Youtube stänger ner Nordisk Ungdom

YTTRANDEFRIHET. Youtube fortsätter att stänga ner konton för nationalister i Sverige. Senaste offret är Nordisk Ungdom.

Meddelandet som borde stå när man besöker Nordisk Ungdoms gamla konto.

Det multinationella skurkföretaget Google har nu stängt ner Nordisk Ungdoms kanal på Youtube.

Nedstängningen är en del i en utländsk påverkanskampanj mot det svenska valet där Youtube tidigare censurerat och stängt ner bland annat Nordiska motståndsrörelsen och Alternativ för Sverige.

I alla dessa fall har Youtube påstått att kontona stängts ner på grund av ”hets mot folkgrupp”, men detta är en grov lögn. I Sverige är hets mot folkgrupp ett brott man kan dömas för, men ingen av filmerna som Google och Youtube anser är hets mot folkgrupp har visat sig vara brottsliga.

Det som händer är alltså att ett icke-svenskt företag väljer att censurera filmer som är helt lagliga i Sverige och detta görs under en valrörelse och under falska premisser.

Istället för att kritisera skurkföretaget Google för detta bjuder den svenska regeringen in företaget till hemliga möten där regeringen uppmanar till mer censur av grundlagsskyddade politiska åsikter.

I ett pressmeddelande kommenterar Nordisk Ungdom censuren på följande sätt:

Google har en lång tradition av att censurera dissidenter från sina tjänster. Google har tidigare gömt obekväma sökresultat och raderat samhällskritiska Youtube-konton. Den här gången var det Nordisk Ungdoms tur att råka ut för censuren.

Google och Youtube är, i och med deras monopol, bland de största tjänsterna för att förmedla åsikter och bilda opinion. Att de väljer att censurera samhällskritiska alternativ är både ett allvarligt hot mot yttrandefriheten och ett ohederligt försök från det politiskt korrekta etablissemanget att styra opinionen i en samhällsfarlig riktning. Google och Youtube är därför att betrakta som femtekolonnare i det svenska samhället och bör därmed behandlas som sådana.

Nordisk Ungdom kommer i ett första skede att öppna en ny Youtube-kanal. Vi kommer sedan att arbeta med att flytta vårt innehåll till egna kanaler för att undvika censur i framtiden.

Nordisk Ungdoms nya konto går att besöka här.

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
5 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
_DH_
Nybörjare
_DH_
2 år sedan

Snart nog kommer allt som är tillåtet på Youtube vara sodomitparader där vuxna män äter varandras avföring. Det kommer naturligtvis vara ”promoted content” också, och enligt dem lämpligt för barn.

Karl A
Nybörjare
Karl A
2 år sedan
Reply to  _DH_

Naturligtvis, sodomi i alla dess former är ju den nya normen i dagens kulturmarxistiska helveten. Enligt RFSL är bajs bara mat som ändrat tillstånd något på vägen genom kroppen – det finns alltså inget konstigt eller anmärkningsvärt i att äta varandras eller sin egen avföring; det är ju mat som bara ändrat form och lukt en aning. På norska NRK lär man tom barn hur man blandar till en bajs-smoothie. Sodomi var ett utbrett fenomen i det bibliska Israel och den judiska staden Sodom har gett namn åt perversionen. Även kulturmarxismens rötter kan spåras till samma område, så att med… Läs mer »

Grottbjörnen
Nybörjare
Grottbjörnen
2 år sedan

Videor med vita ungdomar som sitter och recenserar knark eller vurmar för perversion är helt ok, men fan ta dom som använder hjärnan till att tänka självständigt

Pär Öberg
Admin
Nybörjare
2 år sedan

Jäkla censursamhälle!

Fredrika
Nybörjare
Fredrika
2 år sedan

Den judiska lobbyliknande terrorgruppen SPLC styr snart över alla sociala plattformar och mediaströmmande tjänster utanför Kina och Korea. Glöm att jag ska abonnera på Spotify innan SPLC körs bort från verksamheten.