_Mahmoud_Al-Mabhouh

Jakob
Medlem

Utan att veta om hur en sådan ung människa kan dö så plötsligt, kan jag inte hjälpa att reflektera över att Bashir är en av raden som dött – och som kommer att dö i kampen mot naturens fiende – (((globalisterna))). Ett fritt Norden eller död. Vi ger oss ALDRIG!

Dave
Medlem

”Utan att veta om hur” Är du dum??? Fattar du inte att han blev mördad

Child-Of-God
Medlem

det ska mycket till innan man bör döma en person för mord (ens i ens tankar). det är det jävligaste brott, och det står skrivet på alla människors hjärtan medelst Guds finger i Jesus namn; DU SKA ICKE MÖRDA!

Par
Medlem

Vilken slump att han dog efter att fam aschberg hotade honom en vecka tidigare

Karl-Путин A
Medlem

Mossad är Israels centrala organ för hemlig underrättelseinhämtning och specialuppdrag [bla utomrättsliga avrättningar och kidnappningar] i utlandet och är därmed en motsvarighet till USA:s CIA. Mossad lyder direkt under den israeliska premiärministern och anses vara en av de effektivaste ”underrättelse”organisationerna i världen, trots att antalet anställda inom organisationen är förbluffande få. Mossads styrka bygger på att judar i diasporan ställer upp när Mossad kallar på hjälp.

Något att tänka på när judiska organisationer i Sverige hävdar att Israels politik är en sak och judars ”fredliga existens” i Sverige en helt annan sak. (apropå den senaste tidens händelser)

Peter
Medlem

Nån som har koll på Camilla Sandelius cancer ? Uppstod före eller efter ”rullstolsgate” ?

André Devecseri
Medlem

Hon är död

Rami
Medlem

Väldigt tragiskt att höra…
Vila i frid

Peter H. Norrland
Medlem

Vila i frid Bechir!
Kampen kommer fortsätta mot dina mördare!

Vi hann vara ”vänner” nästan en vecka på VK i alla fall!

Valhalla
Medlem

Utreder Polisen det som mord?

имя
Medlem

De utreder det som posthum HMF. Det är antisemitism att dö om det kastar en skugga över De Utvalda.

Lotta
Medlem

Men Gud så tragiskt! :( Vila i frid Bechir

Detta verkar som sagt mycket suspekt.
Skrev till hnm i förrgår o varnade för (((dem)))

Rokviken
Medlem

Mycket tråkigt att Bechir Rabani är död. Vet inte så mycket om honom. Har tittat
bl a på Megafonerna WEBTV och uppskattar hans arbete. Hoppas att hans medarbetare/kamrater har sett till att spara material.Vi vet inte dödsorsaken. Var och en sörjer på sitt håll.All heder åt honom.Vi måste nu fokusera på vår överlevnad.

Dave
Medlem

100% beställningsmord från Sveriges deep-state/Aschberg/Judar … Det har nu nått en helt ny nivå, Krig …

Dave
Medlem

En sann martyr .. Den som inte förstår att detta till 100% var mord är verkligen förlorad och förstår ingenting … Inga tvivel att detta var beställningsmord … RIP Bechir

Dave
Medlem

Det är dags att ena oss med vilka folk som helst, Palestinier, Araber, Muslimer, vemsomhelst … För att förinta denna ondska! Bechir visade upp enorm styrka och välvilja för Svenskarna

Child-Of-God
Medlem

demonerna blev väl rasande efter den videon