RN DIREKT#72:
Fredrik Vejdeland, Fredrik Strage och Scandza Forum

RADIO NORDFRONT. Gänget på Radio Nordfront kommer ikväll att ha med sig Fredrik Vejdeland för att diskutera Kungälv. Även Fredrik Strage, Scandza Forum med mera kommer att diskuteras.

Ikväll kommer riksrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland att medverka för att diskutera saker som hänt i Kungälv så som fientliga uttalanden från poliser och massmediala skriverier.

Fredrik Strage kommer att diskuteras:

Fredrik ”kulturministern” Strage kommer antagligen inte att medverka tyvärr, men hans kulturkrigföring inifrån judisk makt-blaskornas högborg kommer att diskuteras, och han är välkommen att medverka om han får för Wolodarski.

Lite Assad-memes:

Russia Today reder ut vad ”vita hjälmarna” är:

Några av kvällens ämnen:

  • Riksrådsmedlemmen Fredrik Vejdeland berättar om polisiär hets mot organisationen och mediala skriverier i Kungälv, en kommun där han ställer upp som kandidat för Nordiska motståndsrörelsen.
  • Pär Öberg har fullständigt lackat ur på den genomjudiska och åsiktsfrihets-bekämpande organisationen som går under det vilseledande namnet Civil Rights Defenders.
  • Nordfronts fin-journalist och tillika nyhetsredaktör Simon Holmqvist har ätit granola bites och inlett en hatkärlek med Fredrik Strage, där den sistnämnde är en man som är djupt fashinerad av Nordiska motståndsrörelsen.
  • Nordfront chefredaktör Martin Saxlind har besökt Scandza Forum och kan ge oss en exklusiv rapport om vad som hände under tillställningen.
  • ”Vita hjälmarna” och senaste nytt om händelseutvecklingen i Syrien där de judeo-amerikanska världsförstörarna stött på patrull i form av väpnade styrkor under befäl av ögondoktorn Bashar al-Assad och Rysslands president Vladimir Putin. Och det världskrig som enligt insatta nu hänger i luften.
  • Senaste nytt gällande 1 maj i Ludvika och Boden.

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på sociala medier:

Gilla Radio Nordfront och Nordfront TV på Instagram, Facebook och Twitter.

Medverkande:

Medverkar gör som vanligt Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg, Simon Holmqvist och Martin Saxlind.

Inbjuden gäst är Fredrik Vejdeland.

Registrera dig på Spreaker:

Glöm inte att registrera dig på Spreaker så att du kan prenumerera på Radio Nordfronts Spreaker-kanal.

Tänk på att inte skriva något olagligt i chattinläggen på Spreaker, eftersom det inte är redaktionellt material, vilket innebär att du själv är juridiskt ansvarig för dem.

Stöd oss på månadsbasis:

Använd formuläret nedanför för att stödja NTV och Radio Nordfront samtidigt:

Det finns också möjligheter att stödja Radio Nordfront och NTV genom MakerSupport. :-)

När du stödjer Radio Nordfront stödjer du även:

  • Webbtv-satsningen i form av Nordfront TV som ger er tittare spektakulära livestreams från demonstrationer, kommunfullmäktigemöten etcetera.
  • Webbtv-programmet Studio Nordfront med Pär Öberg och Emil Hagberg som programledare.
  • Driften av Nordfront.se.

Vill du få ett meddelande uppläst i radion? Mejla till radio@nordfront.se, bifoga ditt MakerSupport-användarnamn, hur mycket du stödjer oss med och ditt meddelande.

Vi kommer att tacka alla donatörer i början av varje avsnitt av Radio Nordfront och är väldigt tacksamma för alla som väljer att stödja oss!

Bitcoin-Profits
Lyssna på direktsändningen:

Radio Nordfront är en del av Nordfront och Nordiska motståndsrörelsen och budskapet som förs ut i radion kommer i stort att vara i linje med det som rörelsen står för. I vissa, ofta mindre viktiga, frågor är dock åsikterna mer personliga.

Fasta programledare: Robin Palmblad, Pär Öberg, Tobias Lindberg och Simon Holmqvist.

Radio Nordfront gillar åsikt- och yttrandefrihet. Därför bjuder vi titt som tätt in oliktänkande människor som vi tycker är intressanta.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Scandza forum var en succé | Nordfront.sePär Öberg om Civil Rights Defenders: "En frontorganisation för judisk makt bakom en fin fasad" | Nordfront.se1 MAJ: Dreads-samer från Stockholm väntas invadera Boden | Nordfront.seCarineFredrika Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Anonym
Medlem
Anonym

Spännande! Can’t wait.

Fredrika
Medlem

Bara en timme kvar… (trummar med fingrarna).

Carine
Medlem

…ska bara stänga in höns och ankor, sedan är jag redo..

Anonym
Medlem
Anonym

Gokväll!

trackback

[…] senaste avsnittet av Radio Nordfront diskuterar Simon Holmqvist den kommande historiska 1 maj-demonstrationen i Boden. Holmqvist, som […]

trackback

[…] är i senaste avsnittet av Radio Nordfront som Pär Öberg från Motståndsrörelsens riksledning berättar om vad den […]

trackback

[…] respekt. Föredragen har summerats av Nordfront i en tidigare artikel och kommenterats på Radio Nordfront #72. Jag kan gissa att det publiceras mer av dessa på andra platser. På youtube finns talet från […]