Använder våldsvänstern false flag-historier för att rekrytera?

Av ,
Chefredaktör
47

STOCKHOLM. Vänsterextremister verkar den senaste tiden ha satt i system att ljuga om diverse oprovocerade överfall från ”nazister”. Det senaste fallet är att de påstår att Motståndsrörelsen ligger bakom en misshandel i Bagarmossen tidigare den här veckan, vilket Nordfront kan dementera.

misshandel

Illustrationsbild.

Nyligen påstod vänsterbloggerskan Mimi Märak att hon blivit misshandlad av sju ”nazister” med hakkors på kläderna mitt på ljusa dagen, polisutredningen lades dock snabbt ner och många menade att bloggerskan hittat på hela historien. Nu berättar antirasisterna bakom Linje 17 om en ny nazistmisshandel som ska ha inträffat i Bagarmossen söndagen den 9 februari.

Den här gången ska det ha varit tre män som gav sig på en försvarslös neger. I det här fallet syntes inga hakkors till men en av männen hade åtminstone ett solkors på sig och en annan var klädd i bomberjacka, påstår Linje 17. Som tur var satt i alla fall några modiga antirasister med koppling till Linje 17 och fikade i närheten och när de gick ut blev ”nazisterna” först hotfulla innan de blev rädda för en ”hen” och valde att fly fältet. Linje 17 berättar om hjältedådet på Facebook:

Nu lägger vårt vittne märke till att den ene mannen har ett solkors på bröstet på sin jacka. Den andre är rakad och klädd i bomberjacka. Den tredje mannen har vid det här laget stuckit. Vårt vittne börjar skälla ut de kvarvarande männen när hen inser vad det är för några, varpå mannen med solkors på jackan börjar gå mot henom, men sedan vänder båda männen och går därifrån istället.

Vänsterextremisterna bakom gruppen Ta tillbaka välfärden! har hakat på historien och påstår att det var ”organiserade nazister” från Svenska motståndsrörelsen som ska ha genomfört den påstådda misshandeln. De skriver följande på Facebook:

En till misshandel i Bagarmossen under veckan. Med all förmodan gäller det organiserade nazister från Svenska Motståndsrörelsen som misshandlade en medvetslös man med sparkar och slag helt öppet på torget. Detta på grund av hans hudfärg, vilket noterades när nazisterna skrek ”parasit” och ”vidrig”.

När flera människor försökte hjälpa mannen som var medvetslös så försökte nazisterna, i en vit eller silvrig bil med märket Volvo S80, köra på dem med målet att grovt skada människorna som står upp för mannen ifråga.

Nordfront har varit i kontakt med Motståndsrörelsens ledning i Stockholm och kan dementera att organisationen har något med den påstådda incidenten att göra. Noterbart är också att det inte finns något fall rapporterat på polisens hemsida, att inga etablerade medier har rapporterat om misshandeln samt att vänsterextremisterna inte verkar ha dokumenterat händelsen på bild eller film.

Både Linje 17 och Ta tillbaka välfärden! uppmanar lokalbor att organisera sig antifascistiskt när de skriver om den senaste påstådda misshandeln. Ta tillbaka välfärden! skriver bland annat:

Detta bevisar återigen att antifascistisk självförsvar är nödvändigt. Nazisterna trappar upp våldet och för oss innebär det en sak: att slå tillbaka eller att bli utsatt.

Börja organisera er till närmaste antifascistiska organisation. Det är med kollektiv styrka och motstånd som vi vinner över nazisterna – inte tvärtom.

¡No Pasarán!

Så vad tror ni läsare, använder antirasisterna påhittade misshandelsfall för att lura till sig nya rekryter?

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

47 Kommentarer till "Använder våldsvänstern false flag-historier för att rekrytera?"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Andreij W.
Gäst
Nybörjare
Andreij W.

Att tro på ”attacker” som inte ägt rum och som helt saknar dokumentation, förövare och offer, det måste vara så långt ifrån källkritiskt granskande en kan komma.

h
Gäst
Nybörjare
h

Lika sant som Sagan om ringen, star wars och förintelsen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Star Wars och Sagan om ringen är iof mer troliga sagor än den.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Långt bättre dessutom. Framförallt sagan om ringen är en upplyftande välskriven saga som trots sin fantasifulla värld, känns trovärdig på något sätt.

