Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn

Av ,
Informationskriget.se
7

VÅLDTÄKTSTSUNAMIN. Den 14-åriga flickan menar att både Yaser och Thibault våldtog henne, men tingsrätten dömer bara den den förste för grov våldtäkt mot barn medan den andre frias helt.

Den 29 september 2017 våldtogs en 14-årig etniskt svensk flicka uppe på taket till biblioteket i Enköping. Brottet polisanmäldes och misstanken var att det var två invandrarpojkar som var lite äldre än flickan som hade våldtagit henne och att en annan invandrarpojke hade bevittnat våldtäkten utan att stoppa eller anmäla den. Idag föll domen.

De som stod åtalade för våldtäkten inför Uppsala tingsrätt var araben Yaser Subhi (20020313-0158) och afrikanen Thibault Bukuru Beninka (20010827-6197) och åtalet gällde grov våldtäkt mot barn. Pojken som stod åtalad för underlåtenhet att avslöja våldtäkt mot barn var araben Mohamad Jaffar (20010123-9457). Subhi stod även åtalad för ytterligare en våldtäkt mot samma flicka som skulle ha skett under sommaren 2017 samt en misshandel mot en pojke under våren 2017.

Enligt domen hade flickan och några kompisar träffat på Subhi, Beninka, Jaffar och några till när Joar blå som medborgarhuset i Enköping heter, där bland annat biblioteket ligger. Subhi och flickan hade gått upp på taket ovanför biblioteket och hade efter att Subhi drog av hennes byxor samlag där uppe. Några kompisar till Subhi hade gått upp för spiralstegen och tittat. Subhi avbröt samlaget och gick iväg och pratade med dem. När han kom tillbaks hade han Beninka med sig och flickan hade satt på sig kläderna igen. Subhi drog av henne byxorna igen och hade på nytt samlag med henne. Sedan hade Beninka samlag med henne och när han var klar hade Subhi sexuell aktivitet med flickan igen.

Joar blå. Ågatan 29, Enköping. Brottsplatsen hörnet av taket längst till vänster på bilden.

Sammanfattat så berättar flickan ungefär följande för rätten. Hon hade följt med upp på taket för att hon inte vågade annat då hon var rädd för Subhi. Uppe på taket hade han försökt få honom att utföra oralsex på honom, men när hon vägrade så drog han av henne byxorna, tryckte ner henne på mage och våldtog henne. Flickan och Subhi såg att några av hans kompisar under tiden som samlaget pågick stod och tittade från spiralstegen. Subhi avbröt våldtäkten och gick iväg och talade med dem. Under tiden satte flickan på sig kläderna och tänkte försöka smita. Då kom Subhi upp igen tillsammans med Beninka. Subhi hindrade flickan från att gå, drog av henne byxorna än en gång, tryckte ned henne på magen och våldtog henne igen. Under tiden höll han fast henne genom att trycka ner henne mot marken. När han var klar frågade han om Beninka ville ha samlag med henne, vilket han ville. Beninka lade sig på samma sätt över henne, tryckte ner henne mot marken och våldtog henne. Efter ett tag började flickan blöda från slidan och då avbröt han. Då gav sig Subhi på och våldtog henne igen och denna gång var det både vaginalt och analt.

Övre bilden, brottsplatsen på taket till vänster. Nedre bilden, i höstas när polisen letade spår.

Subhi och Beninka berättar ungefär samma berättelse för rätten som flickan, men med den stora skillnaden att de menade allt var frivilligt och att flickan var med på det. De hade inte hållit fast henne som hon beskrev och Inte heller hade Subhi haft samlag med flickan efter att Beninka hade varit med henne, utan istället hade hon runkat av honom.

Ett anställd på Joar blå hade sett att det var två ungdomar som hade sex på taket och därför ringt och bett Securitas att komma. Han hade inte sett att det förekom något våld eller att det verkade vara en hotfull situation.

Rätten konstaterade att det inte fanns några skador på flickan som tydde på att hon utsatts för våld och inte heller gick det att bevisa att det hade använts våld mot henne. Vidare hade åklagaren missat att yrka på att flickan hade befunnit sig i en tvångsliknande eller utsatt situation, varför rätten inte kunde pröva detta. Att Subhi visste att flickan var under 15 år gick dock att slå fast och därmed så gick våldtäkt mot barn att bevisa. Att Subhi dessutom såg till att även Beninka kom upp och genomförde ett samlag med henne gjorde att brottet räknades som grovt.

Yaser Subhi.

Beninka däremot hade aldrig träffat flickan förut och kunde enligt rätten därmed inte veta att hon var under 15 år och blev därför friad.

Även om Thibault Beninka blev friad, så hängs han ut för det omoraliska att vara två på en flicka.

Mohamad Jaffar.

Jaffar dömdes skyldig till underlåtenhet att avslöja våldtäkt mot barn, mot sitt nekande om att han skulle ha sett att Subhi hade samlag med flickan, då både Subhi och flickan i förhören med polisen uppgav att han hade stått och tittat under tiden som samlaget pågick. Jaffar visste att flickan var under 15 år.

