Antivit Expo-asiat tilldelad miljontals kronor – ska forska om svenskars folkutbytesmotstånd på nätet

SVENSKFIENTLIGHET. Den antivite asiaten Tobias Hübinette tilldelas 3,9 miljoner kronor för att forska om svenskars motstånd mot folkutbytet.

Den Soros-finansierade och kriminelle koreanen Tobias Hübinette är bland många ökänd för att vara en av grundarna av den svenskfientliga underrättelsetjänsten Expo. Han har även uttalat att ”den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan” och att ”vita rasens västerland” bör låtas ”gå under i blod och lidande”. Hübinette har även uttalat att han misshandlat människor som betett sig ”rasistiskt” i hans närhet. Bland annat tryckte han upp en vit pojke som sagt ”titta, titta en kines!” mot en vägg.

Under gårdagen basunerade den kontroversielle koreanen ut att han tilldelats 3,9 miljoner från statliga Vetenskapsrådet för att studera svenskars internetbaserade motstånd mot folkutbytet.

Hübinette ska undersöka användandet ”av och förhandlingar om termerna ras och rasism i ett samtida svenskt sammanhang som sträcker sig från 2014 och framåt”.

Kritiken mot statens miljonregn över antivita forskningsprojekt är överväldigande bland de hundratals svar han fått på sitt Twitterinlägg.

Hübinette har tidigare tilldelats miljonbelopp av staten för att motverka svenskar.

Källa:
Nytt forskningsprojekt om ”Det svenska r-ordet: Användningar av och förhandlingar om termerna ras och rasism i samtida svensk internet- och sociala medier-baserad kommunikation”

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

6
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
RokvikenPierreKlausSverkerJ.N. Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Vera
Medlem

Miljoner till idiotier för att fördärva VÅRT land – hur många ”örfilar” tål du PK svensk eller vänder du vänstra kinden till för att få fler? Dina skattepengar behövs väl till kampen mot inkräktarna – tänk på att byta till ett parti som har förnuft – Nordiska motståndsrörelsen.

Rokviken
Medlem

Uppvaknandet tar tid. Verkligheten gör den mer påtaglig.

J.N.
Medlem

Han drar skam över sitt folk, lider troligen av sinnessjukdom, och är inte representativ för sin stam.

Sverker
Medlem

ASiaten verkar ha grava psykproblem. Förutom dom problem som uppstår som är vanliga när man tvångsblandar raser vid adoptioner. Om man inte är blind, så ser ju ungen att han är helt annorlunda jämfört med andra.
De som beviljat dessa pengar skall till Finspång.

Klaus
Medlem

Hübinette är hatful psykopat som Kalergi. Han skulle resa en gång till Korea. Han blir kanske lycklig där.

Pierre
Medlem

Klämmvänligt Adamsäpple…