Man sitter iaf inte och muttrar eller tänker ”vilket löjligt jävla dravel” hela tiden som man tex lätt gör när man läser om / tittar på olika delar av förintelsesagan.

Mike
Gäst
Nybörjare
Mike

Det är med bombarjackor kan väl anses som strategiskt. Svensson vet inte hur en modern ”nazist” ser ut, de flesta klär sig helt normalt. Således måste vänsterns propaganda måla upp en bild av skinnskallar i bombarjackor. Vänsters problem är förstås att dessa påstådda våldsverkare inte förkommer i rörelsen.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Självklart ljuger dom om detta för att få sympatier. Precis som de tenderar ljuga om hur de ”spöat sönder nassar” vid tillfällen de bevisligen bara själva fått stryk och sprungit, eller bölar om hur polisen ”kör iväg med dom flera km på motorhuven” osv osv.

Dom ljuger i praktiken hela tiden. Det är del av deras taktik.

VanHelsing
Gäst
Nybörjare
VanHelsing

Hur vet du det ?

Angantyr
Gäst
Nybörjare
Angantyr

Har du inte följt lögnpropagandan i rödingmedia?

Nationalisten
Gäst
Nybörjare
Nationalisten

Läs ”En tom säck kan inte stå” och ”Dog verkligen sex miljoner”, sedan får du komma tillbaka och diskutera.

Arier88
Gäst
Nybörjare

Vänstern kan ta den där om Rödluvan och vargen. Det är också en påhittad berättelse

gäst
Gäst
Nybörjare
gäst

Eller den om gaskamrarna, som byggdes efter kriget, men ändå på något sätt lyckades förvandla 6 miljoner av europas 4 miljoner judar till lampskärmar och tvål.

VanHelsing
Gäst
Nybörjare
VanHelsing

Hur vet du det ?

UrSvensk
Gäst
Nybörjare
UrSvensk

Vet det gör han nog inte, han lär inte ha varit där, precis som du inte var det, han lär dock ha använt logik och ha kommit till slutsatsen att ”förintelsen” (ett mycket underligt ordval dessutom eftersom det fortfarande finns judar) inte är sann.

Hur vet du att det har skett, kom inte dragandes med bilder av döda kroppar o.s.v., ge mig ett enda konkret bevis så lovar jag att jag skall byta åsikt ang. denna, hittills har jag inte sett något men du kanske sitter inne med något vi aldrig fått se?

AntiS
Gäst
Nybörjare
AntiS
HAHA måste vara det löjligaste jag läst!frågan är om det finns andra vittnen än ”antirasister” och blir man slagen till marken och tuppar av och får sparkar mot sitt huvud så skulle det för mig vara prio ett att ta mig till sjukhus då våld mot huvudet kan vara livshotande. och om någon försöker köra över någon med bil mitt på dagen på ett torg så borde iaf 1 människa ringa polisen och ser man en liggande man som blivit misshandlad då hade iaf jag ringt på ambulans. ska bli kul att se vad dom hittar på nästa gång :)… Läs mer »
Jörmungandr
Gäst
Nybörjare
Jörmungandr

Typisk false flag, hade det varit jag så hade jag inte vänt mig om och gått bara för att någon ”henom” hade kommit och gapat. Troligtvis hade en till legat på backen och sannolikheten för att detta skulle vara henom och inte jag är mycket stor… När jag tänker på det så är det faktiskt skäl nog att plana ut någon om de ser sig som en henom.

Kotten
Gäst
Nybörjare
Kotten

Haha, så kul att dom antingen använder bomberjackor eller kängor elller allting med svastikor på. Sorry jude bolsheviker den moderna nationalsocialisten ser inte ut som en sliten skinskalle från 90-talet.

sigge
Gäst
Nybörjare
sigge

Men detta är ju helt i linje med er förmåga att framhävda ”gatu vinster” som inte hänt, och att alla era aktioner är framgångar. Win win för både er och vänstern extremisterna!

Ni vill ju ha respekt och rädlsa för er, varför då säga att ni inte har med saken att göra? Även om det inte är sant, rid på vågen!

