WHO-chef vill gå in i människors hem och tvångsisolera smittade

CORONAKRISEN. Michael Ryan, toppchef på WHO, menar att myndigheter måste gå in i människors hem och med tvång avlägsna smittade familjemedlemmar och sätta dem i tvångsisolering.

Nya Dagbladet avslöjar att Michael Ryan, vd för “Health Emergencies Programme” på Världshälsoorganisationen (WHO), deklarerar att han och WHO är beredda att ta till drastiska metoder för att isolera coronasmittade människor.

Uttalandet gör Ryan i en intervju med Fox News, där han bland annat säger:

— På de flesta platser på jorden sker smittspridningen på grund av nedstängningen nu i de flesta länderna på hushålls- och familjenivå. I viss mening har smittspridningen flyttats bort från gatan till familjerna. Nu måste vi gå och titta på familjerna och hitta dem som kan vara sjuka och avlägsna dem och isolera dem på ett säkert och värdigt sätt.

Tucker Carlson, nyhetsankare på Fox News, tillhör dem som inte är vidare imponerade över WHO-chefens utspel och pekar på det bisarra i att hävda att man ”under värdiga former” kan avlägsna någon från dennes egna hem.

Han lyfter dessutom fram det faktum att den här typen av uttalanden kan trigga igång våld som en motreaktion och att människor vanligtvis inte reagerar positivt när någon hotar att ta deras barn ifrån dem.

Carlson noterar också att Ryan inte ens höjde på rösten när han kom med det integritetskränkande kravet utan bara sa det som att det inte var något särskilt. Massmedia har i stort heller inte rapporterat om de extrema åtgärderna som WHO vill ta till.

Sprid artikeln på sociala medier!

Taggat med:

Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Kommentarerna är efterhandsmodererade. Den som kommenterar är själv juridiskt ansvarig för innehållet i kommentaren. För att delta i diskussionen, läs våra regler här och läs våran guide för att skapa ett konto här.

 • Ethny says:

  (((WHO))) vill göra som hemma i grIsrael där de tjyvar hus hur som mot folk som de redan stulit marken av.

 • Harald says:

  Det gäller även människor som WHO staten påstår misstänka vara Corona smittad. Smidigt. Så om det är en riktig dissident, en judemakt kritisk individ är det bara att skriva på avlägsnings ordern att han misstänks vara coronasmittad. Risken att dö av Corona är hög påstår dom. Tyvärr gick dissidentens liv inte att rädda. Man försökte med allt. Chloroquine, respirator. Men tyvärr dog han. Ta det nya säkra vaccinet så det inte händer dig också. Ingen går säker för coronaviruset.

 • Larsson says:

  Harald är spot on!
  Det här blir den perfekta ursäkten till att undanröja oppositionen.
  Lyssna på Andrew Kaufman, testerna testar inte för covid-19. Lögnmedia ljuger! Förvånad?


 • Lämna ett svar