Antifa-demonstrant förlorar jobbet efter hatattack mot 9/11-änka

HATVÄNSTERN. En Antifa-demonstrant, som verbalt attackerade en polisänka efter 11 september-dådet, fick uppleva direkt karma då han identifierats på en video och omedelbart avskedades från sitt arbete.

På videoklippet som fick stor spridning på sociala medier förra veckan ser man hur Antifa-förbrytaren tillsammans med sitt dräggäng verbalt attackerar en kvinna vid ett övergångsställe i Portland, Oregon. När kvinnan förklarar att hennes make var polis i NYPD (New York Police Department) som dog i 11 september-attacken skriker mannen till svar:

—  NYPD som våldtar immigranter med sina batonger! Din man borde ruttna i sin grav!

Antifa-fjanten, som senare identifieras som Steve Wilson, visar sig dock inte så kaxig och får fly med svansen mellan benen när kvinnans storväxte son kommer fram och konfronterar honom. I videon ses hur hela Antifa-pöbeln flyr nedför trottoaren när fler patrioter dyker upp.

Eftersom hela händelsen filmades gick det fort för internetanvändare att spåra Wilsons Facebook-konto och identifiera honom. Efter att Wilsons arbetsgivare på Self Enhancement Inc., som är ett dataföretag, fått se hans hatattack på film avskedades han omedelbart från sitt arbete som dataspecialist.

Hela händelsen ägde rum den 13 oktober när konservativa grupper som Patriot Prayer och Proud Boys demonstrerade i Portland för att kräva borgmästaren Ted Wheelers avgång. Manifestationen urartade i våldsamheter när antifascistiska motdemonstranter attackerade högerdemonstranterna.

Det har förekommit ett antal våldsamma protester och sammanstötningar i Portland sedan Donald Trump valdes till president, och inför mellanårsvalen till kongressen nästa månad har oroligheterna eskalerat.

Källa:
Instant karma: Antifa protester loses job for abusing 9/11 widow

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

3
Lämna en kommentar

Please Login to comment
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Caesar-AureliusKarl-Путин A_DH_ Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
_DH_
Medlem
_DH_

New York-”männen” har fått ett ansikte… En så dekadent stad.

Karl-Путин A
Medlem

Fucking, sodomizing, fucking shit, motherfucker, fucking ass…. vilket ”poetiskt” språk vänsterdräggen har.

Caesar-Aurelius
Medlem

comment image