Youtube-kändislibertarian tar ställning för vita

MEDIA. Libertarianen och sociala medieprofilen Stefan Molyneux har den senaste tiden tagit ställning för vita människors rättigheter.

Den kanadensiske libertarianen Stefan Molyneux har under flera år gjort sig känd på sociala medier – främst Youtube där han har nästan 900 000 följare – efter att ha marknadsfört sig som en rationell tänkare och kritiker av det vänsterliberala etablissemanget.

Den senaste veckan har han tagit ytterligare steg i utvecklingen när han upprepade gånger givit sitt uttryckliga stöd för vita människors rättigheter.

Molyneux har bland annat strösslat röda piller på sin Twitter om att vita kvinnor i fertil ålder bara utgör någon procent av jordens befolkning samt att världsartister som Bruce Springsteen lider av depression för att de underlättat det pågående folkmordet mot vita i Sydafrika med hjälp av konserter mot apartheidregeringen på 80-talet.

Molyneux har tidigare flera gånger antytt judiskt ursprung, om än med något otydliga ordval.

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

5
Lämna en kommentar

Please Login to comment
1 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
MartinLingonetErikGrim Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Grim
Medlem

Det är givetvis alltid bra när folk, oavsett etnicitet, lyfter rasfrågan men om det stämmer att han är jude så kan det vara bra att ta det lugnt med hyllningarna, de har en tendens att ändra uppfattning lite som det passar dem.

https://twitter.com/merchanttracker/status/1079108450343280640

Erik
Medlem

Han har även ställt en annan jude mot väggen gällande den judiska falska synen på invandring till andra länder kontra till Israel. Jag håller med dig att man ska ta det lugnt med hyllningarna men samtidigt vill jag minnas att Stefan till skillnad från många vita sellouts och crypto-judar inom Alt-Right rört sig mot sanningen på ett mer konsekvent och ärligt sätt. Han har aldrig dolt sitt arv vad jag vet, och eller hyllat Israel så som nästan alla andra s.k red pilled personer gjort de senaste åren. Han är långt ifrån vidrig och slibbig som t.ex Milo, Rebel Media… Läs mer »

Lingonet
Medlem

Njaaa? Jag tolkar det som att bandvagnen är märkbart i rörelse för smygjudarne.
Men det är klart, onödigt att slå alla på käften som tar rätt ställning till slut.

Martin
Medlem

Molyneux har allt hängt ut Israel lite grann tidigare iaf.. https://www.youtube.com/watch?v=-Q8BLfefGtg

Martin
Medlem

Jag är tveksam till om han är jude. Sägs att hans mamma var judinna men tror inte det var hans riktiga biologiska mamma.
JF gräver i saken här: https://youtu.be/M8ul4429H84