Föräldrar hotas när de protesterar mot HBTQP-propaganda i förskolan

KULTURMARXISM. Nordfront kan avslöja att långtgående propaganda för könsdysfori och HBTQP-frågor bedrivs i skolor ända ner till förskolan i Norrköping med hänvisning till kommunens ”värdegrund”.

Anslaget på förskolan om att ”alla får vara den de vill vara och är”. Foto: NF. (Klicka för större bild)

Nordfronts reporter blev för en tid sedan kontaktad av en orolig förälder, vars fyraårige son går på en förskola i Norrköpings kommun. Det hela hade börjat med att ett anslag kom upp på ingången till förskolan där det bland annat stod:

Här får alla vara den de vill vara och är! … Vi hjälps åt att tillsammans utmana normer, vara nyfikna och ha öppna sinnen. Det mår alla bättre av. Tillsammans bygger vi framtiden till en bättre plats för ALLA att leva i!

Föräldern resonerade om detta med flera andra föräldrar som alla tyckte att det var ett märkligt sätt att uttrycka den pedagogiska inriktningen för barn mellan ett och sex års ålder.

Några dagar senare, berättar föräldern, kom hans fyraåring hem och berättade att ”på dagis får jag ha klänning på mig. Jag är en flicka nu och jag har en snippa”.

Detta gjorde föräldern, som vill ge sitt barn en traditionell uppfostran, mycket upprörd och han begärde därför ett samtal med förskolans rektor.

I samtalet hänvisade rektorn till kommunens fastslagna ”värdegrund” där genusfrågor och kritik av traditionella normer ska vara en viktig del. Hon menade att det skulle vara ”en kränkning av barnets önskan att uttrycka sig att hindra sonen att klä sig i klänning”.

Föräldern frågade då vem som hade berättat för sonen att han kan vara vem han vill, och fick svaret att det hade fröknarna på förskolan gjort, det ingick i genusundervisningen.

— Hur kan ett barn bestämma något sådant? En fyraåring förstår väl ingenting om könstillhörighet? frågade sig den frustrerade pappan.

Rektorn upplyste om att ”det måste finnas jämställdhet mellan barnen och allas lika värde”.

— Sedan menade rektorn på att jag inte skulle bry mig så mycket för det skulle bli värre för min son i slutänden. Om jag hemma skulle diskutera detta med kön och förklara saker från min synvinkel så skulle det förvärra situationen, berättar föräldern.

Vid ytterligare samtal med skolledningen har dessa bara upprepat att genusundervisning och HBTQP-frågor är ett krav för förskolan enligt de nationella riktlinjerna och UNICEF:s barnkonvention.

Rektorn har också förtydligat att föräldrar som hemma lär sina barn saker som strider mot dessa riktlinjer kan komma att bli föremål för orosanmälningar till socialtjänsten.

UNICEF:s barnkonvention som sitter upphängd på förskolan. Foto: NF. (Klicka för större bild)

Inför Pride-festivalen i Norrköping tidigare i somras fick också alla barn på förskolan lära sig om HBTQP-frågor, sjunga Pride-sånger och rita regnbågsflaggor. Att hylla sexuella preferenser och homolobbyn ansågs av skolan vara en del av undervisningen för barn mellan ett och sex år.

En av de aktörer som tillhandahåller tillrättalagt material för undervisning i HBTQP-frågor för små barn är pseudonymen Herr(genus)Fröken. På sin hemsida skolmagi.nu och på sin Instagram-sida lanserar han bland annat barnböcker med titlar som Sagor för barn som vågar vara annorlunda och När Herr Normsson träffade Hen.

En av de kulturmarxistiska böcker för små barn som lanseras av skolmagi.nu (skärmbild).

Den förälder som vände sig till Nordfront är idag ganska uppgiven:

— Det är klart att en fyraåring inte begriper HBTQP- eller genusfrågor, det är ju knappt att jag gör det själv. För honom är det bara en fråga om lek idag. Men vad händer om några år? Vilka spår kan den här indoktrineringen sätta när han blir äldre?

Förskolans rektor eller skolchefen i Norrköpings kommun har inte velat lämna några kommentarer till Nordfront, utan hänvisar till de nationella riktlinjerna och värdegrunden.

/Jimmy Thunlind

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Den sjuka utveckligen i vårt ”samhälle”.
  Man låter INTE våra barn vara barn. Istället tillåts hjärntvätt och tvång att detta skulle vara nya normen.
  I slutändan kommer ungen ut som en sinnesförvirrad hen och därtill med flera diagnoser som kommer kosta samhället och skattebetalarna.

  Ingen. Absolut ingen kommer tjäna på detta.