Ola med K-Pisten
Gäst
Nybörjare
Ola med K-Pisten

Man blir hjärndöd av att läsa ditt inlägg.

Furst Kanin
Gäst
Nybörjare
Furst Kanin

Ingen fara, åtta liter syrgas på mask med full övervakning så klarar du dig :-)

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

Till Sigge.

”Gatuvinster” ? – som i Horst Wessel låten då –

” Die Strasse frei den braunen batalionen,
Die Strasse frei dem Sturmabteilungs man –

ur Nasi-Tysklands Nationalsång.

Arne Strand.

gäst
Gäst
Nybörjare
gäst

Vi behöver nog inte oroa oss nämnvärt, vänstern är fräcka och fulla av ”chutzpah”, men några vidare framsteg gör de inte. Låt oss hoppas de fortsätter med så bisarrt och sjukligt uppenbara false flags, att effekten blir motsatt!

http://www.youtube.com/watch?v=qHTWnzAg75A

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

Och ändå är ni tillräckligt Dumma att offentligt i Sverige Attackera dem på öppen Gata ?.

Dom är tydligen smartare än ni ?

I stället kunde ni exempelvis,
attackera Muslimska våldtäktsmän,
som våldtar svenska småflickor som får
psykologiska men för livet.

Vad duger ni till ?

Arne Strand.

Garm
Gäst
Nybörjare
Garm

Vår kamp är betydligt högre än er religiösa schism (kristendom-islam). Man kan ju i så fall även attackera alla katolskt kristna våldtäktsmän som våldtar småpojkar som får sina liv förstörda. Inse att ni härstammar från samma judiska ökenreligion.

Vad duger du själv till, knäppgök?

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Till Garm. Vår Kristna kamp är 1600 år gammal och fortsätter än. Vår kamp är Andlig men kommer att övergå även till en Fysisk. Kampen mot Islam !. 4.Mos, kap. 24 – 23. Och han lov åter upp sin röst och kvad: »O ve! Vem skall bliva vid liv, när Gud låter detta ske? 24. Skepp skola komma från kittéernas kust, de skola tukta Assur, tukta Eber; också han skall hemfalla åt undergång.» Kommentarer – Kiteerna – från Cition Cyperns gamla Huvudstad – det är Grekland och Cypern som avses. Assur nuvarande Irak. Eber – Hebreerna i Irak. Sakarja kap.6.… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

till Garm. Jag citerar –

Vår kamp är betydligt högre än er religiösa schism (kristendom-islam).

Kommentar –

Kampen mellan Kristendom och Islam når sin höjdpumkt efter 3e Världskriget,
och sedan blir det Fred.

Ni Nasister blir Frånåkta och Hinner inte och får inte vara med.

samt –

På Nazi-Tysklands soldaters Bältspänne stod skrivet –

”Gott mit uns” !.

Vidare –

Man kan ju i så fall även attackera alla katolskt kristna våldtäktsmän som våldtar småpojkar som får sina liv förstörda.

Kommentarer –

Hitler och många av hans närmsta medarbetare var Katoliker.

Men visst –

Åk utomlands och attackera dessa Katolska Våldtäktsmän.

Arne Strand.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Dina sjuka kristna jävel. Kom inte här med dina rabbincitat.

Es NÄTHAT 1488
Gäst
Nybörjare

Er ”kristna kamp” (Där f.ö inte många kristna lär hålla med dig) må vara 1600 år gammal, men vår kamp har rötterna i en historia som är bra nycket längre än 2000 år.

Arne Strand
Gäst
Nybörjare
Arne Strand

Mer än 2000 år.

När du inte kommer med exempel och utläggningar om din kamp,
kan man ju börja fundera på vilken.

Är det Djävulens kamp du menar ?

Nä svara inte – jag är inte intresserad..

Arne Strand

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Ja det är fullt möjligt att de använder sig av False flag incidenter för att öka sympatien från omvärlden!

Det är viktigt att alla nationella förstår dynamiken här! Illdåd används för att skapa momentum och bild av en tydlig fiende så att ”drevet” kan sätta igång med politiska och statliga insatser (”utbildning”).
All negativitet, om så bara att titta snett på nån, eller att underlåta att följa den där gamla damen över gatan kan och kommer att användas emot er!

