Aftonbladet-judinna om SVT-runkaren: ”Bögar gör så här!”

Av ,
Nyhetsredaktör
14

DEKADENS. I en krönika i Aftonbladet skriver Dominika Peczynski om den så kallade SVT-runkaren. Den kulturmarxistiska judinnan menar att hon är ”expert på bögar” och hon intygar att Jonas Berrings beteende är helt normalt i bögvärlden.

Dominika Peczynski – judinna och ”gay hoarder”.

Det är i krönikanLåt oss vara ärliga – homosexuella är inte ”som alla andra” som judinnan Dominika Peczynski skriver om sin förkärlek till och goda kunskaper om bögar. Peczynski menar att hon är vad hon kallar för ”gay hoarder”, med andra ord att hon ”samlar på bögar”. ”Det har jag varit ända sedan jag som 17-åring damp ner på Mykonos och omedelbart kände att det här, det är min klan, min stam. My kind of people. Det var alltid roligt och ofta gränslöst”, förklarar Aftonbladetkrönikörskan sitt udda intresse.

Det är också utifrån hennes position som självutnämnd ”bögexpert” som hon vill ge sin syn på den före detta SVT-programledaren Jonas Berring, som skamligt fick säga upp sig från sitt arbete som nyhetsuppläsare åt SVT Västerbotten efter att det uppdagats att han spelade in bögporr samt sig själv när han onanerade på gymredskap – filmklipp som han sedan lade upp helt öppet på en blogg.

Peczynski kallar Berring för ”SVT-runkaren”, ett begrepp som förövrigt myntades av Nordfront, och menar att utifrån hennes erfarenheter och vad hennes bögkompisar förklarat så är Berrings beteende helt normalt.

”Men herregud, karln är ju bög. Bögar gör så här. Fattar man inte det ska man kanske inte anställa bögar i publika roller, där de ska bära kostym och se allvarliga ut”, skriver Peczynski och fortsätter att berätta om hur diskussionen har gott bland hennes bögkompisar:

Diskussionerna gick vilda i några dagar. Gaykulturen är helt väsensskild från heterokulturen sa mina vänner och det visste jag ju redan såklart. Vi bögar har fått spela med i charaden och lajva straighta för att få samma rättigheter som ni, men vi ÄR inte som ni, sa de. Bara för att vi numera FÅR leva puttenuttigt radhusliv som alla andra betyder inte att vi vill eller måste göra det.

Dominika Peczynskis erfarenheter av att homosexuella män lever ett betydligt mer dekadenta liv än genomsnittet stöds även av forskning inom området. När homofilen och psykologiforskaren Andrew Mattison försökte motbevisa ”myten” om den dekadenta homokulturen i studien The Male Couple (McWhirter and Mattison, 1984) så lyckades man efter omfattande arbete lokalisera 156 bögpar i hela USA som hållit ihop i 1 till 37 år. Två tredjedelar av dessa hade gått in i förhållandet med förstådd eller underförstådd överenskommelse om att man inte var monogama. Tillsammans med sin ”partner” och medförfattare David P. McWhirter lyckades han dock inte hitta ett enda monogamt bögpar som lyckats hålla ihop i mer än fem år. Istället för att uppnå sitt mål med studien tvingades man att dra slutsatsen att otrohet bland homosexuella män inte var ett problem för förhållandet, utan snarare en förutsättning för att man skulle kunna hålla ihop överhuvudtaget.

Homolobbyn försöker föra fram bilden att homosexuella är precis som alla andra, med undantaget att de ”älskar” personer av samma kön som dem själva. Men forskning visar något helt annat. Foto: Sarah Stierch (CC BY)

Men redan 1968 konstaterade den New York-baserade psykologiprofessorn Martin Hoffman att ”sexuell promiskuitet är en av de mest slående och utmärkande dragen i Amerikas homokultur”. Tio år senare publicerade psykologen Alan P. Bell och sociologen Martin S. Weinberg boken ”Homosexualities: A Study of Diversity Among Men and Women”, där man bland annat konstaterade att 28 procent av alla bögar som deltog i en undersökning hade haft mer än ettusen sexpartners, samtidigt som 79 procent av dem uppgav att mer än hälften av deras sexpartners hade varit helt främmande män. Enligt samma studie hade endast en procent av alla bögar haft mindre än fem sexpartners under hela sitt liv.

