Wisconsin-senator misshandlad av Antifa och BLM – som han stödjer

BLM/ANTIFA. Den demokratiske senatorn Tim Carpenter kallar BLM och Antifas kravaller för ”fredliga protester”. Nu har han misshandlats av 8-10 ”fredliga demonstranter” – för att han försökte filma demonstranterna.

Tim Carpenter har varit demokratisk senator för Wisconsin sedan år 2003. Under den senaste tidens raskravaller i USA har han stött protesterna som Black Lives Matter (BLM) och de vänsterextrema demonstranter där bland andra Antifa ingår, och kallat kravallerna för ”fredliga protester”.

I går, onsdag, fick han smaka på de ”fredliga” protesternas våldsamma kraft när han deltog vid ett protestmöte i Washington utanför Kapitolium, och från trottoaren försökte spela in mötet med sin mobilkamera.

Klicka på bilden för att se Tim Carpenters korta klipp på Twitter när misshandeln av honom börjar.

Omedelbart springer tre huliganer klädda i anonymiserande coronaskyddsmasker fram och slår ner honom.

Enligt Carpenter blev han anfallen av åtta till tio demonstranter som slog honom till marken, och sparkade och slog honom i huvudet, nacken och bröstkorgen. Synen på vänster öga blev lite suddig efter slag och han har ont i kroppen, skriver han på Twitter.

Han publicerade dock inte inlägget på sin egen Twitterkanal. Istället postade Carpenter sitt inlägg på tv-kanalen WKOW:s sportchefs Twitterkonto, Lance Veeser, efter det att Veeser publicerade en bild på den misshandlade Carpenter.

Tim Carpenter misshandlad. Foto: Lance Veeser-WKOW/Twitter.

Efter Veesers publicering bekräftade Carpenter att det var han, och beskrev med sina ord vad som hade hänt.

Jag tog denna bild vilket gjorde att jag blev misshandlad och slagen. Slagen/sparkad i huvudet, nacken, bröstkorgen. Kanske hjärnskakning, slagen på vänster öga och synen lite suddig, öm nacke och bröstkorg. 8-10 personer anföll mig. Oskyldiga människor kommer att dödad. Kapitolium nestängt – fast på kontoret. Stoppa våldet nu, snälla!

Carpenter möts av mycket medkänsla av andra Twitteranvändare, men också hån.

Det är bara demonstranter. Enligt nyheterna är det okej att de är lite galna.

Det är ju bara fredliga protester, kommer du inte ihåg det?

Det här dina anhängare.

Det är denna framtid du har valt.

Lance Veesers arbetsgivare, tv-kanalen WKOW, har också publicerat nyheten.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och skapa ett konto här.

Prenumerera
Meddela om
13 Kommentarer
Äldst
Senaste Mest röstad
Inline Feedbacks
View all comments