Påstått ”nazistoffer” ofredades av negrer

SVERIGE. Det har tidigare rapporterats om hur kvinnan Mimi Märak påstått sig ha blivit misshandlad av nationalsocialister i Kärrtorp. Nu visar det sig att hon i själva verket ofredats sexuellt av negrer – och allt fler tror att ”nazistattacken” är en bluff.

false_flag

I måndags uppgav en poet, Mimi Märak från Jokkmokk, att hon blivit misshandlad av sju nationalsocialister då hon tog sig en joggingtur i Kärrtorp. De unga männen skall ha haft hakkors på sina kläder, slagit Märak i ansiktet och skrikit ”blattefitta” åt henne.

Händelsen anmäldes till polisen men förundersökningen lades ned i brist på bevis. Nu har dock en dom publicerats där det framgår att Märak tidigare har angripits en gång, dock inte av nationalsocialister utan av ett gäng svarta män. En av dessa, Tresor Kambeya Yangala, ska ha stuckit handen under hennes kjol och tagit henne på rumpan varpå gänget omringade henne och kallade henne ”jävla fitta”, ”jävla hora” och ”jävla rasist”.

Yangala dömdes för sexuellt ofredande och narkotikabrott till 150 dagsböter på 60 kronor samt att betala 5000 kronor i skadestånd till Märak. Han har tidigare dömts till fängelse i 14 dagar för olaga hot, hot mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Efter domen mot Yangala berättade Märak att hon ”inte längre känner sig säker när hon går ut och går själv utan brukar be någon väninna att möta upp”. Detta går tvärtemot hennes påstådda sinnesstämning efter det påhittade överfallet av nationalsocialister.”Mimi Märak känner sig inte rädd trots det som hänt”, skrev Sveriges Radio då.

”Mimi Märak mår alltså psykiskt dåligt efter händelsen och projicerar sina upplevelser på inbillade nazister”, skriver en användare på Flashback som menar att ”nazistattacken” bara är påhittad.

Märak har vidare angripits av en svart man vid ett annat tillfälle. I en dom från Södertörns tingsrätt från 2010 (målnr. B 5485-09) redogörs det för hur Märak kallats ”fitta” och hotats med vapen av en neger.

”Mimi Märak är själv dömd för narkotikabrott vid Nacka tingsrätt (målnr. B 1678-09) då hon missbrukat kokain”, skriver Nationell.nu.

Källa:
Därför ljög Mimi Märak om nazistöverfall: Hon attackerades och ofredades – av negrer

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här.

Lämna en kommentar

21 Kommentarer till "Påstått ”nazistoffer” ofredades av negrer"

Meddela om
avatar
Sortera efter:   Senaste | Äldst | Mest röstad
Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Om afrikanen sagt så som han gjorde om henne så stämmer det också.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Det syns även i hennes ögon och blick hur falsk hon är.

NS
Gäst
Nybörjare
NS

Stockholmssyndromet. Många vita tycks lida av det. Med hjälp av två världskrig och en massinvandring av våldsgalningar till Europa så ser deras plan ut att ha gått i lås. Världens vita befolkning befinner sig till stor del i chocktillstånd.

Johan Björnsson
Gäst
Nybörjare

Jag har numera myntat begreppet ”kollektivt stockholmssyndrom”: http://johanbjornsson.blogspot.se/2011/04/kollektivt-stockholmssyndrom.html

Lisa
Gäst
Nybörjare
Lisa

”All krigföring grundar sig på vilseledande” (Sun Tzu: The art of War kap.7 paragraf 18).

Det vilseledande i Sverige är att människor in-billas att de har en valfrihet, visserligen finns olika partier i Riksdagen – men i grunden vill alla samma sak, dvs fylla upp Sverige med så många invandrare man bara kan! Det talas redan nu om att man måste ha en blocköverskridande politik för att få igenom det man vill.

Dvs. väljer en svensk att rösta på ett av dessa partier röstar man också för en fortsatt in-vandring till landet.

K.P
Gäst
Nybörjare
K.P

[Kommentar raderad]

14
Gäst
Nybörjare
14

Äh hennes första anmälan var väll för att niggern inte pumpa på henne. Den falska är väll gör hon är en uppmärksamhetshora helt enkelt. Slår vad om att hennes flatapolare gett henne en irländskkyss som hon genom detta fula sätt skulle förklara!

ᛏ REvo ᛏ
Gäst
Nybörjare
ᛏ REvo ᛏ

Man blir inte forvånad..västa typen ”människor”

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

14 dagars fängelse?
Jag trodde att en månad var minimum i Sverige och att om man fick en månad så gällde inte 2/3principen.

etnisk nationalist
Gäst
Nybörjare
etnisk nationalist

Om man är en flerfaldigt brottsdömd neger så gäller inte samma rättsprinciper som för vita människor. De har allt som oftast straffrabatt. Det är praxis inom svenskt rättsväsende sedan länge.

På sätt och vis förstår jag tanken. En varg som ger sig på en människa ställs inte inför rätta, givetvis. Åh andra sidan låter man den inte röra sig fritt i samhället heller. I de flesta fall avlivas den.

Evert
Gäst
Nybörjare
Evert

Det var nog 14st somalier i nazistuniformer som hailade och skrek.

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

eller 88st

Hennix
Gäst
Nybörjare

Negrerna gillar tydligen inte lappflickor

MEHT
Gäst
Nybörjare
MEHT

Hon bara ber om att bli förnedrad av negrer och när hon blir det så skyller hon nationalsocialister.En sådan här subba kan gott bli våldtagen av invandrarpack så får hon vad hon förtjänar.

etnisk nationalist
Gäst
Nybörjare
etnisk nationalist

Hon är själv ett ”invandrarpack”. Samerna är en invandrad folkgrupp och är Skandinaviens svar på Östeuropas romer.

Fråga svenskarna i Norrland. Där är ”lapparna” inte populära…

Anonym
Gäst
Nybörjare
Anonym

Frågan är om svenskar är popolära bland samerna.

etnisk nationalist
Gäst
Nybörjare
etnisk nationalist

Med tanke på hur mycket bidrag samerna får från svenskarna så borde vi vara det…

André Devecseri
Gäst
Nybörjare
André Devecseri

Fast samerna var väl ändå de första att befolka just norra Sverige? På den tiden fanns ju dessutom inget Svea Rike.

Tobias
Gäst
Nybörjare
Tobias

Det kan mycket väl stämma, onekligen.

Negern
Gäst
Nybörjare
Negern

Svensken förbereder brottet och Negern begår det.

Gurgan
Gäst
Nybörjare
Gurgan

Har insider info om henne, även om det är lite sent nu. Hon brukade hänga runt i mitt gamla skinnskalle gäng för en drygt 7-8 år sen eller något sånt, va ett riktigt luder och tror att varenda jävel körde kuken i henne, hon var också känd mytoman och väldigt hjärntvättad vänster som ljög hejvilt om alla nazister som hotade henne och ville spöa henne. Visade sig dock att inga av dessa nazister existerade på riktigt, vilket gör att man kan ju anta att de inte existerar nu heller.

wpDiscuz