YouTube pysslar med valfusk – censurerar Simon Lindbergs ”Tal till Nationen”

SKANDAL. Under gårdagen valde Youtube att begå valfusk genom att radera Nordiska motståndsrörelsens ledare Simon Lindbergs ”Tal till nationen: Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028”.

Under torsdagen släpptes Nordiska motståndsrörelsen film ”Tal till nationen: Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028” där organisationens ledare Simon Lindberg presenter sina framtidsvisioner för det fria Norden.

Riksdagspartiernas partiledare har från och med förra veckan hållit tal till nationen i SVT. Talen har utformats för att kortfattat beskriva partiernas visioner för Sverige tio år framåt i  och då även Nordiska motståndsrörelsen ställer upp i valet i höst föll det sig naturligt och självklart att även organisationen presenterar sina framtidsvisioner för Sverige.

I talet som publicerades på Youtube fastslår Lindberg att Nordiska motståndsrörelsen är ett unikt alternativ som tar ödesfrågorna om att stoppa massinvandringen och starta återvandringen på det allvar frågorna förtjänar.

Klippet fick dock inte ligga kvar länge förrän Youtube valde att begå valfusk genom att radera talet, trots att Motståndsrörelsen är ett registrerat parti som går till val på samma grunder som de övriga partierna.

Mediatjänsten påstår att filmen bryter mot deras policys och att det innehåller ”hatbrott”. Meddelandet som mediagruppen mottog när de loggade in löd:

Your video ”Tal till nationen – Nordiska motståndsrörelsens Sverige 2028” was flagged for review. Upon review, we’ve determined that it violates our guidelines. We’ve removed it from YouTube and assigned a Community Guidelines strike, or temporary penalty, to your account.

Vidare stod det:

We encourage free speech and defend everyone’s right to express their points of view, even if unpopular. However, YouTube doesn’t allow hate speech.

Klippet finns dock fortfarande tillgänglig att se på DTube.

Se klippet nedanför:

Sprid artikeln på sociala medier!

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

4
Lämna en kommentar

Please Login to comment
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
KlausVedklampenValhallaKarl A Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Karl-Путин A
Medlem

Det var nån tomte på en annan tråd som påstod att Sverige är ockuperat, men han verkar inte se den (((rosa elefanten))) mitt i porslinsbutiken. — Jag anser att vi befinner oss mitt i en kris. Jag anser att vi är ockuperade. Jag anser att det är naivt att inte förstå att utländska organisationer försöker influera vår livsstil i denna stund, sa Håkan Buskhe under den frågestund som hölls efter hans föredrag på Paranoiakonferensen. — När man finner att organisationer som troligtvis utför handlingar på uppdrag av främmande makt stör våra demokratiska principer; när funktioner och företag kontinuerligt blir attackerade;… Läs mer »

Valhalla
Medlem

Sprid detta tal över hela nätet! Alla du känner, youtube, m.m.

Vedklampen
Medlem

Byt även länken på http://www.nordiska-motstandsrorelsen.se/ till Dtube

Klaus
Medlem

Youtube’s huvudkontor är i San Bruno, Kalifornien. Det är statliga organisationer i varje land som tipsar om någon kommentar eller text ”violates youtube’s guidelines” (d.v.s. landets politik) och måste raderas. (Detsamma med facebook.)