  Ruttna lingon.

 • Lotta says:

  FY F-N rent ut sagt, man har lust att kräkas! Märker jag av nåt sånt på mina barns dagis o skola så blir det liv i luckan vill jag lova (Bor också i Norrköping).

 • Child-Of-God says:

  hög tid att ta tillbaka ansvaret som många nog lär ha lämnat över till Satan och Antikrist.

  barn är en gåva från Herren Jesus Kristus och man smiter knappast undan ansvaret, utan antingen uppfostrar man dem som små djävlar eller som små änglar.

  förbannade #perversheter

 • Tors Spjut says:

  Sinnessjukt att detta får pågå.

  Tur i oturen att jag själv inte har barn, när sån här dårskap lyfts fram iaf

 • Jan Hjelm says:

  Vad ända in i glödheta helvete är det för jävla pedagogik som de här dårarna har infört? Hade mina barn råkat ut för den här sortens vanvård så hade det blivit hemundervisning, Skolplikten kan kyssa mig där bak. Ingen skall försöka skada mina barn för då blir det konsekvenser.

  • Child-Of-God says:

   ja, ush för perverteringsagendan från helvetet.

   påminner om en dröm jag hade för ett år sedan eller så, det var som om jag såg en snubbe med arabiskt utseende – eller snarare långt skägg mörk jacka – som en rysk ortodox prästliknande liksom, men iaf så var det som om jag såg han och hans dotter som satt bredvid och de diskuterade med en kärring på andra sidan bordet – precis som om det vore en föräldraträff eller vad de kallas i skolan. synen varade knappast mer än nån sekund, men så ser jag snubben drar näven i bordet framför kärringen på andra sidan – och det var verkligen mäktigt, aldrig sett något liknande. kommer ihåg att jag vaknade och tänkte typ att det kanske är så att Jesus Kristus kommer använda muslimerna på detta sättet. faktiskt så var jag riktigt rädd för att det skulle starta ett krig!

   och samma dag, sen när jag gick in på facebook och kollade, så hade en arabisk-liknande snubbe taggat mig i en av sina poster (bara en minut eller så innan jag gick online..), där han håller en liten tjej i sin famn och det står typ ”Gud är med dig!” fast på arabiska….

   (och btw, allah är förbannelsen…)

   men, iaf så gick jag in på snubbens facebookprofil och fick se att han hade flera bilder/poster om Korset.

   Korset har all makt gentemot Djävulen , lär Herren Jesus Kristus sagt. (boken Poem of The Man God)

 • Klaus says:

  Otroligt brottsligt, ett sätt att våldta barn, bögterrorism, och har med bögarnas abnorma ”värdegrund” och judarnas perversa Talmud att göra. Föräldrarna måste organisera sig och fordra sexualterrorns slut.

 • Jag må vara en drömmare, men jag tror/hoppas att det naturliga, biologiska ändå kommer att segra till slut, och att de flesta av dessa barn inte tar någon allvarlig skada, utan att detta vidriga synsätt tvärtom kommer att vändas mot dess utövare.

 • Påläst says:

  Punkt 19 rimmar ju illa med den mångkulturella skolan, där många barn utsätts för våld och sexuella övergrepp. Bra åtminstone att lärare nu får smaka på mångkulturen.

  • Jimmy Thunlind Jimmy Thunlind says:

   Absolut! Rektorns hotfulla inställning rimmar också illa med punkt 18 om att föräldrarna har huvudansvaret för barnens fostran och undervisning.

   • Jan Hjelm says:

    Det här är en verkligt viktig artikel och det är både modigt och nödvändigt av föräldern att reagera och berätta hur illa det är ställt med dagens skola. Alla svenskar måste lära sig att vägra acceptera alla hänvisningar till ”värdegrund”. Det finns, vad jag vet, ingen lag som definierar vad som omfattas av detta luddiga begrepp. Och kombinerat med hbtqp- och genusmörjan blir det riktigt groteskt. När ska den akademiska världen kasta ut genusvetenskap och querrstudier från högskolorna? Set är där förändringen måste starta. Naturligtvis är det en kvinnlig rektor, det brukar vara ett tecken på att skolan har tokiga idéer och allmänt kaos…

 • ÅH låt oss ta fram de fina gamla böckerna för barn – dessa underbara svenska som beundrades och älskades av oss barn i III Riket!! Putte i Blåbärsskogen, Tomtebo barnen, Hälsningar Tant Brun.

  • Child-Of-God says:

   nä tvi fan åt pippi långstrump och satans fantasier.

   knappast inte utan anledning så varnas det i den heliga bibeln mot kärringars fabler. #perversheter


 • Lämna ett svar