Annan forskning kring homokulturen har visat att bögar i betydligt högre utsträckning än heterosexuella har ett tvångsmässigt behov av ett anonymt och perverst sexliv.

1972 skrev en man vid namn William Aaron en avslöjande autobiografi vid namn Straight, som han menade var en bekännelse från en man som lyckats gå från att vara homosexuell till heterosexuell. I homokulturen var perversioner och objektifiering av unga pojkar i centrum, enligt Aaron:

I bögvärlden är trohet i det närmsta en omöjlighet. Eftersom behovet av att ”absorbera” maskuliniteten hos sin sexualpartner tycks vara en del av det tvångsmässiga beteendet hos homofilen, måste han vara konstant på utkik efter nya partners. På samma sätt är de mest lyckade homosexuella ”äktenskapen” dessa där det finns en överenskommelse mellan de två att ha affärer vid sidan av samtidigt som man upprätthåller en slags varaktighet i sitt levnadsarrangemang.

[…]

Böglivet är mest typiskt och fungerar bäst när sexuella kontakter är opersonliga och till och med anonyma. Som grupp framstår de homosexuella som jag har känt mer fixerade vid sex än vad heterosexuella är, och betydligt mer troliga att definiera ett bra sexliv med att ha många partners under många spännande omständigheter.

Hoffman skriver också:

Man måste komma ihåg att i bögvärlden är det enda verkliga värderingskriteriet fysisk attraktion […] Den unge homosexuelle mannen kommer att märka att hans homosexuella bröder i regel endast bryr sig om honom som ett sexuellt objekt. Även om många kan komma att bjuda ut honom på middag och erbjuda honom en plats att bo, så kommer de, när de har tillfredsställt sitt sexuella intresse i honom, troligtvis att glömma bort hans existens och hans personliga behov […] Eftersom det enda värderingskravet i den homosexuella världen är fysisk attraktion så blir att vara ung och stilig i bögvärlden som att vara miljonär i ett samhälle där rikedom är det enda värderingskriteriet.

LÄS ÄVEN: Nordiska motståndsrörelsen – den sista utposten i kampen mot homolobbyn

Detta bekräftades också i Sverige i samband med att Sveriges Radio (SR) granskade bögtidningen QX:s egen ”community” Qruiser. Det man upptäckte var att Sveriges största Internetmötesplats för hbtqp-personer var som en köttmarknad där äldre män sökte efter unga pojkar att köpa eller lura sex av. En av personerna som SR talade med hade börjat prostituera sig redan som tonåring, och han beskrev hur intresset för honom bland de andra användarna minskade med en rasande takt ju äldre han blev.

— En kanske är mer attraktiv som oskuldsfull 14-åring än som 19-åring. Det märktes iallafall för mig att för varje födelsedag fick jag mindre och mindre meddelanden.

Även på Flashback har Qruiser granskats i omgångar. Användaren deathofyou skriver efter att ha haft registrerade användare på communityn en tid:

Om man spenderar 10 min och reggar ett fejkaccount på en 15-åring så kommer man minst att ha 15-20 meddelande från 30-60 år gamla män som ber att suga av dem eller vice versa, för en mindre summa pengar.

Kanske föga förvånande kunde Nordfront också nyligen rapportera om hur prominenta personer från homolobbyn gav SVT-runkaren Berring sitt fulla stöd. Jonas Gardell kunde exempelvis inte förstå skillnaden mellan att onanera på ett offentligt gym framför kamera och att onanera hemma bakom stängda dörrar, medan den vänsterliberala journalisten Isobel Hadley-Kampz menade att ”så länge han torkade av maskinerna på gymmet efteråt finns absolut ingenting upprörande alls här”.

Judinnan Peczynski, som idag är mest känd som den före detta finansministern Anders Borgs fästmö, har alltså fog för sitt påstående om att homosexuella inte är som ”alla andra”. Det kan nog även ligga något i hennes påstående om att vi kanske inte bör sätta bögar att läsa upp nyheter i TV, om vi inte också är beredda att sedan se dem på film, onanerades på gymredskap.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
14 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Superbra artikel. Och bra att även Afroblasen kan skriva sanningen om bögar. Som sagt bögen Gardell försvarade äcklet och kan inte förstå ståhejet. Det är bl a därför som bögar som Gardell ska synas så lite som möjligt i offentligheten. Sjukdomar ska begränsas , inte spridas.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Ska man tolka judinnan Peczynskis bögsamlande som att hennes nuvarande partner, Sveriges fd finansminister Anders Borg är en bög?

