Ytterligare en misstänkt gruppvåldtäkt i Kalmar

BROTT. Två gruppvåldtäker inträffade i Kalmar under torsdagskvällen. Enligt polisen finns det inget samband mellan de båda fallen och ännu har ingen misstänkt gärningsman gripits.

Nordfront har tidigare rapporterat om en misstänkt gruppvåldtäkt som ska ha inträffat på en mindre ort i Kalmar under torsdagskvällen. En 17-årig ung kvinna som befann sig i närheten av ett HVB-hem ska ha blivit indragen i skogen av flera gärningsmän och därefter blev hon våldtagen av åtminstone en av männen.

Detta var dock inte den enda våldtäkten som inträffade i länet under torsdagskvällen. En ung kvinna ska larmat polisen om att hon ska ha blivit våldtagen av åtminstone två gärningsmännen. Händelsen inträffade i ett rum i en bostad någonstans i Kalmar.

Enligt polisen finns det dock inget samband mellan de båda fallen.

— Som det ser ut nu ser vi inga samband eller att det finns något samröre mellan de två fallen, säger Maya Forstenius vid polisens ledningscentral.

Enligt Forstenius beror detta på att våldtäkterna skedde på olika platser och dels för att det finns ”andra omständigheter” som gör att polisen inte misstänker ett samband.

Ingen misstänkt gärningsman har ännu gripits.

Källa:
Två gruppvåldtäkter i Kalmar misstänks

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments