Zigenare tältar på en skolgård i Malmö

INRIKES. Ett flertal zigenare tältar sedan en tid tillbaka på en skolgård till en grundskola i Malmö. Skolans vaktmästare får väcka dem varje dag innan skolan börjar.

Sedan en tid tillbaka har ett gäng zigenare tältat på en skolgård tillhörande en grundskola i Malmö. Enligt uppgifter från skolans rektor måste rektorn och skolans vaktmästare väcka zigenarna varje morgon innan eleverna kommer.

— Det är klart att det här är ett bekymmer, säger skolans rektor.

Tidigare har människor sovit under bar himmel vid ett träd på skolgården. När kylan kom har de istället valt att slå upp tält. Rektorn säger att de inte vet vad de ska göra åt problemet. De har vid ett flertal tillfällen ringt polisen för att få hjälp med att avhysa zigenarna men det är inte alltid som polisen dyker upp.

Nordfront har tidigare rapporterat om att zigenare har använt skolgården tillhörande Sverigefinska skolan i Stockholm som både läger och toalett.

Källa:
Migranter tältar på skolgård

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments