1 MAJ: Dreads-samer från Stockholm väntas invadera Boden

HUMOR. I Radio Nordfront släpptes bomben om en planerad samisk motoffensiv mot Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration i Boden. När Simon Holmqvist ska beskriva fenomenet börjar han plötsligt låta konstigt.

I senaste avsnittet av Radio Nordfront diskuterar Simon Holmqvist den kommande historiska 1 maj-demonstrationen i Boden. Holmqvist, som sitter med i arrangörsgruppen, berättar bland annat hur fem talare är inbokade och att dialogen med polisen varit mycket god.

Vad gäller motdemonstranter beräknas ”motståndet” utgöras av batikhäxor och en hbtq-grupp som gjort sig känd som ”Gays on Ice”. Men det kommer även komma dreadlocks-samer från Stockholm, anförda av sameaktivisten och rapparen Maxida Märak, berättar Holmqvist.

Same-frågan diskuteras i avsnittet och Holmqvist berättar hur man första gången stötte på de märkliga Stockholms-samerna under en offentlig aktion på Jokkmokks marknad. Degenererade typer med dreadlocks som nu alltså har för avsikt att åka från Stockholm och invadera Boden under Nordiska motståndsrörelsens 1 maj-demonstration.

När Simon Holmqvist ska beskriva fenomenet börjar han plötsligt tala på stockholmska, vilket bjuder på en hel del skratt.

Lyssna på urklippet nedan:

Listen to ”URKLIPP: 1 maj: Dreads-samer från Stockholm väntas invadera Boden” on Spreaker.

Dela artikeln på sociala medier:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

8
Lämna en kommentar

Please Login to comment
6 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
Kiruna killenKarl AValhallaFredrikaAnna Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
William
Medlem

Har Soros varit i farten nu igen…

Karl-Путин A
Medlem

Soros förlorade stort i Ungern igår, så nu söker han sig nog nya områden att destabilisera och suga ut.

Anders Jonsson
Medlem

Simon Holmqvist har stor humor.

Jättekul imitation av Stockholms-samerna.

Humor är ett underskattat vapen i kampen för vårt folk, och jag tycker Nordfront redaktionen ofta uppvisar sinne för humor.

Det är mycket positivt och uppskattat.

Anonym
Medlem
Anonym

Get Behind Me Satan! Hehe …

Fredrika
Medlem

Ni är väldigt trevliga. Det är inte jag. Lite före eller efter detta klipp talade Öberg och Saxlind om att man inte ska straffa indoktrinerade pk-idioter som inte har koherenta resonemang och undergräver samhället, att man bör förlåta dem för deras samhällsförstörande handlingar, och när vi har tagit över se deras förvandling till att med tiden med samma självklarhet som de uppvisar idag anse att vår politik och sätt att bygga samhället som det etiskt rätta och sunda. Jag håller inte med. Alla människor måste ta ansvar för sina handlingar. En rattfull kärring som kör ihjäl ett barn kan inte… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Maxida Märak,är inte riktig same (lapp). Denne fusklapp är född i Stockholm och är av blandras.

Karl-Путин A
Medlem

Zigenare och ?

Kiruna killen
Medlem

Hoppas det blir demonstration här i Kiruna någon gång det skulle verkligen skrämma rödingarna som finns här