Niceguy
Gäst
Nybörjare
Niceguy
Med största sannolikhet har vänstern satt i system att infiltrera lokala initiativ som megafonen, linje17 osv. Från början var det ju rätt schyssta initiativ om man ska vara ärlig. Vem vill inte rusta upp de bostadsområden man bor i liksom? Det tog inte lång tid förrän vänstern förstod att de mångkulturella hjonen kunde vara användbara som kanonmat. Nu när de har en utbredd kontakt med lokala gangsters och vänsterinvandrare från tex Chile, Iran, Irak osv, så påbörjar dom förmodligen fas 2. Massrekrytering till AFA och RF. Vi såg hur många dom blev i samband med att Medborgargardet rensade upp här… Läs mer »
gäst
Gäst
Nybörjare
gäst
Blev personligen alldeles varm i hjärtat när jag läste på flashback om en grupp elever som organiserat sig lokalt och slagit tillbaka mot skolans lokala blatte-drägg, och vunnit en strålande seger. Om alla våra modiga och rakryggade ungdomar bara organiserade sig – genom medlemsskap i SvP eller SMR – så hade vi kunnat få precis den massrörelse som vi behöver att lossna. Tyvärr var personen som berättade om det fortfarande på stadiet ”men är jag rasist nu om jag slår tillbaka mot våldtäkts-semiterna och befriar min terroriserade skola”. Snart kommer emellertid dessa typer också förstå hur totalt lurade de blivit… Läs mer »
Niceguy
Gäst
Nybörjare
Niceguy
Instämmer folkkamrat! Inga val kommer att befria svenskarna. Att ens vilja rösta ja eller nej till folkmord på den nordgermanska rasen på nordgermanskt territorium är att spotta på vårt folk. Det ska göra ont att ta sig ton mot svensken. Är man vänster och accepterar AFA, RF, Researchgruppen, Expo, Megafonen, Ung vänster, Pantrarna, Linje 17, Judens vänner och allt vad dom heter, då ska man vara beredd på att få stå till svars rent fysiskt. Jag tycker att det är hög tid att konfrontationerna ökar. Ingen seger utan kamp! Inga offer är för små! Fienden bedriver krig mot vårt folk.… Läs mer »
Johan den vite
Gäst
Nybörjare
Johan den vite

Bor i området och har aldrig sett några ”nazister” som stämmer in på beskrivningen.

Vilka satans påhitt. Däremot är hela linje 17(skarpnäckslinjen) fyllt av västertomtar,homosexuella och iflyttade liberala PKs.

Tråkigt att se sin uppväxtort bli en sådan vidrig plats.

vehmgericht
Gäst
Nybörjare
vehmgericht
Dessa eviga lögner från dessa PINSAMMA kommunistsvin, svenskhatare, folkförrädare och judiska lögnare.. Man blir spyfärdig av detta ovärdiga, förljugna, fega beteende.. ingen människa med ett uns självaktning kan ens i de svagaste av stunder ens ursäkta dessa skämt.. detta är ju inget motstånd, det är konforma anpasslingar proppfulla med judiska lögner och tjyvknep.. Man misshandlar barn och kvinnor, man knivhugger i ryggen, anfaller när motståndaren ligger ner.. Nu är så sjukt värdelösa ert jävla pack, byk.. Är så satans trött på dessa skitpratande syltryggar! När detta samhället återtagits av det indignerade entiska svenskarna och v vi hängt förrädarna i riksdagen… Läs mer »
Nationalisten
Gäst
Nybörjare
Nationalisten

Plus att vi kommer att splittra upp Israel i tre territorier. Det första blir Svartisrael, en liten provins i en negerdjungel full av apor och andra fina djungeldjur. Det andra blir Ökenisrael någonstans mitt i Sahara så att de kan bygga sina bosättningar av gratis sand och ingen stör sig. Det sista blir Stenisrael, i Afghanistans högsta berg, dit bara lamorna kan gå. Nuvarande Israel blir en rent arisk stat där bara vita arier kan immigrera och få medborgarskap, och ickevita måste ha särskilt tillstånd och personlig eskort som de själva bekostar så att de inte försvinner.

