Afrikanskan Candace Owens kritiserar BLM:s stöd för George Floyd

USA. Fel att stödja den tungt kriminelle George Floyd, anser Candace Owens.

Nordfront har tidigare rapporterat om den tidigare ”sociala rättvisekrigaren” som vände kappan och blev konservativ, afrikanskan Candace Owens.

Nyligen startade hon en verbal fejd med juden George Soros och hans stiftelser Open Society då hon anklagade dem för att organisera och finansiera de pågående raskravallerna i USA.

Nu har hon gått ut med en privat video där hon förklarar varför hon vägrar stödja och ta ställning för den numera döde afrikanen George Floyd och istället hårt kritiserar honom.

Owens berättar bland annat om Floyds tunga brottsregister och anser att det är fel av Black lives matter att kräva politiska förändringar på förhärdade brottslingars vägnar.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

  • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.


  • Lämna ett svar