Youtube-kändislibertarian tar ställning för vita

MEDIA. Libertarianen och sociala medieprofilen Stefan Molyneux har den senaste tiden tagit ställning för vita människors rättigheter.

Den kanadensiske libertarianen Stefan Molyneux har under flera år gjort sig känd på sociala medier – främst Youtube där han har nästan 900 000 följare – efter att ha marknadsfört sig som en rationell tänkare och kritiker av det vänsterliberala etablissemanget.

Den senaste veckan har han tagit ytterligare steg i utvecklingen när han upprepade gånger givit sitt uttryckliga stöd för vita människors rättigheter.

Molyneux har bland annat strösslat röda piller på sin Twitter om att vita kvinnor i fertil ålder bara utgör någon procent av jordens befolkning samt att världsartister som Bruce Springsteen lider av depression för att de underlättat det pågående folkmordet mot vita i Sydafrika med hjälp av konserter mot apartheidregeringen på 80-talet.

Molyneux har tidigare flera gånger antytt judiskt ursprung, om än med något otydliga ordval.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Det är givetvis alltid bra när folk, oavsett etnicitet, lyfter rasfrågan men om det stämmer att han är jude så kan det vara bra att ta det lugnt med hyllningarna, de har en tendens att ändra uppfattning lite som det passar dem.

  https://twitter.com/merchanttracker/status/1079108450343280640

  • Han har även ställt en annan jude mot väggen gällande den judiska falska synen på invandring till andra länder kontra till Israel.

   Jag håller med dig att man ska ta det lugnt med hyllningarna men samtidigt vill jag minnas att Stefan till skillnad från många vita sellouts och crypto-judar inom Alt-Right rört sig mot sanningen på ett mer konsekvent och ärligt sätt. Han har aldrig dolt sitt arv vad jag vet, och eller hyllat Israel så som nästan alla andra s.k red pilled personer gjort de senaste åren.

   Han är långt ifrån vidrig och slibbig som t.ex Milo, Rebel Media eller Lauren Southern som alla onekligen direkt kan klassas som fiender.


 • Lämna ett svar