Misshandeln som Subhi åtalades för rör en helt annan situation, där han hade tagit ett strypgrepp runt halsen på en pojke, men även detta dömdes han skyldig för.

Rätten menade att straffrabatten för Subhi, som bara var 15 år, sänkte straffet för grov våldtäkt mot barn från fyra års fängelse, som är minimistraffet för en vuxen, till nio månader. Denna tid skulle avtjänas i sluten ungdomsvård eftersom Subhi hade beteende- samt missbruksproblem. Då sluten ungdomsvård inte inbegriper villkorlig frigivning så bestämde rätten tiden till sex månader. Utöver detta döms Subhi att betala 205 000 kronor i skadestånd till flickan.

Jaffar som var 16 år vid tiden för brottet fick 50 timmar ungdomstjänst för sin underlåtenhet att avslöja brottet.

För en tid sedan hade flickans mamma delat detta inlägg i en grupp på Facebook.

Klicka på bilden för att förstora.

Bilderna i denna text på Subhi och Beninka är troligtvis lite gamla och de såg antagligen lite äldre ut vid tiden för våldtäkten. Bilden av Jaffar är däremot från ungefär vid tidpunkten för våldtäkten.

Ursprungligen publicerad på Informationskriget.se

Källa:
Dom B4805-17 Uppsala tingsrätt 2018-03-20

Dela artikeln på sociala medier:

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

7
Lämna en kommentar

Please Login to comment
7 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Mohamad kontaktade Informationskriget | Nordfront.seJimKarlJonasGustav Recent comment authors
  Subscribe  
Senaste Äldst Mest röstad
Meddela om
Fredrika
Medlem

Blir Thibault friad för att han ska inse att han inte har gjort något fel så att han förstår att han får lov att göra om det?

Jag skulle önska att jag kunde ta hela flickans familj i famn. Och straffa båda våldtäktspojkar, skolans och socialtjänstens personal med kännbara straff efter förtjänst. Men vad gör man? Mer än att kämpa för ett kommande nationalsocialistiskt Norden?

Richard
Medlem

Sen när är det relevant hurvida personen ifråga ( i detta fall blattarna), visst att det var olagligt. När man blir stannad för någon trafikförseelse spelar det aldrig roll, eller mord för den delen. Om du är helt psykist störd (i deras fall såklart endast skådespeleri då rätten hjälper till att hitta ett svepskäl för dem), så döms man till sluten vård, där man får sitta för alltid om man inte blir normal. Pga deras bakgrund så skulle dessa aldrig uppnå dessa kriterier. Så oavsett efterblivenhet eller inte så ska de sitta inlåsta på en anstalt eller en annan. Detta… Läs mer »

Gustav
Medlem

Offer för våldtäkt ”straffas” för livet. De drabbas av trauma och rädsla. De kommer att behöva leva med efterföljden av detta hemska brott. Våldarna, både afrikaner och antagligen båda muslimerna, sätts i fängelse där de förbereds för att leva i frihet. De kan få en utbildning och en terapi som betalas av skattebetalaren. Offret måste betala egen behandling. Föräldrarna till dessa tjejer måste hoppas att deras hälsoförsäkring kommer att betala för det. Efter sin fängelse släpps båda våldtäkterna och ”naturligtvis” får de stanna kvar i Sverige. En EU-medborgare är sparkad ut av Sverige och får aldrig återvända. Varför inte detsamma… Läs mer »

Jonas
Medlem

lås in dom i en bur och sänk dom i sjön tråkigt nog hjälper det ju inte den våldtagna flickan hon får leva med detta resten av sitt liv usch.. Fan ta dom asen som släpper in dessa vidriga kräk i vårat land dom skulle hängas för sina vidriga brott förstöra ett vackert land som Sverige med massa jävla skräp folk och för att tala om socialtjänsten dom är sjuka dom skulle straffas för alla familjer dom förstör livet för.. Sverige håller på att gå under

Karl
Medlem

UUUUUUT! Bara UT, för i helvete!

Jim
Medlem

Snälla flickor, SLUTA ”prata” med dessa odjur.
Hur många bevis måste svenska tjejer ha innan poletten trillar ner.
BEBLANDA ER ALDRIG MED MÖRKHYADE HANAR!

trackback

[…] Det var den 29 september 2017 som en 14-åriga flicka våldtogs uppe på taket till biblioteket i centrala Enköping. Flickan hade varit rädd för Yaser Subhi och inte vågat säga ifrån när han sa att hon skulle följa med upp på taket och inte heller vågat göra motstånd eller skrika när han drog av henne kläderna, tryckte ner henne på magen och våldtog henne. Därefter gick Yaser och hämtade kompisen Thibault Bukuru Beninka och våldtog sedan flickan igen innan han lät Beninka ligga med flickan. Informationskriget har skrivit om händelsen i texten ”Yaser Subhi döms för våldtäkt mot barn”.… Läs mer »