Yttrandefriheten bekämpas i Finland

Av ,
0

Den politiska polisen I Finland, SUPO (Suojelupoliisi – Skyddspolisen, Finlands motsvarighet till Svenska säkerhetspolisen) är ”upprörd” över ett klistermärksmotiv med ett budskap mot mångkulturen samt en flygbladskampanj i de större städerna i Finland. SUPO menar att ”hatets krafter har återvänt”.

En av de största nyhetstidningarna i Finland, Iltalehti, rapporterade den 5:e maj om ett klistermärke och en flygbladskampanj som genomförts i de finska städer som drabbats av mångkulturen. I artikeln vänder man sig till den finska säkerhetspolisen SUPO.

Enligt SUPO kan enbart kritik av mångkulturen vara grund för ”hatbrott” och ”brott mot yttrandefriheten”. Meddelandet på klistermärket är – enligt SUPO – så hotande att de nu beslutat att utreda och eventuellt åtala flera personer för ”hets mot folkgrupp”.

Texten på klistermärket – som SUPO anser ”rasistiskt och ”hatiskt” – säger att ”Mångkultur är skadligt för dina barn och barnbarn” och undertecknas med en länk till Patriootti.com, Finska motståndsrörelsens hemsida.

Klistermärkets budskap manar knappast någon till att begå några olagligheter. Snarare syftar budskapet till att kritisera den mångkulturella ideologin – vilket är ett ”rasistiskt yttrande” som tankepolisen i Finland vill förbjuda.

SUPO antyder härigenom att om budskapet kommer att anses som olagligt så kommer det finska folket i en nära framtid inte kunna uttrycka sin åsikt gällande mångkulturen.

Jag repeterar: ”Mångkultur är skadligt för dina barn och barnbarn” kan bli betraktad som en straffbar, ”hatfull” åsikt, vilket innebär att ingen finsk man eller kvinna kan säga eller tänka på att uttrycka sådana tankar offentligt. Detta är vad jag skulle vilja kalla en tyrannisk och förtryckande makt.

SUPO fokuserar sin oro på påstådda rasistiska brott som har ägt rum i den lilla staden Joensuu, nära den ryska gränsen. Massmedia och SUPO blandar samman dessa påstådda brott med klistermärkets budskap, menat att om man har en viss åsikt så är det detsamma som att begå våldsbrott. Lagstiftarna i Finland har tidigare uppgett att de överväger att strama åt yttrandefrihetslagarna genom att se till att endast ett besök på en ”rasistisk” hemsida eller uttryckandet av en viss åsikt, fredligt och utan att angripa någon, ska kunna ge ett fängelsestraff på fyra år.

En talesman för SUPO säger till Iltalehti att: ”När det går dåligt så måste hatet riktas mot något”. Men att försvara sitt europeiska och nordiska arv är inte ”hat” eller ”hets” och det finns inget mer hedervärt än att hindra en utrotning av de europeiska folken. Massmedia i Finland vågar inte tala om det pågående folkmordet på vita i Sydafrika. Dessa människor är de egentliga hatarna och rasisterna.

Jag skulle vilja uppmana alla vita nationalister i Europa och Amerika att använda uttrycket ”Mångkultur är skadligt för dina barn och barnbarn” i magasin och nyhetstidningar, på hemsidor och i flygblad och i varje tänkbar situation, i syfte att visa det tyranniska systemet och tankepolisen i Finland att vi kommer göra motstånd mot deras planer att sätta flera personer bakom lås och bom bara för att ha uttryckt denna åsikt.

Tillsammans är vi starka – tillsammans kommer vi förändra – med början IDAG!

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Lämna en kommentar

Please Login to comment
  Subscribe  
Meddela om