RN DIREKT#134: Motstånd på Island och HBTQP-vansinne på förskolan

RADIO NORDFRONT. Simon Lindberg gästar för att berätta om en vecka på Island. Jimmy Thunlind gästar för att prata mer om sitt avslöjande om hur föräldrar hotas när de protesterar mot homolobbypropaganda på förskolan. Dessutom ett nytt avsnitt av Digitalt motstånd.

Kvällens Radio Nordfront är fullspäckat med gäster. Först kommer Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindberg att berätta om veckan på Island och hur Motståndsrörelsen bröt ny mark genom att hålla sin första offentliga aktion på den nordiska önationen någonsin. Även Martin Saxlind var på plats och kommer att delge sina tankar om upplevelsen.

Under veckan skrev Jimmy Thunlind en artikel på Nordfront om hur föräldrar hotas när de protesterar mot homolobbypropaganda mot barn på en förskola i Norrköping. Thunlind gästar för att berätta mer om vad vita barn och deras föräldrar utsätts för på förskolan.

Dessutom kommer Robert Eklund att gästa med ett nytt segment av Digitalt motstånd.

Sist men inte minst kommer Pär Öberg att delta under delar av programmet.

Veckans RN-bild:

Simon Lindberg och Nordiska motståndsrörelsen i isländsk media.

Väntar du på att Radio Nordfront ska börja? Då kan du lyssna på dr Jackson Crawfords tagning på Simon Holmqvist favorit bland isländska sagor: Njals saga:


Crawfords utläggning om Njals saga fortsätter i ytterligare fem delar.

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd NTV och Radio Nordfront genom att donera Bitcoins:

Här är Radio Nordfronts bitcoinadress: 1DQHohS9xUDoPt2WnABRhCCAovjVHRQv4d

Glöm inte att e-posta namn/alias och summa donerad till radionordfront@nordiskradio.se för att bli tackad i Radio Nordfront-sändningarna.

Bitcoin-Profits

Kontantdonationer: Skicka till ”Nordfront Att: Radio Nordfront, Box 52, 77222 Grängesberg”.

Lyssna på direktsändningen:
Listen to ”RN DIREKT#134: Motstånd på Island och HBTQP-vansinne på förskolan” on Spreaker.

Radio Nordfront är ett samarbete mellan Nordfront och Nordisk Radio. Budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som framförs i nättidningen och det som diskuteras är ofta sådant som just publicerats på Nordfront. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Nordfronts nyhetsredaktör Simon Holmqvist leder programmet tillsammans med tidningens chefredaktör Martin Saxlind. Andra medarbetare är skribenten Tobias Lindberg samt Nordiska motståndsrörelsens presstalesman Pär Öberg.

Producent är Nordisk Radios Max Rosenfors.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in gäster av alla det slag, alltifrån sympatiskt inställda personer till meningsmotståndare.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Subscribe
Meddela om
5 Comments
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
10 månader sedan

A protest titled “Iceland Against Nazis” will be held tomorrow in Reykjavík in response to the appearance of a neo-Nazi group that waved flags and handed out flyers in downtown Reykjavík yesterday.

https://www.icelandreview.com/news/neo-nazi-event-spurs-protest-in-iceland/

comment image

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
10 månader sedan

Samma pack på Island som överallt annars. De höll ett protestmöte mot Nordiska motståndsrörelsen idag kl. 15.

comment image

Caesar-Aurelius
Caesar-Aurelius
10 månader sedan

Arnar Styr Björnsson, teolog och före detta ordförande för universitetsstudenternas förening mot EU-medlemskap, säger att han är imponerad av vad nazistpartiet stod för.

comment image

Rokviken
Rokviken
9 månader sedan

Den isländska ”löggan” är kanske mer tolerant än den svenska motsvarande.

Wäring
Wäring
9 månader sedan

Jackson Crawford har uttryckligen i sina videor tagit ställning mot vita människor och deras intressen, han säger sig ha noll sympati för ”fascist”, ”nazi”, ethnonationalism” och hela raddan med de kända begreppen. Att förvänta sig stöd för någon av dessa strömningar eller attityder han nämner är förstås mer än vad man kan förvänta sig, men det är så onödigt att gå ut och markera på det där sättet. Han kunde ha låtit bli att kommentera saken alls. Det fick mig att sluta titta på hans videor.