Skulle inte förvåna mig ett dugg om så bara 10% av det som judisk media; GP, DN, SVT mfl har skrivit om penisskandalen är sant. M.a.o. var hans beteende på den där fyllefesten helt normalt – han hade alltså inte behövt be om ursäkt för sitt bög?uppförande.

I vilket fall som helst så tackar vi bögexpertens klargörande om vad som kan förväntas ske om en bög råkar dyka upp i hemmet.

nordbo
Nybörjare
nordbo
2 år sedan
Reply to  Karl

Gällande Borg så flippade han – ett uns av samvete kröp fram under ruset som han inte kunde hantera.

De röda pillret är naturligt.

.dB.
Nybörjare
.dB.
2 år sedan

Jaha.

Vilken tur. Så om jag skändar småflickor och laddar ner barnporr är det också ok?

-Nej. De skall utplånas samt raderas från historien är mitt svar.

Jag har provat systemet på ren jävulskap och det är så genomruttet så att man vill ta blyförgiftning. Det krävs även här en genomgång och varje rutten rot skall ryckas ur. Kosta vad det vill.

Tobias
Nybörjare
Tobias
2 år sedan

Bra artikel kamrat
Men skrämmande hur sjuka och perversa dessa sodomiter och judar är.

Tobias Lindberg
Redaktör
Nybörjare
2 år sedan

Mycket bra artikel Simon!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan

Homofili och pedofili går hand i hand.

vörtis
Nybörjare
vörtis
2 år sedan

Jag kanske har missuppfattat något, men är före detta finansminister Anders Borg alltså ihop med en judinna som förespråkar såväl otrohet (i äktenskap) som homosexualitet?

En riktigt bra och informativ artikel, herr Holmqvist!

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  vörtis

Du har läst rätt. Den förmodade bögen Anders Borgs parhäst Fredrik Reinfeldt, aka Stridshingsten, valde en mer ”sansad” partner efter sin skilsmässa.

Hon ville ”bara” mörda och skära ballarna av Radiotjänsts personal efter att Stridshingsten hade ertappats med att inte ha betalt TV-licensen – om man får tro (((media))).

sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=2795&artikel=5699479

Anders
Nybörjare
Anders
2 år sedan

Om bögar gör så då är det otroligt äckligt och vidrigt och måste beivras mycket skarpt.

Sådana perversa äckel ska inte få gå lösa bland vanligt folk.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Anders

Nej, alla bögar beter sig naturligtvis inte så här. Artikeln handlar om en judinnas uppfattning och sexfantasier? om bögar.

Homolobbyn däremot som försöker korrumpera både bögar och heteros att begå pedofili och andra perversioner ska naturligtvis beivras mycket skarpt.

Karl
Nybörjare
Karl
2 år sedan
Reply to  Karl

Bög som bög. Det är perverst och onormalt.

Roco
Nybörjare
Roco
2 år sedan

Varning för starka bilder!!! Efter den uppmärksammade sexskandalen med SVT-anställde Jonas Berring väljer tv-kanalen att plocka bort Berring från tv-rutan. Enligt SVT:s presschef Camilla Hagert känner man redan till händelsen och anser att det kommer bli problematiskt för Berring att fortsätta sin publika roll. I en öppen blogg på nätet har medarbetaren under flera års tid publicerat bilder och filmer på sina sexaktiviteter. I ett flertal klipp kan man se hur SVT-anställde Berring onanerar offentligt på ett gym. Han ejakulerar på både träningsredskap och i duschar. I andra videoklipp inhalerar han på ett olagligt preparat och har sex med andra… Läs mer »

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  Roco

FY SATAN! Man förstår att han avgick snabbt som ögat innan skandalen eskalerade till oanade proportioner.

Dominika Peczynski : ”det här, det är min klan, min stam. My kind of people.”