Francesca
Gäst
Nybörjare
Francesca

Demon i Kärrtorp visade er att mänskligheten ännu inte vikit sig.

Pursvensk
Gäst
Nybörjare
Pursvensk

ABB visade på Utöya att ariska män fortfarande är villiga att skada rasens fiender. 68 sosseäckel som aldrig mer kommer kunna förpesta vår tillvaro.

Stort tack till 2000-talets främste norrman!! (som nu även visat sig vara nordisk nationalist och inte sionist som först hävdades!)

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.
Till Purdum !. Om han hållit sig till sin ursprungliga plan, att ta de gamla förutvarande Socialdemokrater som styrt Norge förut, då hade Hans budskap varit Politiskt klockrent, och ingen hade missförstått det. Men att skjuta Barn/Ungdomar som ännu inte gjort sig skyldiga gav budskap om Idioti och Dårskap. Han vittnar ju själv om hur hela Hans Invärtes Människa skriker – NEJ – när Han och innan Han börjar skjuta dem. Han följde inte sitt inre vittnesbörd från Gud, och Misslyckades därför ändra Norge. Det finns inga utomstående som Förstår eller Håller med Honom i Hans handlande, även om jag… Läs mer »
Jan Olander.
Gäst
Nybörjare
Jan Olander.

Hylla inte idioten breivik, en barnamördare och misslyckad bombman är ingen hjälte.

Karl Kautsky
Gäst
Nybörjare
Karl Kautsky

Detta är en gammal strategi som Rättvise partiet offensiv (jude-trotskister) alltid använt.

Tyr
Gäst
Nybörjare
Tyr

Mycket bra skrivet. Hoppas vi får se mer av Saxlind! :-)

Andreas
Gäst
Nybörjare
Andreas

Hur annars ska de rekrytera människor till en fantasiideologi? Gäller för dem att skapa en artificiell drivkraft som tonåringarna går igång på. En ursäkt att ge uttryck för sin frustration genom våld och samtidigt åtnjuta samhällets stöd för deras ”kamp”. Intressant då de samtidigt försöker skapa en bild av att vara förtryckta då de själva förespråkar och är delvis skyldiga till förtrycket gentemot oliktänkande.

Vargen kommer, vargen kommer!

Winston Churchill hade så rätt om dagens fascism. Men kunskapens makt kommer förr eller senare hinna ikapp dem.

Gurgan
Gäst
Nybörjare
Gurgan
Har insider info om Mimi Märek, även om det är lite sent nu, dragit upp samma kommentar på artiklarna om henne. Hon brukade hänga runt i mitt gamla skinnskalle gäng för en drygt 7-8 år sen eller något sånt, va ett riktigt luder och tror att varenda jävel körde kuken i henne, hon var också känd mytoman och väldigt hjärntvättad vänster som ljög hejvilt om alla nazister som hotade henne och ville spöa henne. Visade sig dock att inga av dessa nazister existerade på riktigt, vilket gör att man kan ju anta att de inte existerar nu heller. Sen har… Läs mer »
Arne Strand.
Gäst
Nybörjare

Gurgan – en riktig kille ?.

Jag citerar –

Hon brukade hänga runt i mitt gamla skinnskalle gäng för en drygt 7-8 år sen eller något sånt, va ett riktigt luder och tror att varenda jävel körde kuken i henne

Kommentarer –

Den Försmådde Älskaren skriver en massa skit om en 15-års tjej för att Han inte fick ?

Ynkligt !.

Arne Strand.

Gurgan
Gäst
Nybörjare
Gurgan

Gurgan är inte mitt riktiga namn då eftersom jag vill ha lite anonymitet när jag kommenterar. Men var tyvärr en av dom som stoppade kuken i henne. Finns inget att vara bitter över för dem som inte fick chansen, var en slapp fitta och inte mycket att hänga i granen.

Arne Strand.
Gäst
Nybörjare
Arne Strand.

Ynkligt att skriva skit om en 15 års tjej och anonymt.
Din utsaga säger mer om dig än tjejen.

slapp va ?

Gå och ryck dig i snöret vettuh !

Adjö Slapptasken ?.

Arne Strand.

Mattias
Gäst
Nybörjare
Mattias

Jo, högst troligt…

wpDiscuz