Daniel Wretströms mördare dömd för misshandel

INRIKES. Den kriminella rasfrämlingen Joseph Propitious, tidigare Khaled Odeh, döms nu för att ha misshandlat en vitrysk man i Stockholms tunnelbana.

Tidningen Nya Tider avslöjar idag att den kriminella rasfrämlingen Joseph Propitious, tidigare känd som Khaled Odeh, dömts för att ha misshandlat en vitrysk man i Stockholms tunnelbana.

Propitious befann sig den 26 november 2017 på platsen i egenskap av funktionär för ”Lugna gatan”, som anklagats för att anställa just kriminella invandrare, då en vitrysk man tog sig genom spärrarna utan giltig biljett för att därefter konfronteras av ”trygghetsvärdarna”.

Vitryssen behöll lugnet, men trots detta blev han nedbrottad av mördaren, som utdelade 5-6 knytnävsslag mot mannen då han låg på golvet. Efter att ha hållit fast mannen en stund slår Propitious ytterligare tre slag. Därefter fördes plankaren bort till avräkningsrummet av Lugna gatan-funktionärerna, som är anlitade av SL.

När Propitious bestialiskt mördade den 17-årige nationalisten Daniel Wretström i Salem år 2000 dömdes han enbart till rättspsykriatisk vård, trots att han inte haft någon historia av psykisk sjukdom.

Inte heller denna gång verkar det bli något kännbart straff. För att ha genomfört misshandeln i tunnelbanan blir straffet 100 timmars samhällstjänst enligt domen från Södertörns tingsrätt. Huruvida ”straffet” kommer kunna avtjänas genom arbete för Lugna gatan är oklart.

Källa:
Skar halsen av 17-årige Daniel Wretström – nu dömd för misshandel i sitt jobb som ”trygghetsvärd” åt SL

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
8 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments
Rokviken
Nybörjare
Rokviken
1 år sedan

Anställd för att misshandla och mörda. Hur många finns de i Sverige?

Ethny
Nybörjare
Ethny
1 år sedan
Reply to  Rokviken

Vet inte varför du fick minuspoäng. Han (och de andra) mördade Wretström på ett extremt fegt och brutalt sätt. En människa som hade hela livet framför sig men som togs ifrån oss i alldeles för ung ålder. Staten ger detta antivita as rättspsykiatrisk vård fastän han inte hade någon form av psykisk störning ö.h.t och inte heller undertiden som mordet begicks. Hade han istället fått fängelsestraff hade straffet förmodligen blivit något högre jämfört med den ”vård” han fick istället. Var det inte lite drygt ett år som han fick sitta där? Har för mig det i alla fall, för att… Läs mer »

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan
Reply to  Ethny

säkert nån soc-kärring som fått för sig att ”det ser gulligt ut” om en mördare är medlem i ”lugna gatan”. nä fy fan, fienden har tronen i Sverige, i media och i politiken – lär Herren Jesus Kristus sagt medelst en samtida svensk profet!

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan
Reply to  Rokviken

ja vi kan ju börja med abortläkarna, det är väl tusentals.

anlitade för att mörda HELT OSKYLDIGA SJÄLAR FRÅN HERREN JESUS KRISTUS!

Child-Of-God
Nybörjare
Child-Of-God
1 år sedan

jävla kärringar som ska dalta med mördare.

de är inte vårat ansvar och ska skickas bort från landet, för helvete.

mordets, skräckets, hatets och terrorns ande vill vi inte ha att göra med. UT MOT ÖKNEN ELLER DJUNGELN!

_DH_
Nybörjare
_DH_
1 år sedan

Fruktansvärt! Man skulle ha avrättat detta blatteäckel redan när det slog ihjäl Daniel Wretström för 20 år sedan! Hur mycket brottslighet har äcklet gjort sig skyldigt till sedan dess, månne? Helt bisarrt också att våldsbrottslingar ordnas betald anställning av vårt samhälle.

Spets
Nybörjare
Spets
1 år sedan

OM han hade varit en nationalsocialist som hade mördat en socialdemokrat, hade han aldrig mer kommit ut ur fängelset.
Självklart är domstolarna på den här mannens sida ideologiskt.

Tortyr
Nybörjare
Tortyr
1 år sedan

Väldigt provocerande.
Någon som har mördat skall inte tillåtas göra ett sådant arbete…
Daniel var vän med mitt syskon, som även gick på hans begravning. Jag kommer aldrig att glömma eller sluta ömma över hur förstörd hans mamma var… även fastän jag aldrig såg det själv så hörde man ju då om hennes oerhörda sorg… och att nu läsa om det här svinet, fy!