Australiensisk senator kräver ”slutgiltig lösning” på massinvandringsproblemet

UTRIKES. Den australiensiske senatorn Fraser Anning har hamnat i blåsväder efter att ha efterlyst en ”slutgiltig lösning” på massinvandringsproblemet, i form av en folkomröstning.

Den australiensiska senatorn Fraser Anning har mött kritik efter att ha efterlyst en folkomröstning om huruvida muslimer ska få invandra till Australien, något han själv valde att kalla en ”slutgiltig lösning”. Samtidigt lyfte han fram den pro-vita invandringspolitik som fördes till 60-talet som föredömlig.

— Jag trodde att vi hade kommit längre än så här i parlamentet. Australien är en varm och öppen nation, säger den liberale senatorn Mitch Fifield.

Även landets premiärminister Malcolm Turnbull kritiserade uttalandet och påstår att ordet australiensare inte anspelar på etniskt ursprung utan istället betyder att man delar så kallade ”demokratiska värderingar”. Turnbull menar även att Australien är världens mest lyckade mångkulturella samhälle.

Fraser Anning meddelar dock att han inte kommer backa från sina uttalanden:

— Faktum är att allt jag sa var att den slutgiltiga lösningen till migrationsproblemet är en australiensisk omröstning, säger Anning och fortsätter:

— Jag ångrar ingenting. Jag kommer inte be om ursäkt eller ta tillbaka något jag sagt.

Även Bob Ketter, ledare för Ketter’s Australian Party som Anning tillhör ställer sig bakom uttalandet och kallar det ”magnifikt”.

Källa:
Australiensisk högerpopulistisk senator använde nazi-uttryck

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
LingonetKarl A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

Det är lovvärt! Jag måste dock påpeka att en folkomröstning inte blir någon slutgiltig lösning. Först när man kör dem genom duscharna så blir det det. ;-)

Karl-Путин A
Medlem

Hans slutgiltiga lösning riktar in sig på fel ras/religion. Hur obildad är karln egentligen?

Lingonet
Medlem

Han kanske inte är så dum som det verkar.
Ponera att han möjligen töjer på gränserna medvetet.
Judarna adderar ord och uttryck i minskandet av det tillåtna i språket, det blir trängre och trängre.
Därav kanske frånvaron av pudlar, de folkvalda känner opinionens vindar från ”fel” håll och hoppar på bandvagnen innan…
En teori.

Karl-Путин A
Medlem

Den familj som höll 11 barn fångna i en nergrävd husvagn i New Mexico är afrikanska muslimer. De 11 barnen och de 5 vuxna, 2 män och 3 kvinnor, ingår i samma familj. De tre kvinnorna är mödrar till barnen. The two men and three women are all related as siblings or by marriage. Three are the adult children of a prominent New York City Muslim cleric who is himself the biological grandfather of nine of the children involved. Barnen tränades till att utföra terrordåd och bli martyrer. Muslimen Siraj Ibn Wahhaj, 39, kidnappade sin 4-årige son från hennes mamma… Läs mer »